- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.561
Seninkide bekleyecek insallah ablacim.sen ilk bebeginden dolayi daha rahatsin gibi :) psikoloji bile cok etkiliyo masallah sana.bol su icin diyolar ama su icmek suyu arttiriyomu emin olamadim ben.
Hayirlisi olsun canim benimde sezeryan olacağı iicn bu ay sonuna kadar alicak haftaya konrtol var ogrencez tam tarihi az kaldı bakalim
Can'ım Hakkı'nızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Bebeğin ve senin sağlığın açısından hayırlı olan böyleymiş demekki...
Canım hakkında hayırlısını diliyorum, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Niye azalmış peki?
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama engelleyecek yapacak bir şey yokmuymus. Yeter ki sağlıklı gelsin bütün kuzucuklar...
Ya benimkide seseryan ursa ikizler olacak ama banada aman ikizler olmasin diyo herkes
canım hiçbişey anlamadım bi yandan da şaşırdım niye azalıyomuş ki sorun?
ne olacak şimdi ay şaştım kaldım üzüldüm de.yok mu çaresi?
bizde haziran annesi olacagiz cok buyuk ihtimalle.preeklampsi baslangicimiz var.cok sukur tansiyon normal ama idrarda protein var.persembe gunu tekrar test yaptiricaz bakalim.peki bebeklerimiz bu haftalarda riskli zamanlari atlatti mi dersin?ben buna cok takildim bir sorun olmasindan korkuyorum.2.150gr son olcumumuz
Canım günü ne zaman belli olacaktı?üzülme kuzum benim :) allah beterinden saklasın bütün bebekleri ve bizi. sonlara doğru sıvı azalması normal ancak benimki baya hızlı azalıyor. e normal değil bu durum. plesenta yaşlanması zaten var bende, aspirin kullanmama rağmen bu kadar dayandı demekki. tamamen bünye meselesi, ilkinden alışkın olduğum için bu kadar rahatım. Deniz de öğrendiğim zaman perişan olmuştum ki şimdi düşününce şükürler olsun ki bu kadarıyla kaldı diyorum. bağışıklığım var erken doğuma galiba benim :))
bir de gurbette olmak, endişe halleri, iki çocukla ilgilenmek vs yormuş olabilir farketmeden. inşallah herşey yolunda gidecek ve Ekin kızımız en az 2 hafta daha bekleyecek :))
İnşallah gönlüne göre olur doktor yanılır canım. Kapalı kutuda bebişlerimiz ne de olsa, kimse bilemez ; )amin, aynen :) hayırlısı ne ise o olsun ama çok heveslenmiştim ne yalan söyleyeyim :)) ilk defa bir bebeğimin kafası aşağıda :)
Seninkide bekleyecek insallah ablacim.sen ilk bebeginden dolayi daha rahatsin gibi :) psikoloji bile cok etkiliyo masallah sana.bol su icin diyolar ama su icmek suyu arttiriyomu emin olamadim ben.
denizbatiekin geçmişi okumadım ablacımmm son mesajı gördüm de bi sıkıntı mı var??
sınavlarım bittttttttttiiii :) özgürüm artıkkkk 4.sınıf olduuuummmmm karne hediyelerimi isteriiiiim
Malesef avrupadaym ya Okmeydanı ssk ya gidiyrmHaklısın aslında ben özelden çok devletçiyim bu son günlerde yaşadıklarımdan sonra ama devlette ilgi eksiği oluyor. uzman doktorlarda genelde kendileri oluyorlar ama hocaysa ya da operatörse falan bazen ameliyata girdiklerinde yerlerini asistanları dolduruyor. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorsan sana bir hastane /doktor önerebilirim özelden.
pek sanmıyorum ikizler olacağını 21 hazirandan önce alınması lazım ki erken olur. ben ikizlerim çok da severim ikizleri ama genelde yaka silkerler :) doktor hangi gün derse kaderde ne varsa o olacak ben ne yaptıysam olmadı bir gün öne bir gün geriye bile almadılar kısmetim o günmüş dedim kabul ettim belki böylesi hayırlıdırYa benimkide seseryan ursa ikizler olacak ama banada aman ikizler olmasin diyo herkes
ya emzik vermek istemiyorum ama gerek olursa diye öylesine aldım emziği.ameliyat falan olursa sonrasında ihtiyaç olabilir dedim. ille kap gerekiyosa onu da alırım ama şimdilik bızdolabı poşetine koyayım diyorum baktım emzik gerekiyo o zaman hem güzel bi emzik alırım hem de emzik kabı alırım diyorum. ne diyosun?Emzik ve biberonlari ben uzun süre kaynatiyorum canım emzik kapi almadiysan onu bilemedim neye koysan acaba ağız mendillerinden birine mi sarsan. Oyuncaklar o takılan makineye atılır hiçbir şey olmuyor dogunun oyuncakları ben çamaşır makinesine atıyorum yok atmam dersen de musluk altı elde yikayacaksin ancak
Cevabın için sagol canım magnezyumu doktorunmu verdi sen kendinmi aldinHer gün magnezyum içmeye başladığımdan beri benim agrim azaldı canım. ben de 10kilo aldım bu arada :) ilerleyen haftalarda kilo alımı azalıyor hatta kilo bile veriliyormuş onu kafana takma canım.
inşallah canım en az 2 hafta ama sonrasında da bekleyebildiği kadar beklesin inşallah. bu bizim topiğin kızları ne aceleci ya allah allah!üzülme kuzum benim :) allah beterinden saklasın bütün bebekleri ve bizi. sonlara doğru sıvı azalması normal ancak benimki baya hızlı azalıyor. e normal değil bu durum. plesenta yaşlanması zaten var bende, aspirin kullanmama rağmen bu kadar dayandı demekki. tamamen bünye meselesi, ilkinden alışkın olduğum için bu kadar rahatım. Deniz de öğrendiğim zaman perişan olmuştum ki şimdi düşününce şükürler olsun ki bu kadarıyla kaldı diyorum. bağışıklığım var erken doğuma galiba benim :))
bir de gurbette olmak, endişe halleri, iki çocukla ilgilenmek vs yormuş olabilir farketmeden. inşallah herşey yolunda gidecek ve Ekin kızımız en az 2 hafta daha bekleyecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?