2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar antepteki patlama malumunuz bende antepte yaşıyorum moraller sıfır yani. Üstelik bugün yine sokaklardan düğün sesi geliyor. Elim yüreğimde yani millet ne rahat. Allah esirgesin

Kocaman olmus deniz bey
Ediz gunduz ortalama 3saatte bir kaka yapiyo bunun 2saati ikinmayla geciyo kalan 1saat besleme ve uyutmaya calisma derken cok renkli geciyo gunduzler
Hamileyken tavanda gezen bi oglum olsun istiyorum diyodum o gereksiz soylemlerime denk gelmismiydin hic
Cok icten istemisim galiba basima gelecekler gozlerinden okunuyo

oyy ısırırım ben onun ayaklarınıııı ama çorap giydir annesi üşümesin ayakları sonra gaz olur
Ahh canım bir bilsen okadar gazlıyız ki ayaklarımız hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır, çorapta durmuyor hep çıkarıyor kendi kendine. Bazen geliyorum pijama yok, onu bile çıkarıyor sancının verdiği şiddetle

Kızlar,

Kaç gündür aklımda,yazamadım bir türlü.

Farkettim ki eğer ekine meme üstü mama verirsem rahatsız oluyor.
Şimdi mama vereceğim öğünde sadece mama verip, sütümü sağıp başka öğün için saklıyorum. Böyle daha rahat oldu sanki.

Hem meme hem mama verenler için belki bir fikir olur :)) ve işe yarar :))

Kızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Ne güzel bir sürpriz bu, maaşallah kara kızımız toparlamış hınzır hınzır bakıyor

Güzel anneler, oğlum için dua edenlere teşekkür ederiz.
Bütün bebişlerimiz çok güzel allah hepsinin sağlıklı ömürlerini, hayırlı birer evlat olduğunu göstersin bize. Hepsinin bahtları şansları açık hep gülen yüzleri olsn inşallah

Şükürler olsun bize bu duyguyu tattıran Allah'ıma

Maaşallah canım Allah esirgesin

Eki Görüntüle 1873509
Oyy benim kuzuma maaşallah

Bu da benim sıpam :)))

Bütün bebişlerimize 41 kere maşallah, Allah hepsini korusun, sağlık sıhhat huzur dolu bir ömür nasip etsin, buda bizden gelsin :) 45 günlüğüz bizde :)Eki Görüntüle 1873513
Maaşallah canım

bugun bebis gunu sanirin.bizden de gelsin masallah subhanallah
Ben yükleyemedim bir türlü fırsat bulup , maaşallah minnoşa

Kızlar,

tüm bebeklerimizin allah şansını, bahtını,yolunu açık etsin. Sağlıkla, huzurla ve mutlulukla büyüsün hepsi inşallah :))

Amin canım

Maşallah süphanallah hepsine :)

Maaşallah canım

Evet canım hatırlıyorum ve seni uyarmıştım kendine beddua ediyorsun resmen diye ne kadar kalpten dilediysen artık çocuğun gözlerinden okunuyor senin canına okuyacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…