2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim yeni olmadı anlattığım bu mevzu 2 ay önce kadardı sanırım.Ama tabi göbeğim zaman zaman çok gergin ve şiş oluyor.Hatta dediğin gibi doğrulamıyorum dönemiyorum sağa sola ama kısa sürüyor.Ve dün mesela sağ tarafım sürekli daha yüksekteydi sanki bebek orada toplanmış gibiydi ve inanılmaz sert ellesem acıyordu.Soluma yatınca yoluna giriyor genelde her şey.Ya da psikolojik.Gaza bağlıyorum ben şişkinliği.Ve denedim de maden suyu çok iyi geliyor bana.Sıcaklarda geldi biraz zorlanmamız normal artık.Allah beterinden saklasın,bir şey kalmadı

cnm tek taraflı değil her yeri kaskatı. benimde hep bi tarafı şişirir acıtırdı ama dünden beri heryeri gergin. zaten gecede o yüzden sıkıntı çektim. nereye dönersem döneyim gerginlik gitmiyor bi de üstüne bi iktiriyor alt taraf sızlıyor bıdırık mide kasık böbrek heryeri halletti sağolsun

anladım canım doktorumla görüşeyim ben konuyu çok teşekkürler

Canım şuan hala kasılmalar devam ediyor mu? Çünkü bu anlattığın şey benim geçen yaşadığım duruma çok benziyor... korkutmak istemiyorum ama nst ye girmende fayda var. Ayrıca açılma da olmuş olabilir bugün bir yolunu bulup muayene olsan iyi olur...

inşaallah bir an evvel düzelir canım, Rabbim şifa versin.

Kızlar benim sata göre doğum nerdeyse 1ay kaldı ama bebişin ne zaman geleceğini Allah bilir. Sizce doğum için ağda ne zaman yapılmalı? Şimdilik tüydökücülerle idare edelimmi, yoksa yapıpta temiz temiz bekleyelimmi? Fikirlerinize ihtiyacım var

iş yerindeyim cnm. anca akşama gidebilirim eşimde beni almaya gelemez birbirimize çok uzağız. o öğretmen müdürüde gıcık hiç idare etmiyor. servisle gidiyorum allahtan. eve gidice artık. ilgin için çok teşekkürler

amin canım inşallah. valla zaman nasıl geçti hangi ara buraya geldik bende hiç anlamadım. sağsağlim kucaklarımıza alırız inşallah

Aynen zaten doğum bir süreç, yani sancıların başladığında neredeyse 8-9 saati buluyor ve öncesinde de çoğu zaman 1-2 gün önceden kendini belli ediyormuş, son zamanlar da çok sık gidileceği için ki doktorum doğumu beklersek 38 den sonra 3 günde 1 çağıracağım dedi, başladığı zaman almayı planlıyor. Başta iyi diyordum da inan şuan 1 gün bile fazla geliyor bana çok ağırlaştım

Çok şükür canım benim allah başka dert tasa göstermesin inşallah.luan hiçbir sıkıntınız yok dimi? Tam olarak kaç artı kaçta doğdu oğlun?

33+6 haftadaydi ama zaten bi hafta onden gidiyodu doktor 34 saydi direk sarilik var biraz bide emme sıkıntısi devam edio bazen emio bazen emmio ins bi an once bunlarida atlariz cok tsk ederim cnm

10-15 gün sonra yaptır derim canım.

Benim açılmam 3 cme, silinme (efasyon) %60'a kadar ulaşmıştı ve doktorum sezaryan için 4-5 cme kadar bekleyebileceğimizi söyledi. Üzerinden de 10 gün geçti:)) Üstelik ilk doğumunda doğum sancılarının başlaması ile aktif doğumun başlaması arasında 12-24 saat geçiyor.

canım benim bildiğim iki kadir var birinde a uzun diğerinde i uzun. esmaül hüsnadan olan kaadir,
ama TDK kişi adları sözlüğünde şu şekilde:
1. Kuvvetli, güçlü, kudret sahibi.
2. Değer, onur, kıymet, şeref.
3. Allah’ın adlarındandır.
bir de esmadan olan bazı isimlerin özelliklerini insanlar da taşıyabilir ama bazıları sadece Allah'ındır. işte onlarda abdül gerekebilirdir ''samed'' gibi.

Meva: Sığınacak yer, yurt, mesken. Duru'nun anlamı açpaçık belli zaten, ikisi de güzel anlamları olan isimler, hayırlı olsun inşaallah.

Son düzenleme:
üzülme canım ya toparlarsın bak benim de on gün geride, beslenmeni bir gözden geçir, belki etkisi vardır. bakarsın toparlanırlar doğana kadar bebeklerimiz.
Eslemak

Ultrasondaki ölçümler +/- 200 gram oynayabilir zaten ultrason kağıdına bakarsanız yandaki artı eksi ibaresini görürsünüz, her ultrason makinası farklı ölçer farklı doktorlarda aynı ultrasonda farklı ölçebilir. Ultrasondaki 1 mmlik yanılma 20-30 gr değiştirir. Bir de her bebek farklıdır, 40. haftada 2700-3700 gr normal kabul edilir sonuçta her bebevynin genleri farklı

Günaydın hayırlı cumalar kızlar.kontrole gittim ama kontrol denemez tabi ne kilo söyledi ne boy. Gıcık oldum ya sadece bebek hep mi önden gidiyo dedi Evet genelde 1 hafta önde dedim.tmm dedi doğum pozisyonunda ama daha haftası küçük devamlı döner merak etme dedi. Kafası büyükmüş yine düzelmişti yine koca kafayı büyümüş benim kız ama ben kilosunu falan çok merak edydm ya çok üzüldüm. Sadece önden gittiğini biliyrm o kadar bi daha da doğuma gitmeyi düşünüyorum zaten mecbur kalmadıkça çağrmadı da zaten nst falan hiç bahsetmedi.neyse bizden bu kadar biraz moralim bozuldu açıkçası

Daha önceden de yazmıştım Kadir gecesi son on geceye gizlenmiştir, Kadir Gecesi şu gündür denilen şey sonradan çıkmıştır ayrıca eskiden sezaryan olmadan Kadir Gecesi doğan bebekleri durduruyorlar mıydı? Bu kadar cahilce bir şey olamaz. İnsan gündelik işlerinin arasında da Allahı anabilir zaten olması gereken de o. Yemek yerken yaparken çalışırken Yaradanı hatırlaman gerek. İnsan dünyaya getiriyorsun, Rabbinin sana gönderdiği bir şeye hoşgeldin diyorsun bu ne biçim bağnaz bir zihniyettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…