2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günayydınnnn kadın gelcek temizlik var allah bana kolaylık versinnn Sizler neler yapıyorsnzzzzz
çalışmaya çalışıyorum aklım annemin sonuçları,evde beni bekleyen iş ve bebek hazırlığında bi tarafım izne ayrıl git diyor diğeri sabret ama odaklanamıyorum işe de

ben hiç bakmamıştım internetten artık 40 ve üzerinde yıkarım

Canım onun nedeni de bebek kustuğu ve kakasını yaptığında hijyen açısından 30 derece düşük kalıyormuş, çok sıcak yıkasan bu sefer de yıpranacak. En iyisi yine biraz elde kabasını alıp 40 derecede yıkamak...

KİLO DURUMLARI NASIL BAYANLAR. SİZ KAÇ KİLO ALDINIZ?

Canım +9 ile yola devam ama biraz vermişim bu hafta sanırım heyecan, stres , hazırlıklar derken... Gerçi doktorum demişti son ay çoğu gebe kilo almıyor hatta veriyor diye. Bir de havalar ısındı canım hiçbir şey istemiyor su içiyorum bol bol....

canım granül deterjan ve sabunlarda kalıntı oluşuyor diyorlar ama memnun kalan da var. bir bebek mağazasında dalin miydi hatırlamıyorum sıvı deterjanı elime aldım, eşim içindeki maddelere bakayım öyle dedi, okudu geri bıraktı sevmedi. adam kimyager olunca etken maddelere takılıyor hemen, bu zararlı olabilir dedi almadık biz de. granülden çok sıvı deterjan düşünmeye başlamıştım erimezse diye, araştıracağız bakalım.

KİLO DURUMLARI NASIL BAYANLAR. SİZ KAÇ KİLO ALDINIZ?
6-7 kilo aldım son ay ne olur dengeli mi giderim bir anda şişer miyim bilemiyorum, bakalım

Son düzenleme:
AYNEN BENDE DE Bİ DURMA VAR KİLO KONUSUNDA AMA BEN 11 KİLO ALDIM:)

Aynen canım bir de yanında mutlaka çiğ badem ceviz ekle her gün 1 avuç kadar, ben ilk başta çok dikkat ediyordum biz de hep 2 hafta önden gittik haftada 300-400gr alıyordu. Bu aralar saldım ama canım birşey istemiyor geçen 2 haftada sadece 200gr almış gerçi doktor normal kilosu gayet iyi dedi...

AYNEN BENDE DE Bİ DURMA VAR KİLO KONUSUNDA AMA BEN 11 KİLO ALDIM:)

Çok iyi canım zaten 8 kiloya yakın doğumda gidecek dedi doktorum, sonrasında önemliymiş emzirme muhabbetine herkes şunu ye şunu iç diyecek aman dikkat et dedi su içsen yeter dedi... Ben evden çalıştığım için dikkat ettim çok hareketsiz pc başında oturuyorum diye çok şükür ne şiştim, ne çok kilo aldım bizde 11-12 kilo doğuma girerim diye düşünüyorduk ama durdu kilo almam

Gunaydin herkesee bizim bugun kontrolumuz var.bakalim bidik akilli akilli takiliyo mu yoksa hala cikis hazirliklarimi yapiyo yarin 36.haftamiz doluyo zaten artik icimde rahat.yinede acele etmesin yani ne gerek var Ama inanamiyorum yani bu haftalarin geldigine.1 hafta sonra erken dogumdan bile sayilmiyoruz.saya saya geldik valla

anneeeeeem neredeyse bir aydan az kalmış :)

vuhuuuu çok heyecanlıııı

anneeeeeem neredeyse bir aydan az kalmış :)

vuhuuuu çok heyecanlıııı

haydi bir hafta daha
zamanında gelsinler inşaallah, az kaldııı, çok az kaldııı

Günaydın annişler
Bugün bizim de kontrolümüz var...
Ben bebisim cok kilo almasın derdindeyim doguramayacağim diye tırrrrrsıyorum

Kayınvalidem rzervasyonunu yaptırmış eşime haberim yok.
Doğumdan önce gelip sonrasında a en az bir ay gorumcemle birlikte kalacağını beyan etmiş. Tabi ben kimim ki oğlunun evi,oğlu doğuracak ben yanmişam bir ay diyo gorümce de diyo

Maşallah çok iyi gidiyorsun. bende duydum o lohusa muhabbetlerini. şekerli yedikçe insan şişiyor o dönemde. su ve dereotunu duymuştum bende

Evet doğumlar yaklaştıkça topik kaynanalar muhabbetine dönecek Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin Benimki de arayıp nasıl gidiyor diye bile sormuyor, doğuma da çok ısrar ettim ondan gelecek sanırım ama gelmezse de süpriz olmaz, off herkesin derdi başka ben de çok ilgisizlikten yakınıyorum ama sanırım gelip 1 ay kalıcam dese bende istemezdim

canım bol su iç dinlen allah yardımcınız olsun ha gayret de oğluna azcık daha dayansın. belli çok özlemiş annesini ama birazcık daha dursun akıllı kuzun

kocan benim kafadan ben de çatlak kimyagerim herşeyin arkasını okumaktan gözüm bozuldu. bi de ne alsam son kullanma tarihine bakıyorum hele de indirimdeyse didik didik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…