- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.501
Ben de neredeyse her gün soda iciyorum mide yanmasından dolayı. Azaltayim bariDumei Cok tesekkurler uyarin icin cnm :)
sodaya dikkat et canin arkadasin yazdigi gibi.tansiyonu ve odemi tetikleyebiliyorBen de neredeyse her gün soda iciyorum mide yanmasından dolayı. Azaltayim bari
Seni naçizane topiğin en bilgin hamişi ilan ediyorum canimkendi adıma iki gundur mesajlarından ne çok şey öğrendim maşallah diyeyim sana
son haftalardardayız artık hem nst için gitmek gerekiyor hemde su azalması oluyormuş bence arada başka bir doktora falan daha görünBana da öyle geldi sonra normal geldi.4 haftam kalmış olacak doğuma.Yani desem ki haziran 30 da giderim zaten temmuz 25 doğum dedi bana zaten.Bilemedim yani.Kadına da diyemem ki illa geliyim diye.Ne yaparım bilmiyorum açıkçası.
Batıcım canım göğüs ucunu veya kalkanını hangisini dediğini hatırlayamadım da faydasını görememiş sanırım bepanteni söyledim bakalım inşallah faydasını görür teşekkür ederim ilgin için çok saol
Tecrübeli annişler ve araştırmacı annişler size bir sorum var bir tane emzik aldım ihtiyaç olursa diyerekten onu nasıl stresilize edicez? Bide bu emziği hastane çantasına koycam emzik kutusu almadım onun yerine ne kullanılır? Bir dee anneannesi ebebekten oyuncak almış anakucağına takılıyo bi kısmı bez bi kısmı plastik. Onu nasıl yıkarız bilemedim şimdik
Yaaa kızlar benim bebeğimin başı baya aşağı inmiş doktor usg de göremedi bile ama açılma kanama yada su gelmesi gibi bişey yok dr 3 hafta bekler dedi ama sen yinede hazırlıklı ol istirahat et dedi zamanını beklemicek benim kızım galiba ya tedirginim çok böyle bi durumda olan varmı
Canim ben varim.benimki hep asagidaydi orasi ayri ama 2 bucuk hafta banada basini goremiyorum dedi.hep yattim 1 hafta sonraki kontrolde daha iyi oldugunu soyledi.sen bol bol dinlen.36+1 im simdi.daha gelen giden yok dinlenmeyede devam ediyorum tabiki :)Yaaa kızlar benim bebeğimin başı baya aşağı inmiş doktor usg de göremedi bile ama açılma kanama yada su gelmesi gibi bişey yok dr 3 hafta bekler dedi ama sen yinede hazırlıklı ol istirahat et dedi zamanını beklemicek benim kızım galiba ya tedirginim çok böyle bi durumda olan varmı
Ne kadara aldınız seti?Bu arada hastane dönüşü minnoşumun bakım setini de aldık. Mustela'yı tercih ettik bakalım pişman olmayız umarımBu ay sonuna kadar geçerli eczanelerde mustelanın indirim kampanyası var bilginiz olsun... Biz çantalı hoşgeldin Bebek seti ve ıslak mendilini aldık
sevindim canım ya ben de günde iki tane alıyorum ama tedirgindim doktora sormadığım için. şimdi rahat rahat içerimDoktoruma soyledim evet cnm . Kalca agrim cok fazlaydi ozellikle yan yatinca . Ama simdi biraz gecti sukur. Kuzularimiz annelerinn kalsiyumunu alsin yesin :))
Ablacim su azalmasi neden oluyomus acaba? Birde su geldigini hissettin mi hic? Benimde 2 gun onceki kontrolumde suyumun sinirda oldugunu soyledi doktor.hadi bir iki hafta daha dayansin senin bidik.dualarim seninlekızlar merhaba herkese :)
bende haziran annesi adayıyım bugünden itibaren :) inanın hissediyordum ama emin olmak başka birşeymiş. sıkı takipte sayılırım. 5 gün sonra tekrar kontrolüm var. suyum hızlıca azalıyor, kilo alamıyorum ama iyiyiz çok şükür. annemi aradım hazır ol anne diye :) oda daha erken be kızım, ay sonunu beklese yeter dedi :))) şimdi gülebiliyorum tabii bunları yaşarken ama ilk gebeliğimde helak olmuştum ağlamaktan. allah hayırlısı ne zamansa o zamanı nasip etsin inşallah.
ama normal doğum hayallerim sularda yüzüyor maalesef, olsun kısmet değilmiş. inşallah hep sağlıklı olalım da normal olmasın ne yapalım. bu sefer kordonda, kan akışında problem yok çok şükür, aspirin sağolsun :) çarşamba günü belli olacak gidişat, bakalım bizim kız ne kadar daha kalabilecek içeride.
sanırım benim kısmetimde ikizler burcu var :) habire ikizler doğuruyorum ben :)))
hepimiz için hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gidecek
yıkasam olur da diş kaşıma yerleri nasıl olcak bilemedimtommikcim daha bu sabah bu işlemleri yaptım.::)
emzikleri 5 dk sıcak su da kaynatarak sterilize ettim..ben emzik kutusu almıştım bi tane..kullanacak olduğumu onun içine koyup dğerini satın aldığım kutuda bekleteceğim..
oyuncakları da yıkasan yeterli olmaz mı sence_?
öyle deme canım ya daha 32 haftadasın şimdiden bitsin deme tadını çıkar. ben üzülüyom bittiğine. bu günleri çok özliycemKizlar merhabalar herkeze. Nasil gidiyor hamileliginiz. Ben cok bunaldim ,şu son haftalarda bir gecse artik. Gecmek bilmiyor sanki. Bide Asiri derecede istahim acildi, surekli tatli sekerli seyler cekiyor canim. Hele sabahlari uyanir uyanmaz . Son 8 haftam kaldi
dediğin gibi yapayım canım sağolasın.matsiyahoje canım tencerede suyu kaynat içine biberonu parçalarına ayırarak emzikleri de at 25-30 dakika kaynat, sonra maşayla alırsın temiz bir bezin üzerine iyice kurut. Ben ne olur ne olmaz ufak bir biberonda koydum, emziği de kutu yoktu buzdolabı poşetine sarıp ağzını kapadım. Oyuncak bizde de var peluş, attım makinaya zaten daha tutamaz ağzına vs sokamaz
benim gibi ikizler olması için elimden geleni son damlasına kadar yaptım ama olmadıKızlar bizim bebişler yengeç oluyor demibir yengeç burcu olarak eyvah diyorum yani hele de kızlar sulu göz duygusal alınan eyvah eyvah
yıkasam olur da diş kaşıma yerleri nasıl olcak bilemedim
teşekkür ederim.oyuncağı neyle yıka dersin?bir kabın içine koyup kaynatabilirsin en az 8 dakika :) ve kilitli poşette saklayabilirsin.
oyuncağı da illa yıkayacağım diyorsan elde yıkamak en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?