- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.241

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakayım canım sağol park yatağa takılıyo mu acaba?matsiyahoje tiny love bizimki buydu canım hoşuna giderse arastr
Canım aslında renk olarak önermem ilk bebğin ya ortak wrenk al 2. Bebegin e de kullan derim ama sen bilirsin tabi ilki nde hevesle alinio 2. Dusunulmeden bana akıl veren olmamıştı şimdi tekrar masraf dönence pusette de aynı hatayi yapmışım ortak renkler kurtarıcı olurbakayım canım sağol park yatağa takılıyo mu acaba?
Hacısakir granül sabun sa almayın yikamada erimio camasrlarda kalio ya toz alın roxy kullandim sonra ben erimio Hacısakir aklınızda olsunCanım bende onunla, sıvı deterjan arasında kaldım neyapayım sence??
Canım baktığım sitede sıvı unibaby var alayımmı?Hacısakir granül sabun sa almayın yikamada erimio camasrlarda kalio ya toz alın roxy kullandim sonra ben erimio Hacısakir aklınızda olsun
Merhabalar , fiyat konusuna girmeden ben de sağdakini beğendim.. Hatta nerden bulduğunu öğrenebilir miyim? Benim de aklımda böyle bir şey vardı, tam kafamdaki resme uyuyor :)Eki Görüntüle 1834917 Kızlar ikisi arasında kararsız kalmıştım
Sağdaki 90 soldaki 360 tl fiyat farkına bakın
Sağdaki daha makul
Ve daha canlı geldi
Ne dersinşz
Sıvı olur tabi canım bana sıvı çok berwketsiz gelio orası ayrıCanım baktığım sitede sıvı unibaby var alayımmı?
Ay ne guzel birlikte dogurcaz o zaman deseneoyy maşallah sizeeeaz kalmış merak etme zamansız gelmeyecek minnoşun azcık daha bekler akıllıdır o annesi :)
biz de 33+0 olduk teyzesi. çok şükür bugünleri gösterene![]()
Merhabalar , fiyat konusuna girmeden ben de sağdakini beğendim.. Hatta nerden bulduğunu öğrenebilir miyim? Benim de aklımda böyle bir şey vardı, tam kafamdaki resme uyuyor :)
Teşekkür ederim, sağol canım.. şimdi instagram sayfasına baktım çok güzel modelleri var, irtibata geçeyim bakalım teslimat süresi ne kadar sürüyormuş.instagramdan cicilikece canım..
buradan bi arkadaşım da ordan yaptırmıştı tavsiye etti..
benim de model renk karar verip sipariş etmem gerek çünkü uzun sürüyormuş teslimi
ben de mesaj attım cevap bekliyorumTeşekkür ederim, sağol canım.. şimdi instagram sayfasına baktım çok güzel modelleri var, irtibata geçeyim bakalım teslimat süresi ne kadar sürüyormuş.
çok pahalı söylüyor cicilikece. benimde çok beğendiğim şeyler var ama çok pahalıinstagramdan cicilikece canım..
buradan bi arkadaşım da ordan yaptırmıştı tavsiye etti..
benim de model renk karar verip sipariş etmem gerek çünkü uzun sürüyormuş teslimi
Ins @gvn1907 cigim ins. Dualarını eksik etme teyzesi...
Çok şükür temiz çıkmış. Benim erken doğum yapma nedenim gebelik zehirlenmesiBenim önce idrarda protein çıkmıştı sonra da tansiyonum çıktı. 1 hafta içinde de doğuma aldilar maalesef. Sık sık ölç tansiyonunu, dikkat et kendine.
S.A Arkadaşlar,
Yavrucuğum solunum desteği almaya devam ediyor. Yeni bir ilaç tedavisine başladılar. İnş. işe yarar da solunumunu kendisi yapabilir. Dualarınızda bizi de unutmayın...
çok pahalı söylüyor cicilikece. benimde çok beğendiğim şeyler var ama çok pahalı