2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
deterjanda bende dalan almayı planlıyorum.. yada sıvı deterjanlara bakmayı.. bakım ürünlerimin hepsi mustela aldım kullananlar çok memnundu..
Mustela düşünüyordum ben de fakat başka bir başlıktaydı sanırım birisi hiç de göründüğü kadar masum olmadığını söyledi kanıtlarıyla birlikte,ben de vazgeçtim.

ay maşaallah :)

ay tatlış bunların her hali başka güzel..

hareketli olunca içim rahatlıyor ..

valla sizin ki de fenaymış yüz görümlüğü mü istiyor acep
ya sorma babasıda izin aldı o kadar uğraştı kızımı göreyim diye bir anda domalttı popoyu ardından da eli yüze koydu dr ne kadar uğraşsada oralı olmadı minnoş.. eşimde üzgün üzgün bakakaldı

Bende biraz şikayet edeyimçok aşırı sırt agrim var kızlar ve bu aralar sık sık karnım agriyor siz de durum nedir?
Seninki de şikayet mi ya bugün sabahtan beri sızlanıp duruyorum ben. Ayağa kalkıyom karnım düşcek gibi oluyo ağır geliyo taşıyamıyom. Yatıyom mide yanması reflü oluyo. Oturuyom kalçam ağrıyo. Sonra bide çarpıntı başladı. İşyerinde kıvranıp duruyorum yok bugün bitmez valla bitmez. Sıcaktan da bunaldım. Bugün ben ben değilim sanki

izne ne zaman ayrılıyorsun canım

Chiccoya önyargım vardı içeriğini okuyunca beğendim. Unibaby herkes söylüyo güzelmiş ebebek markası baby&me onun ıslak mendilleri de iyi diyolar
Canım sabunu pek önermiyorlar bir süre. Onu araştır mutlaka. Ben de kendim defne sabunu kullanıyorım evde hatta memleketten getirtiyorum saf defne sabunu olaun diye ama bebeğe unibaby yenidoğan köpük şampuan aldım sabunu belki yaşı gelince kullanırım. Nerelisin bu arada? Defne sabunu deyince hemşeri miyiz dedim antakyalıyım ben

anaam benim de ütü var daha, çoğunu ütüledim ama mendiller, pazen battaniyeler falan var. ütülenecekler bir yerden gözümün içine bakıyor ders notları bir yerden... ay bir de serilecek çamaşırlar var tabi
çok heyecanlı çok tatlı bir şey, kıyafetleri yıkadığımda yaptığım o ütü hayatımın ennn güzel ütü anısıydı

izne ne zaman ayrılıyorsun canım
Belli değil canım daha iki hafta var yasal iznime. Bir gün yeteeeer diye bağırcam sonra da ayrılcam izne :) Doğuma da üç hafta var. İzne normal zamanda ayrılsam dinlenemeden doğuma gircem bana da yazık ama ya bittim tükendim artık
17 sinde 37. Hafta iznim başlıyor 24 ü doğum

Son düzenleme:
Kızlar bizde dün 32+4 te kontrole gittik. Şükürler olsun herşey yolunda. Oğluşum 2172 kilo 45 cm olmuş. Doktor haftanı tamamlarsam 4 kiloya yakın doğar dedi. İlk bebeğim olursa normal doğum istiyorum biraz tırstım açıkçası.
Bir de ben bekledim nstye mi girerim filan diye ama yok dedi. Birde arada herhangi bir sorun hissetmezsen haziran sonu gel dedi. Benim doktor pek rahat biri. D vitamini kullanmıyorum ben onu sordum. Sanırım sağlık bakanlığının elinde kalmış gebelik yelpazesinde yok aslında dedi.
Bende çıkınca amaaannn bir sorun olmasın yeter diye düşündüm.

