- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.481
Benim ikinci, ağustosta iki yasini dolduracak bi oğluşum varBizim bebisler tam yaz bebisleri ,ve yaz anneleriyizbende korkuyorum erken dogmasindan ama icimizi rahat tutmaliyoz bol bol istirat etmemiz gerek kizlar. Merak ettim ilk hamileliginizmi yada kacinci? Benimki ilk bebis
Yaaa kızlar benim bebeğimin başı baya aşağı inmiş doktor usg de göremedi bile ama açılma kanama yada su gelmesi gibi bişey yok dr 3 hafta bekler dedi ama sen yinede hazırlıklı ol istirahat et dedi zamanını beklemicek benim kızım galiba ya tedirginim çok böyle bi durumda olan varmı
Canım gayet normal hamilelere ateş basarKizlar bisi sorcam cok afedersiniz sicaklardan dolayi sanitsam bacaklarinizin arasi islaniyir mu pijamam falan arasi hep yas oluyor . Gerci terleyince kivrim yerleri gogus alti bacak arasi normal ama ne bileyim boyle nemli nemli pijamaartk kagt havlu koyuyorum o bile islaniyo evde camasir kalmiyo ...Kusura bakmayin .
Bir sorun yok diye belki de böyle dedi.Zaten biraz rahat doktorum o yüzden sayesinde evham bile yapamıyorumHakkımızdan hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı. Nst ye girdik çok şükür sıkıntı yok. Doğumu tekrardan konuştuk doktorum Bayram'da nöbetçi olduğunu ve 8 temmuz gibi ( nöbet listesini bulamadığı için kesin tarih veremedi) alacağını ve iki gün öncesi iğneyi bırakmamı söyledi. Hareketlerini sıkı takip etmemi, bundan sonra doğsa bile akciğerleri gelişimini tamamladığı için artık korkmamamı ve sıkıntı yaşamayacağımızı söyledi.
Benim hislerimde 1-2 hafta daha bekliceğini söylüyor inşallahta öyle olur içimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederimCanım daha önce de yazmıştım ama bir daha yazayım dedim durumunda hiçbir ciddiyet gözükmüyor hele açılman, silinmen, sancın yoksa. Zaten bebişlerin son haftalarda doğum kanalına yönelmesi bekleniyor. Doktorlar en kötü ihtimali söylemek zorunda, en kötü senaryoya göre tedbir almak zorunda. Sen istirahat et, bol su iç, sağlıklı şeyler ye. Ben şu anda
3 cm açılma ve %60 silinmeyle duruyorum ve bebişlerin bir iki hafta daha içeride duracağını hissediyorum. Anne doğumun yakın olup olmadığını hisseder. Doktorum bana bir saat sonra doğuma hazır ol diye geldi ama ben biliyordum ki benim bebişlerim Haziran çocuğu olacak. Nitekim de oldu
Hele ki dışarı çikmayayaim sırılsıklam oluyor canim. Hamişlik sıcağa gelmiyor malesef :)Kizlar bisi sorcam cok afedersiniz sicaklardan dolayi sanitsam bacaklarinizin arasi islaniyir mu pijamam falan arasi hep yas oluyor . Gerci terleyince kivrim yerleri gogus alti bacak arasi normal ama ne bileyim boyle nemli nemli pijamaartk kagt havlu koyuyorum o bile islaniyo evde camasir kalmiyo ...Kusura bakmayin .
Ates basiyo cidden :) ben normalde hic sicaklayan biri degildim ama yavrum sicagi sevmiyo galiba babasi gibi . Soda iciyorum bugunlerde elektrolit kaybi icin
Seni naçizane topiğin en bilgin hamişi ilan ediyorum canimSodayı da dikkatli iç cnm çünkü içinde sodyum olduğundan ödeme meylettirebilir. Yada sodyumsuz olanları varsa onları tercih et.
Allah yardım etsin ya hepimize çok zor zamanları geçiriyoruz sicaklardan dolayı bir de bunun emzirmesi varAmin Can'ım inşallah... Şafak sayıyorum resmenhava sıcak bana +10 derece daha sıcak, yürüyemiyorum uyuyamıyorum
Bende doguda hep dalinkullandım ama bu kez mustela alacağız o en iyisiymisBu arada hastane dönüşü minnoşumun bakım setini de aldık. Mustela'yı tercih ettik bakalım pişman olmayız umarımBu ay sonuna kadar geçerli eczanelerde mustelanın indirim kampanyası var bilginiz olsun... Biz çantalı hoşgeldin Bebek seti ve ıslak mendilini aldık
Benim doktorum 30 haftada bıraktırdı Can'ım.30+5 te bıraktım, çünkü bebeğin kalp kapakçıklarını etkiliyormuş ve Allah korusun kalbinde sıkıntı yaratabiliyormuş. Clexane iğneyi de doğumdan iki gün önce bırakırsın dedi.coraspin kullanıyor musun canım 34.hafta bitiminde bırakmak gerekiyormuş dr um söyledi.
Aynı haldeyim sürekli çamaşır değiştirmekten usandım...Kizlar bisi sorcam cok afedersiniz sicaklardan dolayi sanitsam bacaklarinizin arasi islaniyir mu pijamam falan arasi hep yas oluyor . Gerci terleyince kivrim yerleri gogus alti bacak arasi normal ama ne bileyim boyle nemli nemli pijamaartk kagt havlu koyuyorum o bile islaniyo evde camasir kalmiyo ...Kusura bakmayin .
Aynen Can'ım ben de oğlumda Johnsons baby kullanmıştım. Şimdi bu çocukta daha pimpirikli oldum o Zaman çok cahildim demekBende doguda hep dalinkullandım ama bu kez mustela alacağız o en iyisiymis
Seni naçizane topiğin en bilgin hamişi ilan ediyorum canimkendi adıma iki gundur mesajlarından ne çok şey öğrendim maşallah diyeyim sana
Tecrübeli annişler ve araştırmacı annişler size bir sorum var bir tane emzik aldım ihtiyaç olursa diyerekten onu nasıl stresilize edicez? Bide bu emziği hastane çantasına koycam emzik kutusu almadım onun yerine ne kullanılır? Bir dee anneannesi ebebekten oyuncak almış anakucağına takılıyo bi kısmı bez bi kısmı plastik. Onu nasıl yıkarız bilemedim şimdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?