- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.161
Sat değişmedi de sezeryan tarihi kesinleşti canım ben de onu yazdım tahmini doğum tarihi olarak :) sat tam 14 gün geri gitmiş oldu. Çok dikkatlisin valla tebrik ederimmatsiyahoje canım senin sat mı değişti. Bn seni temmuz ilk haftası doğum diye hatrlıorum
Sat değişmedi de sezeryan tarihi kesinleşti canım ben de onu yazdım tahmini doğum tarihi olarak :) sat tam 14 gün geri gitmiş oldu. Çok dikkatlisin valla tebrik ederim
bnde oyle aldım hep canım. Bi iki cicili takım aldım sadece çunku doğumdan 40 ı çıkınca faln kurban bayramı ya. Cici cici gezdiririzSlm canim kizlar, nasil gidiyor hamileliginiz. Cok hassaslastim, uyurken sirtim belim agriyor.
Bu arada kizlar, bebislerimiz yaza doguyor yani kiyafet olarak nasil yapacaksiniz neler giydirilmeli. Ben hep zibin aldim uzerlerine uzun kol penyeler, battaniye, sizce yeterlimi, oyle kalin tulumlar takimlar giydirmeyi dusunmuyorum havalar sicak oldugu icin. Anca 2. 3. Aylardan sonra kalin seyler tulumlar giydirmeye baslicam, hem battaniyesi var yeterli bence bir yeni dogmus yaz bebegi icin.sizce ? Siz nasil dusunuyorsunuz. Cocuk sonucta sicaktan patlar yani
Gunaydin herkeseebizim bugun kontrolumuz var.bakalim bidik akilli akilli takiliyo mu yoksa hala cikis hazirliklarimi yapiyo yarin 36.haftamiz doluyo zaten artik icimde rahat.yinede acele etmesin yani ne gerek var Ama inanamiyorum yani bu haftalarin geldigine.1 hafta sonra erken dogumdan bile sayilmiyoruz.saya saya geldik valla
Bana sorarsan deterjan dalan roxy. Bakım ürünleri unibaby mustela sophie yada chicco. Pişik kremi sudokrem yada desitin. Nivea ve bübchen i bilmiyorum. Bilen beni de aydınlatsın valla
Uyusmadan kesmeye kalkarlarki acaba geliyo aklima nasil bir korkudue allahim
benmki tıpkı soylediğin gibi canım ama duzenli olmuyo. Yani gunde 2 defa 3 defa.. Haftaya salı kontrolum var sence beklemem geç mi olur.
Canim Dr a bugün onu sordum. Eger vajinal ve kasıktan ağrı sancı,bbebeğin baskısı hareketi her ne varsa alttan geliyorsa yalancı sancı dedi. Dinlenince geçermiş. Ama belden vuran ve sıklaşan sancilardan kork bekleme dedi.
Kesinlikle sağa yatmak bundan sonra yasak,bebegin hareketi bir saat içinde beş defa hissedilmeliymis. İlk beş dakikada olabilir bu bir saat içindede olabilir farketmez ama toplamda beş defa ölçüt olsun dedi. Yemekten sonra sakin bir ortamda sola yatıp saymaliymişiz.
Haftada bir aynı günde anam babam usulü tansiyon ölçülmeli,ayaklardaki şişmeler kalp hizasını yukarisina kaldırılıp dinlendiginde geçmiyorsa tansiyondandir ciddiye al dedi.
