- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.121
Ha haaabenim doktorumun tıpkısının aynısı aynı doktormu diye merak etmedim değil
Yaramaz bebişler işteeehayranım bu bebeklere ya
ah benim güzel kuzummmm...ne şanslısın annen gelmiş mis gibi yapmış evini ben dün zar zor mutfağımı temizledim biraz fırınımı ocağımı sildim. benim annemler şöyle dedi ''amannnnnnn boşver kim gelecek sana'''Türkçesi evini b.k götürsün bizene ne halin varsa gör ''neyse geçen haftaki kontrolümde küçük ablam kocamın yanında bir havalara girdi neymiş kızımın elinden tutup onu geride bırakmışım...bizi ortada bırakıp otogara gitti sonra eşim peşinden koşup geri getirdi ne rezil bir aileyiz değilmi:)velhasılı kelam hastaneye rezil olduk günlerce ağladım kızım çok etkilendi eşimle tartıştık evim pis :)böyle işte ..en son eşim ben babalık izni kullanıp evi bi güzel temizlerim üzülme dedi bense cidden yaşamak istemiyorummerhabaaa bal hamişleeeeeeeer :)
son durumumu bildiriyorum :)
geçen hafta projeden sonra annemler geldi cuma günü :) cumartesi ablam geldi pazar döndü ama tabi ben yorgunluktan geberdim bi şey mi yaptım tabi ki hayır öyle ayakta boş dolanmaktan yoruldum :)
sonracığımaa pazartesi diğer sınavlarım başladı ve bununla beraber bende 20 lik diş zonklaması başladı salı günü dişçiye gittim baktı gömülü diş çürütmemeye çalış doğumdan sonra ameliyatla alırız dedi ben tabi 3.5 :)
kaç gündür diş ağrısı ve sınav stresiyle sarhoş gibiydim şimdi az ayıktım yazayım dedim :)
efendime söyleyim annem şu an deli gibi iş yapıyor tabiri caizse ev cilloooooop gibi oldu vaktim gelmiş olsaydı şu an bebeğimi doğururdum bu güzel temizliğin üstüne :)
bende durumlar böyle :) hepinizi öper saygıyla selamlarım :)
ha bu arada doğuran eden var mı ben yokken?? doğurmayın heee bensiz o kadar emeğim var bebelerde :)
oy ben sana hiç kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiah benim güzel kuzummmm...ne şanslısın annen gelmiş mis gibi yapmış evini ben dün zar zor mutfağımı temizledim biraz fırınımı ocağımı sildim. benim annemler şöyle dedi ''amannnnnnn boşver kim gelecek sana'''Türkçesi evini b.k götürsün bizene ne halin varsa gör ''neyse geçen haftaki kontrolümde küçük ablam kocamın yanında bir havalara girdi neymiş kızımın elinden tutup onu geride bırakmışım...bizi ortada bırakıp otogara gitti sonra eşim peşinden koşup geri getirdi ne rezil bir aileyiz değilmi:)velhasılı kelam hastaneye rezil olduk günlerce ağladım kızım çok etkilendi eşimle tartıştık evim pis :)böyle işte ..en son eşim ben babalık izni kullanıp evi bi güzel temizlerim üzülme dedi bense cidden yaşamak istemiyorum
Benim de karnım tırnakla parçalanmış gibi oldu. Sürekli yağladım filan ama fayda etmedi. Napalım canım genetikle alakalı ya ne önlem alsak boş. İnşallah göğüsünle sınırlı kalır.Kızlar göğüslerim çatır çatır catladı çok moralim bozuk karnımda daha bişey yok ama galiba oda çatlayacak aynaya baktıkça ağlayasım geliyor
krem jel vs kullanıyor musun canım? benim gögüslerim ergenlikten beri çatlak. geçince beyazlaşıyor belli olmuyor çok. üzülmeKızlar göğüslerim çatır çatır catladı çok moralim bozuk karnımda daha bişey yok ama galiba oda çatlayacak aynaya baktıkça ağlayasım geliyor
bende kendimi öyle rahatlatıyorum güzel kardeşim benim yoksa yıkılıp kalacağım çocuklarım ortada kalacak ...ebe bile bugün böyle ailemi olur ben sana risklerden bahsediyorum annen hadi beni tartın diyor dedi...kadın diyorki erken doğum riskin yat dinlen dolaşma ayakta kalma iş yapma annem hadi beni tartın diye bağırıyor :)insan ailesini seçemiyor işte ...inşallah ben böyle bir anne olmamoy ben sana hiç kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyakın olsaydın ben sana yardıma gelirdim ne var ki yapardık yavaş yavaş bende anneme yapma diyorum yapıyor halbuki cumartesi tatilim başlıyo evde olcam artık oy keşke yakın olsaydık tertemiz yapardık evini beraberce çok üzüldüm şu an boşver sen üzme kendini ama tamam mı herkes aynı değil işte ne yapacaksın eniştemde kral adam yalnız altını çizeriim :) izin alır evi temizlerim ne demek en sevdiğim erkek tipi eşini düşünen işte benimde kocam öyle değil ablacım bende şimdi buna üzüleyim mi :) sende üzülme bak herkes bir değil Allah sana eşine çocuklarına sağlık versin sana enişteme kuvvet versin kendi işinizi kendiniz yaparsınız evvelallah kimsenin de ağzını açıp minnet etme şansı olmaz böylece...
