- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.261
Hayırlı olsun canım bebişin doğum tarihi... Erken değildir doktor bilir en iyisini meraklanma....Sağol canım 24 haziran oldu tam 38+0. Erken mi geç mi bilemiyorum doktor böyle uyhun gördü
Günaydın kızlar ya bu çalışan annelere çok üzülüyorum bizler yani çalışmayanlar bu kadar zorlanırken artık onlar nasıl dayanıyolar allah yardımcıları olsuninsanbuL cnm ben de onu alcam sanırım öyle görünüyo
Kızlar eltim 20 gün önce doğum yaptı meme ucu çok kötü olmuş zavallım kızı kanlı süt emiyomuş ağlayarak emziriyo neredeyse bırakmak üzere emzirmeyi nasıl iyileşir krem vermiş dr kullanmış kendi sütüyle de ıslatıyo ama yok iyileşemiyo bi türlü bu arada meme ucu sinlensin diye sabah akşam mama veriyolarmış emmeyince az düzeliyomuş ama memeyi verir vermez yeniden kanıyomuş napabilir tecrübeli anneler venim de bi kızım var ben de tecrübeliyim ama benim hiç yara olmadı o yüzden çok da bi tavsiyede bulunamıyorum
Sağol canım. Ay inşallah hepimizin az kaldı :)Sınavında başarılar canimözlem giderin oglunla diyeceğim ama kucağımıza almaya az kaldı zaten :)))
Canım benimde kızımda yara olmadı ama ben doğumdan hemen sonra sürekli bepanten kullandım, emzirirken sildim sonra tekrar sürdüm önledim gibi, bence doğumdan önce ve sonra bepanten kullanmak ciddi anlamda iyi gelecekGünaydın kızlar ya bu çalışan annelere çok üzülüyorum bizler yani çalışmayanlar bu kadar zorlanırken artık onlar nasıl dayanıyolar allah yardımcıları olsuninsanbuL cnm ben de onu alcam sanırım öyle görünüyo
Kızlar eltim 20 gün önce doğum yaptı meme ucu çok kötü olmuş zavallım kızı kanlı süt emiyomuş ağlayarak emziriyo neredeyse bırakmak üzere emzirmeyi nasıl iyileşir krem vermiş dr kullanmış kendi sütüyle de ıslatıyo ama yok iyileşemiyo bi türlü bu arada meme ucu sinlensin diye sabah akşam mama veriyolarmış emmeyince az düzeliyomuş ama memeyi verir vermez yeniden kanıyomuş napabilir tecrübeli anneler venim de bi kızım var ben de tecrübeliyim ama benim hiç yara olmadı o yüzden çok da bi tavsiyede bulunamıyorum
Günaydın anneler ve bebekler; hepimize hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum
ALTINIM canım aynı şeyleri küçük kardeşimde annem de söylemişti, ya duyarsam ya heyecanlanırsam diye ama inan o kararı vermesi hayrımıza oldu. hem narkoz almadığı için kendine gelmeye çalışmak gibi bir zorluk yaşamadı hem de kordon dolandığı için kardeşimi almaları uzun sürmüş. doktor demiş zaten iyi ki böyle karar vermişsin narkoz geçerdi yoksa bebeğe diye. canım, arkadaşım da demişti çok rahattı, sesini duydum ilk ben gördüm diye. tabi ki bu senin vereceğin bir karar ve doktorunla konuşarak kafandaki soru işaretlerini paylaşabilirsin. baktın için rahatlamıyor önemli olan senin ne istediğindir, kendini nasıl daha iyi hissedeceğin tabi ki.
Geçmiş olsun git için rahatlasin canim.bu tansiyon işi çok riskli Allah korusungunaydinnn
basagrim var aksamdan beri.tansiyonum 13ten dusmedi henuz.doktoruma yazdim gel diyebilir bekliyorum.bi de tansiyona takinca da stres oluom ondan da dusmuyor olabilir
Canim ben kendi tecrübemi paylaşayim. Bepantholü her emzirdikten hemen sonra sürsün.emzirmeden önce de temiz suyla yıkasın ya da silsin mutlaka. İlacı sürdükten sonra goguslerini tutabildigi kadar açık tutsun. Nemli kalmasın. Yara kurumazsa iyileşmiyor malesef. Yara olduktan sonra kendi sütü felan fayda etmiyor.Günaydın kızlar ya bu çalışan annelere çok üzülüyorum bizler yani çalışmayanlar bu kadar zorlanırken artık onlar nasıl dayanıyolar allah yardımcıları olsuninsanbuL cnm ben de onu alcam sanırım öyle görünüyo
Yeter ki sağlıklı olsunlar canim inan kilosu felan hiç problem değil. Ben 2,5 kg doğmuşum. Annem kedi yavrusu gibiydin diyor:) ama bu yaşıma kadar ciddi hiç bir sağlık sorunu yaşamadim.Canım rahatlatıcı mesajın için çok teşekkür ederim ben bu aralar çok farklı hissediyorum kendimi galiba sona yaklaşıyoruz o yüzden herseye ağlayasım herkese catasim geliyorGaliba erken lohusa depresyonuna giriyorum umarım benim bebisim de salı günü daha toparlar 1 hafta geri görünüyor haftasından inşallah sende normal kolayca dogumunu yaparsın zamanında
Allah razı olsun canım hiç kimse uzmeyin bizi
