- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.541
Aferin kız sana , tebriklersınavlarım bittttttttttiiii :) özgürüm artıkkkk 4.sınıf olduuuummmmm karne hediyelerimi isteriiiiim
Hayirlisi olsun canim benimde sezeryan olacağı iicn bu ay sonuna kadar alicak haftaya konrtol var ogrencez tam tarihi az kaldı bakalimkızlar merhaba herkese :)
bende haziran annesi adayıyım bugünden itibaren :) inanın hissediyordum ama emin olmak başka birşeymiş. sıkı takipte sayılırım. 5 gün sonra tekrar kontrolüm var. suyum hızlıca azalıyor, kilo alamıyorum ama iyiyiz çok şükür. annemi aradım hazır ol anne diye :) oda daha erken be kızım, ay sonunu beklese yeter dedi :))) şimdi gülebiliyorum tabii bunları yaşarken ama ilk gebeliğimde helak olmuştum ağlamaktan. allah hayırlısı ne zamansa o zamanı nasip etsin inşallah.
ama normal doğum hayallerim sularda yüzüyor maalesef, olsun kısmet değilmiş. inşallah hep sağlıklı olalım da normal olmasın ne yapalım. bu sefer kordonda, kan akışında problem yok çok şükür, aspirin sağolsun :) çarşamba günü belli olacak gidişat, bakalım bizim kız ne kadar daha kalabilecek içeride.
sanırım benim kısmetimde ikizler burcu var :) habire ikizler doğuruyorum ben :)))
hepimiz için hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gidecek
Seninkide bekleyecek insallah ablacim.sen ilk bebeginden dolayi daha rahatsin gibi :) psikoloji bile cok etkiliyo masallah sana.bol su icin diyolar ama su icmek suyu arttiriyomu emin olamadim ben.kuzum bendeki bünye meselesi, aspirin kullanmama rağmen oldu bu durum. allaha şükür ki bebeğe giden kan akımında sıkıntı yok. ilk gebeliğimde asıl sorun oydu.
bu kadar hızlı azalması sıkıntı oldu, yoksa sonlara doğru tabiki azalacak ama bu hızda değil.
hiç birşey hissetmedim valla kuzum ben, akıntı sızıntı hiç birşeyim yok.
inşallah dayansın :) işe bak, sana yazıyordum sıkma canını diye, şimdi sıra bana gelmiş :))
Çok teşekkür ederim canım isim anlamları ve açıklamaların için bu ismi ağır geldi dedikleri şey varya o beni galiba ürkütüyor etkileniyorum bu sebeplede iyi karar vermek istiyorum birde çocuk ömür boyu taşıyacak hep bebek kalmayacak vs düşünmek lazımcanım benim bildiğim iki kadir var birinde a uzun diğerinde i uzun. esmaül hüsnadan olan kaadir,
ama TDK kişi adları sözlüğünde şu şekilde:
1. Kuvvetli, güçlü, kudret sahibi.
2. Değer, onur, kıymet, şeref.
3. Allah’ın adlarındandır.
bir de esmadan olan bazı isimlerin özelliklerini insanlar da taşıyabilir ama bazıları sadece Allah'ındır. işte onlarda abdül gerekebilirdir ''samed'' gibi.
Meva: Sığınacak yer, yurt, mesken. Duru'nun anlamı açpaçık belli zaten, ikisi de güzel anlamları olan isimler, hayırlı olsun inşaallah.
Merhaba canım bende seninle aynıyım kızım sezeryan gününden 3 gün önce dünyaya geldi bundada öyle olacak diye korkuyorumHayirlisi olsun canim benimde sezeryan olacağı iicn bu ay sonuna kadar alicak haftaya konrtol var ogrencez tam tarihi az kaldı bakalim
Ya bende bilmiyorum canım inan ben henüz 33. Haftadan gidiyorum ama ben bile yorulmaya başladım ama tabiki gidebildiğim kadar gitcem ama eğer sezeryan olursam ve o zamana kadar bi sorun çıkmazsa 39. Haftada olurum diyorm allahtan hayırlısıAynen zaten doğum bir süreç, yani sancıların başladığında neredeyse 8-9 saati buluyor ve öncesinde de çoğu zaman 1-2 gün önceden kendini belli ediyormuş, son zamanlar da çok sık gidileceği için ki doktorum doğumu beklersek 38 den sonra 3 günde 1 çağıracağım dedi, başladığı zaman almayı planlıyor. Başta iyi diyordum da inan şuan 1 gün bile fazla geliyor bana çok ağırlaştım
Yapılabiliyo demekki ama ben yine de riske atmak istemem tabiki bebek durabildiği kdar durmalı ama bi kaç gün çol sorun değilBenim açılmam 3 cme, silinme (efasyon) %60'a kadar ulaşmıştı ve doktorum sezaryan için 4-5 cme kadar bekleyebileceğimizi söyledi. Üzerinden de 10 gün geçti:)) Üstelik ilk doğumunda doğum sancılarının başlaması ile aktif doğumun başlaması arasında 12-24 saat geçiyor.
Selam hanımlar bende çok kötü sırt ağrısı var tutunca sanki nefesim kesiliyor sizde hiç oluyormu normalmi yarın kontrolum var ama bi size soruyim dedim bide siz kac kilo aldiniz ben şimdiden tam 10almışım doğuma kadar 5 daha alirim galiba
İnşallah canım dikkat edeceğimüzülme canım ya toparlarsın bak benim de on gün geride, beslenmeni bir gözden geçir, belki etkisi vardır. bakarsın toparlanırlar doğana kadar bebeklerimiz.
Doktor genetik olabilir dedi minyon olacak herhalde 3u geçsin de inşallahEslemak
Ultrasondaki ölçümler +/- 200 gram oynayabilir zaten ultrason kağıdına bakarsanız yandaki artı eksi ibaresini görürsünüz, her ultrason makinası farklı ölçer farklı doktorlarda aynı ultrasonda farklı ölçebilir. Ultrasondaki 1 mmlik yanılma 20-30 gr değiştirir. Bir de her bebek farklıdır, 40. haftada 2700-3700 gr normal kabul edilir sonuçta her bebevynin genleri farklı
bizde haziran annesi olacagiz cok buyuk ihtimalle.preeklampsi baslangicimiz var.cok sukur tansiyon normal ama idrarda protein var.persembe gunu tekrar test yaptiricaz bakalim.peki bebeklerimiz bu haftalarda riskli zamanlari atlatti mi dersin?ben buna cok takildim bir sorun olmasindan korkuyorum.2.150gr son olcumumuz
bizde haziran annesi olacagiz cok buyuk ihtimalle.preeklampsi baslangicimiz var.cok sukur tansiyon normal ama idrarda protein var.persembe gunu tekrar test yaptiricaz bakalim.peki bebeklerimiz bu haftalarda riskli zamanlari atlatti mi dersin?ben buna cok takildim bir sorun olmasindan korkuyorum.2.150gr son olcumumuz
Kızlar taç bebek ya da çocuk nevresim alıp benim gibi memnun kalmayan var mı merak ettim. Alırken hadi neyse bi yikayayalim belki yumuşar dedim ama yok dokusu çok sert geldi bana. Daha önce Özdilek aldım ondan da memnun kalmadım. Soyle yumuşacık çocuk nevresimi bulamadım
denizbatiekin
Ciğer geliştirici iğne vurulmayı önerdi mi doktorunuz çok faydası oluyormuş benim erken doğum riski baş gösterince iki doz 24 saat aralıkla vuruldum. Etkisini göstermesi için son dozdan itibaren 24 saat geçmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?