- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.581
Ayy hakikaten bizim topiğin bebişleri hepsi birbirinden şeker maşallah Allah nazarlardan saklasınBütün bebişlerimize 41 kere maşallah, Allah hepsini korusun, sağlık sıhhat huzur dolu bir ömür nasip etsin, buda bizden gelsin :) 45 günlüğüz bizde :)Eki Görüntüle 1873513
Maşallah kuzuyabugun bebis gunu sanirin.bizden de gelsin masallah subhanallah
Ayy ben bu kuzuyu sonradan farkettim fotoğrafta
Sağ ol canım benim hayırlı olsun sizinki de şimdiden :)Ayy ben bu kuzuyu sonradan farkettim fotoğraftabizim de salı günü kırkımız inşallah maşallah bebişine
Kocaman olmus deniz beyDeniz iyi çok şükür canım yarın iki aylık oluyor, gece kuşu olması dışında iyi şükür . Ediz nasıl? Gazı geçmiştir umarım. Resimde afacan afacan bakmış valla , biraz büyüyünce siz görürsünüz ,der gibi
Tesekkur ederiz teyzesi ♡
Ayakta alkisliyorum seni onunde saygiyla egiliyorum arkadasimAnasına bak kızını al masallahhhokuyalim kuzuya nazar degmesinn
Ben de suan ki halimizi ekleyeyim :)
Super anne gibi hissediyorum da birassss
Teşekkür ederiz canım benim arya seni kocaman öpüyormuş bana öyle söyledi:))
Ben oraya bi kara kuzu bıraktım ye:))oyy maşallah kara kuzuyaaavallaha ağzımın suyu aktı yicemm bunları ben
Hemde ne korkutma:)ama geçti çok şükür hepsi.evet topiğin ablası hatta belki Nisan anneleri toğinin bebeklerinin de ablası olabilir sabırsız kuzum:))Yaramaz bocuk seni az korkutmadin bizi bidik.Topigimizin ablasi o masallah :)
Aminn canım benim hepimizin kuzularını inşallah:)Masallaah kuzuyaa allahim esirgesin kara kuzumuzuuu
sende işe yaradı mı nasıl süt durumu? çok mu erken sordum?
Amin canım cümlemizinkini inşallahAyy hakikaten bizim topiğin bebişleri hepsi birbirinden şeker maşallah Allah nazarlardan saklasın
Ahh canım bir bilsen okadar gazlıyız ki ayaklarımız hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır, çorapta durmuyor hep çıkarıyor kendi kendine. Bazen geliyorum pijama yok, onu bile çıkarıyor sancının verdiği şiddetleoyy ısırırım ben onun ayaklarınıııı ama çorap giydir annesi üşümesin ayakları sonra gaz olur
Ne güzel bir sürpriz bu, maaşallah kara kızımız toparlamışKızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Maaşallah canım Allah esirgesin
Maaşallah canımBütün bebişlerimize 41 kere maşallah, Allah hepsini korusun, sağlık sıhhat huzur dolu bir ömür nasip etsin, buda bizden gelsin :) 45 günlüğüz bizde :)Eki Görüntüle 1873513
Ben yükleyemedim bir türlü fırsat bulup , maaşallah minnoşabugun bebis gunu sanirin.bizden de gelsin masallah subhanallah
Kızlar,
tüm bebeklerimizin allah şansını, bahtını,yolunu açık etsin. Sağlıkla, huzurla ve mutlulukla büyüsün hepsi inşallah :))
Amin canım
Maşallah süphanallah hepsine :)
Maaşallah canım
Evet canım hatırlıyorum ve seni uyarmıştım kendine beddua ediyorsun resmen diyeKocaman olmus deniz bey
Ediz gunduz ortalama 3saatte bir kaka yapiyo bunun 2saati ikinmayla geciyo kalan 1saat besleme ve uyutmaya calisma derken cok renkli geciyo gunduzler
Hamileyken tavanda gezen bi oglum olsun istiyorum diyodum o gereksiz soylemlerime denk gelmismiydin hic
Cok icten istemisim galiba basima gelecekler gozlerinden okunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?