- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.001
çalışmaya çalışıyorum aklım annemin sonuçları,evde beni bekleyen iş ve bebek hazırlığında bi tarafım izne ayrıl git diyor diğeri sabret ama odaklanamıyorum işe deGünayydınnnn kadın gelcek temizlik var allah bana kolaylık versinnnSizler neler yapıyorsnzzzzz
ben hiç bakmamıştım internetten artık 40 ve üzerinde yıkarım
KİLO DURUMLARI NASIL BAYANLAR. SİZ KAÇ KİLO ALDINIZ?
canım granül deterjan ve sabunlarda kalıntı oluşuyor diyorlar ama memnun kalan da var. bir bebek mağazasında dalin miydi hatırlamıyorum sıvı deterjanı elime aldım, eşim içindeki maddelere bakayım öyle dedi, okudu geri bıraktı sevmedi. adam kimyager olunca etken maddelere takılıyor hemen, bu zararlı olabilir dedi almadık biz de. granülden çok sıvı deterjan düşünmeye başlamıştım erimezse diye, araştıracağız bakalım.kızlar ben hacı şakir granül deterjan almıştım ve bebeğimin nevresim, havlu vs dün yıkadım.. 30 derecede yıkadığıNdan mı nedir deterjan kalıntısı oluşmuştu tekrar duruladım falan..makinemden mi düşük ısıdan mı deterjandan mı bilemedim sizler de oldu mu
6-7 kilo aldım son ay ne olur dengeli mi giderim bir anda şişer miyim bilemiyorum, bakalımKİLO DURUMLARI NASIL BAYANLAR. SİZ KAÇ KİLO ALDINIZ?
AYNEN BENDE DE Bİ DURMA VAR KİLO KONUSUNDA AMA BEN 11 KİLO ALDIM:)Canım +9 ile yola devam ama biraz vermişim bu hafta sanırım heyecan, stres , hazırlıklar derken... Gerçi doktorum demişti son ay çoğu gebe kilo almıyor hatta veriyor diye. Bir de havalar ısındı canım hiçbir şey istemiyor su içiyorum bol bol....
Kızlar anne karnındaki bebeğin kilo alması için süt ve muz tüketimi önemli diye duymuştum. 1 hafta boyunca hergün yarm litreye yakın süte 1 adet muz koyup blendardan geçirip içtim. Aynı zamanda işten ayrılıp evde 1 hafta dinlenince oğlum 500 gr birden almış. şuan kilomuz 2.800 gr inanamadım :))) kilo sorunu yaşayan anneciklerimize tavsiyemdir
AYNEN BENDE DE Bİ DURMA VAR KİLO KONUSUNDA AMA BEN 11 KİLO ALDIM:)
Gunaydin herkeseebizim bugun kontrolumuz var.bakalim bidik akilli akilli takiliyo mu yoksa hala cikis hazirliklarimi yapiyo yarin 36.haftamiz doluyo zaten artik icimde rahat.yinede acele etmesin yani ne gerek var Ama inanamiyorum yani bu haftalarin geldigine.1 hafta sonra erken dogumdan bile sayilmiyoruz.saya saya geldik valla
KİLO DURUMLARI NASIL BAYANLAR. SİZ KAÇ KİLO ALDINIZ?
Gunaydin herkeseebizim bugun kontrolumuz var.bakalim bidik akilli akilli takiliyo mu yoksa hala cikis hazirliklarimi yapiyo yarin 36.haftamiz doluyo zaten artik icimde rahat.yinede acele etmesin yani ne gerek var Ama inanamiyorum yani bu haftalarin geldigine.1 hafta sonra erken dogumdan bile sayilmiyoruz.saya saya geldik valla
anneeeeeem neredeyse bir aydan az kalmış :)
vuhuuuu çok heyecanlıııı
Maşallah çok iyi gidiyorsun. bende duydum o lohusa muhabbetlerini. şekerli yedikçe insan şişiyor o dönemde. su ve dereotunu duymuştum bendeÇok iyi canım zaten 8 kiloya yakın doğumda gidecek dedi doktorum, sonrasında önemliymiş emzirme muhabbetine herkes şunu ye şunu iç diyecek aman dikkat et dedi su içsen yeter dedi... Ben evden çalıştığım için dikkat ettim çok hareketsiz pc başında oturuyorum diye çok şükür ne şiştim, ne çok kilo aldım bizde 11-12 kilo doğuma girerim diye düşünüyorduk ama durdu kilo almam
sıkıntı yapma normal zamanını söylemiş zaten37+1 oluyorum canım
Günaydın annişler
Bugün bizim de kontrolümüz var...
Ben bebisim cok kilo almasın derdindeyim doguramayacağim diye tırrrrrsıyorum
Kayınvalidem rzervasyonunu yaptırmış eşime haberim yok.
Doğumdan önce gelip sonrasında a en az bir ay gorumcemle birlikte kalacağını beyan etmiş. Tabi ben kimim ki oğlunun evi,oğlu doğuracakben yanmişam bir ay diyo gorümce de diyo
canım bol su iç dinlen allah yardımcınız olsun ha gayret de oğluna azcık daha dayansın. belli çok özlemiş annesini ama birazcık daha dursun akıllı kuzunHayırlı günler arkadaslar, biz gene riskli gebelik kategorisine dönüş yaptıkiki gün boyunca kasılmalar oluyordu, herkesde oluyor diye düşündüm (ama benim belki günde 10 saat karnım taş gibi ve kaskatıydı) sancı olmadığı için hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Doktor ne olur ne olmaz gel dedi ve hakikaten yanlış hissetmemişim yine açılma başlamış, 10 gün progestan kullanacağım inşallah 10 gün daha dursa zaten erken doğum bile demeyeceğim :) neyse çok şükür hazirana ulaştık, artık son düzlükteyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kocan benim kafadan ben de çatlak kimyagerimcanım granül deterjan ve sabunlarda kalıntı oluşuyor diyorlar ama memnun kalan da var. bir bebek mağazasında dalin miydi hatırlamıyorum sıvı deterjanı elime aldım, eşim içindeki maddelere bakayım öyle dedi, okudu geri bıraktı sevmedi. adam kimyager olunca etken maddelere takılıyor hemen, bu zararlı olabilir dedi almadık biz de. granülden çok sıvı deterjan düşünmeye başlamıştım erimezse diye, araştıracağız bakalım.
6-7 kilo aldım son ay ne olur dengeli mi giderim bir anda şişer miyim bilemiyorum, bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?