2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizim bebisler tam yaz bebisleri ,ve yaz anneleriyiz bende korkuyorum erken dogmasindan ama icimizi rahat tutmaliyoz bol bol istirat etmemiz gerek kizlar. Merak ettim ilk hamileliginizmi yada kacinci? Benimki ilk bebis
Benim ikinci, ağustosta iki yasini dolduracak bi oğluşum var

Son düzenleme:
Kizlar bisi sorcam cok afedersiniz sicaklardan dolayi sanitsam bacaklarinizin arasi islaniyir mu pijamam falan arasi hep yas oluyor . Gerci terleyince kivrim yerleri gogus alti bacak arasi normal ama ne bileyim boyle nemli nemli pijama artk kagt havlu koyuyorum o bile islaniyo evde camasir kalmiyo ...Kusura bakmayin .

Canım daha önce de yazmıştım ama bir daha yazayım dedim durumunda hiçbir ciddiyet gözükmüyor hele açılman, silinmen, sancın yoksa. Zaten bebişlerin son haftalarda doğum kanalına yönelmesi bekleniyor. Doktorlar en kötü ihtimali söylemek zorunda, en kötü senaryoya göre tedbir almak zorunda. Sen istirahat et, bol su iç, sağlıklı şeyler ye. Ben şu anda
3 cm açılma ve %60 silinmeyle duruyorum ve bebişlerin bir iki hafta daha içeride duracağını hissediyorum. Anne doğumun yakın olup olmadığını hisseder. Doktorum bana bir saat sonra doğuma hazır ol diye geldi ama ben biliyordum ki benim bebişlerim Haziran çocuğu olacak. Nitekim de oldu

Canım gayet normal hamilelere ateş basar

Bir sorun yok diye belki de böyle dedi.Zaten biraz rahat doktorum o yüzden sayesinde evham bile yapamıyorum Hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah.

Canım çok şanslısın o zaman, inan ben de doktorum sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim, zaten doktorunun enerjisi sana yansıyor. Birçok evham yaptığım durumda beni telefonda ya da muayenede sakinleştirdi herşeyin çok normal olduğunu söyleyerek... Doktoruna güven zaten ters bir durum olsa sana söylememezlik ya da takip etmemezlik yapmaz

coraspin kullanıyor musun canım 34.hafta bitiminde bırakmak gerekiyormuş dr um söyledi.

Benim hislerimde 1-2 hafta daha bekliceğini söylüyor inşallahta öyle olur içimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim

Hele ki dışarı çikmayayaim sırılsıklam oluyor canim. Hamişlik sıcağa gelmiyor malesef :)

Ates basiyo cidden :) ben normalde hic sicaklayan biri degildim ama yavrum sicagi sevmiyo galiba babasi gibi . Soda iciyorum bugunlerde elektrolit kaybi icin

Sodayı da dikkatli iç cnm çünkü içinde sodyum olduğundan ödeme meylettirebilir. Yada sodyumsuz olanları varsa onları tercih et.

Sodayı da dikkatli iç cnm çünkü içinde sodyum olduğundan ödeme meylettirebilir. Yada sodyumsuz olanları varsa onları tercih et.
Seni naçizane topiğin en bilgin hamişi ilan ediyorum canim kendi adıma iki gundur mesajlarından ne çok şey öğrendim maşallah diyeyim sana

Bende doguda hep dalinkullandım ama bu kez mustela alacağız o en iyisiymis

coraspin kullanıyor musun canım 34.hafta bitiminde bırakmak gerekiyormuş dr um söyledi.
Benim doktorum 30 haftada bıraktırdı Can'ım.30+5 te bıraktım, çünkü bebeğin kalp kapakçıklarını etkiliyormuş ve Allah korusun kalbinde sıkıntı yaratabiliyormuş. Clexane iğneyi de doğumdan iki gün önce bırakırsın dedi.

Aynı haldeyim sürekli çamaşır değiştirmekten usandım...

Bende doguda hep dalinkullandım ama bu kez mustela alacağız o en iyisiymis
Aynen Can'ım ben de oğlumda Johnsons baby kullanmıştım. Şimdi bu çocukta daha pimpirikli oldum o Zaman çok cahildim demek en iyisi zararlı madde içermeyeni hangisiyse ona yöneliyorum elimden geldiğince. Mustelanın ürünlerini çok övdüler bakalım göreceğiz (biraz tuzlu ama olsun). Bu ay sonuna kadar indirim var Can'ım aklında olsun, setlerde de geçerli hem.

ben makineye attım 30 derecede yıkadım hiç bir şey olmadı

herkese merhBa

dunun stresini bugun de atamadim bir sure.neyseki sakinim simdi.tansiyonum 13u gecmedi hic gun icinde.11 12 13 diye gidiyor olcumlerde.ama kizimin hareketleri sukur iyi.12 saatte en az 10 hareket dedi doktor ama masallah su saate kadar tamamladik.ama insan korkuyor.en az 10 gunu devirseydik hayirlisi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…