2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben sezeryani kendim istedim normalden korkuyorum allah korusun kendimi kasarim cocuga zararim olursa asla affetmem kendimi cunku en muayenelerde bile doktor dokunmadan bagiran bi tipim

e birazcık dinlenseydin keşke ya böyle sıkıştırılmış vakte gelcek gibi ben o yüzden 34. haftamda ayrılmak istiyorum elimdeiki işler yetişirse
Az bi işim kaldı sonra ayrılcam artık izne. Yok valla yapamıyom gidip akşam olsun diye saat sayıyom öyle de işkence oluyo bana

Bizde durum farklı canım bebeğin yoğun bakıma alınma yada ameliyat olma ihtimali var o yüzden planlı bir doğum olması lazım küvez ve ameliyathane hazır bulunacak ben doğum yaparken. Zaten normal doğum yapamama sebebim de bu. Sıkmıyım canını şimdi ama malesef bebeğin kendi gelmesi büyük risk olur bizim için

kızlar idrarda protein çıktı değerim 99.max sınır 150 ama doktorum sıkı takip istedi.çünkü tansiyonumda 13lerde.haftaya test tekrar edilecek.bebeğin gelişiminde şu an için sorun yok ama haftaya olursa sanırım bebeği alacaklar.çok korkuyorum.inşallah sorunsuz atlatırım şu dönemleri.eğer evde kendine evham yapacaksan hastaneye yatıracağım dedi.

Banada doktor 38 de aliriz dedi
Ben kızımı 39 da dogurdum canım oglumda inşallah 39+2 olucak.ne kdar kalsa kar içerde. Ben tatile cikicam gel aliyim diyen doktora gtmem ben ztn ne munasebet derim başka yerde dogururum sezeryan bebek için ztn travmatik bi durum zamansız alınması açısından diorum bunu.bana bi doktor bunu diyemes ilk sorduğum soru buydu benim DOKTORUM a kaç haftada alirsinz dedidigmde 38 deseydi daha gtmicektim doğal süresi nden 2 hafta erken ne gerek var sağlık sıkıntısı anne ve bebek için tehlikeli deil se durması en dogrusu

Canım dikkat et kendine evham yapma tuzu kes bol su iç tansiyon takibini sıkı yap küçük tansiyon da çok önemli. 14/9 olursa acile git. Bende de şüphe olmuştu ama sonradan geçti. İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur

Ister bekle dedi baska soltor burda olur iatersen zten gelisimi tamamlamis oluyor ben alirim dedi ben biraz korkulu zor biriyim ondan dedi heralde bilemiyorum kaam karisik

Ister bekle dedi baska soltor burda olur iatersen zten gelisimi tamamlamis oluyor ben alirim dedi ben biraz korkulu zor biriyim ondan dedi heralde bilemiyorum kaam karisik
Ben kızımı 39 artilarda dogurmadigima pişmanım hemde çok pişmanım maalesef iyi düşün bu senin için olduğu kadar bebek içinde iyi olması gereken zman olmalı ya o yüzden emme refleksi bile gelismio o 1 hafta erken alımda zamanında doğup anne memesi ememeyen çocuk varmı ama erken alınan bebekler maaleaef emme refleksi olmuo

ay zaten tuza düşkün birisi değilim.şimdi daha da dikkat edeceğim.of inşallah 2 hafta daha sabrederiz.

Maşallah bende bugün bebişimin kıyafetlerini nevresim takımını havlusunu Battaniye lerini ütüledim. Yıkanıp ta ütülencek bi sepet daha var. Bide bi sepet dolusu da yıkanacak var. Ama çok keyifli. Benim oğluş ütü yaparken durmadan tepti durdu ayakta olmamı hiç istemiyor. Bi elimle ütü yapıyorum diğer elimle karnımı oksuyorum.

Canım sebamed ürünleri markafonide indirimde oluyor sürekli, ben ordan almıştım

Kontrolden geldim ama biraz canım sıkkın 10 gün geride 46cm 2238 gr 3u geçer ama dedi doktor doğum pozisyonu almış

Sağol canım içimi rahatlattın bu 38+0 aslında 38in sonu 39 un başı oluyo çok da erken değil aslında

Aynen cnm bir de bizim bebekler zaten boy kilo açısından önden gidiyor öyle düşün, 38 erken değil bizde haftaya tarih belirleyeceğiz eğer sıkıntı olmayacaksa 25.haziran olur mu diye soracağım bende...

ohh maşşlh ne tatlı telaşlar bunlar Allahımm.. Bnde her yıkadığımı her utulediğimi ope koklaya bıraktım artık doğumun yaklştığını insan boyle anlıyo. Rabbim sağlıcakla kavuştrsun hepimizi

gerçektenmi bana da dr önermişti arkadaşım çocuk doktoru.. bilemedim kullananlarda diğerlerine kıyasla çok memnunlardı peki şimdi ne düşünüyosun

Canım içeriğinden pek anlamıyorum ama annem yeğenimde hep bepanthen kullanıyordu, geçen bizde pişik olunca mustelayı verdim bir gecede geçirdi annem bile şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…