- 31 Mart 2016
- 157
- 194
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.401
Benim yeni olmadı anlattığım bu mevzu 2 ay önce kadardı sanırım.Ama tabi göbeğim zaman zaman çok gergin ve şiş oluyor.Hatta dediğin gibi doğrulamıyorum dönemiyorum sağa sola ama kısa sürüyor.Ve dün mesela sağ tarafım sürekli daha yüksekteydi sanki bebek orada toplanmış gibiydi ve inanılmaz sert ellesem acıyordu.Soluma yatınca yoluna giriyor genelde her şey.Ya da psikolojik.Gaza bağlıyorum ben şişkinliği.Ve denedim de maden suyu çok iyi geliyor bana.Sıcaklarda geldi biraz zorlanmamız normal artık.Allah beterinden saklasın,bir şey kalmadıseninde göbeğin kaskatımı ben bu gece sertliğinden çok sıkıntı çektim.yan yatıyordum bi uyandım dedim galiba midem yerinden kopacak. kasık bölgesi şişmiş ayagımı bile oynatsam canım acıyoki benim acı eşiğim çok yüksektir. bi elimle mideme bastırıyorum bi yandan kasığımı ama bi türlü düzeltemedim kendimi 10-15 dk debelendim yok olmuyor düzelemiyorum. en sonunda eşimi uyandırdım. onunla bile 5 dk dan fazla sürmüştür doğrulmam. çok zor bi akşam ve gece geçirdim. Rabbim daha beterinden korusun. hepimize vakitlice doğurmayı nasip etsin.
Benim yeni olmadı anlattığım bu mevzu 2 ay önce kadardı sanırım.Ama tabi göbeğim zaman zaman çok gergin ve şiş oluyor.Hatta dediğin gibi doğrulamıyorum dönemiyorum sağa sola ama kısa sürüyor.Ve dün mesela sağ tarafım sürekli daha yüksekteydi sanki bebek orada toplanmış gibiydi ve inanılmaz sert ellesem acıyordu.Soluma yatınca yoluna giriyor genelde her şey.Ya da psikolojik.Gaza bağlıyorum ben şişkinliği.Ve denedim de maden suyu çok iyi geliyor bana.Sıcaklarda geldi biraz zorlanmamız normal artık.Allah beterinden saklasın,bir şey kalmadı
anladım canım doktorumla görüşeyim ben konuyu çok teşekkürlerA
canım şöyle bende geçen gün aynı soruyu sormuştum burda... aklımın karışmasının nedeni şuydu bana bi doktorumuz normal doğuma kadar beklemek riskli eğer çocuk doğum kanalına girerse bebeğin sezeryana alınıp çekilmesi kulaklarında olsun yada başka bi yerinde sıkışıklık nedeniyle sıkıntı oluşturabilir demişti ki eşide geçen hafta doğum yaptı 38 de ve sezeryan anladığım kadarıyla olay şu sancıdan ziyade eğer açıklık oluşmamışsa ki bu sanırım hemen bebeğin yol amadığı anlamına geliyor sezeryan olabiliyor ama hemen oluşursa normal doğuma mecbur kalabilrsin sanırım yani net olarak bilmiyorum ama bu sonuç çıkıyo yazılanları okuyorum sancım vardı açıklık yoktu sezeryana alındım diyolar bence çok riske atmadan çokta erken aldırmadan arasını bulmak lazım
cnm tek taraflı değil her yeri kaskatı. benimde hep bi tarafı şişirir acıtırdı ama dünden beri heryeri gergin. zaten gecede o yüzden sıkıntı çektim. nereye dönersem döneyim gerginlik gitmiyor bi de üstüne bi iktiriyor alt taraf sızlıyor bıdırık mide kasık böbrek heryeri halletti sağolsun
Merhaba,
Magnezyum takviyesi olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz? Doktorum vitamin vermedi ve bacak kramplarım başladı.
inşaallah bir an evvel düzelir canım, Rabbim şifa versin.misam @katre_366 meleq47 @insanbuL M menevsenergis kızlar çok teşekkürler bu bilgileri ileticem eltime kendisi artık napar bilmiyorum inşallah iyileşir bebeğe yazık ya ona çok üzülüyorum ayrı şehirlerdeyiz kendisiyle kayınvalidem yanında o da süt sağm makinesinden olmuş diyo ama herkes sağıyo anlamadım ki inşallah düzelir yoksa mamaya geçecekler
Canım şuan hala kasılmalar devam ediyor mu? Çünkü bu anlattığın şey benim geçen yaşadığım duruma çok benziyor... korkutmak istemiyorum ama nst ye girmende fayda var. Ayrıca açılma da olmuş olabilir bugün bir yolunu bulup muayene olsan iyi olur...
