- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.361
Tatlım bildiğim kadarıyla muz, karpuz, cacık, ceviz ve kaşar oeyniri bebeğe çok güzel kilo aldırıyor. Ama karpuz 300 gramı geçmeyecek. Vücudun su dengesinide ayarlıyormuş hemHayirli aksamlar canlar bugun doktor konrtlumuze gittik cok sukur iyi gecti ilk nst mizi cektirdik bizim kiz hic durmadi kipir kipir cok sukur suyu iyi esi iyi rahimagzi falanda kapali erken dogum gorunmuyo dedi doktor olculer hepsi bir hafta geri 1900-2000 kg arasinda doktor 2900-3000 kg arasi dogar buay beslrnmene cok dikkat et 3 kg mi gecerse iyi olur dedi ama 3 u gormiycez sanirim saglikli olsunda insallah artik iki hafta sonra grl ondan sonrada hatada bir geleceksin dedi 27 sinde anestezi ile gorusursun 1 temmuzda aliriz dedi ... esimle nst icin dogum katina cikinca bir tuhaf olduk oglumuzun dogumu geldi aklimiza etrafta heyecanla kosusturanlar bit aile camekandan yrnidogan bebeklerini seviyotlardi cok tatliydi kapilar hep suslu puslu cok ciciydi ordan cikinca kapi susunu asmak icin kapiya tul aldik artik az kaldi heyecan sarmaya basladi Allah im hepimize saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah...
Maşallah size Allah bağışlasın canım, uzun ara vermişsin 2.çocuk için :) ben 4sene sonra geç kaldım sanıyordumKızlar doğumdan bahsetmişsiniz ben de 9 sene önce kızımı 37+0da 2740 g 49 cm dünyaya geldi hiçbi sorun yaşamadım çok sağlıklıydı çok güzel emdi doğduğu andan itibaren sarılık bile olmadı hemen de kilo aldı 1 ayda 750 gr almıştı hem de doktorlar önce sorun var kilo alımı durmuş falan dedi tahlillerden sonra bi sorun yok ama bebek küçük kolay doğar dedi ve kendi kararıyla bana sormadan suni sancıyla doğumu başlattılar doğum da bebeğin kilosundan dolayı kolay oldu hatta doktor bana teşekkür etti çok güzel doğum yaptın aferin sana falan dedi tabi o zaman 20 yaşındaydım3 saat içinde doğdu inşallah ikinciyi de kolayca doğururum o zamanlar imkan yoktu devlet hastanesinde doğum yaptım rezillikti anlatamam hatırlamak bile istemiyorum off
Kizlar ben yavruma kavustum evimize geldik cok sukur ins darisi M melda983 ve @Aryadeniz38 nasip olurmatsiyahoje cim saol on sayfaya dua icin yazmışsin bizi silebilirsin
e gayet normal bi zaman....ben de o zamanlarda istiyoum bakalımm ...hayırlısıyla sağlıklı doğum olsun inşallahhhSağol canım 24 haziran oldu tam 38+0. Erken mi geç mi bilemiyorum doktor böyle uyhun gördü
Evet ben bayağı bi geç kaldım kısmet bu güneymiş diyorum aralarında 9 yaş olacak keşke daha erken olsaymış diyorum ama bazenMaşallah size Allah bağışlasın canım, uzun ara vermişsin 2.çocuk için :) ben 4sene sonra geç kaldım sanıyordum
seninki de tam bayram şekeriii...hayırlısı inşallahh..ben de 1-2-3 temmuz bunlardan birini istiyorum bayram şekeri olarak ama benim dr sanki bayram sonrasına atacak gibi hissediorummMerhaba güzel annişler... Meleklerimize kavuşmamıza az kaldı. Herkes heyecanla bebeğini bekliyor. Doktor benim iznimi başlattı artık evdeyim. 4 hafta kaldı 1 Temmuzda alacak o yüzden biraz dinlen artık yeter çalışma dedi, bende peki öyle olsun dedim. Bebişim 2300 gr olmuş 4 haftada ne kadar besleyebilirsem besliycem, kafası 2 hafta önde gidiyor koca kafalı olucak galiba oğlum... Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Sayfalar uçmuş gitmiş okumaya çalışacağım umarım herkes iyidir. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
Bir de benÇok sıcak bir ben mi yanıyorum acaba elim ayagim yanıyor
Sağlıkla gelsin bebişin canım, her nasip vaktine esir.Evet ben bayağı bi geç kaldım kısmet bu güneymiş diyorum aralarında 9 yaş olacak keşke daha erken olsaymış diyorum ama bazen
Benim annem biraz rahatsız ve tedavisi benim 41. haftamda sona erecek yani 41. haftamda yanımda olabilecekCanım doktordan talep edebilirsin, eğer 41.haftaya kadar kendi gelmezse alıyorlar zaten kakasını yememesi için... Onun öncesinde de doğum başladığında sezaryene girersin. Şimdi ailelerin de işine geliyor gün belirlemek (sağlık açısından sorun yaşayanları ayırıyorum). İnan o kadar ağırlaştım ki bana da 27 haziran-1 temmuz arası gelmezse alırız dedi günü dolduğu için ama haftaya gittiğimde 25 uygunsa alın diyeceğim zaten bebek 2 hafta önden gidiyor....
bepanten ürünlerini kendime kullanırım ama teyzemin oğlunda baya bir ters teptiğinden bebeğime düşünmedim bende. çocuğu iyice fena pişik yapmıştı. İnşallah musteladan her türlü memnun olurum. birde arkadaşımın bebeğinin kafasında bir hayli konak vardı bi kaç marka değişti işe yaramadı mustela şampuan baya iyi gelmişti..hemen geçirmiştiCanım içeriğinden pek anlamıyorum ama annem yeğenimde hep bepanthen kullanıyordu, geçen bizde pişik olunca mustelayı verdim bir gecede geçirdi annem bile şaşırdı
Benim annem biraz rahatsız ve tedavisi benim 41. haftamda sona erecek yani 41. haftamda yanımda olabilecekinşallah bebeğimde bekler de annem yanımda olur.. zaten ne kız kardeş ne ablam ne kuzenim kimsem yok.. çok moralim bozuk hevesle beklediğim annecimin o kadar hevesle yaptığı hazırlığın üstüne hastalık karabulut oldu..
Bende çok memnunum 1 Temmuz olmasından kadir gecesi gibi mübarek günde doğurmak çok güzel, diğer oğlumda miraç kandilinde doğmuştu ama normal doğum başlamıştı mecburiyetten sezeryana dönmüştü.....1 temmuz kadir gecesi kızlarr...bu güne sezeryan tarihi verilenler için ne harika bir zaman....gerçi içinde bulunduumuz aylar da çok güzel...ama benim de gönlümden geçen kadir günü idi..kısmet...
bende öyle istiyorum ama kimisi sancı başlarsa sezeryan olamazsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?