- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.541
Insallah cok uzun surmez bizde ayni durumdayiz canimbizde kusuktan muzdaribiz.cok kusuyor kizim.bazen hic sindirmeden bazen cokelek gibi.ustunde temiz birsey kalmiyor.kac posta degisiyoruz sayamiyorum bile.agiz bezlerinin sayisinin haddi hesabi yok.kilo alimi iyi gittiginden ilaclik bir durumumuz yok.bakalim ne zamana kadar boyle surecek
mantıklı bence deBen akşama kadar sütleri toplayıp tek poşette dondurdum. Hep öyle yaptım ben :))
Maşallah yerim ben onun gülüşünüüüü boyu da uzun allahım nazarlardan saklasın maşallahMrb teyzelerim ve guzel arkadaslarim ben 66 gunluk oldumnerden nereye ilk hamile oldugumu yazdigim zamanlar geldi aklima.icinde olunca gecmeyip ama geri donup bakinca hizli geciyomus zaman.
anaaaam çok tatlıymış ya oyyyy bütün topik bebelerini yesin tommbik teyzesiiiiEki Görüntüle 1873426 buda benim oglusum teyzelerii
Seni çok iyi anlıyorum benimki de gece boyunca öyleydi şimdi uyudu ama uyku sırasında bile inliyor
Evet damlaların faydası yoktur doktor söyledi
Sabredecem napalım başka sorun olmasın da gaza katlanacağız canım
Sağol canim allah razi olsun hayla hastanedeyiz doktor enfeksiyon tedavisi 7 gun ile 15 gun arası oluyormuş bebegin iyileşme sürecine bagliymis INŞALLAH hayirlisiyla yarın çıkarızBalkupumm canim cok gecmis olsun. Gelismelerden haberdar et bizi. İnsallah tez saglik bulsun evladin.
aynı şeyi ben de yaşadım. sonunda friendly Organik deterjan ve biberon fırçası aldım bugün ve çok memnun kaldım. biberonların rengi açıldıKızlar, bebişlerin biberonlarını nasıl temizliyorsunuz? Ben göğüs pompası manuel aldım onun parçalarını ve biberonunu önce fırçasıyla temizlyoruöm normal suyla ver kaynatıyorum ama süt kokusu yoğun şekilde kalıyor, eahatsız edici derecede yoğun.. Tam temizleniyor mu emin de olamıyorum. Deterjan da kullanmak istemiyorum. İki kez ğst üste kaynattım kullanmadan ama faydasız. Sterilizatör işe yarar mı ya da nasıl temizlemeliyim?
oyy maşallah kara kuzuyaaaKızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
58 cm teyzesi :)) bu bebekler tam melek ya.topigimizin meleklerini gorduk bugun iyi oldu.nese oldular gunumuze :)Maşallah yerim ben onun gülüşünüüüü boyu da uzun allahım nazarlardan saklasın maşallah
Yaramaz bocuk seni az korkutmadin bizi bidik.Topigimizin ablasi o masallah :)Kızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
bizde kusuktan muzdaribiz.cok kusuyor kizim.bazen hic sindirmeden bazen cokelek gibi.ustunde temiz birsey kalmiyor.kac posta degisiyoruz sayamiyorum bile.agiz bezlerinin sayisinin haddi hesabi yok.kilo alimi iyi gittiginden ilaclik bir durumumuz yok.bakalim ne zamana kadar boyle surecek
anaaaam çok tatlıymış ya oyyyy bütün topik bebelerini yesin tommbik teyzesiiii
Masallaah kuzuyaa allahim esirgesin kara kuzumuzuuuKızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
canım en basta su çok içiyormusum be incir kompostolarKızlar ya hep kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum ama az olan sütüm daha da azalıyor. Artık kafayı yiyeceğim sezeryan olan bir sürü insan var etrafımda Allah eksilmesin arttırsın maşallah sütleri çok ve bebeklerine yarıyor benim niye böyle yok mu şu sütü kesin arttıracak bişey burda ve nette gördüğüm herşeyi denedim. Sadece sabahları göğüslerimde süt olduğunu anlıyorum onun dışında hep yumuşak sıkınca zorla süt çıkıyor. Yok mu bildiğiniz koca karı yöntemleri de dahil yaparım herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?