• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje matsiyahoje tiny love bizimki buydu canım hoşuna giderse arastr

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-20-11-35-30.webp
    Screenshot_2016-05-20-11-35-30.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 80
bakayım canım sağol park yatağa takılıyo mu acaba?
Canım aslında renk olarak önermem ilk bebğin ya ortak wrenk al 2. Bebegin e de kullan derim ama sen bilirsin tabi ilki nde hevesle alinio 2. Dusunulmeden bana akıl veren olmamıştı şimdi tekrar masraf dönence pusette de aynı hatayi yapmışım ortak renkler kurtarıcı olur

Eki Görüntüle 1834917 Kızlar ikisi arasında kararsız kalmıştım
Sağdaki 90 soldaki 360 tl fiyat farkına bakın
Sağdaki daha makul
Ve daha canlı geldi
Ne dersinşz
Merhabalar , fiyat konusuna girmeden ben de sağdakini beğendim.. Hatta nerden bulduğunu öğrenebilir miyim? Benim de aklımda böyle bir şey vardı, tam kafamdaki resme uyuyor :)

Merhabalar , fiyat konusuna girmeden ben de sağdakini beğendim.. Hatta nerden bulduğunu öğrenebilir miyim? Benim de aklımda böyle bir şey vardı, tam kafamdaki resme uyuyor :)

instagramdan cicilikece canım..
buradan bi arkadaşım da ordan yaptırmıştı tavsiye etti..
benim de model renk karar verip sipariş etmem gerek çünkü uzun sürüyormuş teslimi

instagramdan cicilikece canım..
buradan bi arkadaşım da ordan yaptırmıştı tavsiye etti..
benim de model renk karar verip sipariş etmem gerek çünkü uzun sürüyormuş teslimi
Teşekkür ederim, sağol canım.. şimdi instagram sayfasına baktım çok güzel modelleri var, irtibata geçeyim bakalım teslimat süresi ne kadar sürüyormuş.

Ins @gvn1907 cigim ins. Dualarını eksik etme teyzesi...

Çok şükür temiz çıkmış. Benim erken doğum yapma nedenim gebelik zehirlenmesi :KK43: Benim önce idrarda protein çıkmıştı sonra da tansiyonum çıktı. 1 hafta içinde de doğuma aldilar maalesef. Sık sık ölç tansiyonunu, dikkat et kendine.

S.A Arkadaşlar,

Yavrucuğum solunum desteği almaya devam ediyor. Yeni bir ilaç tedavisine başladılar. İnş. işe yarar da solunumunu kendisi yapabilir. Dualarınızda bizi de unutmayın...

saol canıııım. Allah'ım acil şifalar versin. biran önce evinize gidin inşallah. dualarımız sizinle..

kızlar :)

bu sabah duygusallığım fena üzerimdeydi...:anneadayı:

kuzumun ultrason fotoğraflarına baktım ilk günden son güne kadar..
ilk başlarda minicik bir boşluk iken sonra orada susam tanesi derken fasulye ve bir baktım minik bir oğlan oluvermiş kuzum...:KK200:
sonrasında ninniler dinledim , gözlerim doldu onun hayaline daldım...
hayali bile bu denli güzelken kendisi kokusu ona dokunmak büyük nimettir eminim...
Rabb im kendisini de sevgisini de içimize ne de güzel yerleştiriyor...:KK200::KK200::KK200:

Allah ım hayırlısıyla sağlıklıca kavuşmak ve bir ömür nasip eylesin bizlereeee...:KK46::anne:

Merhaba hanimlar:KK54: biz de bugun kontrolden geldik şükür iyi dedi doktor doppler yapalım dedi pts ye randevu aldım. Normal mi doppler bu dönemde sizler de yaptirdiniz mi eve gelince içime kurt düştü :KK51:

Back
X