- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.141
Büyümedi gibi geliyor ya. Bi de baya yumuşak. Sadece koyuluk oluştu o kadar.büyümedi mi_?
kişiden kişiye fark edebiliyor
benim büyüdüler..hatta sol biraz daha büyük sağa göre..
benim dr um doğum şeklini bebeğin duruşu ve diğer etkenler belirlediği için 38.hafta gibi çatı muayenesi sonrası belli olur dedi..
Canım sıkı cilt catlarmis benim karnım kızımda harita gbi oldu catlamayan yer kalmadı suedigim şeyde kalmamıştı doktora gttim genç ve sıkı cilt çatlar dedi boswer inşallah göğüslerinde kalır sadeceİnşallah.Bende her gece yatmadan önce kakao yağı her duşta bebe yağı sürüyorum. Çatlayacağımı düşünmüyordum ama malesef harita gibi göğüslerim şu an
kim bilir neler yapıolar ne ilaçlar ne kozmetikler kullanıyorlarAyyyy ünlüler tamam dikkat ediyorlar çok kilo almıyorlar sonra da hemen veriyorlar filan ama hiç mi çatlayan yok ya hepsi zayıflayıp göbek açık giyiyor. Hepsi mi genetik olarak şanslı anlamadı
Maşallah Kuzuya cacik lar yaradı deseneKizlar bizim kontrolumuzde cook guzel gecti :) kizim 2680 gr olmus.doktorum artik riskli haftalarimiz geride kaldi.bundan sonra gelmeye kalksa dogurtucam bak ona gore dedi600 gr almisim 2 haftada.toplamda 10-11 kilo arasinda gidip geliyoruz.kizim kilosunu toparlamis ya herseye deger artik hicbirsry umrumda degil
Peki görünümü azalıyor mu yani beyazlayana kadar ne kadar zaman geçiyoCanım sıkı cilt catlarmis benim karnım kızımda harita gbi oldu catlamayan yer kalmadı suedigim şeyde kalmamıştı doktora gttim genç ve sıkı cilt çatlar dedi boswer inşallah göğüslerinde kalır sadece
Büyümedi gibi geliyor ya. Bi de baya yumuşak. Sadece koyuluk oluştu o kadar.
Demek ki benim doktorum da öyle düşünüyor. Kasılmam oldu iki gün çok korktum nefes alamadım doğacak sandım hemen çantamı filan hazırladımbir şey çıkmadı çok şükür ama niyeyse korkuyorum daha önce düşük yaptığımdan sanırım rüyama giriyor hep sezaryenle olduğunu ve hiç acı çekmediğimi görüyorum. inşallah öyle olur.
Baya belli oluo açıkçası göbek te baya belli göğüste gozukmez bence ama ne kadar sürede beyazlıodu hatrlayamadim acikcasiPeki görünümü azalıyor mu yani beyazlayana kadar ne kadar zaman geçiyo
ozguleysa bence tansiyonun çok yüksek benim ki bir kere 12/9 çıktı drum hemen kontrol altına al tuzu kes sürekli tansiyonunu olc dedi tekrarlarsa idrarda proteine bakalım dedi.lakin bende şimdide çarpıntı çıktı nabzim iki gündür 130 larda
Cok sukur bu hafta hep normaldi. Evet cok ilgili davranmadi bence de. Ama bugun gittim ve yine hersey iyi dedi. 2 hafta sonra nstye cagirdi. Siz de girdiniz mi nstyeCanım tek ölçümle karar vermek hata olur. Doktorun çok önemsememiş ama sen dinlenir pozisyonda tansiyonunu günde 4-5 kere ölç bu hafta. Doktora gidince gösterirsin ölçümleri. Tansiyon aletinden şüphen varsa eczanede ölçtür sonra kendininkiyle ölç bak bakalım doğru ölçüyor mu bu işler önemli ihmale gelmez. Bir de idrarsa protein bakılması lazım. Doktorun gerçekten çok umursamaz davranmış
Benim biraz buyudu ama cok degil. Hala ayni sutyenleri kullaniyorumKızlar göğüsleriniz ne durumda bende hiç bir değişiklik yok. 32+5 teyim.
