2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar doğumdan bahsetmişsiniz ben de 9 sene önce kızımı 37+0da 2740 g 49 cm dünyaya geldi hiçbi sorun yaşamadım çok sağlıklıydı çok güzel emdi doğduğu andan itibaren sarılık bile olmadı hemen de kilo aldı 1 ayda 750 gr almıştı hem de doktorlar önce sorun var kilo alımı durmuş falan dedi tahlillerden sonra bi sorun yok ama bebek küçük kolay doğar dedi ve kendi kararıyla bana sormadan suni sancıyla doğumu başlattılar doğum da bebeğin kilosundan dolayı kolay oldu hatta doktor bana teşekkür etti çok güzel doğum yaptın aferin sana falan dedi tabi o zaman 20 yaşındaydım 3 saat içinde doğdu inşallah ikinciyi de kolayca doğururum o zamanlar imkan yoktu devlet hastanesinde doğum yaptım rezillikti anlatamam hatırlamak bile istemiyorum off

Tatlım bildiğim kadarıyla muz, karpuz, cacık, ceviz ve kaşar oeyniri bebeğe çok güzel kilo aldırıyor. Ama karpuz 300 gramı geçmeyecek. Vücudun su dengesinide ayarlıyormuş hem

Maşallah size Allah bağışlasın canım, uzun ara vermişsin 2.çocuk için :) ben 4sene sonra geç kaldım sanıyordum

seninki de tam bayram şekeriii...hayırlısı inşallahh..ben de 1-2-3 temmuz bunlardan birini istiyorum bayram şekeri olarak ama benim dr sanki bayram sonrasına atacak gibi hissediorumm

1 temmuz kadir gecesi kızlarr...bu güne sezeryan tarihi verilenler için ne harika bir zaman....gerçi içinde bulunduumuz aylar da çok güzel...ama benim de gönlümden geçen kadir günü idi..kısmet...

Benim annem biraz rahatsız ve tedavisi benim 41. haftamda sona erecek yani 41. haftamda yanımda olabilecek inşallah bebeğimde bekler de annem yanımda olur.. zaten ne kız kardeş ne ablam ne kuzenim kimsem yok.. çok moralim bozuk hevesle beklediğim annecimin o kadar hevesle yaptığı hazırlığın üstüne hastalık karabulut oldu..

Canım içeriğinden pek anlamıyorum ama annem yeğenimde hep bepanthen kullanıyordu, geçen bizde pişik olunca mustelayı verdim bir gecede geçirdi annem bile şaşırdı
bepanten ürünlerini kendime kullanırım ama teyzemin oğlunda baya bir ters teptiğinden bebeğime düşünmedim bende. çocuğu iyice fena pişik yapmıştı. İnşallah musteladan her türlü memnun olurum. birde arkadaşımın bebeğinin kafasında bir hayli konak vardı bi kaç marka değişti işe yaramadı mustela şampuan baya iyi gelmişti..hemen geçirmişti

Canım çok geçmiş olsun, emin ol Allah kararlar herşeyi

1 temmuz kadir gecesi kızlarr...bu güne sezeryan tarihi verilenler için ne harika bir zaman....gerçi içinde bulunduumuz aylar da çok güzel...ama benim de gönlümden geçen kadir günü idi..kısmet...
Bende çok memnunum 1 Temmuz olmasından kadir gecesi gibi mübarek günde doğurmak çok güzel, diğer oğlumda miraç kandilinde doğmuştu ama normal doğum başlamıştı mecburiyetten sezeryana dönmüştü.....

bende öyle istiyorum ama kimisi sancı başlarsa sezeryan olamazsın diyor

Canım ne alakası var, insanlar kaç saat sancıdan sonra sezaryene alınıyor bilmiyor musun? Arkadaşım hep normal doğum istiyordu, nişanı geldi suyu geldi, sancıları da başladı 8 saat sancı sonunda açılması olmadığı için sezaryene alındı...Hala da der sezaryen olacağını bilsem o kadar sancı çekmezdim diye... Hem de doktorumla da konuştum o da doğumun başlayıp sezaryene alınması taraftarı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…