2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Aman iyi masallah ama sen yinede takipte ol bol bol dinlen bebişe de maşallah ben 35.haftada nst ye girdim ilk

Maşallah oglusuna Tosun olmuş benim ki 35. Haftada 2550gr ayy çok mu zayıf ne
Tahlil lerinde iyi çıkar umarım.

SelamlarBiz geldik 24 saat holter denetimi altındaydim hafif derecede ritm bozukluğu varmış sıkıntı stres yasak bizden haberler böyle salı günü randevumuz var tekrardan artık hafta da 1 e düştük :)

meleq47 aslında hem sebamed düşünmüştüm hem de bepanten iyi diye duymuştum kararsız kaldım kızımda nivea kullanmıştım ama bu sefer nivea kullanmicam bakalım ikisinin arasında karar vereceğim sanırım

Kızlar uzun aradan sonra bir AVM ye gidim kendime birseyler bakim dedim sağ kasığım batıyor gibi ağrı girdi doğru düzgün bakmadan eve attım kendimi sağ ayagimi suruyerek

Tamam canım inşallah sağlıkla doğar hiçbi sıkıntı yaşamayız da size ayrıntıları anlatırım

bende yazacaktım sana, haziran değildi senin tarihin, ben mi yanlış hatırlıyorum diye :)) şok oldum bir anda görünce tarihi :))

sağlıkla gelsin miniğin :))
Amin canım sağolasın.
Desitine de bakıcam inşallah yoktır paraben falan.bakmadan aldım çünkü

Ay ben senin takvimini görünce şok oldum ya 37. Hafta yazıyo bu kadar ilerlediğimizi bilmydm okuldu temizlikti derken kaçırmışım resmen Ayyyy çok heyecanlı hayırlı gelsin inş
Yok canım o daha 35. Haftadayım da sezeryan tarihi belli olunca onu yazdım doğum tarihi olarak. Ondan öyle görünüyo

Slm canlarim ya sizler de tasiyamama durumu yaşıyor musunuz bebekleri. Karnım çok ağır geliyor sanki yirtilacak 1 parça yeri yok gibi gerindigi zaman karnım fena aciyor. Yasamadigim ne varsayaşatıyor bu velet bana resmen

Ben de ayniyim canım, hem de 10 kilo aldığım halde yani daha çok alsam heralde ölürdüm

Geçen artik dayanamadim ve bebise(karnıma) bağırdım. Patlat karnımı da çık dışari, sen de rahatla ben de dedim yaa

Bende de oluyo ozellikle yurudugumde cookk geriliyo karnim yirtilcak gibi. Bide kasiklarima filan agri giriyo simdi ayagi cikcak diyorum

Sat değişmedi de sezeryan tarihi kesinleşti canım ben de onu yazdım tahmini doğum tarihi olarak :) sat tam 14 gün geri gitmiş oldu. Çok dikkatlisin valla tebrik ederim
aaa hayırlı olsun ne zaman sezeryan tarihi????normal doğumdan kaç gün öncesi olmuş oluyor???

Kızlar bebek bezimi molfix şampuan bebek yağı ıslak mendil,sabunve deterjanımı da dalin aldım..eve geldim bebişimin kullanıcağı herşeyi yıkadım. Bi makina dolusu çamaşırı çıktı oyy çok heycanlı yaa... Şimdi daha bi heyecan bastı. Bian once temmuza girelim .. Yarında inşllh utuleyip çantamı hazrliycam. Dursun kenarda

Ben kendimi biliyorum degil muzik dinlemek davul zurna caldirsan aklim hep aha kesiyolar aha aciyolar aha dikiyolar diye onlarin yaptigi islemde olur acimasada bu bile insani tedirgin eder ben dokunmadan bagiranlardan canim ya guluyorum aglanacak halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…