2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amin, ne güzel yazmışsın :)

Cnm ben hemen boşaltıp kaynar suyla yıkıyorum. Boşaltmayacaksam eğer direk buzdolabına atıyorum. 2 haftada bi kaybatıyorum hiç koku yok. Acaba iyice kurulamıyorsun suyla ssüt mü karışıyor?

Cnm bende kaynatsam da kaynar suyla da çalkalaSamoa süt kokusu gitmiyor. Dediğin gibi içinde su damlacıkları da oluyor.hazır suyla kaynattigim için çok umursamıyorum. Onunla alakalı olabilir mi.

Cnm bende kaynatsam da kaynar suyla da çalkalaSamoa süt kokusu gitmiyor. Dediğin gibi içinde su damlacıkları da oluyor.hazır suyla kaynattigim için çok umursamıyorum. Onunla alakalı olabilir mi.

Olabilir cnm. Ben havlu peçeteyle iyice kuruluyorum. Sütle suyu karıştırmamaya çalışıyorum. Bide öyle deneyin bakalım. Geçmezse belki sütün yapısıyla ilgili olabilir.

Gercekten mi ay cok mutlu oldum boyle bi ornek olmasina. :) zaten bizim cocuk odasi yatak odasinin hemen yani sizinki de oyle mi? Ben de gunduz uykusuyla baslayip devam eetmeyi dusunuyorum. Sonra cok zorlaniyomus ayni odada kalanlar. Bizim komsu yaninda yatirmaya alistirmis simdi 2 yasinda kkocamla aramda uyuyo diyo. Bagimsizlik kazanmasi acisindan da bence olumlu bisey

Yatirdim yataklarina :) buyük uyandi hemen.niye oyle bekledigimi anladin mi :))
İs basa dusunce oluyor merak etme canim hem idil daha aklı basında bi cocuk
Ayyy Kıyamam ona küçük abi. Alisamadimi sese bebek gece ağladığında uyaniomu hala.haftaya tecrübe etcem ev yemek çamaşır bulasik bebek çocuk koca bakımı kendi Bakımım nolceekk yaa

bizde kusuktan muzdaribiz.cok kusuyor kizim.bazen hic sindirmeden bazen cokelek gibi.ustunde temiz birsey kalmiyor.kac posta degisiyoruz sayamiyorum bile.agiz bezlerinin sayisinin haddi hesabi yok.kilo alimi iyi gittiginden ilaclik bir durumumuz yok.bakalim ne zamana kadar boyle surecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…