2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Anasına bak kızını al masallahhh okuyalim kuzuya nazar degmesinn

Ben de suan ki halimizi ekleyeyim :)
Super anne gibi hissediyorum da birassss
Buraya resim atinca nazar degicek diye hic korkmuyorum biliyorumki herkes okuyo guzel bakiyo :) o kadar eminim

Ya gercekten super annesin ya.Nasil zor mu 2 cocuk.ev isi cocuklar falan nasil yetistiriyosun islerini

Kızlar, bebişlerin biberonlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben göğüs pompası manuel aldım onun parçalarını ve biberonunu önce fırçasıyla temizlyoruöm normal suyla ver kaynatıyorum ama süt kokusu yoğun şekilde kalıyor, eahatsız edici derecede yoğun.. Tam temizleniyor mu emin de olamıyorum. Deterjan da kullanmak istemiyorum. İki kez ğst üste kaynattım kullanmadan ama faydasız. Sterilizatör işe yarar mı ya da nasıl temizlemeliyim?

Anasına bak kızını al masallahhh okuyalim kuzuya nazar degmesinn

Ben de suan ki halimizi ekleyeyim :)
Super anne gibi hissediyorum da birassss
Canım sana da bebelere de 41 kere maşallah gerçekten süper anne gibi Hisset bence de ben kendimi o halde düşünemiyorum bir taneyle başedemiyorum ben büyük oğlum bana yardımcı olduğu halde

Canım sütü içinde uzun süre mi bekletiyorsun acaba , ben bekletmeden hemen poşete aktarıp yıkıyorum .Her defasında kaynatmıyorum açıkçası, koku falan da olmuyor kontrol ediyorum hep

Buraya resim atinca nazar degicek diye hic korkmuyorum biliyorumki herkes okuyo guzel bakiyo :) o kadar eminim

Ya gercekten super annesin ya.Nasil zor mu 2 cocuk.ev isi cocuklar falan nasil yetistiriyosun islerini
Canim zor tabi. Biseyler hep eksik oluyor. Ya kendi bakımım, ya yemekler, ya temizlik ya uyku... Gece biri emmeye kalkinca digeri odadan anne diye agliyor. Bedenen ikiye bolünemiyorum ama ruhen bölünmüs durumdayim. hep aklim digerinde oluyor. Kafa bir milyon geziyorum. Buyuk oglumun bezini kucuge baglarken buluyorum kendimi haftada bir süpurup silebiliyorum evi. Yemekler rutine bagladi :) en kolayi neyse onu yapiyorum.
Bazen oturup aglasam da sukur ki evimi kirletecek evlarlarim var. Allah hic birimize yokluklarini gostermesin

Canım sana da bebelere de 41 kere maşallah gerçekten süper anne gibi Hisset bence de ben kendimi o halde düşünemiyorum bir taneyle başedemiyorum ben büyük oğlum bana yardımcı olduğu halde
Sağol canim eminim senin buyuk oglun da benimkinin yasinda olsa sen de ustesinden gelirdin

bende sterilizator olmasina ragmen her kullanimda steril etmiyorum.haftada 2 3 kere calistiriyorum.onun haricinde biberon temizleyici sivi ile sicak suda yikiyorum.herhangi bir koku vs olmadi

Cnm ben hemen boşaltıp kaynar suyla yıkıyorum. Boşaltmayacaksam eğer direk buzdolabına atıyorum. 2 haftada bi kaybatıyorum hiç koku yok. Acaba iyice kurulamıyorsun suyla ssüt mü karışıyor?

Ne guzel dedin ya.evladimiz olmadiktan sonra tertemiz evi ne yapalim.ne guzel buyuyo birbirlerine yoldas olacaklar.keske bende cesaret edebilsem pespese.buyugu kac yasinda?

Canımcım, sabun kullan ya da biberon temizleme sıvıları var onlardan alabilirsin. Ebebekte var ama mutlaka başka yerlerde de vardır. Avm, eczane vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…