- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.281
Ay inş ama düşünemek daha iyi sanırım akışına bırakm sancı gelince olck heralde.zaten düzgün uyuyamyrm bi de bu rüyalar. Az kaldı az bitti bileCanım son zamanlarımız artık çok normal böyle rüyalar, çok takma kafanı. Hayırlısıyla hepimiz normal ya da sezaryen sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza
Doğum tarihimiz aynı :) bakalım hangisi daha heycanlı :)9 gündür hstanedeyim sancılarım durduruldu birkaç gündür gözlem altındayım ama çok şülür erken doğum belirtileri şimdilik gitmiş görünüyor:)) keyfim yerinde:)) bu süre boyunca iki farklı hastanede yattım ve bir sürü hamile arkadaşım oldu ve hepsinin ayrı ayrı sorunları vardı kimisi enfeksiyondan kimisi su fazlalığından kimisi azlığından kimisi şekerden kimisi tansiyondan kimisi gelişme geriliğinden kimisi aşırı prematüre riskinden kimisi açılma olmama sorunundan yatmış. Benim için farklı tecrübeleri dinlediğim muhteşem bir tecrübe oldu. Kendimi asla hasta gibi hssetmedim her gn duşumu aldım bakımımı yaptım pilatesime devam ettm kitap okudum yürüdüm olumlu düşündüm konuştum ve bu sıkıcı süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Hamilelik sorunlunda olsa asla hastalık durumu değildir vücudun değişik bir duruma adapte olmasıdır sadece ve biz hamileler bu gidişatı en iyiye çevirmek içşn her zaman güç sahibiyiz.
Bencede iş yerınde benimle dalga geçiyolar bu kadar sıcak değil diyeÇok sıcak bir ben mi yanıyorum acaba elim ayagim yanıyor
Çok sıcak bir ben mi yanıyorum acaba elim ayagim yanıyor
ayyy bebişimizz geliyor yaşasınnn topik annemiz anne oluyor :) 38 erken doğum değil canım ya 37 haftadan sonra hiç bir doğuma erken doğum demiyorlar :)Sağol canım 24 haziran oldu tam 38+0. Erken mi geç mi bilemiyorum doktor böyle uyhun gördü
Sorma hiç sıkıya gelemiyolar bu sabah yan yatarken hafif öne doğru gitmişim hanfendinin rahatını bozduk nasıl vuruyo nasıl sallıyo beni görmen lazım :)Sağol balim iyilik sağlık valla bizim ki yaramazliga başladı yine içerde sakinligini koruduğu söylenemez doğu elini koyduğu an tepiyor onu :) sen iyisin dimi az kaldı hazırlıklar sıfırlandı mi
Ben de herşey tamamlansın öyle yıkar ütülerim diyodum ama boşver ya attım şimdi yıkanson ütüleyim sonra bişeyşer alırsam bi posta daha yıkarım bekletmenin anlamı yok zaten bi kerede o kadar şeyi ütülemektense parça parça olur. Geçenlerde iki makina atmıştım annem ütüledi sağolsun çoğu gitti azı kaldıYa eksiklerde öyle aman aman eksikler değil de işte, inan rüyamda panik olduğum tek şey şuan eşime söylesem bulamaz evde zaten,hazırlayayım da öyle çıkalım diyorum1-2 yıkanacak kaldı attım makinaya şimdi onları bekliyorum , aman hazır olsun kafam rahat olsun
Geçmiş olsun canom bizi de merakta bırakma yaz mutlaka. Küçük tansiyon kaçlarda çıkıyo küçük daha önemliymişdoktorum benden idrarda protein baktirmami ve hemogram bbaktirmami istedi.tahlil sonuclarimi bekliyorum ama yusuf yusufum bi taraftan.insallah onemli birsey cikmaz.sonuclari alip doktora gidicem kizimi da gorucem.
2,5 kilo baya kocaman bebek ya ben 1700 gr doğmuşum sifir problem :)) valla ben dua ediyorum bebeğim 3 ü geçmesinde normal doğurayım
Sağol canım içimi rahatlattın bu 38+0 aslında 38in sonu 39 un başı oluyo çok da erken değil aslındamatsiyahoje canım merak etme benim ilk oğlumda 38 de doğmuştu hiç erken değil hayırlısıyla doğmasını nasip etsin Allah
Ayy sorma canım ya 3 hafta kaldı. Daha dün gibiydi hamileyim diye sevinmem keseydi kalp atışıydı derken artık doğum konuşuyoruz allahıma bin şükürler olsun hepimiz vakitlice sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımızaayyy bebişimizz geliyor yaşasınnn topik annemiz anne oluyor :) 38 erken doğum değil canım ya 37 haftadan sonra hiç bir doğuma erken doğum demiyorlar :)
kesinlikle katılıyorum kilo ile sağlık doğru orantili sanılıyo bebeklerde ayy bak tosuncuk doğurmuş bizim gelin falan diyince gururlanan zihniyetler var:)) ya da zayıf olunca iyi bakamamıssın bebeğe diyen tiplerinsanbuL kızlar gerçekten doğum kilosu hiç önemli değil ben 3850 doğmuşum şimdi de kiloluyum ama bağışıklığım çok düşüktür hemen hasta olurum buluttan nem kaparım kilo sağlık değil tam tersi bence
canim yemgem dogal zeytinyagi suruyordu daha iyi olmustu.birde dogal bal surup bekletip yikiyoduGünaydın kızlar ya bu çalışan annelere çok üzülüyorum bizler yani çalışmayanlar bu kadar zorlanırken artık onlar nasıl dayanıyolar allah yardımcıları olsuninsanbuL cnm ben de onu alcam sanırım öyle görünüyo
Kızlar eltim 20 gün önce doğum yaptı meme ucu çok kötü olmuş zavallım kızı kanlı süt emiyomuş ağlayarak emziriyo neredeyse bırakmak üzere emzirmeyi nasıl iyileşir krem vermiş dr kullanmış kendi sütüyle de ıslatıyo ama yok iyileşemiyo bi türlü bu arada meme ucu sinlensin diye sabah akşam mama veriyolarmış emmeyince az düzeliyomuş ama memeyi verir vermez yeniden kanıyomuş napabilir tecrübeli anneler venim de bi kızım var ben de tecrübeliyim ama benim hiç yara olmadı o yüzden çok da bi tavsiyede bulunamıyorum
gerçektenmi bana da dr önermişti arkadaşım çocuk doktoru.. bilemedim kullananlarda diğerlerine kıyasla çok memnunlardı peki şimdi ne düşünüyosunMustela düşünüyordum ben de fakat başka bir başlıktaydı sanırım birisi hiç de göründüğü kadar masum olmadığını söyledi kanıtlarıyla birlikte,ben de vazgeçtim.
e birazcık dinlenseydin keşke ya böyle sıkıştırılmış vakte gelcek gibi ben o yüzden 34. haftamda ayrılmak istiyorum elimdeiki işler yetişirseBelli değil canım daha iki hafta var yasal iznime. Bir gün yeteeeer diye bağırcam sonra da ayrılcam izne :) Doğuma da üç hafta var. İzne normal zamanda ayrılsam dinlenemeden doğuma gircem bana da yazık ama ya bittim tükendim artık
17 sinde 37. Hafta iznim başlıyor 24 ü doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?