2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje emzigi once baby me nin biberon ve emzik temizleyicisi ile yikadim.sonra sterilizatorle steril edip kabina koydum.sende yikayip 10 15 dk kaynatsan olur.buzdolabi poseti ile koyabilirsin

Seni naçizane topiğin en bilgin hamişi ilan ediyorum canim kendi adıma iki gundur mesajlarından ne çok şey öğrendim maşallah diyeyim sana

Estağfirullah ben uzun bir gebelik eğitimine, katıldım doktorum yakınımız olduğu için rahat rahat her şeyi sordum bilgiyi yaymak lazım :))

son haftalardardayız artık hem nst için gitmek gerekiyor hemde su azalması oluyormuş bence arada başka bir doktora falan daha görün

bir kabın içine koyup kaynatabilirsin en az 8 dakika :) ve kilitli poşette saklayabilirsin.

oyuncağı da illa yıkayacağım diyorsan elde yıkamak en iyisi :)

benim kızımda ben de su bırakmamış :) oğlumda hiç sorun olmadı ama kızlarım benim suyumu baya bitiyor, hemde erkenden. erken doğum yapacağım %90 ihtimal :) hayırlısı olsun, korkma lütfen :) bol su içip istirahat et, herşey olacağına varıyor. bol şanslar hepimize :)

Canim ben varim.benimki hep asagidaydi orasi ayri ama 2 bucuk hafta banada basini goremiyorum dedi.hep yattim 1 hafta sonraki kontrolde daha iyi oldugunu soyledi.sen bol bol dinlen.36+1 im simdi.daha gelen giden yok dinlenmeyede devam ediyorum tabiki :)

Ne kadara aldınız seti?

kızlar merhaba herkese :)

bende haziran annesi adayıyım bugünden itibaren :) inanın hissediyordum ama emin olmak başka birşeymiş. sıkı takipte sayılırım. 5 gün sonra tekrar kontrolüm var. suyum hızlıca azalıyor, kilo alamıyorum ama iyiyiz çok şükür. annemi aradım hazır ol anne diye :) oda daha erken be kızım, ay sonunu beklese yeter dedi :))) şimdi gülebiliyorum tabii bunları yaşarken ama ilk gebeliğimde helak olmuştum ağlamaktan. allah hayırlısı ne zamansa o zamanı nasip etsin inşallah.

ama normal doğum hayallerim sularda yüzüyor maalesef, olsun kısmet değilmiş. inşallah hep sağlıklı olalım da normal olmasın ne yapalım. bu sefer kordonda, kan akışında problem yok çok şükür, aspirin sağolsun :) çarşamba günü belli olacak gidişat, bakalım bizim kız ne kadar daha kalabilecek içeride.

sanırım benim kısmetimde ikizler burcu var :) habire ikizler doğuruyorum ben :)))

hepimiz için hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gidecek

Doktoruma soyledim evet cnm . Kalca agrim cok fazlaydi ozellikle yan yatinca . Ama simdi biraz gecti sukur. Kuzularimiz annelerinn kalsiyumunu alsin yesin :))
sevindim canım ya ben de günde iki tane alıyorum ama tedirgindim doktora sormadığım için. şimdi rahat rahat içerim

Ablacim su azalmasi neden oluyomus acaba? Birde su geldigini hissettin mi hic? Benimde 2 gun onceki kontrolumde suyumun sinirda oldugunu soyledi doktor.hadi bir iki hafta daha dayansin senin bidik.dualarim seninle

yıkasam olur da diş kaşıma yerleri nasıl olcak bilemedim

öyle deme canım ya daha 32 haftadasın şimdiden bitsin deme tadını çıkar. ben üzülüyom bittiğine. bu günleri çok özliycem

dediğin gibi yapayım canım sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…