- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.501
Bayildim beni milli duygularimdan vurdu bu yakişikli :) masallahh Allah nazarlardan saklasinEki Görüntüle 1873426 buda benim oglusum teyzelerii
Buraya resim atinca nazar degicek diye hic korkmuyorum biliyorumki herkes okuyo guzel bakiyo :) o kadar eminimAnasına bak kızını al masallahhhokuyalim kuzuya nazar degmesinn
Ben de suan ki halimizi ekleyeyim :)
Super anne gibi hissediyorum da birassss
Canım sana da bebelere de 41 kere maşallahAnasına bak kızını al masallahhhokuyalim kuzuya nazar degmesinn
Canım sütü içinde uzun süre mi bekletiyorsun acaba , ben bekletmeden hemen poşete aktarıp yıkıyorum .Her defasında kaynatmıyorum açıkçası, koku falan da olmuyor kontrol ediyorum hepKızlar, bebişlerin biberonlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben göğüs pompası manuel aldım onun parçalarını ve biberonunu önce fırçasıyla temizlyoruöm normal suyla ver kaynatıyorum ama süt kokusu yoğun şekilde kalıyor, eahatsız edici derecede yoğun.. Tam temizleniyor mu emin de olamıyorum. Deterjan da kullanmak istemiyorum. İki kez ğst üste kaynattım kullanmadan ama faydasız. Sterilizatör işe yarar mı ya da nasıl temizlemeliyim?
Canim zor tabi. Biseyler hep eksik oluyor. Ya kendi bakımım, ya yemekler, ya temizlik ya uyku... Gece biri emmeye kalkinca digeri odadan anne diye agliyor. Bedenen ikiye bolünemiyorum ama ruhen bölünmüs durumdayim. hep aklim digerinde oluyor. Kafa bir milyon geziyorum. Buyuk oglumun bezini kucuge baglarken buluyorum kendimiBuraya resim atinca nazar degicek diye hic korkmuyorum biliyorumki herkes okuyo guzel bakiyo :) o kadar eminim
Ya gercekten super annesin ya.Nasil zor mu 2 cocuk.ev isi cocuklar falan nasil yetistiriyosun islerini
Sağol canim eminim senin buyuk oglun da benimkinin yasinda olsa sen de ustesinden gelirdinCanım sana da bebelere de 41 kere maşallahgerçekten süper anne gibi Hisset bence de ben kendimi o halde düşünemiyorum bir taneyle başedemiyorum ben büyük oğlum bana yardımcı olduğu halde
Yatirdim yataklarina :) buyük uyandi hemen.niye oyle bekledigimi anladin mi :))SupermominsanbuL sicaktan mayismis kuzucuklar sen burda takıl tabi annemler haftaya gitcek bakalım ben napcam tek
Amin canim hepimize insallag. Evet daha iki yasini onumuzdeki hafta dolduracak abimiz de bebek :)insanbuL canım çok tatlılar masallah çok duygulandım :) bebek abi yaa kıyamam ona... Allah sana da güç kuvvet ve sabir versin.
bende sterilizator olmasina ragmen her kullanimda steril etmiyorum.haftada 2 3 kere calistiriyorum.onun haricinde biberon temizleyici sivi ile sicak suda yikiyorum.herhangi bir koku vs olmadiKızlar, bebişlerin biberonlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben göğüs pompası manuel aldım onun parçalarını ve biberonunu önce fırçasıyla temizlyoruöm normal suyla ver kaynatıyorum ama süt kokusu yoğun şekilde kalıyor, eahatsız edici derecede yoğun.. Tam temizleniyor mu emin de olamıyorum. Deterjan da kullanmak istemiyorum. İki kez ğst üste kaynattım kullanmadan ama faydasız. Sterilizatör işe yarar mı ya da nasıl temizlemeliyim?
Bineron temizleyici sıvı dediğin nedir canım marka yazabilir misinbende sterilizator olmasina ragmen her kullanimda steril etmiyorum.haftada 2 3 kere calistiriyorum.onun haricinde biberon temizleyici sivi ile sicak suda yikiyorum.herhangi bir koku vs olmadi
Anasına bak kızını al masallahhhokuyalim kuzuya nazar degmesinn
Kızlar, bebişlerin biberonlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben göğüs pompası manuel aldım onun parçalarını ve biberonunu önce fırçasıyla temizlyoruöm normal suyla ver kaynatıyorum ama süt kokusu yoğun şekilde kalıyor, eahatsız edici derecede yoğun.. Tam temizleniyor mu emin de olamıyorum. Deterjan da kullanmak istemiyorum. İki kez ğst üste kaynattım kullanmadan ama faydasız. Sterilizatör işe yarar mı ya da nasıl temizlemeliyim?
Ne guzel dedin ya.evladimiz olmadiktan sonra tertemiz evi ne yapalim.ne guzel buyuyo birbirlerine yoldas olacaklar.keske bende cesaret edebilsem pespese.buyugu kac yasinda?Canim zor tabi. Biseyler hep eksik oluyor. Ya kendi bakımım, ya yemekler, ya temizlik ya uyku... Gece biri emmeye kalkinca digeri odadan anne diye agliyor. Bedenen ikiye bolünemiyorum ama ruhen bölünmüs durumdayim. hep aklim digerinde oluyor. Kafa bir milyon geziyorum. Buyuk oglumun bezini kucuge baglarken buluyorum kendimihaftada bir süpurup silebiliyorum evi. Yemekler rutine bagladi :) en kolayi neyse onu yapiyorum.
Bazen oturup aglasam da sukur ki evimi kirletecek evlarlarim var. Allah hic birimize yokluklarini gostermesin
Kızlar, bebişlerin biberonlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben göğüs pompası manuel aldım onun parçalarını ve biberonunu önce fırçasıyla temizlyoruöm normal suyla ver kaynatıyorum ama süt kokusu yoğun şekilde kalıyor, eahatsız edici derecede yoğun.. Tam temizleniyor mu emin de olamıyorum. Deterjan da kullanmak istemiyorum. İki kez ğst üste kaynattım kullanmadan ama faydasız. Sterilizatör işe yarar mı ya da nasıl temizlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?