- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.561
cok guzel olmus valla :)Sağol cnm
Bugün sıpalarımızı paylaşma günü oldu
Ay dudaklara bak ya masallah subhanallah meshur ekinimize:)
Ben yerimmm o sıpayı:))maşallah suphanallah
Ekin kuzusuuu :)
Ouuy masallah allah esirgesin
Masallah senin tatli bebisinede canim benimbugun bebis gunu sanirin.bizden de gelsin masallah subhanallah
Sağol canim allah razi olsun hayla hastanedeyiz doktor enfeksiyon tedavisi 7 gun ile 15 gun arası oluyormuş bebegin iyileşme sürecine bagliymis INŞALLAH hayirlisiyla yarın çıkarız
oyy maşallah ona yaa sana benziyor ekin.çok şanslısın hep kahrını anneler çeker ama bebekler babaya benzer
oyy ısırırım ben onun ayaklarınıııı ama çorap giydir annesi üşümesin ayakları sonra gaz olurBütün bebişlerimize 41 kere maşallah, Allah hepsini korusun, sağlık sıhhat huzur dolu bir ömür nasip etsin, buda bizden gelsin :) 45 günlüğüz bizde :)Eki Görüntüle 1873513
bugun bebis gunu sanirin.bizden de gelsin masallah subhanallah
sende işe yaradı mı nasıl süt durumu? çok mu erken sordum?Canımcım, galaktogo damla ve humana still tee kullan mutlaka. İşe yarıyor
Aaa Arya mıza binbir kere maşallah güçlü bebişimizKızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Oy oyy maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?