2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım gittiğin özel hastane doktoru mu? Başka doktora gitme imkanın yokmu?

Senam72015
Bence sen yine de rutin kontrollerine git, bebeğin stres altında kalabilir kalp atışlarında yavaşlama olursa doğuma almak gerekebilir. Eskiden kontroller yokmuş ama o kadınların vücuduyla bizimki bir değil.

Canım gittiğin özel hastane doktoru mu? Başka doktora gitme imkanın yokmu?
Yok ya devlete gidyrm en yakın orası hep te oraya gittim dr bu sefer değiştirdim başka biriydi ama ultrason kağıtları falan değişmiş artık boy kilo yazmıyo eskiden kendim bakıp anlydm aslında hiç takmam böyle şeyleri de nerdeyse 6 hafta sonra ilk kez gittim kilosunu boyunu merak edydm neyse kısmet değilmiş

Ben de istediğim için değil de ilgilenilmedi ya gıcık oldum o yüzden dyrm gitsem yine aynısını yapck kesin zaten dr hiç yok hep asistanı bakıyo bütün devlet hastanesinde yani bu üçüncü denedim dr hepsinde asistanlar cihazlar zaten kötü ama mecbur biraz yani öğrenciyim ve özele vereceğim parayla bebeğimin eksiklerini alyrm sağlıklı olsunda neyse artık napalım

Iyi geceler kizlar benim gibi sekeri yuksek olupda diyetine dikkat edemeyen var miiii
umarım yoktur. canım niye diyetini yapmıyosun? bu senin bebeğinin sağlığı için çok önemli. Allah korusun bebeğin şeker hastası olur biraz dikkat et lütfen. canını sıkmak istemiyorum ama bu iş gerçekten önemli

Cnım bizim seninle günü gününe aynı ya herşeyimiz beni artık iki hftada bir çağırdı son zamanlarına girdin diye 1 ay çok üzün değil mi

canımcm, geçmiş olsun öncelikle. benim tavsiyem mutlaka bepantol kullansın, kullanamadım ama göğüs kalkanını çok övüyorlar ve mantıklı geliyor banada, bir de emzirirken silikon meme ucu. beni o kurtarmıştı.

gögüs kalkanının avent ten başka daha uygun fiyatlı olanları da vardır diye düşünüyorum. inşallah işe yarar. bir de 1 su bardağı suya bir çay kaşığı karbonat koyup meme uçlarını nazikçe silebilir. karbonat bazik olduğu için rahatlattığına inanıyorum ben.

33+6 haftadaydi ama zaten bi hafta onden gidiyodu doktor 34 saydi direk sarilik var biraz bide emme sıkıntısi devam edio bazen emio bazen emmio ins bi an once bunlarida atlariz cok tsk ederim cnm
inşallah en kısa zamanda hepsi geçer canım buna da şükür çabuk toparladı aceleci erkekimiz :) şansı sağlığı bol olsun inşallah

Canım tabiki merak edeceksin en doğal hakkın bilmen gerekiyor ama özeldeki gibi ilgi olmuyor tabi, ben hiç devlette kontrole gitmedim bir rahatsızlık olmazsa rutin kontrollerde hiç ilgilenmiyorlar

Canim kötü bir şey duymamissin cok şükür. Bundan sonra daha sık gitmen gereken bi döneme girdin.kanaatimce kontrollerini sıklaştırmalisin. Dr a alınmaya gelmez bu vakitler...

Katılıyorum tombikcim. Ben bebeğimin kilolu olmasına sevinmedim çünkü dikkatsiz beslendim bu gebeligimde. Anne lüzumlu gıdaları yiyorsa zaten bebeğin kilosu hiç bi zaman sikinti olmamali.

Takip et canım. İnşallah tekrar gelmez. Sızınti olmuş olabilir dra bi gorun istersen için rahat etsin

Batıcım canım göğüs ucunu veya kalkanını hangisini dediğini hatırlayamadım da faydasını görememiş sanırım bepanteni söyledim bakalım inşallah faydasını görür teşekkür ederim ilgin için çok saol

canım ben kadir gecesi doğmuşum bebek gelince dur denmez ki ? Bence böyle düşünme sen dünyaya can getireceksin ikinizin sağlığı için en doğru gün ne ise o olsun bizdede tam tersi şansı bahtı güzel olana çok sevilene sen kadir gecesi mi doğdun derler

Ben de osteocare kullaniyom hatta 2 tablet aynen gece yatarken kalca kemik agrim cok oluyordu ama azaldi cok sukur
Yalnız değilim demek ki kalça kemiğim kırılmış gibi ağrıyo valla. Bi sabah bi akşam içiyorum ben. Sen doktora sordun mu zararı olmaz dimi?

ayyyyyy bugün niye böyle zor geldi bana bi yandan uyku bastırıyo biyandan sırtımın sağ tarafı oyuluyor gibi ağrıyor huzursuzluk var bir arkadaş okudu sağ olsun çatlıyacaktı, fena halde nazar var çıkmadı dedi ama ben hamileliğe bağladım geceler de zor geçiyor. Rabbim hayırla şu son ayı geçirmeyi nasip etsin sabrın zorlandığı zamanlar .İnşallah Cuma hürmetine hepimizin sıkıntısız iyi bir şekilde geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…