amin canım inşallah. valla zaman nasıl geçti hangi ara buraya geldik bende hiç anlamadım. sağsağlim kucaklarımıza alırız inşallahAyy sorma canım ya 3 hafta kaldı. Daha dün gibiydi hamileyim diye sevinmem keseydi kalp atışıydı derken artık doğum konuşuyoruz allahıma bin şükürler olsun hepimiz vakitlice sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
A
canım şöyle bende geçen gün aynı soruyu sormuştum burda... aklımın karışmasının nedeni şuydu bana bi doktorumuz normal doğuma kadar beklemek riskli eğer çocuk doğum kanalına girerse bebeğin sezeryana alınıp çekilmesi kulaklarında olsun yada başka bi yerinde sıkışıklık nedeniyle sıkıntı oluşturabilir demişti ki eşide geçen hafta doğum yaptı 38 de ve sezeryan anladığım kadarıyla olay şu sancıdan ziyade eğer açıklık oluşmamışsa ki bu sanırım hemen bebeğin yol amadığı anlamına geliyor sezeryan olabiliyor ama hemen oluşursa normal doğuma mecbur kalabilrsin sanırım yani net olarak bilmiyorum ama bu sonuç çıkıyo yazılanları okuyorum sancım vardı açıklık yoktu sezeryana alındım diyolar bence çok riske atmadan çokta erken aldırmadan arasını bulmak lazım
üzülme canım ya toparlarsın bak benim de on gün geride, beslenmeni bir gözden geçir, belki etkisi vardır. bakarsın toparlanırlar doğana kadar bebeklerimiz.Kontrolden geldim ama biraz canım sıkkın 10 gün geride 46cm 2238 gr 3u geçer ama dedi doktor doğum pozisyonu almış
Çok şükür canım benim allah başka dert tasa göstermesin inşallah.luan hiçbir sıkıntınız yok dimi? Tam olarak kaç artı kaçta doğdu oğlun?
Kızlar benim sata göre doğum nerdeyse 1ay kaldı ama bebişin ne zaman geleceğini Allah bilir. Sizce doğum için ağda ne zaman yapılmalı? Şimdilik tüydökücülerle idare edelimmi, yoksa yapıpta temiz temiz bekleyelimmi? Fikirlerinize ihtiyacım var
A
canım benim bildiğim iki kadir var birinde a uzun diğerinde i uzun. esmaül hüsnadan olan kaadir,slm cici anneler hepinize Hayırlı ve Bereketli Cumalar.
bende 1 temmuz dedim ama mubarek günde iyi olmaz diyenlerde var hani o gün dünya işleri ile meşgul olmayın dua ve ibadet edin derlerya ondan galiba yinede (kızım olacak kısmetse, hala içimde oğlum olurmu diye düşünsemde) bende hem çok isterdim bir oğlum olsun o gecede adını kadir koyayaım çok seviyorum zaten Kadir ismini.ama onada Esma ül Hüsna'dan olduğu için ABdülKadir koymak gerekiyor dediler.
bu isim işi en son kzım için meva duru ismine karar verdik galiba nasıl fikrinizi almak isterim.
herkeze sağlık ve mutluluk dolu günler.
üzülme canım ya toparlarsın bak benim de on gün geride, beslenmeni bir gözden geçir, belki etkisi vardır. bakarsın toparlanırlar doğana kadar bebeklerimiz.
slm cici anneler hepinize Hayırlı ve Bereketli Cumalar.
bende 1 temmuz dedim ama mubarek günde iyi olmaz diyenlerde var hani o gün dünya işleri ile meşgul olmayın dua ve ibadet edin derlerya ondan galiba yinede (kızım olacak kısmetse, hala içimde oğlum olurmu diye düşünsemde) bende hem çok isterdim bir oğlum olsun o gecede adını kadir koyayaım çok seviyorum zaten Kadir ismini.ama onada Esma ül Hüsna'dan olduğu için ABdülKadir koymak gerekiyor dediler.
bu isim işi en son kzım için meva duru ismine karar verdik galiba nasıl fikrinizi almak isterim.
herkeze sağlık ve mutluluk dolu günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?