- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.061
Evet ya malesef çok akinti oluyor... haziran annelerinde de bakıyorum doğuma az kalanların avuç avuç akıntısı oluyormus. Acaba diyorum doğum yaklaştığı için mi oluyor yoksa progestan yüzünden mi
Bana sorarsan deterjan dalan roxy. Bakım ürünleri unibaby mustela sophie yada chicco. Pişik kremi sudokrem yada desitin. Nivea ve bübchen i bilmiyorum. Bilen beni de aydınlatsın vallaŞimdi deterjan ve bakım ürünlerini hangi markayı alıyoruz?Haftasonu da onları halledeyim diyorum.
kesinlikle tecrübe bambaşka sağolsun @batideniz bende o markalara bakacağım birde elimdekiyle 40 üstünde yıkayacağım elbiseleri yıkanacak ve yaklaşık 3 saatlik ütü yapacağım a dan z ye herşeyini yıkadım çok heyecanlı kibizimki mağazada ilk iş ''şu içindeki kimyasallara bakayım da'' dedi. Allah nasip ederse bir dahaki gittiğimizde unibaby'nin sıvısına baktıracağımonu da beğenmezse araştırmaya devam, olmadı granül olanlara bakarım. @batideniz önermiş iki marka onları not aldım granül olanlarda. yanlış anlamadıysam dalan roxy ve paklar. tecrübeli annelere sormak iyi oluyor.
Eyvah eyvah... sıkıntılı durum. Keske okul dönemi olsaydı. Şımarık çocukta yeni doğmuş bebekle birlikte hiç cekilesi bir şey değil. Zaten korumacı oluyorsun hatta kiskaniyorsun bebegini... inşallah çok kalmaz kv canim.canım çocuk kaynım olur13 yaşında çok yaramaz kimseye aldırış etmez evi altüst eder kimsede pek dur demez bağırarak konuşur her şeye karışır.. anlayacağın aşırı şımarık bir velet..ve cidden beni geriyor şımarıklığı.. ama maalesef kayınvalidem olduğu sürece o da olacak ben ayar vermeyi bilirim de kayınvalidemler biri bişey derse zorlarına gidiyor kıramıyorum bende umarım bebeğimi ve beni rahatsız edecek şeyler yapmaz.. çünkü bebekleri sürekli kucaklamaya çalışan laftan anlamayıp örseleyen bir çocuk..
Doğum yaklaştığı içidir canım bende de aynı durum söz konusu.Hatta eğer dışarda bir yerde isem uzun zaman çamaşırı degistiremedigimde hemen acıyor ve kaşıntı oluyorEvet ya malesef çok akinti oluyor... haziran annelerinde de bakıyorum doğuma az kalanların avuç avuç akıntısı oluyormus. Acaba diyorum doğum yaklaştığı için mi oluyor yoksa progestan yüzünden mi
Ayy insallah dogumla alakasi yoktur cnm. Aksam saatlerinde azaliyo benimki ins progestandandir benim bu sulu akinti bayadir var.
Doğum yaklaştığı içidir canım bende de aynı durum söz konusu.Hatta eğer dışarda bir yerde isem uzun zaman çamaşırı degistiremedigimde hemen acıyor ve kaşıntı oluyor
Tamam canım tesekkur ederim. Öğle yemeğine eşim gelsin şampuani nereye sokuşturmuş bir sorayim atarim resimCanım çok yorum yapamıcam.normal bizim kullandığımız şampuanlar olsa bişey olmaz derdim hatta beş yıldır duruyo desen kokusuna rengine kıvamına bak sıkıntı yoksa kullan derdim ama bebek şampuanlarında pek katkı maddesi olmadığı için belki sıkıntı olabilir olmaya da bilir ama bilemiyorum.
Nivea yı da gördüm ama hiç arkasını okumadım. eğer denk gelirse içeriğine bakar yorum yaparım sana. yada foro at bakayım ben
benimki poposunu domaltıyomuş bizzat ultrasonda da yaptı sağolsun yüzü dışında her tarafını açtı bize
bence o benim dediğim bebeğin poposu kafası ayağı dirseği artık bilmiyorum bi yeri bence
Aaaa bu arada söylemeyi unuttum dün aklıma geldi bir bakayım benim de olacak mı diye göğsümü hafif sıktım şeffaf bir su geldi.komik ama vallahi çok duygulandımheycanlandım içim bir kaynadı anlatamam.Annem dedi çok uğraşma göğsünle.Burada okumuştum birisi de erken doğumu tetikliyor demişti.Acaba gelen o sıvı nedir?Vücudumuz kendini hazırlıyor ondan mı bu da acaba?
