- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.201
Sağol canım 24 haziran oldu tam 38+0. Erken mi geç mi bilemiyorum doktor böyle uyhun gördüaaa hayırlı olsun ne zaman sezeryan tarihi????normal doğumdan kaç gün öncesi olmuş oluyor???
Herşey zorluyor artık zaman hemencecik geçse ya önümüz ramazan genelde çabucak geçiyor bakalım neler olacakKızlar uzun aradan sonra bir AVM ye gidim kendime birseyler bakim dedim sağ kasığım batıyor gibi ağrı girdi doğru düzgün bakmadan eve attım kendimi sağ ayagimi suruyerek
Slm canlarim ya sizler de tasiyamama durumu yaşıyor musunuz bebekleri. Karnım çok ağır geliyor sanki yirtilacak 1 parça yeri yok gibi gerindigi zaman karnım fena aciyor. Yasamadigim ne varsayaşatıyor bu velet bana resmen
Sağol canım 24 haziran oldu tam 38+0. Erken mi geç mi bilemiyorum doktor böyle uyhun gördü
Slm canlarim ya sizler de tasiyamama durumu yaşıyor musunuz bebekleri. Karnım çok ağır geliyor sanki yirtilacak 1 parça yeri yok gibi gerindigi zaman karnım fena aciyor. Yasamadigim ne varsayaşatıyor bu velet bana resmen
Oyyy maşallah gobisine yaKarnım geçen hafta böyleydi bu hafta yarım kilo daha büyük
Maşallah gerçekten.Sanki biraz sonra doğuracak gibi duruyor :) Bana büyük geldi ya.Ya da bünyeden bünyeye değişiyor mesela ben minyonum ondan sanırım o kadar büyük değil.Ama sizin maşallahınız var :) Kaç kg civarı doğar dedi doktorunuz?Bir de neden hastanedesiniz kaçırdım sanırım ben o kısmı.Geçmiş olsunKarnım geçen hafta böyleydi bu hafta yarım kilo daha büyük
Maaaşallah gerçekten çok tatlı görünüyorsunuz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKarnım geçen hafta böyleydi bu hafta yarım kilo daha büyük
aynen ya, aklım gidiyor uyuyordum normalde ama bu gece zor geçti benim de, hem sıcaktı hem biraz ağrım sızım vardı. sağa dinlenme amaçlı az dönüyorum bacağımdaki uyuşukluk artıp ağrıya dönüyor, sırtüstü bebişe yaramıyor, dönüp dolaşıp gene soluma... Rabbim bundan aşağı düşürmesin, çok şükür ki ucunda büyük ödül var bu zahmetin :)Ay kızlar nasıl uyuyorsunuz? Geceler kabus oldu. Gece olsun istemiyorum artık. Belim o kadar ağrıyor ki uykum gelse de uyuyamıyorum. Artık ağlıyorum yani. Sola yatacağım diye solum çürüdü resmen.
Maşallah gerçekten.Sanki biraz sonra doğuracak gibi duruyor :) Bana büyük geldi ya.Ya da bünyeden bünyeye değişiyor mesela ben minyonum ondan sanırım o kadar büyük değil.Ama sizin maşallahınız var :) Kaç kg civarı doğar dedi doktorunuz?Bir de neden hastanedesiniz kaçırdım sanırım ben o kısmı.Geçmiş olsun
Maşallah üçünüze deKarnım geçen hafta böyleydi bu hafta yarım kilo daha büyük
Ahahaha allah iyiliğini versin emin ol onlar bizdn çok istiyorlar çıkmayıBen de ayniyim canım, hem de 10 kilo aldığım halde yani daha çok alsam heralde ölürdüm
Geçen artik dayanamadim ve bebise(karnıma) bağırdım. Patlat karnımı da çık dışari, sen de rahatla ben de dedim yaa
Canım çok doğru bir noktaya parmak bastın aynı durumdayız hastane çantam sözümona hazır ama eksikler var o çantayo alıp doğuma gitsem yansık yani bir o kadar daha eşya koymam lazım. Evet ilk iş o çantayı tamamlamam lazım benim de.Günaydın kızlarBir rüya gördüm ders oldu resmen, rüyamda eşim nöbetçi ki bugün gerçekten nöbetçi Bir komşumuz ziyarete geliyor ve onunla konuşurken bir anda azar azar suyum geliyor, kadın hemen hastahaneye gidelim panikleme diyor ama ne mümkün, o an yaşadığım paniği anlatamam. Paniğin nedeni de doğum yapacak olmam değil hastahane çantamız hazır ama bir kaç eksik var üşengeçlikten daha koymadığım, Allahım onlar eksik falan diye nasıl panik oluyorum Sabah kalktım şuan ilk işim onları hazırlamak oldu, artık rahat rahat oturabilirim
Eneee kiz maşallah 2 tane pitircikla allah kolaylık versin nasıl dayaniyosun ben bir erkekle baş edemiyorum sende 2 tane :) kilo da almamış gibisin maşallah totonu kaşıKarnım geçen hafta böyleydi bu hafta yarım kilo daha büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?