Oh iyi olmuş hocam bol bol dinlen doğuma kadar. İki zıpır oğluşun enerjili bir anneye ihtiyacı olacakMerhaba güzel annişler... Meleklerimize kavuşmamıza az kaldı. Herkes heyecanla bebeğini bekliyor. Doktor benim iznimi başlattı artık evdeyim. 4 hafta kaldı 1 Temmuzda alacak o yüzden biraz dinlen artık yeter çalışma dedi, bende peki öyle olsun dedim. Bebişim 2300 gr olmuş 4 haftada ne kadar besleyebilirsem besliycem, kafası 2 hafta önde gidiyor koca kafalı olucak galiba oğlum... Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Sayfalar uçmuş gitmiş okumaya çalışacağım umarım herkes iyidir. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
soğan iyileştiriyo diye duymuştum yarıya kesip koyunca bide ayva çekirdeğini az suda bir gece bekletip oluşan jeli sürmek iyi geliyormuş denemedim ama soğanı çok duydum.Günaydın kızlar ya bu çalışan annelere çok üzülüyorum bizler yani çalışmayanlar bu kadar zorlanırken artık onlar nasıl dayanıyolar allah yardımcıları olsuninsanbuL cnm ben de onu alcam sanırım öyle görünüyo
aynıymışız benimde 1 temmuzda alacak hayırlısıyla yaklaştıkça heyecanlanıyorum.Merhaba güzel annişler... Meleklerimize kavuşmamıza az kaldı. Herkes heyecanla bebeğini bekliyor. Doktor benim iznimi başlattı artık evdeyim. 4 hafta kaldı 1 Temmuzda alacak o yüzden biraz dinlen artık yeter çalışma dedi, bende peki öyle olsun dedim. Bebişim 2300 gr olmuş 4 haftada ne kadar besleyebilirsem besliycem, kafası 2 hafta önde gidiyor koca kafalı olucak galiba oğlum... Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Sayfalar uçmuş gitmiş okumaya çalışacağım umarım herkes iyidir. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
Ben yanlış Hatırladım sanirimCoktaaannn tatlım doğu odasında uyuyor 2 senedir arada kaçamaklar oluyor yada hasta olduğunda babayı odadan atıyoruZ yatak odasında benle uyuyor ama odasını benimsedi şimdi teklif ediyoruz bazen gel bizle uyu diye odamda yatcam diyor. Ben yer yatağı sayesinde anlatırdım odasına yerde uyudum bazen oyle oyle alisti
2,5 kilo baya kocaman bebek ya ben 1700 gr doğmuşum sifir problem :)) valla ben dua ediyorum bebeğim 3 ü geçmesinde normal doğurayımYeter ki sağlıklı olsunlar canim inan kilosu felan hiç problem değil. Ben 2,5 kg doğmuşum. Annem kedi yavrusu gibiydin diyor:) ama bu yaşıma kadar ciddi hiç bir sağlık sorunu yaşamadim.
Endişelerimiz oluşuyor o yüzden hassaslasiyoruz. Biz çocuğu olan annelerin kaygıları daha büyük. İnan bende eşim oğluma kızsa aglar oldum. Her şey güzel olacak inşallah
Al benden de o kadar:) ben de 3ü geçmesin istiyorum. Dün dr da dedi normal olarak ben daha geçen hafta 2,5kg bebek doğurttum fazlasına gerek yok diye espri yaptı :))2,5 kilo baya kocaman bebek ya ben 1700 gr doğmuşum sifir problem :)) valla ben dua ediyorum bebeğim 3 ü geçmesinde normal doğurayım
2 yaşına kdr hep istedi aramızda uyuduğu çok oldu dogunun ama benden dolayı istiyordu halada bazen yatarbabayı istemez ama sende ayir erkek çocuklar çok anneye düşüyor zorlanirsin çok emzirme olayida var bide allah kolaylık verirBen yanlış Hatırladım sanirimhep sizle yatıyor sanıyordum. Biz de hastalandiktan sonra ayiramadik babasi kiyamadı. Odasını bekliyoruz gelsin hemen ayiricam yoksa Yandık doğumda
Al benden de o kadar:) ben de 3ü geçmesin istiyorum. Dün dr da dedi normal olarak ben daha geçen hafta 2,5kg bebek doğurttum fazlasına gerek yok diye espri yaptı :))
Ben de bugün doğum başlamış ama kanama falan vardı öyle bi rüya gördüm.ilk defa doğumdan bu kadar kokrtum ya sabah kalktım uok dyrm yapamycm çok kötüydüGünaydın kızlarBir rüya gördüm ders oldu resmen, rüyamda eşim nöbetçi ki bugün gerçekten nöbetçi Bir komşumuz ziyarete geliyor ve onunla konuşurken bir anda azar azar suyum geliyor, kadın hemen hastahaneye gidelim panikleme diyor ama ne mümkün, o an yaşadığım paniği anlatamam. Paniğin nedeni de doğum yapacak olmam değil hastahane çantamız hazır ama bir kaç eksik var üşengeçlikten daha koymadığım, Allahım onlar eksik falan diye nasıl panik oluyorum Sabah kalktım şuan ilk işim onları hazırlamak oldu, artık rahat rahat oturabilirim
Ben de bugün doğum başlamış ama kanama falan vardı öyle bi rüya gördüm.ilk defa doğumdan bu kadar kokrtum ya sabah kalktım uok dyrm yapamycm çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?