hiçbirşey hissetmedim ben, doğum sonrası canını sıkan ağrı olursa da bas düğmeye gelsin ağrı kesici :) eve gitmeden de doktorun morfini yapıp eve gönderirse seni yaşadın :) eve gidince de 2 gün voltaren sr 75 sonrasında da normale dönüyorsun zaten ilaçsız :)) paşalar gibi rahat :))
deterjanda bende dalan almayı planlıyorum.. yada sıvı deterjanlara bakmayı.. bakım ürünlerimin hepsi mustela aldım kullananlar çok memnundu..Şimdi deterjan ve bakım ürünlerini hangi markayı alıyoruz?Haftasonu da onları halledeyim diyorum.
Canim ilk gelen sarı renkli o sivi sütun en faydalı,en vitaminli en en en onemli kısmı:) Daha fazla sıkıp boşa harcama derim ben :) bebeğin hüpletsin bırak :))Aaaa bu arada söylemeyi unuttum dün aklıma geldi bir bakayım benim de olacak mı diye göğsümü hafif sıktım şeffaf bir su geldi.komik ama vallahi çok duygulandımheycanlandım içim bir kaynadı anlatamam.Annem dedi çok uğraşma göğsünle.Burada okumuştum birisi de erken doğumu tetikliyor demişti.Acaba gelen o sıvı nedir?Vücudumuz kendini hazırlıyor ondan mı bu da acaba?
canım kalmasalar bile ki kalırlar her gün gelecekleri kesin.. bende diyorum keşke okul zamanına denk getirseymişim.. ben normalde küçük bebeklere çok korumacıyım ve sakınırım hele kendi bebeğimi düşünemiyorum..Eyvah eyvah... sıkıntılı durum. Keske okul dönemi olsaydı. Şımarık çocukta yeni doğmuş bebekle birlikte hiç cekilesi bir şey değil. Zaten korumacı oluyorsun hatta kiskaniyorsun bebegini... inşallah çok kalmaz kv canim.
johnsons baby çok eskiden beri var içeriğini pek bilemem ama ısınamadım onaAynen öyle. Mesela johnsons babydense unibaby şampuan çok daha iyi ondan aldım ben. Bide chicco ürünleri çok katkı maddeli gibi geliyodu almıyodum ama arkasını okuyunca beğendim. Aslında sophie var ya zürafa onun şampuanı vs çok iyiymiş ama çok aşırı pahalıydı unibaby aldım
canım benim nivea konusunda çok bir fikrim yok ama tamamen mantık yürüterek şahsi fikrimce niveayı pek düşünmüyordum. belki saçma bir şeye takılıyorum ama uzmanlık alanı sadece bebek değil diye. (gerçi köklü bir ürün) tabi şöyle bir şey de var, her bebeğin cildi ve hassasiyeti farklıdır yetişkinlerde de birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir. deneyebilirsin hakkında olumsuz yorumlar da yoksa. ben de hangi şampuana karar verirsem vereyim bir süre sonra zeytinyağlı defne sabununa geçmeyi planlıyorum tabi kızımın hassasiyeti de müsaade ederse.M menevsenergis kızlar siz anliyorsunuz bu bu islerden bir sorum olacak izninizle..
Oğluma chicco şampuan kullandım.bitmeyince içime sinmedi sabuna geçtim. Yani iki yıl oldu bu sampuanlarin açıldıktan sonra 12ay kullanım tarihlerine itibar edelim mi yoksa bitene kadar kullanalım mi. Bir de eşim yeni bebise Nivea şampuan almış ablası önermiş onun kızı alerjik en iyi Nivea gelmis.benim pek içime sinmedi Nivea ne diyorsunuz?
Evet test yaptım enfeksiyon var dedi ilaç verdi tek kullanımlık kullandım ama geçti mi bilmiyorum.Suda eritip iciyorsun en az dört beş saat wc ye gitmiyorsun.Erken doğum riski yok galiba Dr öyle birşey söylemedi.Kizim 38 haftalık olmuştu.insallah vaktinde gelir.Senin de erken doğum riskin var mi canım? Kaşıntı oluyorsa idrar yolunda enfeksiyon olabilir test yaptırdın mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?