- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.441
canım benimm deneyimli arkadaşlardan duyduklarım sonucu :Batıcım canım göğüs ucunu veya kalkanını hangisini dediğini hatırlayamadım da faydasını görememiş sanırım bepanteni söyledim bakalım inşallah faydasını görür teşekkür ederim ilgin için çok saol
Belki özele giderim doğuma kadar yine doğuma oraya giderim doğum için çok istedilee vermek istemyrm özele ama kontrole giderim sanırımCanim kötü bir şey duymamissin cok şükür. Bundan sonra daha sık gitmen gereken bi döneme girdin.kanaatimce kontrollerini sıklaştırmalisin. Dr a alınmaya gelmez bu vakitler...
Ben tutamayacağım canim. Dr da söyledi günler çok uzun susuz kalmak büyük risk dedi.Kızlar aramızda oruç tutacak olan var mı. Bn tutamiycam.
oyuncağı bende kara kara düşünüyorum yaTecrübeli annişler ve araştırmacı annişler size bir sorum var bir tane emzik aldım ihtiyaç olursa diyerekten onu nasıl stresilize edicez? Bide bu emziği hastane çantasına koycam emzik kutusu almadım onun yerine ne kullanılır? Bir dee anneannesi ebebekten oyuncak almış anakucağına takılıyo bi kısmı bez bi kısmı plastik. Onu nasıl yıkarız bilemedim şimdik
canım ben de tutmayı düşünmüyordum zaten sürekli su tüketmemiz gerekiyor açlık hadi bir yana desek. son kontrolümde doktor bana ''oruç tutmayı hayal etmiyorsun değil mi? dedi, ''yok'' dedim. yengem de tuttuğunda doktoru çok kızmış, bebek bir günden fazla kıpırdamamış o zaman, kontrolde de kalp atışını zayıf görünce doktor o anlık bir simitle toparlamışlar biraz,Kızlar aramızda oruç tutacak olan var mı. Bn tutamiycam.
Tecrübeli annişler ve araştırmacı annişler size bir sorum var bir tane emzik aldım ihtiyaç olursa diyerekten onu nasıl stresilize edicez? Bide bu emziği hastane çantasına koycam emzik kutusu almadım onun yerine ne kullanılır? Bir dee anneannesi ebebekten oyuncak almış anakucağına takılıyo bi kısmı bez bi kısmı plastik. Onu nasıl yıkarız bilemedim şimdik
bncede hiç kimse tutmasın. Gerçkten gunler çok uzun, ve haftamız ilerledi. Artık çok acıkıp çok susuyoruz.. Ben zaten gunluk iğne kullandığım için tutamam da ondan olmasa bile tutmazdım. Hiç onu bahane etmiyorumBen tutamayacağım canim. Dr da söyledi günler çok uzun susuz kalmak büyük risk dedi.
aynen oyle. Ne mutlu bizeki rabbim zaten bu kolaylığı sağlıyor bize. Bu yuzden çok şanslıyız... Bizede bunu tadını çıkarmak kalıyorcanım ben de tutmayı düşünmüyordum zaten sürekli su tüketmemiz gerekiyor açlık hadi bir yana desek. son kontrolümde doktor bana ''oruç tutmayı hayal etmiyorsun değil mi? dedi, ''yok'' dedim. yengem de tuttuğunda doktoru çok kızmış, bebek bir günden fazla kıpırdamamış o zaman, kontrolde de kalp atışını zayıf görünce doktor o anlık bir simitle toparlamışlar biraz,
''eve geldiğimde ne bulduysam yemiştim, çok korktum'' demişti. öncelikli görevimiz emanete sahip çıkmak. zaten bu konuda hamilelere, hastalara, emziren annelere... dinimizde büyük kolaylık var, biz de ramazanı diğer ibadetlerle yaşarız inşaallah
ben tutamayacağım canım azıcık su içmesem çarpıntım oluyor. zaten doktorda su tüketimi konusunda uyardı.. İnşallah ileride kazalarını tutarımKızlar aramızda oruç tutacak olan var mı. Bn tutamiycam.
Yalnız değilim demek ki kalça kemiğim kırılmış gibi ağrıyo valla. Bi sabah bi akşam içiyorum ben. Sen doktora sordun mu zararı olmaz dimi?
bbdede çok aşırı açlık oluyor. Her dk bişyler atıştırıyorum. Bu senemiz de boyle geçsin.ben tutamayacağım canım azıcık su içmesem çarpıntım oluyor. zaten doktorda su tüketimi konusunda uyardı.. İnşallah ileride kazalarını tutarım
Kafasini göremeyecek kadar nasıl aşağı inmiş olabilir ki hiç duymamistim canim. O kadar inmisse zaten doğum başlamış olmaz mı bilemedim ben. İnşallah bebeğin bekler biraz dahaYaaa kızlar benim bebeğimin başı baya aşağı inmiş doktor usg de göremedi bile ama açılma kanama yada su gelmesi gibi bişey yok dr 3 hafta bekler dedi ama sen yinede hazırlıklı ol istirahat et dedi zamanını beklemicek benim kızım galiba ya tedirginim çok böyle bi durumda olan varmı
Yaaa kızlar benim bebeğimin başı baya aşağı inmiş doktor usg de göremedi bile ama açılma kanama yada su gelmesi gibi bişey yok dr 3 hafta bekler dedi ama sen yinede hazırlıklı ol istirahat et dedi zamanını beklemicek benim kızım galiba ya tedirginim çok böyle bi durumda olan varmı
Canim ben bu durumu 1 aydan beri yasiyorum istiraht ediyorum asla agr kaldrmuyorum is yapmiyorum. Rabbime sukurler olsun bugunlere geldik insallah tamamina erdirsin. Benim doktorum bebgin basi asagida baya ama bu sekilde olup 41 haftalik doguran da oluyor dedi zaten senin haftan iyi bence hic korkma Allaha emanet
ben magvital kullanıyorum. bir keresinde dimag diye birşey yazdı ama onun tadı çok kötü içemedim.Merhaba,
Magnezyum takviyesi olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz? Doktorum vitamin vermedi ve bacak kramplarım başladı.
kesinlikle Rabbimin helal kıldığı bi konuda kendimizi sıkmanın bir anlamı yok. İnşllh kazasını tutarız artık.Shirine-alish ben 3 saat bile açlığa dayanamıyorum.. Ayrıca susuz kalmak da doğumun başlamasını tetikleyebilir. Bu sene ruhsatımızı kullanırız seneye inşallah emzirsek bile ek gıdaya geçmiş olacak minnoslar. Allah omur verirse seneye tutarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?