- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.421
Canım gittiğin özel hastane doktoru mu? Başka doktora gitme imkanın yokmu?Günaydın hayırlı cumalar kızlar.kontrole gittim ama kontrol denemez tabi ne kilo söyledi ne boy. Gıcık oldum ya sadece bebek hep mi önden gidiyo dedi Evet genelde 1 hafta önde dedim.tmm dedi doğum pozisyonunda ama daha haftası küçük devamlı döner merak etme dedi. Kafası büyükmüş yine düzelmişti yine koca kafayı büyümüş benim kız ama ben kilosunu falan çok merak edydm ya çok üzüldüm. Sadece önden gittiğini biliyrm o kadar bi daha da doğuma gitmeyi düşünüyorum zaten mecbur kalmadıkça çağrmadı da zaten nst falan hiç bahsetmedi.neyse bizden bu kadar biraz moralim bozuldu açıkçası
Yok ya devlete gidyrm en yakın orası hep te oraya gittim dr bu sefer değiştirdim başka biriydi ama ultrason kağıtları falan değişmiş artık boy kilo yazmıyo eskiden kendim bakıp anlydm aslında hiç takmam böyle şeyleri de nerdeyse 6 hafta sonra ilk kez gittim kilosunu boyunu merak edydm neyse kısmet değilmişCanım gittiğin özel hastane doktoru mu? Başka doktora gitme imkanın yokmu?
Ben de istediğim için değil de ilgilenilmedi ya gıcık oldum o yüzden dyrm gitsem yine aynısını yapck kesin zaten dr hiç yok hep asistanı bakıyo bütün devlet hastanesinde yani bu üçüncü denedim dr hepsinde asistanlar cihazlar zaten kötü ama mecbur biraz yani öğrenciyim ve özele vereceğim parayla bebeğimin eksiklerini alyrm sağlıklı olsunda neyse artık napalımSenam72015
Bence sen yine de rutin kontrollerine git, bebeğin stres altında kalabilir kalp atışlarında yavaşlama olursa doğuma almak gerekebilir. Eskiden kontroller yokmuş ama o kadınların vücuduyla bizimki bir değil.
umarım yoktur. canım niye diyetini yapmıyosun? bu senin bebeğinin sağlığı için çok önemli. Allah korusun bebeğin şeker hastası olur biraz dikkat et lütfen. canını sıkmak istemiyorum ama bu iş gerçekten önemliIyi geceler kizlar benim gibi sekeri yuksek olupda diyetine dikkat edemeyen var miiii
Cnım bizim seninle günü gününe aynı ya herşeyimiz beni artık iki hftada bir çağırdı son zamanlarına girdin diye 1 ay çok üzün değil miAy kızlar çok güldüm.Aslında kendime güldüm.Bugün dokora gittim normalde 25 temmuz doğum diyoruz.Bana bugün demesin mi 1 ay sonra gel tekrar sonra 10 günde bir çağıracağım seni dedi.Yani temmuz 1 de gideceğim bir sonraki randevum.Sonra çıktım yürüken kendi kendime diyorum ki e 25 gün kalıyor geç çağırmadı mı bu kadın.Nst y herkes öyle mi giriyor vs. Sonra arkdaşıma teelfon açtım aramızda 5 hafta var.Dedim böyle böyle.Bir daha tarih hesapladık işte temmuz 1 kaçıncı haftam filan Normal olduğuna karar verdik sonra.Şimdi de sizi görünce benimle aynı görüşte olanları görmek çok güzel geldi :) Çok yaşayın:)
Günaydın kızlar ya bu çalışan annelere çok üzülüyorum bizler yani çalışmayanlar bu kadar zorlanırken artık onlar nasıl dayanıyolar allah yardımcıları olsuninsanbuL cnm ben de onu alcam sanırım öyle görünüyo
Kızlar eltim 20 gün önce doğum yaptı meme ucu çok kötü olmuş zavallım kızı kanlı süt emiyomuş ağlayarak emziriyo neredeyse bırakmak üzere emzirmeyi nasıl iyileşir krem vermiş dr kullanmış kendi sütüyle de ıslatıyo ama yok iyileşemiyo bi türlü bu arada meme ucu sinlensin diye sabah akşam mama veriyolarmış emmeyince az düzeliyomuş ama memeyi verir vermez yeniden kanıyomuş napabilir tecrübeli anneler venim de bi kızım var ben de tecrübeliyim ama benim hiç yara olmadı o yüzden çok da bi tavsiyede bulunamıyorum
ben kendim osteocare kullanıyorum. son zamanlarda aşırı kemik ağrım var günde ikiye çıkardım hattaMerhaba,
Magnezyum takviyesi olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz? Doktorum vitamin vermedi ve bacak kramplarım başladı.
