- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.341
Haftasına gore geride dedi inşallah iyi doğar canım sagol
neden zamanını beklemiyorlar ben sezryn desem mesela ve herşey yolunda dahi olsa 38 de mi alacaklar ?
Ben kızımı 39 artilarda dogurmadigima pişmanım hemde çok pişmanım maalesef iyi düşün bu senin için olduğu kadar bebek içinde iyi olması gereken zman olmalı ya o yüzden emme refleksi bile gelismio o 1 hafta erken alımda zamanında doğup anne memesi ememeyen çocuk varmı ama erken alınan bebekler maaleaef emme refleksi olmuo
Yani dursa sagliksizmi olucakti rabbim 9 ay 10 gün mühlet vermiş gelişimi için sıkıntı olmadan almak çocuğa eziyet sadece benim görümcem de 36 da ve dierini 36 artilarda doğurdu ikiside mama ile büyüdü ikiside 3000 kg doğdu onun mecburi idi suyu gelio hemen alinio yani çocuk kendi geldiği halde bu durumdaydı.bide bebek hep uyuo erken gelince uyandırmak ayrı bi sıkıntı yani eğer bi sıkıntı yoksa keyfi sebeplerle alınması bebek için çok berbat ne anlamı var onu bilemiorum bendeCanım o belli olmuyor inan kuzenim 36.haftada sezaryen günü verildi, hatta hepimiz karşı çıktık saçmalamasın doktorun sağlıklı bebeği neden 36.da alıyor diye ama taa en başından belliymiş yani doktoru gün vermiş,neyse ben aldıracağım dedi. bebek doğdu 36.haftada 3100gr bir de emiyor ki sorma, her bebek farklı bende beklenilmesi taraftarıyım hatta mümkünse doğum başlasın öyle alınsın....
Omegaya başla vitaminine devam et dediKilo alması için bişi onerdimj canim
Inşallah canımCanım takma kafanı, sıkıntı olsa zaten söyler doktorun... Bir de boy kilo ölçümüne göre söylüyor haftasını bebeğin minyonda olabilir, yeterki sağlıklı olsun...
Kizlar ben yavruma kavustum evimize geldik cok sukur ins darisi M melda983 ve @Aryadeniz38 nasip olurmatsiyahoje cim saol on sayfaya dua icin yazmışsin bizi silebilirsin
direnin temmuz anneleri çok az kaldı cooook
Kizlar ben yavruma kavustum evimize geldik cok sukur ins darisi M melda983 ve @Aryadeniz38 nasip olurmatsiyahoje cim saol on sayfaya dua icin yazmışsin bizi silebilirsin
Gozun aydin allah bidaha ayirmasin canimKizlar ben yavruma kavustum evimize geldik cok sukur ins darisi M melda983 ve @Aryadeniz38 nasip olurmatsiyahoje cim saol on sayfaya dua icin yazmışsin bizi silebilirsin
Kilo alması için bişi onerdimj canim
Ya ztn çocuk normal doğumla kendi geldiyse sıkıntı olmaz herkes zamanında dogurmuo tabibence bebeğin emmesinin kiloyla ilgisi yok, doktorlar hangi bebeği hangi tarihte alacağını gelişimine göre karar verir. Benim kızım 38+4te normal doğumla 2.800 doğdu ve çok şükür gayet güzel emdi ve hızla kilo aldı. Kiloya çok takılmayın derim
Canım ceviz çok tüketiyorum ama muz süt çok tuketemiorum maalesef ya benim kızım 3500 doğdu şimdi oglusta o kadar olsun diye çabam aslında vicdanim rahat etmicek sanki birini besledim dierini besleyemedim gbi hissedicem yoksa tabiki kiloda deilim şimdilik one gecmisti en son ama hala kızımdan geride offf 2. Gebelik daha zor başınıza gelince anlarsinzCanım kilo aldırmak istiyorsan hergün düzenli olarak 1 avuç ceviz içi ve çiğ badem, 1 bardak süt, 1muz bir de kaşar (abartmadan tabi mesela tost yapıp içine koyabilirsin) yiyebilirsin. Düzenli 1 hafta boyunca tükettiğinde bebeğindeki farkı görürsün zaten, bir de yemeklerden sonra yarım saat sola uzanmak etkiliyor. Ama kiloya çok takılma yani bebeğin çok kilolu olması da iyi değil, ben ilk başlarda çok dikkat ettim bebek 2 hafta önde gidiyor 4. aydan beri ama son aylarda saldım artık haftada 100-150 gr falan alıyor, en 34.de 2400gr dı doktorum sıkıntı yok 3 kiloyu geçer dedi. Sağlıklı olsun da çok önemli değil 3,5 kiloyu geçmesi
Maşallah oglusuna Tosun olmuş benim ki 35. Haftada 2550gr ayy çok mu zayıf ne
Tahlil lerinde iyi çıkar umarım.
Çok şükür canım benim allah başka dert tasa göstermesin inşallah.luan hiçbir sıkıntınız yok dimi? Tam olarak kaç artı kaçta doğdu oğlun?Kizlar ben yavruma kavustum evimize geldik cok sukur ins darisi M melda983 ve @Aryadeniz38 nasip olurmatsiyahoje cim saol on sayfaya dua icin yazmışsin bizi silebilirsin
Hayırlı olsunKizlar ben yavruma kavustum evimize geldik cok sukur ins darisi M melda983 ve @Aryadeniz38 nasip olurmatsiyahoje cim saol on sayfaya dua icin yazmışsin bizi silebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?