- 31 Mart 2016
- 157
- 194
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.081
Mustela düşünüyordum ben de fakat başka bir başlıktaydı sanırım birisi hiç de göründüğü kadar masum olmadığını söyledi kanıtlarıyla birlikte,ben de vazgeçtim.deterjanda bende dalan almayı planlıyorum.. yada sıvı deterjanlara bakmayı.. bakım ürünlerimin hepsi mustela aldım kullananlar çok memnundu..
ya sorma babasıda izin aldı o kadar uğraştı kızımı göreyim diye bir anda domalttı popoyu ardından da eli yüze koydu dr ne kadar uğraşsada oralı olmadı minnoş.. eşimde üzgün üzgün bakakaldıay maşaallah :)
ay tatlış bunların her hali başka güzel..
hareketli olunca içim rahatlıyor ..
valla sizin ki de fenaymış yüz görümlüğü mü istiyor acep
günaydınn herşeyin hazırdır şimdi seninGunaydin annisler ve melekleri +20 ile gune merhaba herkes iyimi
Seninki de şikayet mi ya bugün sabahtan beri sızlanıp duruyorum ben. Ayağa kalkıyom karnım düşcek gibi oluyo ağır geliyo taşıyamıyom. Yatıyom mide yanması reflü oluyo. Oturuyom kalçam ağrıyo. Sonra bide çarpıntı başladı. İşyerinde kıvranıp duruyorum yok bugün bitmez valla bitmez. Sıcaktan da bunaldım. Bugün ben ben değilim sankiBende biraz şikayet edeyimçok aşırı sırt agrim var kızlar ve bu aralar sık sık karnım agriyor siz de durum nedir?
izne ne zaman ayrılıyorsun canımSeninki de şikayet mi ya bugün sabahtan beri sızlanıp duruyorum ben. Ayağa kalkıyom karnım düşcek gibi oluyo ağır geliyo taşıyamıyom. Yatıyom mide yanması reflü oluyo. Oturuyom kalçam ağrıyo. Sonra bide çarpıntı başladı. İşyerinde kıvranıp duruyorum yok bugün bitmez valla bitmez. Sıcaktan da bunaldım. Bugün ben ben değilim sanki
Chiccoya önyargım vardı içeriğini okuyunca beğendim. Unibaby herkes söylüyo güzelmiş ebebek markası baby&me onun ıslak mendilleri de iyi diyolarjohnsons baby çok eskiden beri var içeriğini pek bilemem ama ısınamadım ona
chicco konusunda çok bir fikrim yoktu ama unibaby iyi gibi geliyor bana, yenidoğan ıslak mendilleri de var mesela saf su ileymiş, kimyasal yok dendi. eltilerim de ıslak mendilde unibaby kullanıyordu. şampuanda sebamed kullanıyordu eltim ama ben kararsızım.
canım benim nivea konusunda çok bir fikrim yok ama tamamen mantık yürüterek şahsi fikrimce niveayı pek düşünmüyordum. belki saçma bir şeye takılıyorum ama uzmanlık alanı sadece bebek değil diye. (gerçi köklü bir ürün) tabi şöyle bir şey de var, her bebeğin cildi ve hassasiyeti farklıdır yetişkinlerde de birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir. deneyebilirsin hakkında olumsuz yorumlar da yoksa. ben de hangi şampuana karar verirsem vereyim bir süre sonra zeytinyağlı defne sabununa geçmeyi planlıyorum tabi kızımın hassasiyeti de müsaade ederse.
anaam benim de ütü var daha, çoğunu ütüledim ama mendiller, pazen battaniyeler falan var. ütülenecekler bir yerden gözümün içine bakıyor ders notları bir yerden... ay bir de serilecek çamaşırlar var tabikesinlikle tecrübe bambaşka sağolsun @batideniz bende o markalara bakacağım birde elimdekiyle 40 üstünde yıkayacağım elbiseleri yıkanacak ve yaklaşık 3 saatlik ütü yapacağım a dan z ye herşeyini yıkadım çok heyecanlı ki
Belli değil canım daha iki hafta var yasal iznime. Bir gün yeteeeer diye bağırcam sonra da ayrılcam izne :) Doğuma da üç hafta var. İzne normal zamanda ayrılsam dinlenemeden doğuma gircem bana da yazık ama ya bittim tükendim artıkizne ne zaman ayrılıyorsun canım
günaydınn herşeyin hazırdır şimdi senin
Ayy bende yeni yeni anladım hamile kadınlar göbüşü alttan niye tutuyor. Ortamını havadar ve serin tutmaya çalış canım.Seninki de şikayet mi ya bugün sabahtan beri sızlanıp duruyorum ben. Ayağa kalkıyom karnım düşcek gibi oluyo ağır geliyo taşıyamıyom. Yatıyom mide yanması reflü oluyo. Oturuyom kalçam ağrıyo. Sonra bide çarpıntı başladı. İşyerinde kıvranıp duruyorum yok bugün bitmez valla bitmez. Sıcaktan da bunaldım. Bugün ben ben değilim sanki
off o ruh halini biliyorum eşimin bebek yaştaki yeğenler oynarken bile düştü düşecek diye panik oluyorum çok kere kızmışımdır eşime ne kadar serinsin diye. canım şimdiden bunları düşünüp kendini yıpratmamaya çalış, bende senaryonun en kötüsünü düşünme eğilimi çoktur ama düşünmemeye çalışıyorum. ''Allah'ım korktuğum korkulara uğratma'' diyorum, olmamış şeyleri ya olursa diye düşünmekten gücünü çabuk tüketen biriyim ama bizim gücümüzü tüketmekten çok toplamamız gerek. deriiin bir nefes alıyoruz ve (all is well)ooool iiiiiiiiiiz veeeeel diyoruz, hasbunallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimennasir diyoruz, olumlu düşünüp olumluyu çağıracağım diyoruz... inşaallahcanım kalmasalar bile ki kalırlar her gün gelecekleri kesin.. bende diyorum keşke okul zamanına denk getirseymişim.. ben normalde küçük bebeklere çok korumacıyım ve sakınırım hele kendi bebeğimi düşünemiyorum..
evet canım hemşehriyiz Dörtyol'dayım ben de.Chiccoya önyargım vardı içeriğini okuyunca beğendim. Unibaby herkes söylüyo güzelmiş ebebek markası baby&me onun ıslak mendilleri de iyi diyolar
Canım sabunu pek önermiyorlar bir süre. Onu araştır mutlaka. Ben de kendim defne sabunu kullanıyorım evde hatta memleketten getirtiyorum saf defne sabunu olaun diye ama bebeğe unibaby yenidoğan köpük şampuan aldım sabunu belki yaşı gelince kullanırım. Nerelisin bu arada? Defne sabunu deyince hemşeri miyiz dedim antakyalıyım ben
Bu kasılma denilen şey ney acaba tam olarak?Belki bende de oluyor ama farkında değilim.
ortası yok canım bununya 1 ay ya hiçç gelmeme
Aynen baktin saatler oldu hala geçmedi o zaman bu iste bi terslik var dersin zaten.. birde buradan bir arkadaş karnın sert olmasının amniyon sıvısının iyi olduğunun göstergesi olduğunu söylemişti. Yani kasılma olmaksızın karnın sertse bu iyi birsey sanırım :)
Hemen tanıdım hemşerimi:)evet canım hemşehriyiz Dörtyol'dayım ben de.iskenderunluyuz, dedeler gelmiş Dörtyol'a yerleşmiş. başlangıçta bile kullanırdı bizim büyükler ama gözlerini yakmayalım şimdi bebişin, artık bebekler için seçenekler de var madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?