2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Burda gebeliğin 5. Haftalar ını beraber yaşarken şimdi doğumlar a 5 6 hafta kaldı zaman nasıl geçti hiç birimiz anlamadi çok hızlı akıp gitti gebelik kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insllah
Ay evet ya çömezdik :) ne çabuk geçti şimdi patır patir dogurcaz... koca bir hamilelilik evresini hep beraber gönül gönüle geçirdik

Sınavında başarılar canim özlem giderin oglunla diyeceğim ama kucağımıza almaya az kaldı zaten :)))

Ay evet ya çömezdik :) ne çabuk geçti şimdi patır patir dogurcaz... koca bir hamilelilik evresini hep beraber gönül gönüle geçirdik
Canım valla azcık kaldı şimdi geri sayım yapioz.bi ara göbek imiz çıkmadı daha deyip uzuluoduk şimdi koca göbekle bebişleri beklioz

Canim sen doğuyu yaninizdan tamamen ayirdin değil mi. Alıştı mi kuzucuk
Coktaaannn tatlım doğu odasında uyuyor 2 senedir arada kaçamaklar oluyor yada hasta olduğunda babayı odadan atıyoruZ yatak odasında benle uyuyor ama odasını benimsedi şimdi teklif ediyoruz bazen gel bizle uyu diye odamda yatcam diyor. Ben yer yatağı sayesinde anlatırdım odasına yerde uyudum bazen oyle oyle alisti

gunaydinnn

basagrim var aksamdan beri.tansiyonum 13ten dusmedi henuz.doktoruma yazdim gel diyebilir bekliyorum.bi de tansiyona takinca da stres oluom ondan da dusmuyor olabilir

benim birkaç gündür midemin tadı yok hele dün geceden beri asit boğazımı yakıyor. üşüttümmü yediğim birşey mi dokundu bilmiyorum evde olup üzerimi örtüp yatıp uyumak istiyorum bazen işe gelmek istemiyorum ama daha iki haftam var izne

Gece uyuyamayan arkadaşlara tavsiyem, ben sağıma soluma bacak arama yastık koyarak cogunlukla rahat bir şekilde uyuyorum (bazen o yastık bile batıyor tabi de)

Bir de sıcak yuzunden pencere açık yatıyorum ama bu sefer de boğazım çok kotu olmuş. Inşallah hasta olmam

Günaydın kızlar ya bu çalışan annelere çok üzülüyorum bizler yani çalışmayanlar bu kadar zorlanırken artık onlar nasıl dayanıyolar allah yardımcıları olsun insanbuL cnm ben de onu alcam sanırım öyle görünüyo
Kızlar eltim 20 gün önce doğum yaptı meme ucu çok kötü olmuş zavallım kızı kanlı süt emiyomuş ağlayarak emziriyo neredeyse bırakmak üzere emzirmeyi nasıl iyileşir krem vermiş dr kullanmış kendi sütüyle de ıslatıyo ama yok iyileşemiyo bi türlü bu arada meme ucu sinlensin diye sabah akşam mama veriyolarmış emmeyince az düzeliyomuş ama memeyi verir vermez yeniden kanıyomuş napabilir tecrübeli anneler venim de bi kızım var ben de tecrübeliyim ama benim hiç yara olmadı o yüzden çok da bi tavsiyede bulunamıyorum

Canım rahatlatıcı mesajın için çok teşekkür ederim ben bu aralar çok farklı hissediyorum kendimi galiba sona yaklaşıyoruz o yüzden herseye ağlayasım herkese catasim geliyor Galiba erken lohusa depresyonuna giriyorumumarım benim bebisim de salı günü daha toparlar 1 hafta geri görünüyor haftasından inşallah sende normal kolayca dogumunu yaparsın zamanında

Geçmiş olsun canım. Üzmesin seni kimse

Allah razı olsun canım hiç kimse uzmeyin bizi

Merhaba güzel annişler... Meleklerimize kavuşmamıza az kaldı. Herkes heyecanla bebeğini bekliyor. Doktor benim iznimi başlattı artık evdeyim. 4 hafta kaldı 1 Temmuzda alacak o yüzden biraz dinlen artık yeter çalışma dedi, bende peki öyle olsun dedim. Bebişim 2300 gr olmuş 4 haftada ne kadar besleyebilirsem besliycem, kafası 2 hafta önde gidiyor koca kafalı olucak galiba oğlum... Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Sayfalar uçmuş gitmiş okumaya çalışacağım umarım herkes iyidir. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....

merhaba kızlar. ya bu el ayak şişmeleri nolacak gün geçtikçe daha sıkıntı yaratıyor bende. yinede allaha şükür ama şişmese iyi olurdu

Günde 20 dk ayaklarını diz seviyesinden yukarıda tut ve ayakları 10ar defa bileklerden kendine doğru ve ileriye yani point/flex yap ve yine bilekten daireler çiz

Dikkat et canım ılık süt filan iç. Her yerime yastık koyuyorum ama cııkk yani bana mısın demiyor

canım benim doğum hemşiresi Ayşe Öner'de okuduğuma göre göğsünü ıslatmak değil tam tersi kuru tutmak ve hava almasını sağlamak gerekiyormuş. bir de göğüs kalkanı iç çamaşırının değip acıtmasını önlüyor ve içine sızan süt de bebeğe içirilebiliyormuş. mama vermek bebeği emmekten soğutabilir hele de biberonla veriyorlar ve biberon yenidoğan değilse. kaşıkla veriyorlarsa da bu süreçte bebeğin emme refleksini unutmaması bırakmaması için de yenidoğan emzik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…