2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım son zamanlarımız artık çok normal böyle rüyalar, çok takma kafanı. Hayırlısıyla hepimiz normal ya da sezaryen sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza
Ay inş ama düşünemek daha iyi sanırım akışına bırakm sancı gelince olck heralde.zaten düzgün uyuyamyrm bi de bu rüyalar. Az kaldı az bitti bile

Doğum tarihimiz aynı :) bakalım hangisi daha heycanlı :)

asena38 cigim görünüşe göre doğum tarihimiz aynı ama 34.haftam olmasina rağmen dr 32-33 haftayla uyumlu dedi acaba çocuğun kilosuna göre mi öyle dedi 2200 kg ve 43 cm gayet iyi dedi halbuki

Sağol canım 24 haziran oldu tam 38+0. Erken mi geç mi bilemiyorum doktor böyle uyhun gördü
ayyy bebişimizz geliyor yaşasınnn topik annemiz anne oluyor :) 38 erken doğum değil canım ya 37 haftadan sonra hiç bir doğuma erken doğum demiyorlar :)

Sağol balim iyilik sağlık valla bizim ki yaramazliga başladı yine içerde sakinligini koruduğu söylenemez doğu elini koyduğu an tepiyor onu :) sen iyisin dimi az kaldı hazırlıklar sıfırlandı mi
Sorma hiç sıkıya gelemiyolar bu sabah yan yatarken hafif öne doğru gitmişim hanfendinin rahatını bozduk nasıl vuruyo nasıl sallıyo beni görmen lazım :)
Hazırlıklar bitti sayılır çamaşır attım bugün son bi ütüm kaldı.bide cuma annemle bi dolaşırız son bikaç parça bişeyler daha alırız tamam işte

Ben de herşey tamamlansın öyle yıkar ütülerim diyodum ama boşver ya attım şimdi yıkanson ütüleyim sonra bişeyşer alırsam bi posta daha yıkarım bekletmenin anlamı yok zaten bi kerede o kadar şeyi ütülemektense parça parça olur. Geçenlerde iki makina atmıştım annem ütüledi sağolsun çoğu gitti azı kaldı

doktorum benden idrarda protein baktirmami ve hemogram bbaktirmami istedi.tahlil sonuclarimi bekliyorum ama yusuf yusufum bi taraftan.insallah onemli birsey cikmaz.sonuclari alip doktora gidicem kizimi da gorucem.
Geçmiş olsun canom bizi de merakta bırakma yaz mutlaka. Küçük tansiyon kaçlarda çıkıyo küçük daha önemliymiş

2,5 kilo baya kocaman bebek ya ben 1700 gr doğmuşum sifir problem :)) valla ben dua ediyorum bebeğim 3 ü geçmesinde normal doğurayım
insanbuL kızlar gerçekten doğum kilosu hiç önemli değil ben 3850 doğmuşum şimdi de kiloluyum ama bağışıklığım çok düşüktür hemen hasta olurum buluttan nem kaparım kilo sağlık değil tam tersi bence

ayyy bebişimizz geliyor yaşasınnn topik annemiz anne oluyor :) 38 erken doğum değil canım ya 37 haftadan sonra hiç bir doğuma erken doğum demiyorlar :)
Ayy sorma canım ya 3 hafta kaldı. Daha dün gibiydi hamileyim diye sevinmem keseydi kalp atışıydı derken artık doğum konuşuyoruz allahıma bin şükürler olsun hepimiz vakitlice sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza

kesinlikle katılıyorum kilo ile sağlık doğru orantili sanılıyo bebeklerde ayy bak tosuncuk doğurmuş bizim gelin falan diyince gururlanan zihniyetler var:)) ya da zayıf olunca iyi bakamamıssın bebeğe diyen tipler

misam katre_366 meleq47 insanbuL M menevsenergis kızlar çok teşekkürler bu bilgileri ileticem eltime kendisi artık napar bilmiyorum inşallah iyileşir bebeğe yazık ya ona çok üzülüyorum ayrı şehirlerdeyiz kendisiyle kayınvalidem yanında o da süt sağm makinesinden olmuş diyo ama herkes sağıyo anlamadım ki inşallah düzelir yoksa mamaya geçecekler

canim yemgem dogal zeytinyagi suruyordu daha iyi olmustu.birde dogal bal surup bekletip yikiyodu

Mustela düşünüyordum ben de fakat başka bir başlıktaydı sanırım birisi hiç de göründüğü kadar masum olmadığını söyledi kanıtlarıyla birlikte,ben de vazgeçtim.
gerçektenmi bana da dr önermişti arkadaşım çocuk doktoru.. bilemedim kullananlarda diğerlerine kıyasla çok memnunlardı peki şimdi ne düşünüyosun

e birazcık dinlenseydin keşke ya böyle sıkıştırılmış vakte gelcek gibi ben o yüzden 34. haftamda ayrılmak istiyorum elimdeiki işler yetişirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…