İnşallah.Bende her gece yatmadan önce kakao yağı her duşta bebe yağı sürüyorum. Çatlayacağımı düşünmüyordum ama malesef harita gibi göğüslerim şu anBenim de karnım tırnakla parçalanmış gibi oldu. Sürekli yağladım filan ama fayda etmedi. Napalım canım genetikle alakalı ya ne önlem alsak boş. İnşallah göğüsünle sınırlı kalır.
Kakao yağı ve Bebe yağı kullandım bol su içtim ama bi işe yaramadı ne yazık kikrem jel vs kullanıyor musun canım? benim gögüslerim ergenlikten beri çatlak. geçince beyazlaşıyor belli olmuyor çok. üzülme
takılma boşver olacağı varmış demekki. mankenler gibi sürekli gögüs dekoltesi giyen insanlar değiliz sonuçta:)Kakao yağı ve Bebe yağı kullandım bol su içtim ama bi işe yaramadı ne yazık ki
Bebe yağı bende acayip alerji yaptı karnım biraz çıkmaya başlayınca direm çatladı doktor bu tenle alaklı dedi tenin hasasmış kilo alımında hemen çatladı dedi bide kremler alerji yapıyor yapacak hiç bir çözümüm yok karnım okadar kötü olduki demekki ne olursa olsun engel olamıyoruz çatlayacaksa aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda zaten manken olacak değilim :) ama ünlüleri çok iyi anladım neden çocuk istemediklerini :) vucüdumda etkilenmeyen hiç bir noktam kalmadı hele aldığım kilolar artık takibi bıraktım :)Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin..İnşallah.Bende her gece yatmadan önce kakao yağı her duşta bebe yağı sürüyorum. Çatlayacağımı düşünmüyordum ama malesef harita gibi göğüslerim şu an
Allah yardımcın olsun canım. Herkesin farklı farklı dertleri oluyor işte. Güçlü olmamız lazım ama ne mümkün. Bende çok samimi bir arkadaşımın 1.5 yıl önce söylediğim bişeye alınmış olup bunu bu kadar zaman içinde tuttuğunu öğrendim bugün 2 saat ağladım çünkü muhabbeti hatırlamıyorum bile. Herkes çok bencilbende kendimi öyle rahatlatıyorum güzel kardeşim benim yoksa yıkılıp kalacağım çocuklarım ortada kalacak ...ebe bile bugün böyle ailemi olur ben sana risklerden bahsediyorum annen hadi beni tartın diyor dedi...kadın diyorki erken doğum riskin yat dinlen dolaşma ayakta kalma iş yapma annem hadi beni tartın diye bağırıyor :)insan ailesini seçemiyor işte ...inşallah ben böyle bir anne olmam
Ayyyy ünlüler tamam dikkat ediyorlar çok kilo almıyorlar sonra da hemen veriyorlar filan ama hiç mi çatlayan yok ya hepsi zayıflayıp göbek açık giyiyor. Hepsi mi genetik olarak şanslı anlamadıBebe yağı bende acayip alerji yaptı karnım biraz çıkmaya başlayınca direm çatladı doktor bu tenle alaklı dedi tenin hasasmış kilo alımında hemen çatladı dedi bide kremler alerji yapıyor yapacak hiç bir çözümüm yok karnım okadar kötü olduki demekki ne olursa olsun engel olamıyoruz çatlayacaksa aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda zaten manken olacak değilim :) ama ünlüleri çok iyi anladım neden çocuk istemediklerini :) vucüdumda etkilenmeyen hiç bir noktam kalmadı hele aldığım kilolar artık takibi bıraktım :)Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin..
bana doktorum şimdilik normal gibi duruyor dedi. ama sonlara doğru belli olur heraldeİyi günler .Nasıl doğum yapacaksınız tatlı göbişli hamilelerBen doktorumla konuşmak istedim bu konuyu fakat erken olduğunu söyledi (34. haftada) Ben düşün düşün uyuyamıyorum. Benim gibi olan var mı acaba ?
İyi günler .Nasıl doğum yapacaksınız tatlı göbişli hamilelerBen doktorumla konuşmak istedim bu konuyu fakat erken olduğunu söyledi (34. haftada) Ben düşün düşün uyuyamıyorum. Benim gibi olan var mı acaba ?
büyümedi mi_?Kızlar göğüsleriniz ne durumda bende hiç bir değişiklik yok. 32+5 teyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?