2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay kızlar nasıl uyuyorsunuz? Geceler kabus oldu. Gece olsun istemiyorum artık. Belim o kadar ağrıyor ki uykum gelse de uyuyamıyorum. Artık ağlıyorum yani. Sola yatacağım diye solum çürüdü resmen.
Uyku mu o da ne 2 saat kocanın yanında 1 saat yer yatağında 2 saat koltukta camın önünde nasıl sabah oluyorbir bilsen ortalıkta uyuyorum geçen gece haliya kıvrılmış buldum kendimi

Maşallah ya çok güzel :) Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah.

günaydın kızlar biz dün kontroldeydik 34 artı 4 2500 gr olmuşuz bebek iki haftadır doğum pozisyonunda artık değişmez dedi cok şukur ama kordonu dolamış doktor bu çok sık görünen bi durum dedi ama artık haftada bir geliceksin kontrol edicez bu durumu dedi.bazen normal doğuma engel olabiliyomuş insallah bi sorun olmaz yaa

Allah kolaylık versin canım. Bende nerde ikiz annelerimiz diye düşünüyordum.

Bir süredir uyku düzenim değişti geceleri uyuyamıyorum.Şimdiden uykusuzluk beni sarsıyor bebişler doğunca gece uykusuz gündüz işe git nasıl olacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.

Maşallah bebise yakınım olan çok kişi kordon bebeğin boynunda dogum etti uğraşmak istemeyen doktorlar sezaryene itiyor aslında engel değil tatlım tabi senin dusuncen önemli en çok burada

Uyku mu o da ne 2 saat kocanın yanında 1 saat yer yatağında 2 saat koltukta camın önünde nasıl sabah oluyorbir bilsen ortalıkta uyuyorum geçen gece haliya kıvrılmış buldum kendimi
Aynen ya eşim de yazık bakıyor yokum oda oda beni arıyor bulup geri götürüyor o dalınca geri evi dolanıyorum

Maşallah bebise yakınım olan çok kişi kordon bebeğin boynunda dogum etti uğraşmak istemeyen doktorlar sezaryene itiyor aslında engel değil tatlım tabi senin dusuncen önemli en çok burada
ben kesinlikle normal doğum istiyorum cnm bir sorun çıkarmazsa doktora direticem

Ya eksiklerde öyle aman aman eksikler değil de işte, inan rüyamda panik olduğum tek şey şuan eşime söylesem bulamaz evde zaten,hazırlayayım da öyle çıkalım diyorum 1-2 yıkanacak kaldı attım makinaya şimdi onları bekliyorum , aman hazır olsun kafam rahat olsun

ben kesinlikle normal doğum istiyorum cnm bir sorun çıkarmazsa doktora direticem
Allahın izniyle de dogurursun kafada başlıyor normal dogum olayı bende normalciyim ters olsa döndürün nolur diye yalvarabilirim :)
Aynen ya eşim de yazık bakıyor yokum oda oda beni arıyor bulup geri götürüyor o dalınca geri evi dolanıyorum
Yalnız değilmişim ne güzel

Ay kızlar nasıl uyuyorsunuz? Geceler kabus oldu. Gece olsun istemiyorum artık. Belim o kadar ağrıyor ki uykum gelse de uyuyamıyorum. Artık ağlıyorum yani. Sola yatacağım diye solum çürüdü resmen.
Benim de gece olunca içim sizliyor
Hep gunduz olsa keşke diyorum. Soluma yatmaya çalışıyorum ama bu defa da sol kaburgam çok ağrıyor bebek baskı yaptığı için. Sabaha kadar rezil bir uyku

Pişik kremi sudocrem ve bepanthol canim. Pişigi bepanthol bir gecede iyileştiriyor

Maşallah oglusuna Tosun olmuş benim ki 35. Haftada 2550gr ayy çok mu zayıf ne
Tahlil lerinde iyi çıkar umarım.
Hayır canım hiç te zayıf degil son hafta bile farkla kilo alıyor bebek. Kaldı ki dün Dr kilosu fazla deyince hiç sevinmedim inan. Boş gıdalarla sisirdim mi çocuğu diye kendimi suçladim. Ama vitamin yapmış drun dediğine gore. Üstelik normal doğum yapacağım için inşallah, 3kilodan fazla olmasını hiç istemiyorum Allah biliyor ya... kilosu normal.olsa Dr vitamini bırak demezdi.bence senin bebeğinin kilosu normal

Kızlar günaydın uzun zamandır yazamıyordum çok önemli bir sınavım var ptesi yazılanlar da epeyi birikmiş sınav sonrası tek tek okuyacam inşallah :) bugün ogluşumu görmeye gideceğiz sınav yüzünden 1 aydır gidemiyordum acaba kaç kilo olmuş doğum pozisyonu almış mı ay çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…