Yine de tansiyon ölçümüne devam et canım. Ben de dün girdim bişey çıkmadı. Alttan bıçak saplanması gibi bi ağrı oluyo bikaç saniye sürüyo geçiyo.özellikle de bebeğim bi yerden ittirirken oluyo. Onu söyledim apar topar nst ye gönderdi ama çok şükür sıkıntı yokCok sukur bu hafta hep normaldi. Evet cok ilgili davranmadi bence de. Ama bugun gittim ve yine hersey iyi dedi. 2 hafta sonra nstye cagirdi. Siz de girdiniz mi nstye
Yine de tansiyon ölçümüne devam et canım. Ben de dün girdim bişey çıkmadı. Alttan bıçak saplanması gibi bi ağrı oluyo bikaç saniye sürüyo geçiyo.özellikle de bebeğim bi yerden ittirirken oluyo. Onu söyledim apar topar nst ye gönderdi ama çok şükür sıkıntı yok
Canim Dr a bugün onu sordum. Eger vajinal ve kasıktan ağrı sancı,bbebeğin baskısı hareketi her ne varsa alttan geliyorsa yalancı sancı dedi. Dinlenince geçermiş. Ama belden vuran ve sıklaşan sancilardan kork bekleme dedi.Yine de tansiyon ölçümüne devam et canım. Ben de dün girdim bişey çıkmadı. Alttan bıçak saplanması gibi bi ağrı oluyo bikaç saniye sürüyo geçiyo.özellikle de bebeğim bi yerden ittirirken oluyo. Onu söyledim apar topar nst ye gönderdi ama çok şükür sıkıntı yok
benmki tıpkı soylediğin gibi canım ama duzenli olmuyo. Yani gunde 2 defa 3 defa.. Haftaya salı kontrolum var sence beklemem geç mi olur.matsiyahoje Shirine-alish @Rtsy_
Kasilma bebek hareketinden farklı kızlar. Bebek mesela sağ tarafa toplandı diyelim sola doğru donup uzanınca hemen geciyo o şişkinlik. Ama kasılma olunca ne yaparsan yap geçmiyor kendi kendine geçene kadar derin nefes alıp veriyorum. Bütün karnım tamamen tas gibi oluyor, hareket etmekte zorlaniyorum... sancı dan farkı da su: sancı varken uyumak mümkün değil ama kasılma varken uyuyabiliyorsun.
Yine de içinizi huzursuz eden bir rahatsızlık hissettiğinizde ne olur ne olmaz doktora gidin en azından iciniz rahat etsin. Ha birde kasılmada da sancida da önemli olan düzenli aralıklarla olmasiymis, nst de düzensiz sanci çıktığı için çok önemli değil dedi doktor. Yani açılma olmasa sorun olmayacak da iste...
Çok değerli bilgiler bunlar aklımda olsun teşekkür ederim. Ayaklarım iki haftadır şişmeye başladı dediğin gibi yukarı kaldırayım bakalım. Bide artık galiba dinlenmemiz lazım yeter yorulduğumuzCanim Dr a bugün onu sordum. Eger vajinal ve kasıktan ağrı sancı,bbebeğin baskısı hareketi her ne varsa alttan geliyorsa yalancı sancı dedi. Dinlenince geçermiş. Ama belden vuran ve sıklaşan sancilardan kork bekleme dedi.
Kesinlikle sağa yatmak bundan sonra yasak,bebegin hareketi bir saat içinde beş defa hissedilmeliymis. İlk beş dakikada olabilir bu bir saat içindede olabilir farketmez ama toplamda beş defa ölçüt olsun dedi. Yemekten sonra sakin bir ortamda sola yatıp saymaliymişiz.
Haftada bir aynı günde anam babam usulü tansiyon ölçülmeli,ayaklardaki şişmeler kalp hizasını yukarisina kaldırılıp dinlendiginde geçmiyorsa tansiyondandir ciddiye al dedi.
Bunlarda topik arkideslerime bizden mini notlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?