- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.521
Ne kadara aldınız seti?
kızlar merhaba herkese :)
bende haziran annesi adayıyım bugünden itibaren :) inanın hissediyordum ama emin olmak başka birşeymiş. sıkı takipte sayılırım. 5 gün sonra tekrar kontrolüm var. suyum hızlıca azalıyor, kilo alamıyorum ama iyiyiz çok şükür. annemi aradım hazır ol anne diye :) oda daha erken be kızım, ay sonunu beklese yeter dedi :))) şimdi gülebiliyorum tabii bunları yaşarken ama ilk gebeliğimde helak olmuştum ağlamaktan. allah hayırlısı ne zamansa o zamanı nasip etsin inşallah.
ama normal doğum hayallerim sularda yüzüyor maalesef, olsun kısmet değilmiş. inşallah hep sağlıklı olalım da normal olmasın ne yapalım. bu sefer kordonda, kan akışında problem yok çok şükür, aspirin sağolsun :) çarşamba günü belli olacak gidişat, bakalım bizim kız ne kadar daha kalabilecek içeride.
sanırım benim kısmetimde ikizler burcu var :) habire ikizler doğuruyorum ben :)))
hepimiz için hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gidecek
canım hiçbişey anlamadım bi yandan da şaşırdım niye azalıyomuş ki sorun?kızlar merhaba herkese :)
bende haziran annesi adayıyım bugünden itibaren :) inanın hissediyordum ama emin olmak başka birşeymiş. sıkı takipte sayılırım. 5 gün sonra tekrar kontrolüm var. suyum hızlıca azalıyor, kilo alamıyorum ama iyiyiz çok şükür. annemi aradım hazır ol anne diye :) oda daha erken be kızım, ay sonunu beklese yeter dedi :))) şimdi gülebiliyorum tabii bunları yaşarken ama ilk gebeliğimde helak olmuştum ağlamaktan. allah hayırlısı ne zamansa o zamanı nasip etsin inşallah.
ama normal doğum hayallerim sularda yüzüyor maalesef, olsun kısmet değilmiş. inşallah hep sağlıklı olalım da normal olmasın ne yapalım. bu sefer kordonda, kan akışında problem yok çok şükür, aspirin sağolsun :) çarşamba günü belli olacak gidişat, bakalım bizim kız ne kadar daha kalabilecek içeride.
sanırım benim kısmetimde ikizler burcu var :) habire ikizler doğuruyorum ben :)))
Mustela tuzlu ama kaç ay gidiyor cokta sıkıntılı değil yani canım. Ben bu birkaç güne alırım zaten çok ufak tefek eksikler kaldı herşey hazır bizim şampuan burun aspiratoru biraz ıslak mendil stoğu kaldı hayırlısı ile sağlıkla zamaninda gelsinler yavrular insallahAynen Can'ım ben de oğlumda Johnsons baby kullanmıştım. Şimdi bu çocukta daha pimpirikli oldum o Zaman çok cahildim demeken iyisi zararlı madde içermeyeni hangisiyse ona yöneliyorum elimden geldiğince. Mustelanın ürünlerini çok övdüler bakalım göreceğiz (biraz tuzlu ama olsun). Bu ay sonuna kadar indirim var Can'ım aklında olsun, setlerde de geçerli hem.
Ya benimkide seseryan ursa ikizler olacak ama banada aman ikizler olmasin diyo herkesbenim gibi ikizler olması için elimden geleni son damlasına kadar yaptım ama olmadıyengeç olacak benim kızım da
Emzik ve biberonlari ben uzun süre kaynatiyorum canım emzik kapi almadiysan onu bilemedim neye koysan acaba ağız mendillerinden birine mi sarsan. Oyuncaklar o takılan makineye atılır hiçbir şey olmuyor dogunun oyuncakları ben çamaşır makinesine atıyorum yok atmam dersen de musluk altı elde yikayacaksin ancakTecrübeli annişler ve araştırmacı annişler size bir sorum var bir tane emzik aldım ihtiyaç olursa diyerekten onu nasıl stresilize edicez? Bide bu emziği hastane çantasına koycam emzik kutusu almadım onun yerine ne kullanılır? Bir dee anneannesi ebebekten oyuncak almış anakucağına takılıyo bi kısmı bez bi kısmı plastik. Onu nasıl yıkarız bilemedim şimdik
Öyleymiş canim arada bi tuketirim artiksodaya dikkat et canin arkadasin yazdigi gibi.tansiyonu ve odemi tetikleyebiliyor
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama engelleyecek yapacak bir şey yokmuymus. Yeter ki sağlıklı gelsin bütün kuzucuklar...kızlar merhaba herkese :)
Canım hakkında hayırlısını diliyorum, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Niye azalmış peki?kızlar merhaba herkese :)
Bende pazartesiye doktor kontrolüm var deneyim 1 hafta insallah işe yararKızlar anne karnındaki bebeğin kilo alması için süt ve muz tüketimi önemli diye duymuştum. 1 hafta boyunca hergün yarm litreye yakın süte 1 adet muz koyup blendardan geçirip içtim. Aynı zamanda işten ayrılıp evde 1 hafta dinlenince oğlum 500 gr birden almış. şuan kilomuz 2.800 gr inanamadım :))) kilo sorunu yaşayan anneciklerimize tavsiyemdir
Canım ben bursa kumaş pazarından alıp diktircem çok güzel kumaşı hemde desenleri çok güzel bi bak eğer bulunduğun yerde varsa ben çok beğenmiştimKızlar taç bebek ya da çocuk nevresim alıp benim gibi memnun kalmayan var mı merak ettim. Alırken hadi neyse bi yikayayalim belki yumuşar dedim ama yok dokusu çok sert geldi bana. Daha önce Özdilek aldım ondan da memnun kalmadım. Soyle yumuşacık çocuk nevresimi bulamadım
Ne kadara aldınız seti?[/QUOT
Can'ım 180 TL hoşgeldin Bebek seti 28 TL ikili ıslak mendilin fiyatıydı. 45 TL indirim oldu 163 TL ye aldım. Sadece seti alırsan 30 TL indirim oluyordu 150 TL ye geliyordu.
Can'ım Hakkı'nızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Bebeğin ve senin sağlığın açısından hayırlı olan böyleymiş demekki...kızlar merhaba herkese :)
teşekkür ederim.oyuncağı neyle yıka dersin?
Ablacim su azalmasi neden oluyomus acaba? Birde su geldigini hissettin mi hic? Benimde 2 gun onceki kontrolumde suyumun sinirda oldugunu soyledi doktor.hadi bir iki hafta daha dayansin senin bidik.dualarim seninle
Su azalması için gebelik eğitiminde armutu önermişlerdi
Ben de aldım taç çok sevimli modelleri ama dediğiniz gibi biraz sert kumaşı, yumuşacık nevresim istiyosanız istikbalden alın aşırı yumuşak pamuk gibi :)Kızlar taç bebek ya da çocuk nevresim alıp benim gibi memnun kalmayan var mı merak ettim. Alırken hadi neyse bi yikayayalim belki yumuşar dedim ama yok dokusu çok sert geldi bana. Daha önce Özdilek aldım ondan da memnun kalmadım. Soyle yumuşacık çocuk nevresimi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?