- 31 Mart 2016
- 157
- 194
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.301
Sebamed ile mustela var aklımda hâlâ ama sebamed ağır basıyor :) Ama birisi şöyle çıkıp öyle bir şey yazsın ki tamam onu alıyorum o zaman diyeyim şuan onu bekliyorum acaba çıkar mı bu yazdıklarımızı görenlerden :)gerçektenmi bana da dr önermişti arkadaşım çocuk doktoru.. bilemedim kullananlarda diğerlerine kıyasla çok memnunlardı peki şimdi ne düşünüyosun
Benimkiler 40 haftayı beklemezler ikizler için miyad 36-37 hafta:)) bizimkiler haziran çocuğu olurlar :)Doğum tarihimiz aynı :) bakalım hangisi daha heycanlı :)
Sebamed ile mustela var aklımda hâlâ ama sebamed ağır basıyor :) Ama birisi şöyle çıkıp öyle bir şey yazsın ki tamam onu alıyorum o zaman diyeyim şuan onu bekliyorum acaba çıkar mı bu yazdıklarımızı görenlerden :)
Cnm neden bebeğin sinyal göndermesini beklemiyor , bebek dostu sezaryan var. Bebek dünyaya gelmek istediğinde akciğerlerindn bir hormon salgılıyor ve oksitosin salınımını arttırarak kasılmaları başlatıyor. Bebeği beklemek daha doğru değil mi? Eğer sende gelişen preeklempsia (gebelik zehirlenmesi), plasenta previa (emziğin altta olması) veya diğer elektif sezaryan gerektiren bir durum yoksa bebeği beklemek en doğrusuSağol canım 24 haziran oldu tam 38+0. Erken mi geç mi bilemiyorum doktor böyle uyhun gördü
Vallahi kendime şaşırıyorum ben normalde bu kadar detaycı inan değilimdir ama şimdi her şeye dikkat etmeye çalışıyorum ve sanırım bir müddet sonra saçma bile gelecek bu kadar olmam :) Ama insan burayı takip edince ister istemez o ruh haline bürünüyor çünkü çoğunluğumuz böyleyiz sanırım :) Olsun,en güzel zamanlarımız en heyecanlı zamanlarımız olsun o kadar.Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almamızı da nasip etsin inşallah ne diyeyim...Bence belli markaların hepsi az çok birbirine yakındır çok fazla kafaya takmamak en iyisi çünkü altından kalkılmaz bir hale geliyor daha bir sürü şey alacağız ileride bize yazık
Ben yaziyim sana tavsiyemi sebamed kullan başka hiç bir ürünü kullanmazsin emin ol denedim şimdide sebamed kullanıcam çok memnunum hiç pişik kızarıklık olmadı kızımda şampuan da keza aynen sebamed kullandım çok memnunum kızım 3.5 yaşını geçti hala sebamed kullaniorum saçlarına vücut için Yeşilçay sabunu kullaniorum şu anSebamed ile mustela var aklımda hâlâ ama sebamed ağır basıyor :) Ama birisi şöyle çıkıp öyle bir şey yazsın ki tamam onu alıyorum o zaman diyeyim şuan onu bekliyorum acaba çıkar mı bu yazdıklarımızı görenlerden :)
ben kesinlikle normal doğum istiyorum cnm bir sorun çıkarmazsa doktora direticem
Ne güsel anlatmışsin çok doğru bu erken sezeryan olayı can sikio. Bu arada bebisim hickirik tuttu çok şekerCnm neden bebeğin sinyal göndermesini beklemiyor , bebek dostu sezaryan var. Bebek dünyaya gelmek istediğinde akciğerlerindn bir hormon salgılıyor ve oksitosin salınımını arttırarak kasılmaları başlatıyor. Bebeği beklemek daha doğru değil mi? Eğer sende gelişen preeklempsia (gebelik zehirlenmesi), plasenta previa (emziğin altta olması) veya diğer elektif sezaryan gerektiren bir durum yoksa bebeği beklemek en doğrusu
Vallahi kendime şaşırıyorum ben normalde bu kadar detaycı inan değilimdir ama şimdi her şeye dikkat etmeye çalışıyorum ve sanırım bir müddet sonra saçma bile gelecek bu kadar olmam :) Ama insan burayı takip edince ister istemez o ruh haline bürünüyor çünkü çoğunluğumuz böyleyiz sanırım :) Olsun,en güzel zamanlarımız en heyecanlı zamanlarımız olsun o kadar.Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almamızı da nasip etsin inşallah ne diyeyim...
