- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.481
Bizimki de gaz çıkarınca sevinç nidaları atıyoruz evde bir bayram havası oluyorAyrıca fotoğrafınıza bayıldım tipinizi yerim sizin
Milyon kere masallah yerimmm onuuMrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldumnerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.
Maaşallah kuzucuk sanaMrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldumnerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.
Aiiy yerim masallaaah sanaaaMrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldumnerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.
Deniz iyi çok şükür canım yarın iki aylık oluyor, gece kuşu olması dışında iyi şükür . Ediz nasıl? Gazı geçmiştir umarım. Resimde afacan afacan bakmış valla , biraz büyüyünce siz görürsünüz ,der gibiTesekkur ederiz teyzesi ♡♡
Deniz nasil hersey yolundadr umarim
Maaşallah, Allah esirgesinEki Görüntüle 1873426 buda benim oglusum teyzelerii
Evet cok numaraci teyzesi.hala da oynuyo.agladi yanina gidip tam mememi actimki yuzume bakti guldu sonra gozleri gitti uyuduOyy maşallah kuzuya. Erken doğdu doğacak diye bekliyorduk bu kuzuyu.
Sagol ablam :)Maşallah size :)
Sagol teyzesiiMilyon kere masallah yerimmm onuu
Nazar degmesin kuzucuklarimiza insallah :)Maaşallah kuzucuk sana
Sagol canim.senin pasayada masallah cok yakisikli annesi :)Aiiy yerim masallaaah sanaaa
Sagol canim.senin pasayada masallah cok yakisikli annesi :)
Anasına bak kızını al masallahhhMrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldumnerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.
Ay insallah hepte oyle olur ya :) tesekkur ederim canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?