- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.521
Canim zor tabi. Biseyler hep eksik oluyor. Ya kendi bakımım, ya yemekler, ya temizlik ya uyku... Gece biri emmeye kalkinca digeri odadan anne diye agliyor. Bedenen ikiye bolünemiyorum ama ruhen bölünmüs durumdayim. hep aklim digerinde oluyor. Kafa bir milyon geziyorum. Buyuk oglumun bezini kucuge baglarken buluyorum kendimihaftada bir süpurup silebiliyorum evi. Yemekler rutine bagladi :) en kolayi neyse onu yapiyorum.
Bazen oturup aglasam da sukur ki evimi kirletecek evlarlarim var. Allah hic birimize yokluklarini gostermesin
Amin teyzesii cok tesekkur ederizBayildim beni milli duygularimdan vurdu bu yakişikli :) masallahh Allah nazarlardan saklasin
Gercekten mi cok merak ettim oglusunuBenim oğlumla çok benziyorlar
Gercekten oylesin vallahii cok tatlisiniiz super anne idolumsunAnasına bak kızını al masallahhhokuyalim kuzuya nazar degmesinn
Ben de suan ki halimizi ekleyeyim :)
Super anne gibi hissediyorum da birassss
Cnm ben hemen boşaltıp kaynar suyla yıkıyorum. Boşaltmayacaksam eğer direk buzdolabına atıyorum. 2 haftada bi kaybatıyorum hiç koku yok. Acaba iyice kurulamıyorsun suyla ssüt mü karışıyor?
Cnm bende kaynatsam da kaynar suyla da çalkalaSamoa süt kokusu gitmiyor. Dediğin gibi içinde su damlacıkları da oluyor.hazır suyla kaynattigim için çok umursamıyorum. Onunla alakalı olabilir mi.
Canımcım, Ekin yaklaşık 1 aydır kendi odasında yatıyor. Ben aynı odada uyuyamıyorum, nefesini dinliyorum. Ağlamaya başlarsa duymayana imkan yok. İlk 1 hafta telsiz kullandım sonra telsizi kapattım.
Merak etme, senin kulakların sağır olsa bebeğini mis gibi duyar :))
Olabilir cnm. Ben havlu peçeteyle iyice kuruluyorum. Sütle suyu karıştırmamaya çalışıyorum. Bide öyle deneyin bakalım. Geçmezse belki sütün yapısıyla ilgili olabilir.
Yerim tontisi masallah subhanallah:)
Yerim tontisi masallah subhanallah:)
nette biberon ve emzik temizleyici diye aratabilirsin.ben e bebekten baby me marka almistim.o bitiyor.simdi nuk aldim.Bineron temizleyici sıvı dediğin nedir canım marka yazabilir misin
Ayyy Kıyamam ona küçük abi. Alisamadimi sese bebek gece ağladığında uyaniomu hala.haftaya tecrübe etcem ev yemek çamaşır bulasik bebek çocuk koca bakımı kendi Bakımım nolceekk yaaYatirdim yataklarina :) buyük uyandi hemen.niye oyle bekledigimi anladin mi :))
İs basa dusunce oluyor merak etme canim hem idil daha aklı basında bi cocuk
Masallaaah masallah subhanallah allah esirgesin sana bagislasin annesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?