- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.221
Nasılsın bacım senin yaramaz doruk neler yapıyo?Ahahaha allah iyiliğini versin emin ol onlar bizdn çok istiyorlar çıkmayı
Uyku mu o da ne 2 saat kocanın yanında 1 saat yer yatağında 2 saat koltukta camın önünde nasıl sabah oluyorbir bilsen ortalıkta uyuyorum geçen gece haliya kıvrılmış buldum kendimiAy kızlar nasıl uyuyorsunuz? Geceler kabus oldu. Gece olsun istemiyorum artık. Belim o kadar ağrıyor ki uykum gelse de uyuyamıyorum. Artık ağlıyorum yani. Sola yatacağım diye solum çürüdü resmen.
Maşallah ya çok güzel :) Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah.@sheyma46
İkiz bebek taşıyorum o yüzden büyük, toplamda şu an 5,5 kgluk bebek taşıyorum:)) vücudunuza güvenin Yaradan onu bebeği içine alabilecek kapasite ve esneklikte yaratmış. Hastaneye erken doğum belirtileri nedeniyle yattım sancım ve açılma/efasyon vardı bugün taburcu oluyorum
Sağol balim iyilik sağlık valla bizim ki yaramazliga başladı yine içerde sakinligini koruduğu söylenemez doğu elini koyduğu an tepiyor onu :) sen iyisin dimi az kaldı hazırlıklar sıfırlandı miNasılsın bacım senin yaramaz doruk neler yapıyo?
Allah kolaylık versin canım. Bende nerde ikiz annelerimiz diye düşünüyordum.@sheyma46
İkiz bebek taşıyorum o yüzden büyük, toplamda şu an 5,5 kgluk bebek taşıyorum:)) vücudunuza güvenin Yaradan onu bebeği içine alabilecek kapasite ve esneklikte yaratmış. Hastaneye erken doğum belirtileri nedeniyle yattım sancım ve açılma/efasyon vardı bugün taburcu oluyorum
Maşallah bebise yakınım olan çok kişi kordon bebeğin boynunda dogum etti uğraşmak istemeyen doktorlar sezaryene itiyor aslında engel değil tatlım tabi senin dusuncen önemli en çok buradagünaydın kızlar biz dün kontroldeydik 34 artı 4 2500 gr olmuşuz bebek iki haftadır doğum pozisyonunda artık değişmez dedi cok şukur ama kordonu dolamış doktor bu çok sık görünen bi durum dedi ama artık haftada bir geliceksin kontrol edicez bu durumu dedi.bazen normal doğuma engel olabiliyomuş insallah bi sorun olmaz yaa
Aynen ya eşim de yazık bakıyor yokum oda oda beni arıyor bulup geri götürüyor o dalınca geri evi dolanıyorumUyku mu o da ne 2 saat kocanın yanında 1 saat yer yatağında 2 saat koltukta camın önünde nasıl sabah oluyorbir bilsen ortalıkta uyuyorum geçen gece haliya kıvrılmış buldum kendimi
ben kesinlikle normal doğum istiyorum cnm bir sorun çıkarmazsa doktora direticemMaşallah bebise yakınım olan çok kişi kordon bebeğin boynunda dogum etti uğraşmak istemeyen doktorlar sezaryene itiyor aslında engel değil tatlım tabi senin dusuncen önemli en çok burada
Canım çok doğru bir noktaya parmak bastın aynı durumdayız hastane çantam sözümona hazır ama eksikler var o çantayo alıp doğuma gitsem yansık yani bir o kadar daha eşya koymam lazım. Evet ilk iş o çantayı tamamlamam lazım benim de.
Maşallah harikasınızKarnım geçen hafta böyleydi bu hafta yarım kilo daha büyük
Allahın izniyle de dogurursun kafada başlıyor normal dogum olayı bende normalciyim ters olsa döndürün nolur diye yalvarabilirim :)ben kesinlikle normal doğum istiyorum cnm bir sorun çıkarmazsa doktora direticem
Yalnız değilmişim ne güzelAynen ya eşim de yazık bakıyor yokum oda oda beni arıyor bulup geri götürüyor o dalınca geri evi dolanıyorum
Benim de gece olunca içim sizliyorAy kızlar nasıl uyuyorsunuz? Geceler kabus oldu. Gece olsun istemiyorum artık. Belim o kadar ağrıyor ki uykum gelse de uyuyamıyorum. Artık ağlıyorum yani. Sola yatacağım diye solum çürüdü resmen.
Pişik kremi sudocrem ve bepanthol canim. Pişigi bepanthol bir gecede iyileştiriyorSelam kızlar pişik kremi ne öneriyorsunuz şampuan olarak sebamed ıslak mendil olarak da unibaby aldım bakalım.ayrıca eşim bugün arkadaşından mama sandalyesi almış tayinci arkadaşı gidecekleri için satıyomuş beneto marka 90 tl almış temiz görünüyodu fotoda internetten baktım 180 civarıydı herşey tamam gibi mama sandalyesi almış yaa:))
Aynen canım Allah yardımcımız olsunBenim de gece olunca içim sizliyor
Hep gunduz olsa keşke diyorum. Soluma yatmaya çalışıyorum ama bu defa da sol kaburgam çok ağrıyor bebek baskı yaptığı için. Sabaha kadar rezil bir uyku
Hayır canım hiç te zayıf degil son hafta bile farkla kilo alıyor bebek. Kaldı ki dün Dr kilosu fazla deyince hiç sevinmedim inan. Boş gıdalarla sisirdim mi çocuğu diye kendimi suçladim. Ama vitamin yapmış drun dediğine gore. Üstelik normal doğum yapacağım için inşallah, 3kilodan fazla olmasını hiç istemiyorum Allah biliyor ya... kilosu normal.olsa Dr vitamini bırak demezdi.bence senin bebeğinin kilosu normalMaşallah oglusuna Tosun olmuş benim ki 35. Haftada 2550gr ayy çok mu zayıf ne
Tahlil lerinde iyi çıkar umarım.
Geçmiş olsun canım. Üzmesin seni kimseSelamlarBiz geldik 24 saat holter denetimi altındaydim hafif derecede ritm bozukluğu varmış sıkıntı stres yasak bizden haberler böyle salı günü randevumuz var tekrardan artık hafta da 1 e düştük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?