2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
benim dr um doğum şeklini bebeğin duruşu ve diğer etkenler belirlediği için 38.hafta gibi çatı muayenesi sonrası belli olur dedi..

Demek ki benim doktorum da öyle düşünüyor. Kasılmam oldu iki gün çok korktum nefes alamadım doğacak sandım hemen çantamı filan hazırladım bir şey çıkmadı çok şükür ama niyeyse korkuyorum daha önce düşük yaptığımdan sanırım rüyama giriyor hep sezaryenle olduğunu ve hiç acı çekmediğimi görüyorum.inşallah öyle olur.

Kizlar bizim kontrolumuzde cook guzel gecti :) kizim 2680 gr olmus.doktorum artik riskli haftalarimiz geride kaldi.bundan sonra gelmeye kalksa dogurtucam bak ona gore dedi 600 gr almisim 2 haftada.toplamda 10-11 kilo arasinda gidip geliyoruz.kizim kilosunu toparlamis ya herseye deger artik hicbirsry umrumda degil

İnşallah.Bende her gece yatmadan önce kakao yağı her duşta bebe yağı sürüyorum. Çatlayacağımı düşünmüyordum ama malesef harita gibi göğüslerim şu an
Canım sıkı cilt catlarmis benim karnım kızımda harita gbi oldu catlamayan yer kalmadı suedigim şeyde kalmamıştı doktora gttim genç ve sıkı cilt çatlar dedi boswer inşallah göğüslerinde kalır sadece

Maşallah Kuzuya cacik lar yaradı desene

Peki görünümü azalıyor mu yani beyazlayana kadar ne kadar zaman geçiyo

inşaallah canımcım güzle olur her şey
korkuyor telaşlanıyoruz ama Allah ımıza bırakmak gerek O her şeyin en iyisini bilir
sabır deyip O na teslim olmak gerek..

doktorlar değişiklik gösteriyor fikir açısından mesela arkadaşım 40.hafta oldu sabah doğuma gitti dün yatış yapılmıştı ilk defa dün çatı muayenesi yapmış düşün yani..

Gec oldu ama anca gordum kusura bakma. Doktor a gittim bugun normal cikti. Bu aralar normal gidiyo. Bebek 32+2 ama 33 34 haftalik görünüyor ilerde dedi. Hersey normal dedi. Ben de senin dedigin gibi korkuyorum ama her seferonde normal diyo insallah oyledir. Bode doktor bana 2 hafta sonra nstye gircen dedi 34. Haftada normal mi?

Cok sukur bu hafta hep normaldi. Evet cok ilgili davranmadi bence de. Ama bugun gittim ve yine hersey iyi dedi. 2 hafta sonra nstye cagirdi. Siz de girdiniz mi nstye

Kontrolden şimdi çıktık. Dr u degistirmistim çok memnun kaldım. Çok neşeli,sakacı açıklayıcı bir Dr. Musmutlu oldum dogumada beklerim dedi ehü
Oğlum 2448 kg 44cm boyunda. Dr; vallahi çok kilolu hemen vitamini bırak dedi. Sağından solundan yukardan aşağıdan her yerden olctum ama bu bebek kilolu haberiniz olsun deyince tabi ben tırrrrrsstım kafası kocaman ve saçlı bir bebekmiş. Oysaki abisi kel kafa dogmustu:)
tahlil sonuçları çıkmadı bakalım yarin öğreniriz.

Cok sukur bu hafta hep normaldi. Evet cok ilgili davranmadi bence de. Ama bugun gittim ve yine hersey iyi dedi. 2 hafta sonra nstye cagirdi. Siz de girdiniz mi nstye
Yine de tansiyon ölçümüne devam et canım. Ben de dün girdim bişey çıkmadı. Alttan bıçak saplanması gibi bi ağrı oluyo bikaç saniye sürüyo geçiyo.özellikle de bebeğim bi yerden ittirirken oluyo. Onu söyledim apar topar nst ye gönderdi ama çok şükür sıkıntı yok

Sanirim onlar yalanci sancilar gerci senin masallah az kalmis cok heyecanli artik normal dogum bile olur

Canim Dr a bugün onu sordum. Eger vajinal ve kasıktan ağrı sancı,bbebeğin baskısı hareketi her ne varsa alttan geliyorsa yalancı sancı dedi. Dinlenince geçermiş. Ama belden vuran ve sıklaşan sancilardan kork bekleme dedi.
Kesinlikle sağa yatmak bundan sonra yasak,bebegin hareketi bir saat içinde beş defa hissedilmeliymis. İlk beş dakikada olabilir bu bir saat içindede olabilir farketmez ama toplamda beş defa ölçüt olsun dedi. Yemekten sonra sakin bir ortamda sola yatıp saymaliymişiz.
Haftada bir aynı günde anam babam usulü tansiyon ölçülmeli,ayaklardaki şişmeler kalp hizasını yukarisina kaldırılıp dinlendiginde geçmiyorsa tansiyondandir ciddiye al dedi.
Bunlarda topik arkideslerime bizden mini notlar olsun

benmki tıpkı soylediğin gibi canım ama duzenli olmuyo. Yani gunde 2 defa 3 defa.. Haftaya salı kontrolum var sence beklemem geç mi olur.

Çok değerli bilgiler bunlar aklımda olsun teşekkür ederim. Ayaklarım iki haftadır şişmeye başladı dediğin gibi yukarı kaldırayım bakalım. Bide artık galiba dinlenmemiz lazım yeter yorulduğumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…