Ayy bende yeni yeni anladım hamile kadınlar göbüşü alttan niye tutuyor. Ortamını havadar ve serin tutmaya çalış canım.

off o ruh halini biliyorum eşimin bebek yaştaki yeğenler oynarken bile düştü düşecek diye panik oluyorum çok kere kızmışımdır eşime ne kadar serinsin diye. canım şimdiden bunları düşünüp kendini yıpratmamaya çalış, bende senaryonun en kötüsünü düşünme eğilimi çoktur ama düşünmemeye çalışıyorum. ''Allah'ım korktuğum korkulara uğratma'' diyorum, olmamış şeyleri ya olursa diye düşünmekten gücünü çabuk tüketen biriyim ama bizim gücümüzü tüketmekten çok toplamamız gerek. deriiin bir nefes alıyoruz ve (all is well)ooool iiiiiiiiiiz veeeeel diyoruz, hasbunallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimennasir diyoruz, olumlu düşünüp olumluyu çağıracağım diyoruz... inşaallah

kızlar slm dün kontrol vardı bebek 2068 gr 42,8 cm.nst de sancı çıkmadı rahim uzunluğu normal bunlar iyi gelişmeler bunun yanı sıra tansiyon 13/8 ve yüzümde ödem var biraz başka yok ama dr kıllandı tahliller istedi benden sonuç bekliyorum ayrıca da suyum orta seviyedeymiş ve plesentada yaşlanma başlamış kritik değil ama başlamış öyle söyledi 10 kilo almışım bu arada toplamda.Durumu özetledim kısaca.:) kontrolu olanlar inş.güzel haberler alırlar.

evet canım hemşehriyiz Dörtyol'dayım ben de. iskenderunluyuz, dedeler gelmiş Dörtyol'a yerleşmiş. başlangıçta bile kullanırdı bizim büyükler ama gözlerini yakmayalım şimdi bebişin, artık bebekler için seçenekler de var madem

Bu kasılma denilen şey ney acaba tam olarak?Belki bende de oluyor ama farkında değilim.

Canım benim karnımda bir noktada sertleşme oluyordu 30.haftalarda ve o noktaya ellediğimde acıyordu, yani sancı gibi değil de sanki bir yere vurmuşsun dokununca acır gibi, o mesela sancıymış ... Şuan gün içinde aynı şekilde 4-5 defa oluyor zaten anlıyorum bebek bir yerde toplanıyor ve toplandığı nokta acıyor bir de son 1 haftadır adet olacakmışım gibi kasık ağrım var yine gün içinde ara ara oluyor ama hafif şekilde, biraz yürüyünce geçiyor

herkese merhaba;

ben deterjan olarak frıendly ve uni baby kullandım.bakım ürünü olarak mustela tercih ettim.pişik kremi desitin ve sudocrem aldım.

kasılmalar denmiş.benim karnım da gün içinde çok sertleşiyor bazen.elimle kontrol ettiğimde her yerinde sertlik oluyor.ama bazen sadece bir tarafım sert oluyor.özellikle çok yürüyünce yemekten sonra ve ayakta çok kalınca oluyor.bi de benim ellerim sarkıtmaktan şişiyor çarşıdan gelince falan.tansiyonumu düzenli ölçmeye çalışıyorum hergün.onda bir sorun yok çok şükür.

bugün 34.haftaya giriş yapacağız şaka gibi geliyor.

Canım çok fazla sertlik daha doğrusu uzun süren sertlikte iyi birşey değil, bana 3 gün boyunca oldu pek sallamadım doktoruma söyledim bol su iç rahatsız olursan gel dedi ama gitmedim, aynı şikayetle arkadaşım gitmiş doktoru hemen su vermiş serumla 2 gün boyunca günde 2 litreden az su içme demiş . Az su içmek ile alakalı da olabilir

Hemen tanıdım hemşerimi:)
Hem bebeğin gözünü yakmayalım hem de cildiniz kurutmayalım. Büyüyünce defne sabununa geçeriz. Bizim büyükler hem saça hem vücuda defne sabunu kullanırlar saça özellikle çok faydalıç defne yağı alıyom memleketten ev yapımı. Onu kafama sürüyorum saçım gürleşti şifa deposu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…