- 29 Ekim 2015
- 421
- 516
- 103
- 29
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.601
valla ben emzirirken veremiyorum hiç. 16 kilo var daha :)))
Bende deneyim bari canımvalla benmde 10 kilo fazlam var. Sabah akşamm sirkeli ballı su içiyorum. Bağırsakları çalıştırıomuş. Ğnşllh veririz.
Ay masallah Allah bagislasin:) canim bazi seyler sutun kslitesini arttiriyo mesela lactamil. Incir kürü var saracoglunun onerdigi. Internetten arastir cikar sutun kalitesini arttiran seylerKızlar buda benim kel oğlum keleş oğlum bizimkisi normal kilo alıyor doktor 3500 dedi 3 doğdu 2800 e düştü en son geçen hafta 5 kiloydu daha tartmadım 31 inde aşımız var ozaman tarttırcam sizce az mı kilosu? Bide emme sorunumuz var silikonlu uçla emiyor sütü yağlandırmak falan diyorlar nasıl anlarız sütün yağsız olduğunu ve nasıl yağlandırabiliriz
Belki bakışları haylazdır belki büyüyünce düzelir belki bana kıyamaz suan bu ihtimalleri de kalpten sıralıyorum bakMaaşallah canım Allah esirgesin
Maaşallah canım
Ben yükleyemedim bir türlü fırsat bulup , maaşallah minnoşa
Maaşallah canım
Evet canım hatırlıyorum ve seni uyarmıştım kendine beddua ediyorsun resmen diyene kadar kalpten dilediysen artık çocuğun gözlerinden okunuyor senin canına okuyacağı
olsun canım daha yeni başladın daha da artacak inşallah sütün. bir de uyumaması açlıktan olmayabilir. benim kızın da gündüz uykusu hiç kalmadı ama doyduğundan emininValla işe yarıyor gibi, denemekte fayda var.
Gece yatmadan önce de içiyorum ve ekin biraz daha uzun süre uyuyor. ( şimdilik yarım saat :)))
kuzum benim kıyamam ona ya. memnun olduğum bir tavsiye vereyim. ayağının altına acı elma yağını bi damla damlatıp masaj yap annesi sonra da çorapları giydir durduğu kadar dursun. iyi gaz çıkarttırıyorAhh canım bir bilsen okadar gazlıyız ki ayaklarımız hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır, çorapta durmuyor hep çıkarıyor kendi kendine. Bazen geliyorum pijama yok, onu bile çıkarıyor sancının verdiği şiddetle
canım sütün artıyor işte. bence mamayı 30 cc eksik vermeyi de deneyebilirsinKızlar,
Kaç gündür aklımda,yazamadım bir türlü.
Farkettim ki eğer ekine meme üstü mama verirsem rahatsız oluyor.
Şimdi mama vereceğim öğünde sadece mama verip, sütümü sağıp başka öğün için saklıyorum. Böyle daha rahat oldu sanki.
Hem meme hem mama verenler için belki bir fikir olur :)) ve işe yarar :))
Günaydın hanımlar bebeğimin poposu pişik olmaya başlamış siz neler yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz ben bez prima premium pişik kremi de komilininkini almıştım ama pek fayda etmedi arada kantaron yağı sürüyorum ama geçmiyor. Tavsiyeleriniz var mı
lanolin göğüs ucu kremi evde varsa sür canım hızlı iyileştiriyorGünaydın hanımlar bebeğimin poposu pişik olmaya başlamış siz neler yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz ben bez prima premium pişik kremi de komilininkini almıştım ama pek fayda etmedi arada kantaron yağı sürüyorum ama geçmiyor. Tavsiyeleriniz var mı
Canim gunaydin.ishal olduguna eminmisin.Günaydın. Biraz içi değişsin diye kızıma akşam mama verdik Deniz'imin ishali azaldı çok şükür ama hala karın ağrısı var. sadece kucağımda biraz olsun rahat edip uyuyor. Babası da yanıma yiyecek içecek ve telefonumu koydu.
Bugün yerimden kıpırdamak yok bana
ishal konusunda da tavsiyelerinizi bekliyorum neden olur? nasıl geçer?
Benimki o yüzden mi kusuyor acaba ben önce emziriyorum doymazsa arkasına mama veriyorumKızlar,
Kaç gündür aklımda,yazamadım bir türlü.
Farkettim ki eğer ekine meme üstü mama verirsem rahatsız oluyor.
Şimdi mama vereceğim öğünde sadece mama verip, sütümü sağıp başka öğün için saklıyorum. Böyle daha rahat oldu sanki.
Hem meme hem mama verenler için belki bir fikir olur :)) ve işe yarar :))
o kan almayı bilmez miyim benim kızdan üç kere aldılar hala izi geçmedi elinin üstündenCanim gunaydin.ishal olduguna eminmisin.
Ediz gunde 8-9kere kaka yapiyodu bi ara ve cok suluydu ishal sandik doktora gittik ishal oldu dedik sagolsun kakasi nasil vs hic bi soru sormadan hemen kan tahlili istedi tüp dolana kadar ömrümden ömür gitti megerse bosuna eziyet etmisiz cocuga.
Ishal denebilmesi icin kokulu sumuksu bi yapiya sahip olmasi gerekiyomus.eger boyle degilse stres yapma hic.
Ama ishalse su veriyosan miktarini biraz arttirabilirsin emzirme sureni uzatabilirsin sivi kaybi fazla oluyo diye onun disinda ishaline ne iyi gelir hic bi fikrim yok malesef
Bizimki de 8 gün yapmadı burada sabun uygulamasını duymustum ama yakar diye yapmadım 8. Gün biraz zeytinyağı icirdim sonra yaptı şükürAman kizlar dikkat.burdada sabun koyan bir iki arkadas vardi.dogru degilmis
Duzelir annesi duzelir sen icini ferah tut o da bugun annesinin kucaginda bol bol keyif yapsin bakalim :)o kan almayı bilmez miyim benim kızdan üç kere aldılar hala izi geçmedi elinin üstünden
kokulu sümüksü değil de normalden sulu kakası. bi de karnı gurul gurul. bugün kucağımda gececek anlaşılan uyur uyanır bol bol emer. hemen düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?