2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım zeytinyağı ve ayva çekirdeği çok işe yarıyor , ayva çekirdekleri sanırım aktarlarda bulunabilir suda bekletiyorsun bir gece ertesi sabah o su jel gibi oluyor onu sürüyorsun çok iyi geliyormuş

doktorum benden idrarda protein baktirmami ve hemogram bbaktirmami istedi.tahlil sonuclarimi bekliyorum ama yusuf yusufum bi taraftan.insallah onemli birsey cikmaz.sonuclari alip doktora gidicem kizimi da gorucem.

Canım benimde kızımda yara olmadı ama ben doğumdan hemen sonra sürekli bepanten kullandım, emzirirken sildim sonra tekrar sürdüm önledim gibi, bence doğumdan önce ve sonra bepanten kullanmak ciddi anlamda iyi gelecek

Sagol can halkikizda hayirlisi olaun ins

Canim ben kendi tecrübemi paylaşayim. Bepantholü her emzirdikten hemen sonra sürsün.emzirmeden önce de temiz suyla yıkasın ya da silsin mutlaka. İlacı sürdükten sonra goguslerini tutabildigi kadar açık tutsun. Nemli kalmasın. Yara kurumazsa iyileşmiyor malesef. Yara olduktan sonra kendi sütü felan fayda etmiyor.

Son düzenleme:
Yeter ki sağlıklı olsunlar canim inan kilosu felan hiç problem değil. Ben 2,5 kg doğmuşum. Annem kedi yavrusu gibiydin diyor:) ama bu yaşıma kadar ciddi hiç bir sağlık sorunu yaşamadim.
Endişelerimiz oluşuyor o yüzden hassaslasiyoruz. Biz çocuğu olan annelerin kaygıları daha büyük. İnan bende eşim oğluma kızsa aglar oldum. Her şey güzel olacak inşallah

Oh iyi olmuş hocam bol bol dinlen doğuma kadar. İki zıpır oğluşun enerjili bir anneye ihtiyacı olacak

soğan iyileştiriyo diye duymuştum yarıya kesip koyunca bide ayva çekirdeğini az suda bir gece bekletip oluşan jeli sürmek iyi geliyormuş denemedim ama soğanı çok duydum.

aynıymışız benimde 1 temmuzda alacak hayırlısıyla yaklaştıkça heyecanlanıyorum.

Ben yanlış Hatırladım sanirim hep sizle yatıyor sanıyordum. Biz de hastalandiktan sonra ayiramadik babasi kiyamadı. Odasını bekliyoruz gelsin hemen ayiricam yoksa Yandık doğumda

2,5 kilo baya kocaman bebek ya ben 1700 gr doğmuşum sifir problem :)) valla ben dua ediyorum bebeğim 3 ü geçmesinde normal doğurayım

2,5 kilo baya kocaman bebek ya ben 1700 gr doğmuşum sifir problem :)) valla ben dua ediyorum bebeğim 3 ü geçmesinde normal doğurayım
Al benden de o kadar:) ben de 3ü geçmesin istiyorum. Dün dr da dedi normal olarak ben daha geçen hafta 2,5kg bebek doğurttum fazlasına gerek yok diye espri yaptı :))

Ben yanlış Hatırladım sanirim hep sizle yatıyor sanıyordum. Biz de hastalandiktan sonra ayiramadik babasi kiyamadı. Odasını bekliyoruz gelsin hemen ayiricam yoksa Yandık doğumda
2 yaşına kdr hep istedi aramızda uyuduğu çok oldu dogunun ama benden dolayı istiyordu halada bazen yatarbabayı istemez ama sende ayir erkek çocuklar çok anneye düşüyor zorlanirsin çok emzirme olayida var bide allah kolaylık verir

Ben de bugün doğum başlamış ama kanama falan vardı öyle bi rüya gördüm.ilk defa doğumdan bu kadar kokrtum ya sabah kalktım uok dyrm yapamycm çok kötüydü

Ben de bugün doğum başlamış ama kanama falan vardı öyle bi rüya gördüm.ilk defa doğumdan bu kadar kokrtum ya sabah kalktım uok dyrm yapamycm çok kötüydü

Canım son zamanlarımız artık çok normal böyle rüyalar, çok takma kafanı. Hayırlısıyla hepimiz normal ya da sezaryen sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…