2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Insallah cok uzun surmez bizde ayni durumdayiz canim

Kızlar,
Bana iğrenç diyebilirsiniz ama yatağında yatmayan sıpalar için bir şey buldum. Daha doğrusu hatırladım.

İlk bebeğim doğduğunda bir ablam bana bebek emerken senin süt ve ter kokunu da alıyor, eğer rahat uyuyamazsa bir beze sütünü sür ve koltukaltına sür, o bezi de yıkama, bebeğin kafasına yakın bir yerde tut demişti.

Denedim, sanki daha uzun süre yatağında kaldı gibi ekin.
Sütümü sürdüğüm şey bu, sevimli diye almıştım. Ağız bezi de olur.

İlk kızımda eşimin atletini koyuyordum yanına, tatile gittiğimizde :)))

Bu arada bizim kız sosyetik galiba, visco yastığı sevdi bugün :)))

Mrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldum nerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.
Maşallah yerim ben onun gülüşünüüüü boyu da uzun allahım nazarlardan saklasın maşallah

Tsbi buna sukur . Ee madem ise yaramıyor vermelerijdeki amaç ne

Balkupumm canim cok gecmis olsun. Gelismelerden haberdar et bizi. İnsallah tez saglik bulsun evladin.
Sağol canim allah razi olsun hayla hastanedeyiz doktor enfeksiyon tedavisi 7 gun ile 15 gun arası oluyormuş bebegin iyileşme sürecine bagliymis INŞALLAH hayirlisiyla yarın çıkarız

aynı şeyi ben de yaşadım. sonunda friendly Organik deterjan ve biberon fırçası aldım bugün ve çok memnun kaldım. biberonların rengi açıldı

Son düzenleme:
Kızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Yaramaz bocuk seni az korkutmadin bizi bidik.Topigimizin ablasi o masallah :)

Kizlar bebekler kusarmis ama boyle yogun kusma cevremde hic yok o yuzden ilk etapta kimse derdimizi anlamiyo. Ama burda ayni dertten muzdarip cok kisiyiz neden acabaa

canım en basta su çok içiyormusum be incir kompostolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…