canım dediğim gibi bana da çocuk doktoru arkadaşım önerdi ki kendisi de çocuğuna kullanıyor. bende araştırdım .. ki benim çok yakın bir arkadaşım var acayip pimpiriklidir.. o da mustela dedi.. bilmiorum tabi.. sebamede de iyi diyen çok ama mesela ben kendime kullandığım ürünlerinden memnun olamadım ters etkilemişti.. bünyeye de bağlı bebek ürünleri belki daha iyidir.Sebamed ile mustela var aklımda hâlâ ama sebamed ağır basıyor :) Ama birisi şöyle çıkıp öyle bir şey yazsın ki tamam onu alıyorum o zaman diyeyim şuan onu bekliyorum acaba çıkar mı bu yazdıklarımızı görenlerden :)
Vallahi kendime şaşırıyorum ben normalde bu kadar detaycı inan değilimdir ama şimdi her şeye dikkat etmeye çalışıyorum ve sanırım bir müddet sonra saçma bile gelecek bu kadar olmam :) Ama insan burayı takip edince ister istemez o ruh haline bürünüyor çünkü çoğunluğumuz böyleyiz sanırım :) Olsun,en güzel zamanlarımız en heyecanlı zamanlarımız olsun o kadar.Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almamızı da nasip etsin inşallah ne diyeyim...
Tamam sebamedde karar kıldım şuan hayırlı olsun :) Haftasonu da şu ıvır zıvırları halledeyim sonra yıkama işlerine geçerim inşallah.Kağıthane olarak geçiyor ama bayrampaşanın oralarda sanırım axis alışveriş merkezi açılmış ve e-bebekte kampanya vardı 5 ine kadar sanırım. 150 tl lik alışverişe 50 tl hediye çeki.İlgililer varsa baksınlar derim.Ben yaziyim sana tavsiyemi sebamed kullan başka hiç bir ürünü kullanmazsin emin ol denedim şimdide sebamed kullanıcam çok memnunum hiç pişik kızarıklık olmadı kızımda şampuan da keza aynen sebamed kullandım çok memnunum kızım 3.5 yaşını geçti hala sebamed kullaniorum saçlarına vücut için Yeşilçay sabunu kullaniorum şu an
Banada doktor 38 de aliriz dediNe güsel anlatmışsin çok doğru bu erken sezeryan olayı can sikio. Bu arada bebisim hickirik tuttu çok şeker
Banada doktor 38 de aliriz dediNe güsel anlatmışsin çok doğru bu erken sezeryan olayı can sikio. Bu arada bebisim hickirik tuttu çok şeker
özele gidiyorum ama hastane evimixzin karşısında bu büyük bi şans zeynep kamil karşıda yoksa ora doğumda çok iyiymiş doktor biliyo normal doğuma çok istekli olduğumu insallah yalandan kolaya kaçıp sezeryan ile almazÖzelde diretmen gerekebiliyor. İyi bir devlet hastanesi düşünebilirsin ben ilk başta özelde medipoldendüşünüyordum sonra olaylar bir şekilde beni zeynep kamile itti ve çoook memnun kaldım odaları artık iki kişilik her şey tertemiz ve tek bir doktorun insafına kalmıyorsun orada görüş birliği ile karar veriliyor ve tabii ki öncelik her zaman normal doğum. Medipole devam etseydim sezaryana alacaklardı halbuki bebeklerim baş baş pozisyonda ve normal doğuma engel hiçbir durum yok
Ne güsel anlatmışsin çok doğru bu erken sezeryan olayı can sikio. Bu arada bebisim hickirik tuttu çok şeker
neden zamanını beklemiyorlar ben sezryn desem mesela ve herşey yolunda dahi olsa 38 de mi alacaklar ?Banada doktor 38 de aliriz dedi
Banada doktor 38 de aliriz dedi
Sezeryan olunca genelde gelisimi tamamlayinca aliyorlar bide benim doktor 25 inde izne ayriliyor 20 22 gibibalirizdemiati haftaya kontrolde netlesecek tarihneden zamanını beklemiyorlar ben sezryn desem mesela ve herşey yolunda dahi olsa 38 de mi alacaklar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?