2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı. Nst ye girdik çok şükür sıkıntı yok. Doğumu tekrardan konuştuk doktorum Bayram'da nöbetçi olduğunu ve 8 temmuz gibi ( nöbet listesini bulamadığı için kesin tarih veremedi) alacağını ve iki gün öncesi iğneyi bırakmamı söyledi. Hareketlerini sıkı takip etmemi, bundan sonra doğsa bile akciğerleri gelişimini tamamladığı için artık korkmamamı ve sıkıntı yaşamayacağımızı söyledi.

Kizlar merhabalar herkeze. Nasil gidiyor hamileliginiz. Ben cok bunaldim ,şu son haftalarda bir gecse artik. Gecmek bilmiyor sanki. Bide Asiri derecede istahim acildi, surekli tatli sekerli seyler cekiyor canim. Hele sabahlari uyanir uyanmaz . Son 8 haftam kaldi

Maşallah gozun aydın kuzum darısı başımıza artık son haftalara yaklaştık sağlıkla gelsin minnaklar

Önce göremedi sonra dediki çok aşağı inmiş şimdi bende öyle yapıyorum uzanıyorum yemek ve wc dışında kalkmıyorum Rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin bi yandan heycan bi yandanda erken doğarsa diye bi tedirginlik var ama hayırlısı inşallah

Insallah saglikla kucagimiza alalim dua edelim birbirimize :))

Önce göremedi sonra dediki çok aşağı inmiş şimdi bende öyle yapıyorum uzanıyorum yemek ve wc dışında kalkmıyorum Rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin bi yandan heycan bi yandanda erken doğarsa diye bi tedirginlik varama hayırlısı inşallah

Bizim bebisler tam yaz bebisleri ,ve yaz anneleriyiz bende korkuyorum erken dogmasindan ama icimizi rahat tutmaliyoz bol bol istirat etmemiz gerek kizlar. Merak ettim ilk hamileliginizmi yada kacinci? Benimki ilk bebis

Kızlar aramızda oruç tutacak olan var mı. Bn tutamiycam.

Canım ben de tutmayacağım ve tutulması taraftarı da değilim, zaten günde en az 3 litre su içmemiz ve vitamin magnezyum takviyesi almamız gerekirken 17 saat boyunca o minik bize muhtaç yavruya nasıl kıyarız? Kaldı ki hamileler zaten muaf, bence son düzlükte ne kendimize ne bebeğe zarar vermek doğru değil...

Cnım bizim seninle günü gününe aynı ya herşeyimiz beni artık iki hftada bir çağırdı son zamanlarına girdin diye 1 ay çok üzün değil mi
Bana da öyle geldi sonra normal geldi.4 haftam kalmış olacak doğuma.Yani desem ki haziran 30 da giderim zaten temmuz 25 doğum dedi bana zaten.Bilemedim yani.Kadına da diyemem ki illa geliyim diye.Ne yaparım bilmiyorum açıkçası.

oyuncağı bende kara kara düşünüyorum ya

matsiyahoje canım tencerede suyu kaynat içine biberonu parçalarına ayırarak emzikleri de at 25-30 dakika kaynat, sonra maşayla alırsın temiz bir bezin üzerine iyice kurut. Ben ne olur ne olmaz ufak bir biberonda koydum, emziği de kutu yoktu buzdolabı poşetine sarıp ağzını kapadım. Oyuncak bizde de var peluş, attım makinaya zaten daha tutamaz ağzına vs sokamaz

Bizim bebisler tam yaz bebisleri ,ve yaz anneleriyiz bende korkuyorum erken dogmasindan ama icimizi rahat tutmaliyoz bol bol istirat etmemiz gerek kizlar. Merak ettim ilk hamileliginizmi yada kacinci? Benimki ilk bebis
3. Hamileliğim ama rabbim nasib ederse ilk çocuğum olucak. Bu yuzden çok ustune titriyoruz

Canım ben 34.haftama kadar ayda 1 gittim. Normalde benim doktorum 36'dan sonra haftada 1 çağırmaya başlıyor, onun öncesinde ayda 1 eğer bir problem yoksa, ama ben 34'de gittiğim için 2 hafta sonra 36'da gel nst ye gir dedi. Haftaya gideceğim ondan sonra zaten 37de gidip gün alacağız

Haklısın aslında ben özelden çok devletçiyim bu son günlerde yaşadıklarımdan sonra ama devlette ilgi eksiği oluyor. uzman doktorlarda genelde kendileri oluyorlar ama hocaysa ya da operatörse falan bazen ameliyata girdiklerinde yerlerini asistanları dolduruyor. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorsan sana bir hastane /doktor önerebilirim özelden.

Bir sorun yok diye belki de böyle dedi.Zaten biraz rahat doktorum o yüzden sayesinde evham bile yapamıyorum Hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah.

ozdenelif
Cnm çok geçmiş olsun, içini ferah tut açıklıkla bile haftalarca aylarca giden olabiliyor hele ki ilk doğumun olacaksa:) Hastanede bir genç bayan gördüm açılması 7 cmdi ve daha 25. haftada onu bile hala tutuyorlar.

Yaaa gerçekten mi böyle şeyleri okuyunca kendime geliyorum moralim düzeliyo çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…