- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.861
Sat 13 mart ama uygarı da 37haftalık doğurmuştum kasımda olur gibi geliyorBen de cuma günü itibariyle sütten kestim canım emzirmek çok halsiz bırakıyordu bıraktıktan beri epey iyiyim şükür. Ben tahlil sonuçlarını bugün göstereceğim bakalım canım daha sadece folik asit kullanıyorum. Salih de süt sevmiyor sadece ayran içiyor. Bir de hero baby sütlü tahılli 8 meyveli kaşık mamasını seviyor onun dışında ne devam sütü ne inek sütü iciremedim... Kaç haftalık oldunuz bu arada Kasım annesi misin Aralık mi :)
Sat 13 mart ama uygarı da 37haftalık doğurmuştum kasımda olur gibi geliyorEmira SY öğretmendin sen de dimi
Desene bu sefer de 15tatili yedik. Geçen sene okulumdaki öğretmenler den bir hafta sonra başladım ben de okula yine öyle olacak üç aylık bebeğimi bırakmak zorunda kalacağım . allahım yardımcı olsun hepimize
Çok garip duygular içindeyim kabullenemedim bi türlü hamileliğimi
Kaç haftalık oldu seninki canımBenim 32. Hafta çıkarsam 15 tatil yanmıyor canım ama ben bir aksilik olmadıkça ikinci dönem ücretsiz izin almayı düşünüyorum iki bebekle çalışmam çok zor... Salih de 37 haftalık doğmuştu bakalım bu minnoş ne zaman doğacak :) bugün biz de ultrasonda bebeği gördük eli ayağı oynuyordu çok şirindi içim kıpır kıpır oldu sen de zamanla bağlanirsin inşallah kuzum. Kim bilir belki uygardan bile daha çok seveceksin gün gelecek :)
Kaç haftalık oldu seninki canım
Uygara haksızlık yapmışım gibi geliyor
Bir de planlı bir hamilelik değildi ya garip hissediyorum inşallah kabullenirim mevlamın zoruna gitmesin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
Kardeş candır ben de çok iyiyim kardeşlerimle ama yine de memeden kesmemin nedeni falan böyle olunca suçluyorum kendimi inşallah geçecek güzel sağlıklı bebeklerimiz olacakAmin sağlıkla kavusalim insallah canım :) biz dün gittiğimizde 9+1 dedi iste canım. Ben isteyerek olmasına rağmen salihi sütten keserken çok ağladım sanki ihanet etmiş gibi hissettim böyle hissetmen çok doğal yani :) biz Salihle kardeş meselesini konuşmaya başladık arada karnımı seviyor :) kardeş ne getirsin diyorum tardiş bisitlet ve top diyordoğum dönüşü yanımda caf cafli bir bisiklet ve topla dönmeyi dusunuyorum bence haksızlık diye düşünme çünkü kardeş anne babamizin verdiği en güzel hediyedir. En azından ben kardeşimle öyleyim bizim de aramız 2bucuk yaş
Kardeş candır ben de çok iyiyim kardeşlerimle ama yine de memeden kesmemin nedeni falan böyle olunca suçluyorum kendimi inşallah geçecek güzel sağlıklı bebeklerimiz olacak
12haftalık olana kadar emzirebilirsin dedi dr ama gögüslerim o kadar hassaslaştı ki çok acıyor emziremiyorum3 yaşına da gelse memeden kesmek her zaman zor olacak canım çok şükür bugüne dek doya doya sütünü aldı hiç ememeyen bebisler ne yapsın? Ayrıca normalde hamileyken emziren çok var eğer sana ve ikinci bebeğe zararı yoksa doktorun izin verirse en azından 2 yaşını doldurana dek kesmeyebilirsin bence :)
Nasılsınız güzel anneler?
Emira SY Canım yeni hamileliğin için çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sahihuban Canım ne zaman bıraktınız memeyi? Bir kac haftaya toparlar ama birseyler içmek istediğinde ihtiyaçtan değil de keyfi yani emme yerine geçirmeye calisiyorsa bence o an isteğini gerçekleştirme fakat daha sonra aglamasi bitince tekrar verebilirsin.
Bizim de son bir kaç ayımız hastalıkla geçiyor. Bugün yine doktora gitmek zorunda kaldik, yine çok hasta. Bronşit olmuş
Onun dışında çıkardığı ses sayisi artti fakat hala konuşmuyor. Iki üç kelimesi var. Tek cümlesi anne gel :) onu da nenneee geh şeklinde söylüyor :)
Tek başına oyun kurmamasi en büyük problem benim için . Beni veya babasını mutlaka yaninda istiyor. Tek başına oturup da birşeylerle meşgul olmuyor
Beden dili ile istediği her şeyi anlatıyor. Asaf i anlamamanin imkani yok bu hareketleri ileSanırım tiyatral yeteneği fazla
Hala 10 kilo10 kilo 600 gram. Birşey yemiyor. Diyetisyen olmama rağmen çözüm bulamıyorum açlığına dayanamayıp tek düzen devam ettiriyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.
Kuzum bizi sorduğun için teşekkür ederim
Ertuğrul daha iyi artık
Memeyi bırakalı 15-20 gün oldu
Çok şükür çok daha iyi
Yemesi de öncekine göre arttı
Ertuğrul da aylardır aynı kiloda
Kilo almaması yapısına göre değişiyor
Günlük yumurta portakal suyu peynir yoğurt yedirmeye gayret ediyorum
Çorba seviyor ve makarna tutkunu oldu şu sıralar
Az da olsa yiyor ve sürekli istiyor
Esra hoca ne diyor yeme konusunda
Sevdiği yiyecekleri yapsan ya da yoğurt seviyorsa içine koyarak bi şeyler yedirenilir misin
Neler demedin Emin'im çok çaba sarfetmişsindir
Kuzum merhabaMerhaba kızlar nasılsınız?
Sizin çocukların kaç dişi var şuan? Asaf in 16 dişi var fakat yeni dişlerinin çıkıyor olmasından şüpheleniyorum. Büyük azilar çıktı mi sizlerde acaba?
Kızlar oğlumun kakasında mukuslu kan var üçtür
Tahlil yaptırdık mikrop çıktı
İlaca başladık bugün
Ama çok korkuyorum
Canım geçmiş olsun. Şimdi nasıl ertuğrul? Doktor ne dedi? Musluktan su içti mi hiç veya denize girdi mi?
Kakasinda hangi mikrop cıktı?
Ayrıca korkma, geçer canım ama tabi hastalik yipratiyor çocukları
Çok geçmiş olsun canımMikrop kapmış her yerden olabilir dedi doktor
Kanama Durdu çok şükür ishal devam ediyor
Kilo verdi
Allah tan sağlığı yerinde
Çok korktuk çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?