2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Seninkide bekleyecek insallah ablacim.sen ilk bebeginden dolayi daha rahatsin gibi :) psikoloji bile cok etkiliyo masallah sana.bol su icin diyolar ama su icmek suyu arttiriyomu emin olamadim ben.

kuzucum, su içmek suyu artırmıyor ama senin sağlığın için önemli tabii :)) eğer içtiğim suyla ilgili olsaydı oğlumda da olurdu diye düşünüyorum. benim kızlarda var bir cacık :)) ikisinde de oldu ama bu seferki çok daha az riskli tabii :)

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama engelleyecek yapacak bir şey yokmuymus. Yeter ki sağlıklı gelsin bütün kuzucuklar...

maalesef yok kuzum, dışardan su vermek ne kadar doğru olur benim pozisyonumda bilemiyorum tabii. istirahat ve istirahat :)) daha ne kadar istirahat edebilirim bilemiyorum valla :) zaten birşey yaptığım yok :))

amin, hepimizin kuzucukları :)

Kizlar bu göğüs ucu kremini kullanan var mi bir arkadaş çok memnun kalmis da sizlere de sorayim dedim

Eklentiler

• IMG-20160603-WA0005.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 86
canım hiçbişey anlamadım bi yandan da şaşırdım niye azalıyomuş ki sorun?
ne olacak şimdi ay şaştım kaldım üzüldüm de.yok mu çaresi?

üzülme kuzum benim :) allah beterinden saklasın bütün bebekleri ve bizi. sonlara doğru sıvı azalması normal ancak benimki baya hızlı azalıyor. e normal değil bu durum. plesenta yaşlanması zaten var bende, aspirin kullanmama rağmen bu kadar dayandı demekki. tamamen bünye meselesi, ilkinden alışkın olduğum için bu kadar rahatım. Deniz de öğrendiğim zaman perişan olmuştum ki şimdi düşününce şükürler olsun ki bu kadarıyla kaldı diyorum. bağışıklığım var erken doğuma galiba benim :))

bir de gurbette olmak, endişe halleri, iki çocukla ilgilenmek vs yormuş olabilir farketmeden. inşallah herşey yolunda gidecek ve Ekin kızımız en az 2 hafta daha bekleyecek :))

aman diyim çok dikkatli olmaya çalış. tansiyonunun normal olması çok iyi ancak takibi bırakma derim. 28. hafta sonrası her geçen gün risk azalıyor. 34. haftada doğan bebekle 38. haftada doğan aynı olmuyor tabiki. hayırlısı olsun, kısmet diyeceğiz :)) elden birşey gelmiyor :)

Canım günü ne zaman belli olacaktı?

Seninkide bekleyecek insallah ablacim.sen ilk bebeginden dolayi daha rahatsin gibi :) psikoloji bile cok etkiliyo masallah sana.bol su icin diyolar ama su icmek suyu arttiriyomu emin olamadim ben.

hemde nasıl, rahatlık tavan yaptı valla :)) inanıyorum ki bekleyebileceğim haziran sonuna kadar :) olmazsa da napalım, kısmet o zamanaymış diyeceğim :)

denizbatiekin Canım temmuz anneleri içinde en çok kilo aldığı halde yine de en çıtır olan sen olduğun için nazarimiz değmiş olabilir maşallah sana ve kuzucuklarina, Ekin prenses de inşallah annesini hic üzmeyecek en hayırlı zamanda sağlıkla sihhatle gelecek.

Malesef avrupadaym ya Okmeydanı ssk ya gidiyrm

Ya benimkide seseryan ursa ikizler olacak ama banada aman ikizler olmasin diyo herkes
pek sanmıyorum ikizler olacağını 21 hazirandan önce alınması lazım ki erken olur. ben ikizlerim çok da severim ikizleri ama genelde yaka silkerler :) doktor hangi gün derse kaderde ne varsa o olacak ben ne yaptıysam olmadı bir gün öne bir gün geriye bile almadılar kısmetim o günmüş dedim kabul ettim belki böylesi hayırlıdır

ya emzik vermek istemiyorum ama gerek olursa diye öylesine aldım emziği.ameliyat falan olursa sonrasında ihtiyaç olabilir dedim. ille kap gerekiyosa onu da alırım ama şimdilik bızdolabı poşetine koyayım diyorum baktım emzik gerekiyo o zaman hem güzel bi emzik alırım hem de emzik kabı alırım diyorum. ne diyosun?

Her gün magnezyum içmeye başladığımdan beri benim agrim azaldı canım. ben de 10kilo aldım bu arada :) ilerleyen haftalarda kilo alımı azalıyor hatta kilo bile veriliyormuş onu kafana takma canım.
Cevabın için sagol canım magnezyumu doktorunmu verdi sen kendinmi aldin

inşallah canım en az 2 hafta ama sonrasında da bekleyebildiği kadar beklesin inşallah. bu bizim topiğin kızları ne aceleci ya allah allah!
sık sık kontrole gideceksin dimi? peki bişey aklıma geldi kızının böbreğinde herhangi bir problem yok dimi doktor bi baksa ya niye böyle oluyo inşallah sorun kızında değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…