- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.241
Maşallah canım
Ay evet ya çömezdik :) ne çabuk geçti şimdi patır patir dogurcaz... koca bir hamilelilik evresini hep beraber gönül gönüle geçirdikBurda gebeliğin 5. Haftalar ını beraber yaşarken şimdi doğumlar a 5 6 hafta kaldı zaman nasıl geçti hiç birimiz anlamadi çok hızlı akıp gitti gebelik kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insllah
Canim sen doğuyu yaninizdan tamamen ayirdin değil mi. Alıştı mi kuzucukUyku mu o da ne 2 saat kocanın yanında 1 saat yer yatağında 2 saat koltukta camın önünde nasıl sabah oluyorbir bilsen ortalıkta uyuyorum geçen gece haliya kıvrılmış buldum kendimi
Sınavında başarılar canimKızlar günaydın uzun zamandır yazamıyordum çok önemli bir sınavım var ptesi yazılanlar da epeyi birikmiş sınav sonrası tek tek okuyacam inşallah :) bugün ogluşumu görmeye gideceğiz sınav yüzünden 1 aydır gidemiyordum acaba kaç kilo olmuş doğum pozisyonu almış mı ay çok heyecanlıyım
Canım valla azcık kaldı şimdi geri sayım yapioz.bi ara göbek imiz çıkmadı daha deyip uzuluoduk şimdi koca göbekle bebişleri bekliozAy evet ya çömezdik :) ne çabuk geçti şimdi patır patir dogurcaz... koca bir hamilelilik evresini hep beraber gönül gönüle geçirdik
Coktaaannn tatlım doğu odasında uyuyor 2 senedir arada kaçamaklar oluyor yada hasta olduğunda babayı odadan atıyoruZ yatak odasında benle uyuyor ama odasını benimsedi şimdi teklif ediyoruz bazen gel bizle uyu diye odamda yatcam diyor. Ben yer yatağı sayesinde anlatırdım odasına yerde uyudum bazen oyle oyle alistiCanim sen doğuyu yaninizdan tamamen ayirdin değil mi. Alıştı mi kuzucuk
Kayinvalide mağduru @isimbulamayananne isim buldunmu canjm naptin@isimbulamayananne nerdesin cancağzım ya
Hayır canım hiç te zayıf degil son hafta bile farkla kilo alıyor bebek. Kaldı ki dün Dr kilosu fazla deyince hiç sevinmedim inan. Boş gıdalarla sisirdim mi çocuğu diye kendimi suçladim. Ama vitamin yapmış drun dediğine gore. Üstelik normal doğum yapacağım için inşallah, 3kilodan fazla olmasını hiç istemiyorum Allah biliyor ya... kilosu normal.olsa Dr vitamini bırak demezdi.bence senin bebeğinin kilosu normal
Geçmiş olsun canım. Üzmesin seni kimse
merhaba kızlar. ya bu el ayak şişmeleri nolacakgün geçtikçe daha sıkıntı yaratıyor bende. yinede allaha şükür ama şişmese iyi olurdu
Dikkat et canım ılık süt filan iç. Her yerime yastık koyuyorum ama cııkk yani bana mısın demiyorGece uyuyamayan arkadaşlara tavsiyem, ben sağıma soluma bacak arama yastık koyarak cogunlukla rahat bir şekilde uyuyorum (bazen o yastık bile batıyor tabi de)
Bir de sıcak yuzunden pencere açık yatıyorum ama bu sefer de boğazım çok kotu olmuş. Inşallah hasta olmam
canım benim doğum hemşiresi Ayşe Öner'de okuduğuma göre göğsünü ıslatmak değil tam tersi kuru tutmak ve hava almasını sağlamak gerekiyormuş. bir de göğüs kalkanı iç çamaşırının değip acıtmasını önlüyor ve içine sızan süt de bebeğe içirilebiliyormuş. mama vermek bebeği emmekten soğutabilir hele de biberonla veriyorlar ve biberon yenidoğan değilse. kaşıkla veriyorlarsa da bu süreçte bebeğin emme refleksini unutmaması bırakmaması için de yenidoğan emzik.Günaydın kızlar ya bu çalışan annelere çok üzülüyorum bizler yani çalışmayanlar bu kadar zorlanırken artık onlar nasıl dayanıyolar allah yardımcıları olsuninsanbuL cnm ben de onu alcam sanırım öyle görünüyo
Kızlar eltim 20 gün önce doğum yaptı meme ucu çok kötü olmuş zavallım kızı kanlı süt emiyomuş ağlayarak emziriyo neredeyse bırakmak üzere emzirmeyi nasıl iyileşir krem vermiş dr kullanmış kendi sütüyle de ıslatıyo ama yok iyileşemiyo bi türlü bu arada meme ucu sinlensin diye sabah akşam mama veriyolarmış emmeyince az düzeliyomuş ama memeyi verir vermez yeniden kanıyomuş napabilir tecrübeli anneler venim de bi kızım var ben de tecrübeliyim ama benim hiç yara olmadı o yüzden çok da bi tavsiyede bulunamıyorum
Dikkat et canım ılık süt filan iç. Her yerime yastık koyuyorum ama cııkk yani bana mısın demiyor
Maşallah size... Sağ salim yavrularına kavuşursun inşallah canım....Karnım geçen hafta böyleydi bu hafta yarım kilo daha büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?