2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Slm canim kizlar, nasil gidiyor hamileliginiz. Cok hassaslastim, uyurken sirtim belim agriyor.
Bu arada kizlar, bebislerimiz yaza doguyor yani kiyafet olarak nasil yapacaksiniz neler giydirilmeli. Ben hep zibin aldim uzerlerine uzun kol penyeler, battaniye, sizce yeterlimi, oyle kalin tulumlar takimlar giydirmeyi dusunmuyorum havalar sicak oldugu icin. Anca 2. 3. Aylardan sonra kalin seyler tulumlar giydirmeye baslicam, hem battaniyesi var yeterli bence bir yeni dogmus yaz bebegi icin.sizce ? Siz nasil dusunuyorsunuz. Cocuk sonucta sicaktan patlar yani

Sat değişmedi de sezeryan tarihi kesinleşti canım ben de onu yazdım tahmini doğum tarihi olarak :) sat tam 14 gün geri gitmiş oldu. Çok dikkatlisin valla tebrik ederim
hahaaa. Ya sen topikin kurucusu olduğun için iyi hatrlıyorum. Bebeğimsenibekliyorum unda kurduğu topik varya onuda iyi biliyorum haftasını o yuzden .. Çok sevindim canım tarihin belli olmasına. Hadi hayırlısı bakalım. Doğumdan sonra sakın ortalıktan kaybolma haa. Detayları ver bize

bnde oyle aldım hep canım. Bi iki cicili takım aldım sadece çunku doğumdan 40 ı çıkınca faln kurban bayramı ya. Cici cici gezdiririz

ayyyy çok heyecanlı ve çoook harika :))) 36 bitiyor ya, ne çabuk geçiyor zaman :)) maşallah maşallah :)

Bana sorarsan deterjan dalan roxy. Bakım ürünleri unibaby mustela sophie yada chicco. Pişik kremi sudokrem yada desitin. Nivea ve bübchen i bilmiyorum. Bilen beni de aydınlatsın valla

desitinin içeriğini bir araştırın, paraben ve başka bir madde daha vardı yanlış hatırlamıyorsam.

benmki tıpkı soylediğin gibi canım ama duzenli olmuyo. Yani gunde 2 defa 3 defa.. Haftaya salı kontrolum var sence beklemem geç mi olur.

Sorun değil o canım, rahim doğuma hazırlanıyor. önemli olan saatlerce geçmeyen kasılma olmasi ve düzenli aralıkla olması. Bak benim hamilelik takvimimde anlatmış, braxton-hicks kasılmaları sık oluyormuş bu donem :)

Canım süper bilgiler bunlar , teşekkürler

aynen canım, benim etim çok gevşek hamilelikten önce zayıftım ama devamlı spor yapmama rağmen gelip çeksen derim uzar, spordan dolayı görünüşte sıkıydı hep... Niye böyle derdim ama hamilelikte gördüm faydasını hiç çatlamadım, selülitim de oluşmadı, doğumdan sonra sporla eski haline döner diyor herkes esnek ciltler....

Selam kızlar pişik kremi ne öneriyorsunuz şampuan olarak sebamed ıslak mendil olarak da unibaby aldım bakalım.ayrıca eşim bugün arkadaşından mama sandalyesi almış tayinci arkadaşı gidecekleri için satıyomuş beneto marka 90 tl almış temiz görünüyodu fotoda internetten baktım 180 civarıydı herşey tamam gibi mama sandalyesi almış yaa:))

Sat değişmedi de sezeryan tarihi kesinleşti canım ben de onu yazdım tahmini doğum tarihi olarak :) sat tam 14 gün geri gitmiş oldu. Çok dikkatlisin valla tebrik ederim

bende yazacaktım sana, haziran değildi senin tarihin, ben mi yanlış hatırlıyorum diye :)) şok oldum bir anda görünce tarihi :))

sağlıkla gelsin miniğin :))

hemde ne bencil sanki hiç ölmeyecekler bu kadar kötü insan olunurmu bilmiyorum ...kamyonculara derler ya kaba diye onlar bile yol veriyor karşıya geçerken ona bile mutlu oluyorum :) kamyoncu abiler ailemden daha düşünceli

Ben pişik kremini de sebamed aldım, kızımda kullanmıştım çok memnun kaldım

Ay ben senin takvimini görünce şok oldum ya 37. Hafta yazıyo bu kadar ilerlediğimizi bilmydm okuldu temizlikti derken kaçırmışım resmen Ayyyy çok heyecanlı hayırlı gelsin inş

Bencede sorun olmadıktan sonra boşver rahat olsun bana 4 hafta sonra gel dedi ben 6 hafta sonra gitcm mesela bi sorunumuz yok çok şükür okulun bilmesini bekledim bugünde temizliğe bitirdim cuma gitcm rahat rahat çok gittikçe zaman geçmiyo bana resmen ne zamanaç doğacak die önemli olan sorun olmaması

Ay canım benim sizinkiler daha zor çalışıyorsunuz biz yine evdeyiz.Ben çok tasiyamiyorummmm demek istemiyorum kız kardeşim ben tasiyamiyorum ağır geliyor filan diyordu 40 gün önce doğurdu benimde gözüm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…