- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.461
Maşallah gozun aydın kuzum darısı başımıza artık son haftalara yaklaştık sağlıkla gelsin minnaklarMerhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı. Nst ye girdik çok şükür sıkıntı yok. Doğumu tekrardan konuştuk doktorum Bayram'da nöbetçi olduğunu ve 8 temmuz gibi ( nöbet listesini bulamadığı için kesin tarih veremedi) alacağını ve iki gün öncesi iğneyi bırakmamı söyledi. Hareketlerini sıkı takip etmemi, bundan sonra doğsa bile akciğerleri gelişimini tamamladığı için artık korkmamamı ve sıkıntı yaşamayacağımızı söyledi.
Önce göremedi sonra dediki çok aşağı inmiş şimdi bende öyle yapıyorum uzanıyorum yemek ve wc dışında kalkmıyorum Rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin bi yandan heycan bi yandanda erken doğarsa diye bi tedirginlik var ama hayırlısı inşallah
Önce göremedi sonra dediki çok aşağı inmiş şimdi bende öyle yapıyorum uzanıyorum yemek ve wc dışında kalkmıyorum Rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin bi yandan heycan bi yandanda erken doğarsa diye bi tedirginlik varama hayırlısı inşallahCanim ben bu asagida olma durumunu 1 aydan beri yasiyorum istiraht ediyorum asla agr kaldrmuyorum is yapmiyorum. Rabbime sukurler olsun bugunlere geldik insallah tamamina erdirsin. Benim doktorum bebgin basi asagida baya ama bu sekilde olup 41 haftalik doguran da oluyor dedi senin haftan iyi hic korkma Allaha emanet. Ama ultrasonda gorulmemek ne demek bilmiyorum acikcasi
Amin Can'ım inşallah... Şafak sayıyorum resmenMaşallah gozun aydın kuzum darısı başımıza artık son haftalara yaklaştık sağlıkla gelsin minnaklar
İnşallahhh inşallah yaa şimdi kıyafetlerini beşiğini seviyorum bi kaç haftaya kendisini sevcem inşallah Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhatliInsallah saglikla kucagimiza alalim dua edelim birbirimize :))
Kızlar aramızda oruç tutacak olan var mı. Bn tutamiycam.
Bana da öyle geldi sonra normal geldi.4 haftam kalmış olacak doğuma.Yani desem ki haziran 30 da giderim zaten temmuz 25 doğum dedi bana zaten.Bilemedim yani.Kadına da diyemem ki illa geliyim diye.Ne yaparım bilmiyorum açıkçası.Cnım bizim seninle günü gününe aynı ya herşeyimiz beni artık iki hftada bir çağırdı son zamanlarına girdin diye 1 ay çok üzün değil mi
oyuncağı bende kara kara düşünüyorum ya
3. Hamileliğim ama rabbim nasib ederse ilk çocuğum olucak. Bu yuzden çok ustune titriyoruzBizim bebisler tam yaz bebisleri ,ve yaz anneleriyizbende korkuyorum erken dogmasindan ama icimizi rahat tutmaliyoz bol bol istirat etmemiz gerek kizlar. Merak ettim ilk hamileliginizmi yada kacinci? Benimki ilk bebis
Bana da öyle geldi sonra normal geldi.4 haftam kalmış olacak doğuma.Yani desem ki haziran 30 da giderim zaten temmuz 25 doğum dedi bana zaten.Bilemedim yani.Kadına da diyemem ki illa geliyim diye.Ne yaparım bilmiyorum açıkçası.
Ben de istediğim için değil de ilgilenilmedi ya gıcık oldum o yüzden dyrm gitsem yine aynısını yapck kesin zaten dr hiç yok hep asistanı bakıyo bütün devlet hastanesinde yani bu üçüncü denedim dr hepsinde asistanlar cihazlar zaten kötü ama mecbur biraz yani öğrenciyim ve özele vereceğim parayla bebeğimin eksiklerini alyrm sağlıklı olsunda neyse artık napalım
Bir sorun yok diye belki de böyle dedi.Zaten biraz rahat doktorum o yüzden sayesinde evham bile yapamıyorumCanım ben 34.haftama kadar ayda 1 gittim. Normalde benim doktorum 36'dan sonra haftada 1 çağırmaya başlıyor, onun öncesinde ayda 1 eğer bir problem yoksa, ama ben 34'de gittiğim için 2 hafta sonra 36'da gel nst ye gir dedi. Haftaya gideceğim ondan sonra zaten 37de gidip gün alacağız
Yaaa gerçekten mi böyle şeyleri okuyunca kendime geliyorum moralim düzeliyo çok teşekkür ederimozdenelif
Cnm çok geçmiş olsun, içini ferah tut açıklıkla bile haftalarca aylarca giden olabiliyor hele ki ilk doğumun olacaksa:) Hastanede bir genç bayan gördüm açılması 7 cmdi ve daha 25. haftada onu bile hala tutuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?