2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
gerçektenmi bana da dr önermişti arkadaşım çocuk doktoru.. bilemedim kullananlarda diğerlerine kıyasla çok memnunlardı peki şimdi ne düşünüyosun
Sebamed ile mustela var aklımda hâlâ ama sebamed ağır basıyor :) Ama birisi şöyle çıkıp öyle bir şey yazsın ki tamam onu alıyorum o zaman diyeyim şuan onu bekliyorum acaba çıkar mı bu yazdıklarımızı görenlerden :)

Bence belli markaların hepsi az çok birbirine yakındır çok fazla kafaya takmamak en iyisi çünkü altından kalkılmaz bir hale geliyor daha bir sürü şey alacağız ileride bize yazık

Sağol canım 24 haziran oldu tam 38+0. Erken mi geç mi bilemiyorum doktor böyle uyhun gördü
Cnm neden bebeğin sinyal göndermesini beklemiyor , bebek dostu sezaryan var. Bebek dünyaya gelmek istediğinde akciğerlerindn bir hormon salgılıyor ve oksitosin salınımını arttırarak kasılmaları başlatıyor. Bebeği beklemek daha doğru değil mi? Eğer sende gelişen preeklempsia (gebelik zehirlenmesi), plasenta previa (emziğin altta olması) veya diğer elektif sezaryan gerektiren bir durum yoksa bebeği beklemek en doğrusu

Bence belli markaların hepsi az çok birbirine yakındır çok fazla kafaya takmamak en iyisi çünkü altından kalkılmaz bir hale geliyor daha bir sürü şey alacağız ileride bize yazık
Vallahi kendime şaşırıyorum ben normalde bu kadar detaycı inan değilimdir ama şimdi her şeye dikkat etmeye çalışıyorum ve sanırım bir müddet sonra saçma bile gelecek bu kadar olmam :) Ama insan burayı takip edince ister istemez o ruh haline bürünüyor çünkü çoğunluğumuz böyleyiz sanırım :) Olsun,en güzel zamanlarımız en heyecanlı zamanlarımız olsun o kadar.Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almamızı da nasip etsin inşallah ne diyeyim...

Ben yaziyim sana tavsiyemi sebamed kullan başka hiç bir ürünü kullanmazsin emin ol denedim şimdide sebamed kullanıcam çok memnunum hiç pişik kızarıklık olmadı kızımda şampuan da keza aynen sebamed kullandım çok memnunum kızım 3.5 yaşını geçti hala sebamed kullaniorum saçlarına vücut için Yeşilçay sabunu kullaniorum şu an

ben kesinlikle normal doğum istiyorum cnm bir sorun çıkarmazsa doktora direticem

Özelde diretmen gerekebiliyor. İyi bir devlet hastanesi düşünebilirsin ben ilk başta özelde medipoldendüşünüyordum sonra olaylar bir şekilde beni zeynep kamile itti ve çoook memnun kaldım odaları artık iki kişilik her şey tertemiz ve tek bir doktorun insafına kalmıyorsun orada görüş birliği ile karar veriliyor ve tabii ki öncelik her zaman normal doğum. Medipole devam etseydim sezaryana alacaklardı halbuki bebeklerim baş baş pozisyonda ve normal doğuma engel hiçbir durum yok

Ne güsel anlatmışsin çok doğru bu erken sezeryan olayı can sikio. Bu arada bebisim hickirik tuttu çok şeker

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de odalarını hazırlarken her şeyi ince eleyip sık dokudum ama sonra baktım işkenceden başka bir şey değil bazı şeyler önemli bebek arabası yatak seçimi gibi ama gerisine takılmamak en rahatı

canım dediğim gibi bana da çocuk doktoru arkadaşım önerdi ki kendisi de çocuğuna kullanıyor. bende araştırdım .. ki benim çok yakın bir arkadaşım var acayip pimpiriklidir.. o da mustela dedi.. bilmiorum tabi.. sebamede de iyi diyen çok ama mesela ben kendime kullandığım ürünlerinden memnun olamadım ters etkilemişti.. bünyeye de bağlı bebek ürünleri belki daha iyidir.

Bir de her bebek farklı, en iyi marka bir bebekte yarardan fazla zarar veriyorken diğerinde iyi olabiliyor bunu bebeğinle öğreneceksin deneyerek ben bir markanın faydasını gördüysem tabii ki onu tavsiye edeceğim ama benim bebeğimle senin bebeğin bambaşka

Tamam sebamedde karar kıldım şuan hayırlı olsun :) Haftasonu da şu ıvır zıvırları halledeyim sonra yıkama işlerine geçerim inşallah.Kağıthane olarak geçiyor ama bayrampaşanın oralarda sanırım axis alışveriş merkezi açılmış ve e-bebekte kampanya vardı 5 ine kadar sanırım. 150 tl lik alışverişe 50 tl hediye çeki.İlgililer varsa baksınlar derim.

Son düzenleme:
Maşallah oglusuna Tosun olmuş benim ki 35. Haftada 2550gr ayy çok mu zayıf ne
Tahlil lerinde iyi çıkar umarım.[/QUOTE]

Her insan aynı irilikte mi aynı boyda mı her bebekte farklı hatta ikizler bile farklı gelişim gösteriyor aralarında 500 gr fark olan ama sağlık açısından bir sorunu olmayan bebeişler biliyorum. Hiç dert etme önemli olan haftalarını mümkün mertebe tamamlamaları çünkü yağ farklı bir şey organ gelişimi farklı bir şey

özele gidiyorum ama hastane evimixzin karşısında bu büyük bi şans zeynep kamil karşıda yoksa ora doğumda çok iyiymiş doktor biliyo normal doğuma çok istekli olduğumu insallah yalandan kolaya kaçıp sezeryan ile almaz

Banada doktor 38 de aliriz dedi

Bu konuda doktorlarınıza taleplerinizi iletin sonuçta sizin vücudunuz sizin bebeğiniz doğum planı, keşkesiz doğum, anne bebek dostı sezaryan başlıklarını araştırın internette, siz bilin ki doktorun ağzından çıkan her şeye itaat etmeyin doktorun zamanı değerlidir ve kendini riske atmsk istemez. Sezaryan doktor için on dk lık iş, peki ya sizin için? Tüm hayatınızı etkiler. Normal doğuma göre riskleri çok daha fazla. Bir somraki doğumlarınızı etkiler. Tabi ki bell durumlar için sezaryan gerekli ama Dünya Sağlık Örgütüne göre bu tıbbı gerekçeler tüm doğumların sadece ve sadce %15ini oluşturuyor.

neden zamanını beklemiyorlar ben sezryn desem mesela ve herşey yolunda dahi olsa 38 de mi alacaklar ?
Sezeryan olunca genelde gelisimi tamamlayinca aliyorlar bide benim doktor 25 inde izne ayriliyor 20 22 gibibalirizdemiati haftaya kontrolde netlesecek tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…