2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet ya malesef çok akinti oluyor... haziran annelerinde de bakıyorum doğuma az kalanların avuç avuç akıntısı oluyormus. Acaba diyorum doğum yaklaştığı için mi oluyor yoksa progestan yüzünden mi

Ayy insallah dogumla alakasi yoktur cnm. Aksam saatlerinde azaliyo benimki ins progestandandir benim bu sulu akinti bayadir var.

Şimdi deterjan ve bakım ürünlerini hangi markayı alıyoruz?Haftasonu da onları halledeyim diyorum.
Bana sorarsan deterjan dalan roxy. Bakım ürünleri unibaby mustela sophie yada chicco. Pişik kremi sudokrem yada desitin. Nivea ve bübchen i bilmiyorum. Bilen beni de aydınlatsın valla

kesinlikle tecrübe bambaşka sağolsun @batideniz bende o markalara bakacağım birde elimdekiyle 40 üstünde yıkayacağım elbiseleri yıkanacak ve yaklaşık 3 saatlik ütü yapacağım a dan z ye herşeyini yıkadım çok heyecanlı ki

Eyvah eyvah... sıkıntılı durum. Keske okul dönemi olsaydı. Şımarık çocukta yeni doğmuş bebekle birlikte hiç cekilesi bir şey değil. Zaten korumacı oluyorsun hatta kiskaniyorsun bebegini... inşallah çok kalmaz kv canim.

Evet ya malesef çok akinti oluyor... haziran annelerinde de bakıyorum doğuma az kalanların avuç avuç akıntısı oluyormus. Acaba diyorum doğum yaklaştığı için mi oluyor yoksa progestan yüzünden mi
Doğum yaklaştığı içidir canım bende de aynı durum söz konusu.Hatta eğer dışarda bir yerde isem uzun zaman çamaşırı degistiremedigimde hemen acıyor ve kaşıntı oluyor

Ayy insallah dogumla alakasi yoktur cnm. Aksam saatlerinde azaliyo benimki ins progestandandir benim bu sulu akinti bayadir var.

Buluttan nem kapar olduk, hayırlısıyla sağ salim doğsunlar insallah.. biz elimizden geleni yapıyoruz. 1 aydır süpürge bile açmadım valla anca yatıyorum gerisi rabbimin takdiri artık :)

Aaaa bu arada söylemeyi unuttum dün aklıma geldi bir bakayım benim de olacak mı diye göğsümü hafif sıktım şeffaf bir su geldi.komik ama vallahi çok duygulandım heycanlandım içim bir kaynadı anlatamam.Annem dedi çok uğraşma göğsünle.Burada okumuştum birisi de erken doğumu tetikliyor demişti.Acaba gelen o sıvı nedir?Vücudumuz kendini hazırlıyor ondan mı bu da acaba?

Bende biraz şikayet edeyimçok aşırı sırt agrim var kızlar ve bu aralar sık sık karnım agriyor siz de durum nedir?

Doğum yaklaştığı içidir canım bende de aynı durum söz konusu.Hatta eğer dışarda bir yerde isem uzun zaman çamaşırı degistiremedigimde hemen acıyor ve kaşıntı oluyor

Senin de erken doğum riskin var mi canım? Kaşıntı oluyorsa idrar yolunda enfeksiyon olabilir test yaptırdın mi?

Tamam canım tesekkur ederim. Öğle yemeğine eşim gelsin şampuani nereye sokuşturmuş bir sorayim atarim resim

Aynen canım çok sıkma göğüslerini çünkü doğumu tetikliyor. O gelen sıvının adi da kolostrum sizintisiymis

Uyusmadan kesmeye kalkarlarki acaba geliyo aklima nasil bir korkudue allahim

Şimdi deterjan ve bakım ürünlerini hangi markayı alıyoruz?Haftasonu da onları halledeyim diyorum.
deterjanda bende dalan almayı planlıyorum.. yada sıvı deterjanlara bakmayı.. bakım ürünlerimin hepsi mustela aldım kullananlar çok memnundu..

Canim ilk gelen sarı renkli o sivi sütun en faydalı,en vitaminli en en en onemli kısmı:) Daha fazla sıkıp boşa harcama derim ben :) bebeğin hüpletsin bırak :))

canım kalmasalar bile ki kalırlar her gün gelecekleri kesin.. bende diyorum keşke okul zamanına denk getirseymişim.. ben normalde küçük bebeklere çok korumacıyım ve sakınırım hele kendi bebeğimi düşünemiyorum..

johnsons baby çok eskiden beri var içeriğini pek bilemem ama ısınamadım ona
chicco konusunda çok bir fikrim yoktu ama unibaby iyi gibi geliyor bana, yenidoğan ıslak mendilleri de var mesela saf su ileymiş, kimyasal yok dendi. eltilerim de ıslak mendilde unibaby kullanıyordu. şampuanda sebamed kullanıyordu eltim ama ben kararsızım.

canım benim nivea konusunda çok bir fikrim yok ama tamamen mantık yürüterek şahsi fikrimce niveayı pek düşünmüyordum. belki saçma bir şeye takılıyorum ama uzmanlık alanı sadece bebek değil diye. (gerçi köklü bir ürün) tabi şöyle bir şey de var, her bebeğin cildi ve hassasiyeti farklıdır yetişkinlerde de birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir. deneyebilirsin hakkında olumsuz yorumlar da yoksa. ben de hangi şampuana karar verirsem vereyim bir süre sonra zeytinyağlı defne sabununa geçmeyi planlıyorum tabi kızımın hassasiyeti de müsaade ederse.

Senin de erken doğum riskin var mi canım? Kaşıntı oluyorsa idrar yolunda enfeksiyon olabilir test yaptırdın mi?
Evet test yaptım enfeksiyon var dedi ilaç verdi tek kullanımlık kullandım ama geçti mi bilmiyorum.Suda eritip iciyorsun en az dört beş saat wc ye gitmiyorsun.Erken doğum riski yok galiba Dr öyle birşey söylemedi.Kizim 38 haftalık olmuştu.insallah vaktinde gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…