Bunlarda topik arkideslerime bizden mini notlar olsun
rahatladım canım valla. Çok sağolSorun değil o canım, rahim doğuma hazırlanıyor. önemli olan saatlerce geçmeyen kasılma olmasi ve düzenli aralıkla olması. Bak benim hamilelik takvimimde anlatmış, braxton-hicks kasılmaları sık oluyormuş bu donem :)
Canım sıkı cilt catlarmis benim karnım kızımda harita gbi oldu catlamayan yer kalmadı suedigim şeyde kalmamıştı doktora gttim genç ve sıkı cilt çatlar dedi boswer inşallah göğüslerinde kalır sadece
Sat değişmedi de sezeryan tarihi kesinleşti canım ben de onu yazdım tahmini doğum tarihi olarak :) sat tam 14 gün geri gitmiş oldu. Çok dikkatlisin valla tebrik ederim
hemde ne bencil sanki hiç ölmeyecekler bu kadar kötü insan olunurmu bilmiyorum ...kamyonculara derler ya kaba diye onlar bile yol veriyor karşıya geçerken ona bile mutlu oluyorum :) kamyoncu abiler ailemden daha düşünceliAllah yardımcın olsun canım. Herkesin farklı farklı dertleri oluyor işte. Güçlü olmamız lazım ama ne mümkün. Bende çok samimi bir arkadaşımın 1.5 yıl önce söylediğim bişeye alınmış olup bunu bu kadar zaman içinde tuttuğunu öğrendim bugün 2 saat ağladım çünkü muhabbeti hatırlamıyorum bile. Herkes çok bencil
Demek ki erken daha sonlara doğru büyür herhaldeBenim biraz buyudu ama cok degil. Hala ayni sutyenleri kullaniyorum
Ben pişik kremini de sebamed aldım, kızımda kullanmıştım çok memnun kaldımSelam kızlar pişik kremi ne öneriyorsunuz şampuan olarak sebamed ıslak mendil olarak da unibaby aldım bakalım.ayrıca eşim bugün arkadaşından mama sandalyesi almış tayinci arkadaşı gidecekleri için satıyomuş beneto marka 90 tl almış temiz görünüyodu fotoda internetten baktım 180 civarıydı herşey tamam gibi mama sandalyesi almış yaa:))
Ay ben senin takvimini görünce şok oldum ya 37. Hafta yazıyo bu kadar ilerlediğimizi bilmydm okuldu temizlikti derken kaçırmışım resmen Ayyyy çok heyecanlı hayırlı gelsin inşBelli değil canım daha iki hafta var yasal iznime. Bir gün yeteeeer diye bağırcam sonra da ayrılcam izne :) Doğuma da üç hafta var. İzne normal zamanda ayrılsam dinlenemeden doğuma gircem bana da yazık ama ya bittim tükendim artık
17 sinde 37. Hafta iznim başlıyor 24 ü doğum
Bencede sorun olmadıktan sonra boşver rahat olsun bana 4 hafta sonra gel dedi ben 6 hafta sonra gitcm mesela bi sorunumuz yok çok şükür okulun bilmesini bekledim bugünde temizliğe bitirdim cuma gitcm rahat rahat çok gittikçe zaman geçmiyo bana resmen ne zamanaç doğacak die önemli olan sorun olmamasıKızlar bizde dün 32+4 te kontrole gittik. Şükürler olsun herşey yolunda. Oğluşum 2172 kilo 45 cm olmuş. Doktor haftanı tamamlarsam 4 kiloya yakın doğar dedi. İlk bebeğim olursa normal doğum istiyorum biraz tırstım açıkçası.
Bir de ben bekledim nstye mi girerim filan diye ama yok dedi. Birde arada herhangi bir sorun hissetmezsen haziran sonu gel dedi. Benim doktor pek rahat biri. D vitamini kullanmıyorum ben onu sordum. Sanırım sağlık bakanlığının elinde kalmış gebelik yelpazesinde yok aslında dedi.
Bende çıkınca amaaannn bir sorun olmasın yeter diye düşündüm.
Valla canım Rabbim hayirlisiyla kurtulmayı nasip etsin.Allah bu günlerimizi aratmasin.aynı canım sağtarafıma yatamıyorum ağrıdan ve sık sık karnım ağrıyor bazen ishal oluyorum.
Ay canım benim sizinkiler daha zor çalışıyorsunuz biz yine evdeyiz.Ben çok tasiyamiyorummmm demek istemiyorum kız kardeşim ben tasiyamiyorum ağır geliyor filan diyordu 40 gün önce doğurdu benimde gözüm korktuSeninki de şikayet mi ya bugün sabahtan beri sızlanıp duruyorum ben. Ayağa kalkıyom karnım düşcek gibi oluyo ağır geliyo taşıyamıyom. Yatıyom mide yanması reflü oluyo. Oturuyom kalçam ağrıyo. Sonra bide çarpıntı başladı. İşyerinde kıvranıp duruyorum yok bugün bitmez valla bitmez. Sıcaktan da bunaldım. Bugün ben ben değilim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?