2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Uyusmadan kesmeye kalkarlarki acaba geliyo aklima nasil bir korkudue allahim

aynen ya :) ama sonuçta anestezi uzmanı yapacak canım öyle bir hata yapmazlar bilirler zaten, benim de en çok korktuğum şey. Doktorum şunu dedi bana geçen hafta müdahale edildiğini hissedeceksin ama kesinlikle acı,ağrı vs duymayacaksın zaten o an biz , ekip herkes seninle konuşacak ilgilenecek, bebeği almak zaten 3-4 dakikalık bir işlem onu görünce herşeyi unutursun Eşimde yanımda olacak zaten inan dinleyeceğim müzikleri bile hazırladım rahatlamak için ameliyat esnasında...

Şimdi deterjan ve bakım ürünlerini hangi markayı alıyoruz?Haftasonu da onları halledeyim diyorum.
Bende biraz şikayet edeyimçok aşırı sırt agrim var kızlar ve bu aralar sık sık karnım agriyor siz de durum nedir?
aynı canım sağtarafıma yatamıyorum ağrıdan ve sık sık karnım ağrıyor bazen ishal oluyorum.

ben de şampuanı ara sıra kullanıyorum mesela, sabunu mutlaka ama. alıştım bir kere kokusuna. üniversiteye ilk gittiğimde de duş jeli almıştım kullanımı rahat olur diye ama ona da alışamadım, çocukluktan gelen bir gelenek var daha sağlıklı hem

ayy inşallah bende hep güzel yönünü düşünmeye çalışıyorum inşallah da güzel geçer lohusalık biter herkes evine çekilir

Dalan roxy iyi evet canım ben kızıma kullandım ama leke konusunda aynı hele o demir ilacını hiç bi deterjan çıkarmıo maalesef

benim doktorumun tıpkısının aynısı aynı doktormu diye merak etmedim değil

İyi düşünelim iyi olsun inşallah sık gelemeyecek kadar işleri meşgaleleleri olur

Sadece bebek ürünleri üreten markalar bana da daha güvenilir geliyor. Hatta niveanin iyi olmadığını da okumuştum forumlarda ama almış esim.

Dalan roxy iyi evet canım ben kızıma kullandım ama leke konusunda aynı hele o demir ilacını hiç bi deterjan çıkarmıo maalesef
Şimdilik temiz çamaşır yikadigim için anlayamadım canim ama leke çıkarmıyorsa fena o zaman. kv dem makineye atamdan beyaz sabunla sabunla oyle at dedi ama deneyecegim

İyi düşünelim iyi olsun inşallah sık gelemeyecek kadar işleri meşgaleleleri olur
doğru, iyi düşünelim iyi olsun
benim ortada bir şey yok ama kaygım çok, eveet her şey çok iyi olacak inşaallah
bu kadar olur ben de benzer bir cümle kurmuştum içimden defnekiz senin her gün gelirler dediğini okuduğumda.

bizim de son muayenede sırtını dönmüştü kuzu :)
sonra çikolata yedim dolaştım konuştum yan dönmüştü yüzünü ama eliyle kapatmıştı bu kez..
nazlı oğlan dedim sanırım yüz görümlüğü istiyor bunlar :)
sağlıklı sağ salim olsnlar ve gelsinler de hepsi hallolur inşaallah :)
biz onalrı aşkla bekleyeceğiz

İyice kendimi dinler oldum azcık hareket etmesin hemen meraklanıyorum
sabah kalktığımda uyanmamışsa en fazla 10-15 dakika sürerdi harekete geçmesi. geçen uyandım ki sırtüstü yatıyorum, belki bir saate yakın kıpırdanmadı doktora gideceğimiz gündü, stres oldum eşime dedim ki şu malzemeler şurada bunlar burada ola ki acil bir durum olur doğum falan derse doktor diye... sonra yavaştan kıpırdanmalar başladı da rahatladım. doğum moduna giriyordum neredeyse. hareketlerini sordu doktor ben de sabah olanları söyledim, sırtüstü yatmak kan akışını engellediği için strese girermiş hareket etmezmiş bebek. kazara uykumda dönersem uyanır uyanmaz soluma yatıyorum, farkederse de eşim uyandırıyor. yatışımıza kalkışımıza daha da dikkat etmemiz gerekiyor galiba.

Bende zorla hareket ediyorum karnıma tık tık vuruyorum oda bana tepki veriyor yada karnımı sevince tepki veriyor şimdiden iletişime geçtik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…