2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Z zeynepcikk33 Can'ım tabletim kafayı yedi. indirimle 150 TL ye aldım. İnternette daha ucuza olan yerler var ama ben güvenemediğim için yetkili bir eczaneden almayı tercih ettim. Zira mustelanın Facebook sayfasında soranlar olmuş internetten alımlarda garanti vermiyorlar.

Hayirlisi olsun canim benimde sezeryan olacağı iicn bu ay sonuna kadar alicak haftaya konrtol var ogrencez tam tarihi az kaldı bakalim

Seninkide bekleyecek insallah ablacim.sen ilk bebeginden dolayi daha rahatsin gibi :) psikoloji bile cok etkiliyo masallah sana.bol su icin diyolar ama su icmek suyu arttiriyomu emin olamadim ben.

Çok teşekkür ederim canım isim anlamları ve açıklamaların için bu ismi ağır geldi dedikleri şey varya o beni galiba ürkütüyor etkileniyorum bu sebeplede iyi karar vermek istiyorum birde çocuk ömür boyu taşıyacak hep bebek kalmayacak vs düşünmek lazım
Allah (cc) hayırlı evlatlar etsin inşalla

Hayirlisi olsun canim benimde sezeryan olacağı iicn bu ay sonuna kadar alicak haftaya konrtol var ogrencez tam tarihi az kaldı bakalim
Merhaba canım bende seninle aynıyım kızım sezeryan gününden 3 gün önce dünyaya geldi bundada öyle olacak diye korkuyorum
Tarih 15 temmuz doktor 10 gün önce dedi ama bayram bide özel hastane ama personel sıkıntısı falan olur diye korkuyorum doktor dedi haziran sonu alalım onuda diyorum 15 günde çocuk 250-300 gr alır napıcam bilemedim ayın 15 inde gitmiştim doktora haziranında 15 inde gitcem ne zaman sıklaşacak kontroller bilmiyorum bakalım hayırlısı

Ya bende bilmiyorum canım inan ben henüz 33. Haftadan gidiyorum ama ben bile yorulmaya başladım ama tabiki gidebildiğim kadar gitcem ama eğer sezeryan olursam ve o zamana kadar bi sorun çıkmazsa 39. Haftada olurum diyorm allahtan hayırlısı

Yapılabiliyo demekki ama ben yine de riske atmak istemem tabiki bebek durabildiği kdar durmalı ama bi kaç gün çol sorun değil

Selam hanımlar bende çok kötü sırt ağrısı var tutunca sanki nefesim kesiliyor sizde hiç oluyormu normalmi yarın kontrolum var ama bi size soruyim dedim bide siz kac kilo aldiniz ben şimdiden tam 10 almışım doğuma kadar 5 daha alirim galiba

Kızlar baktimda çoğunuz sezeryan oluyirsunuz bi sorunmu var diyemi yoksa oylemi istiyorsunuz çünkü ben sezeryan dan çok korkuyorum INŞALLAH RABBİM hayirlisiyla normal nasip eder

Her gün magnezyum içmeye başladığımdan beri benim agrim azaldı canım. ben de 10kilo aldım bu arada :) ilerleyen haftalarda kilo alımı azalıyor hatta kilo bile veriliyormuş onu kafana takma canım.

Doktor genetik olabilir dedi minyon olacak herhalde 3u geçsin de inşallah

32. Hafta kritik bir hafta, bir de kilosu gayet iyi vücut ısısını ayarlamada vücut ağırlığı önemli brnim doktorum bu haftadan sonra doğsa benimkiler de az çok aynı kilodaydı en fazla bir hafta küvozde kalır demişti. 34. Haftadan sonra ise emme refleksi geliştiği için memeden beslenebiliyor

denizbatiekin

Ciğer geliştirici iğne vurulmayı önerdi mi doktorunuz çok faydası oluyormuş benim erken doğum riski baş gösterince iki doz 24 saat aralıkla vuruldum. Etkisini göstermesi için son dozdan itibaren 24 saat geçmesi gerekiyor

Aynısını bende yaşadım:)) annem kumaşını kendi bulup yaptı yumuşacık:)

Kizlar gece uykularindan bahsetmissiniz dun.Ben yatmadan ilik dus aliyorum(1gun almasan 2.gun mutlaka aliyorum)dustan sonra esim sagolsun sirtima masaj yapiyo birkac dakika.2yastigi ust uste koyuyorum ve yan yattigimda bir bacagimi ustune koyuyorum.inanilmaz rahat oluyo.masaj sayesinde uykuya cabuk daliyorum.dusta asiri gevsetiyo beni gece uyanmalari olsada tekrar rahat uyuyorum.2 3 gundur sicaklar rahatsiz etmeye basladi.onada cozum olarak buzluktaki buz kalibini ince tulbente sarip yanima aliyorum.bende inanilmsz ise yariyo uyku sorunu yasamiyorum 37.haftama girmeme ragmen.sizlerle paylasmak istedim belki yapiyosunuzdur ama isine yarayanda olursa ne mutlu bana

canım, durumum henüz o kadar riskli değil ama ilk gebeliğimde 4 doz steroid almıştım :) çok şükür bu sefer daha iyiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…