2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

bizde haziran annesi olacagiz cok buyuk ihtimalle.preeklampsi baslangicimiz var.cok sukur tansiyon normal ama idrarda protein var.persembe gunu tekrar test yaptiricaz bakalim.peki bebeklerimiz bu haftalarda riskli zamanlari atlatti mi dersin?ben buna cok takildim bir sorun olmasindan korkuyorum.2.150gr son olcumumuz

canım hiçbişey anlamadım bi yandan da şaşırdım niye azalıyomuş ki sorun?
ne olacak şimdi ay şaştım kaldım üzüldüm de.yok mu çaresi?

Mustela tuzlu ama kaç ay gidiyor cokta sıkıntılı değil yani canım. Ben bu birkaç güne alırım zaten çok ufak tefek eksikler kaldı herşey hazır bizim şampuan burun aspiratoru biraz ıslak mendil stoğu kaldı hayırlısı ile sağlıkla zamaninda gelsinler yavrular insallah

Emzik ve biberonlari ben uzun süre kaynatiyorum canım emzik kapi almadiysan onu bilemedim neye koysan acaba ağız mendillerinden birine mi sarsan. Oyuncaklar o takılan makineye atılır hiçbir şey olmuyor dogunun oyuncakları ben çamaşır makinesine atıyorum yok atmam dersen de musluk altı elde yikayacaksin ancak

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama engelleyecek yapacak bir şey yokmuymus. Yeter ki sağlıklı gelsin bütün kuzucuklar...

Kızlar taç bebek ya da çocuk nevresim alıp benim gibi memnun kalmayan var mı merak ettim. Alırken hadi neyse bi yikayayalim belki yumuşar dedim ama yok dokusu çok sert geldi bana. Daha önce Özdilek aldım ondan da memnun kalmadım. Soyle yumuşacık çocuk nevresimi bulamadım

Canım hakkında hayırlısını diliyorum, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Niye azalmış peki?

Bende pazartesiye doktor kontrolüm var deneyim 1 hafta insallah işe yarar

Canım ben bursa kumaş pazarından alıp diktircem çok güzel kumaşı hemde desenleri çok güzel bi bak eğer bulunduğun yerde varsa ben çok beğenmiştim

Can'ım Hakkı'nızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Bebeğin ve senin sağlığın açısından hayırlı olan böyleymiş demekki...

Ablacim su azalmasi neden oluyomus acaba? Birde su geldigini hissettin mi hic? Benimde 2 gun onceki kontrolumde suyumun sinirda oldugunu soyledi doktor.hadi bir iki hafta daha dayansin senin bidik.dualarim seninle

kuzum bendeki bünye meselesi, aspirin kullanmama rağmen oldu bu durum. allaha şükür ki bebeğe giden kan akımında sıkıntı yok. ilk gebeliğimde asıl sorun oydu.

bu kadar hızlı azalması sıkıntı oldu, yoksa sonlara doğru tabiki azalacak ama bu hızda değil.
hiç birşey hissetmedim valla kuzum ben, akıntı sızıntı hiç birşeyim yok.

inşallah dayansın :) işe bak, sana yazıyordum sıkma canını diye, şimdi sıra bana gelmiş :))

Ben de aldım taç çok sevimli modelleri ama dediğiniz gibi biraz sert kumaşı, yumuşacık nevresim istiyosanız istikbalden alın aşırı yumuşak pamuk gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…