inşallah en kısa zamanda hepsi geçer canım buna da şükür çabuk toparladı aceleci erkekimiz :) şansı sağlığı bol olsun inşallah33+6 haftadaydi ama zaten bi hafta onden gidiyodu doktor 34 saydi direk sarilik var biraz bide emme sıkıntısi devam edio bazen emio bazen emmio ins bi an once bunlarida atlariz cok tsk ederim cnm
Canım tabiki merak edeceksin en doğal hakkın bilmen gerekiyor ama özeldeki gibi ilgi olmuyor tabi, ben hiç devlette kontrole gitmedim bir rahatsızlık olmazsa rutin kontrollerde hiç ilgilenmiyorlarYok ya devlete gidyrm en yakın orası hep te oraya gittim dr bu sefer değiştirdim başka biriydi ama ultrason kağıtları falan değişmiş artık boy kilo yazmıyo eskiden kendim bakıp anlydm aslında hiç takmam böyle şeyleri de nerdeyse 6 hafta sonra ilk kez gittim kilosunu boyunu merak edydm neyse kısmet değilmiş
ben kendim osteocare kullanıyorum. son zamanlarda aşırı kemik ağrım var günde ikiye çıkardım hatta
Canim kötü bir şey duymamissin cok şükür. Bundan sonra daha sık gitmen gereken bi döneme girdin.kanaatimce kontrollerini sıklaştırmalisin. Dr a alınmaya gelmez bu vakitler...Günaydın hayırlı cumalar kızlar.kontrole gittim ama kontrol denemez tabi ne kilo söyledi ne boy. Gıcık oldum ya sadece bebek hep mi önden gidiyo dedi Evet genelde 1 hafta önde dedim.tmm dedi doğum pozisyonunda ama daha haftası küçük devamlı döner merak etme dedi. Kafası büyükmüş yine düzelmişti yine koca kafayı büyümüş benim kız ama ben kilosunu falan çok merak edydm ya çok üzüldüm. Sadece önden gittiğini biliyrm o kadar bi daha da doğuma gitmeyi düşünüyorum zaten mecbur kalmadıkça çağrmadı da zaten nst falan hiç bahsetmedi.neyse bizden bu kadar biraz moralim bozuldu açıkçası
Katılıyorum tombikcim. Ben bebeğimin kilolu olmasına sevinmedim çünkü dikkatsiz beslendim bu gebeligimde. Anne lüzumlu gıdaları yiyorsa zaten bebeğin kilosu hiç bi zaman sikinti olmamali.insanbuL kızlar gerçekten doğum kilosu hiç önemli değil ben 3850 doğmuşum şimdi de kiloluyum ama bağışıklığım çok düşüktür hemen hasta olurum buluttan nem kaparım kilo sağlık değil tam tersi bence
Takip et canım. İnşallah tekrar gelmez. Sızınti olmuş olabilir dra bi gorun istersen için rahat etsinyok cnm kötü kokmuyordu. zaten bacağımın iç kısmını ıslattı damla damla aktı . korkudan hemen lavobaya gittim. sonrasında devam etmedi. wc de idrarımı yaparken sapsarıydı. ama ayaktayken akan su gayet su renginde idi . şimdilik bi sıkıntı yok
Batıcım canım göğüs ucunu veya kalkanını hangisini dediğini hatırlayamadım da faydasını görememiş sanırım bepanteni söyledim bakalım inşallah faydasını görür teşekkür ederim ilgin için çok saolcanımcm, geçmiş olsun öncelikle. benim tavsiyem mutlaka bepantol kullansın, kullanamadım ama göğüs kalkanını çok övüyorlar ve mantıklı geliyor banada, bir de emzirirken silikon meme ucu. beni o kurtarmıştı.
Eki Görüntüle 1841750 Eki Görüntüle 1841751 Eki Görüntüle 1841752
gögüs kalkanının avent ten başka daha uygun fiyatlı olanları da vardır diye düşünüyorum. inşallah işe yarar. bir de 1 su bardağı suya bir çay kaşığı karbonat koyup meme uçlarını nazikçe silebilir. karbonat bazik olduğu için rahatlattığına inanıyorum ben.
slm cici anneler hepinize Hayırlı ve Bereketli Cumalar.
bende 1 temmuz dedim ama mubarek günde iyi olmaz diyenlerde var hani o gün dünya işleri ile meşgul olmayın dua ve ibadet edin derlerya ondan galiba yinede (kızım olacak kısmetse, hala içimde oğlum olurmu diye düşünsemde) bende hem çok isterdim bir oğlum olsun o gecede adını kadir koyayaım çok seviyorum zaten Kadir ismini.ama onada Esma ül Hüsna'dan olduğu için ABdülKadir koymak gerekiyor dediler.
bu isim işi en son kzım için meva duru ismine karar verdik galiba nasıl fikrinizi almak isterim.
herkeze sağlık ve mutluluk dolu günler.
Evet ya sorun olması lazım sanki illa ne saçmaCanım tabiki merak edeceksin en doğal hakkın bilmen gerekiyor ama özeldeki gibi ilgi olmuyor tabi, ben hiç devlette kontrole gitmedim bir rahatsızlık olmazsa rutin kontrollerde hiç ilgilenmiyorlar
Yalnız değilim demek ki kalça kemiğim kırılmış gibi ağrıyo valla. Bi sabah bi akşam içiyorum ben. Sen doktora sordun mu zararı olmaz dimi?Ben de osteocare kullaniyom hatta 2 tablet aynen gece yatarken kalca kemik agrim cok oluyordu ama azaldi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?