- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.181
Gec oldu ama anca gordum kusura bakma. Doktor a gittim bugun normal cikti. Bu aralar normal gidiyo. Bebek 32+2 ama 33 34 haftalik görünüyor ilerde dedi. Hersey normal dedi. Ben de senin dedigin gibi korkuyorum ama her seferonde normal diyo insallah oyledir. Bode doktor bana 2 hafta sonra nstye gircen dedi 34. Haftada normal mi?
Kontrolden şimdi çıktık. Dr u degistirmistim çok memnun kaldım. Çok neşeli,sakacı açıklayıcı bir Dr. Musmutlu oldum dogumada beklerim dedi ehü
Oğlum 2448 kg 44cm boyunda. Dr; vallahi çok kilolu hemen vitamini bırak dedi. Sağından solundan yukardan aşağıdan her yerden olctum ama bu bebek kilolu haberiniz olsun deyince tabi ben tırrrrrsstımkafası kocaman ve saçlı bir bebekmiş. Oysaki abisi kel kafa dogmustu:)
tahlil sonuçları çıkmadı bakalım yarin öğreniriz.
Demek ki erken daha sonlara doğru büyür herhalde
Zaman geciyo valla ablacimm heycan dorukta artikkayyyy çok heyecanlı ve çoook harika :))) 36 bitiyor ya, ne çabuk geçiyor zaman :)) maşallah maşallah :)
Ayyyy ben 6 hafta kaldı diye heyecan yapiorum seni dusunemedimBu arada şafak 26 :)
Tamam canım inşallah sağlıkla doğar hiçbi sıkıntı yaşamayız da size ayrıntıları anlatırımhahaaa. Ya sen topikin kurucusu olduğun için iyi hatrlıyorum. Bebeğimsenibekliyorum unda kurduğu topik varya onuda iyi biliyorum haftasını o yuzden .. Çok sevindim canım tarihin belli olmasına. Hadi hayırlısı bakalım. Doğumdan sonra sakın ortalıktan kaybolma haa. Detayları ver bize
Amin canım sağolasın.bende yazacaktım sana, haziran değildi senin tarihin, ben mi yanlış hatırlıyorum diye :)) şok oldum bir anda görünce tarihi :))
sağlıkla gelsin miniğin :))
Yok canım o daha 35. Haftadayım da sezeryan tarihi belli olunca onu yazdım doğum tarihi olarak. Ondan öyle görünüyoAy ben senin takvimini görünce şok oldum ya 37. Hafta yazıyo bu kadar ilerlediğimizi bilmydm okuldu temizlikti derken kaçırmışım resmen Ayyyy çok heyecanlı hayırlı gelsin inş
Ay ben de demiyim öyle ya korktumAy canım benim sizinkiler daha zor çalışıyorsunuz biz yine evdeyiz.Ben çok tasiyamiyorummmm demek istemiyorum kız kardeşim ben tasiyamiyorum ağır geliyor filan diyordu 40 gün önce doğurdu benimde gözüm korktu
Slm canlarim ya sizler de tasiyamama durumu yaşıyor musunuz bebekleri. Karnım çok ağır geliyor sanki yirtilacak 1 parça yeri yok gibi gerindigi zaman karnım fena aciyor. Yasamadigim ne varsayaşatıyor bu velet bana resmen
Bende de oluyo ozellikle yurudugumde cookk geriliyo karnim yirtilcak gibi. Bide kasiklarima filan agri giriyo simdi ayagi cikcak diyorumBen de ayniyim canım, hem de 10 kilo aldığım halde yani daha çok alsam heralde ölürdüm
Geçen artik dayanamadim ve bebise(karnıma) bağırdım. Patlat karnımı da çık dışari, sen de rahatla ben de dedim yaa
Bende de oluyo ozellikle yurudugumde cookk geriliyo karnim yirtilcak gibi. Bide kasiklarima filan agri giriyo simdi ayagi cikcak diyorum
aaa hayırlı olsun ne zaman sezeryan tarihi????normal doğumdan kaç gün öncesi olmuş oluyor???Sat değişmedi de sezeryan tarihi kesinleşti canım ben de onu yazdım tahmini doğum tarihi olarak :) sat tam 14 gün geri gitmiş oldu. Çok dikkatlisin valla tebrik ederim
Kız bende şok oldum resmen nasıl oldu die anladım hayırlısı olsun inşYok canım o daha 35. Haftadayım da sezeryan tarihi belli olunca onu yazdım doğum tarihi olarak. Ondan öyle görünüyo
Ben kendimi biliyorum degil muzik dinlemek davul zurna caldirsan aklim hep aha kesiyolar aha aciyolar aha dikiyolar diye onlarin yaptigi islemde olur acimasada bu bile insani tedirgin eder ben dokunmadan bagiranlardan canim ya guluyorum aglanacak halimeaynen ya :) ama sonuçta anestezi uzmanı yapacak canım öyle bir hata yapmazlar bilirler zaten, benim de en çok korktuğum şey. Doktorum şunu dedi bana geçen hafta müdahale edildiğini hissedeceksin ama kesinlikle acı,ağrı vs duymayacaksın zaten o an biz , ekip herkes seninle konuşacak ilgilenecek, bebeği almak zaten 3-4 dakikalık bir işlem onu görünce herşeyi unutursunEşimde yanımda olacak zaten inan dinleyeceğim müzikleri bile hazırladım rahatlamak için ameliyat esnasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?