2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Öncelikle bebegin karnını sıcacık sar. Ayakları da sıcak olsun.
Ben büyüklere maden suyunun iyi geldiğini duymuştum. Kaybettiği mineralleri de kazandırıyor. Bebeklere veriliyor mu bilmiyorum ama burda birisi gazi kaçmış maden suyundan verilebileceğini söylemişti sanırım. Bir iki çay kaşığı denize verirsin gerisini de sen içersin. Şifa olur inşallah.

Aslında ishali kahve limon direkt keser ama bebege verilmez heralde. Olmazsa kendin iç belki sütünden bebise geçer...

Ben her banyodan sonra zeytinyağı sürüyorum her derde deva, bir de ben pişmese de hafif kızarıklık görünce Unibaby pisik kremini sürüyorum maşallah hic böyle sorunumuz olmadı buarada sık sık bez değiştiriyorum ben molfix kullanıyorum

Günaydın güzel anneler tatlı bebisler mutlu bir hafta mız olsun inşallah bebişlerimizin gazlarıni çıkardığı, bol uykulu bol kakali kusmuksuz bir hafta olsun insallah
Topigimiz in bebişlerine masallahhepsi çok güzel coj tatliAllahım nazar lardan korusun insallah
insanbuL tabiki süper annesi sen maşallah 2 küçük çocuk hiç kolay değil. Bende de 4 yas var ben alıştım tempoya mesela bugün saat 7 de kalktım kucugumu emzirdim uyuttum 2 makina çamaşır yikadim astım evi topladım supur dum sildim toz aldım banyoyu temizledim

Biraz ütü vardı onu yaptım. Şimdide oglanlarin uyanmasını bekliyorum büyüğüm uyandım kahvaltı faslı bu sefer öğlende ogluslar imla uyurum
idilduam benim günüm böyle geçiyor akşamüstü de parka gidiyoruz ilk zaman zorlanirsin ama sonra alisiyor insan tempoya bu arada çok şanslısin 40 gün annen yanında kalması büyük nimet

2de baslayan gaz sancimiz buyuk olcude atlatildi, simdi dizimde salliyorum daldi cok sukur :) eskiden cok daha uzun suruyodu yusuf asafi sakinlestirmemiz sanirim yavrumuza neyin daha iyi geldigini az cok kestiriyoruz ve rahatlatabiliyoruz
Aa benim oğluşum da Umut Asaf adaşımız varmış topikte

Kaka yaptıkça poposunu yıka canım ondan sonra kremini sür bezle. Kremler bezler belli olmuyor bebekten bebeğe değişiyor iyi geleni.

valla canım bebeğe dediklerini vermeye ben cesaret edemem ama karnını sarmak mantıklı. zaten sabah 5ten beri kucağımda ateş gibi oldu. teşekkür ederim

Ay masallah Allahim nazarlardan saklasin hepimize 2. Cocukta bu enerjiyi nasip etsin amiiiin

Ay masallah Allahim nazarlardan saklasin hepimize 2. Cocukta bu enerjiyi nasip etsin amiiiin

Amin canım :) benim ev dağınık olsun hiç içim rahat etmiyor dünde küçüğüm geç uyudu bende onunla uyudum yorgunluktan.akşam toplayamadim evi oyüzden sabahtan hallettim :) öğlen uykusunda da yemek yaparsam isim biter başa gelince mecbur yapılıyor canım annem bu hallerime cok şaşırıyor benki uyku delisi :)

Altindan kalkmaniz cok guzel :) bizz evimizde degiliz is yemek hic elimi surmiyom ama evimde olmayi ozledim:) bakalim gidince zorlancsm mi bi minigimle sizi ornek alayim:)

Masallah bende istiyorum bu enerjiden :) katlanip kaldirilcak bi suru camasir var bi postada makinede var ne olcak hic bilmiyorum

Kizlar biz esmle tatile gitmk istiyoruz hem lohusa bunalimimdan cikmam hem de aramizin birwz ddaha duzelmesi icin..Bebek 40 gunluk olduktan sonrq gidelim diorum. Bi zarari olur mu acaba? Deniz suyu iyi gelir die dusunuyorum ama cok kararsizim
Biz tatildn donduk 4 gun bozcaada masallah oğlum hic sorun cikarmadi hatta ayaklarini denize soktuk

Anne olmak; uyuyamamak, uyuyamamaktan grilesen gozaltlarinin yuzunu kaplamaya baslamasi, grilesen yuzun hala gulebilmesi, içinin geçip uykusuzluktan bayilacagini düşündüğün anda dipcik gibi olabilmek bir mikirdanmayla hemde.. Bir çeşit büyü.. O kadar güzel bir gerçek ki, insana başka hayal kurdurmuyor..

Altindan kalkmaniz cok guzel :) bizz evimizde degiliz is yemek hic elimi surmiyom ama evimde olmayi ozledim:) bakalim gidince zorlancsm mi bi minigimle sizi ornek alayim:)

Evinize gidince hersey daha rahat olacak ve düzenli olacak merak etme :) ilk dogumumda annemde kalmıştım 30 gün,hiç bir iş yapmadım ama çok uykusuzdum ve eşim rahat etmiyor diye çok uzuluyordum evimize gelince hersey bir bir düzene girdi ve daha rahat ettik evimizde darısı sizin başınıza olsun inşallah :)

Masallah bende istiyorum bu enerjiden :) katlanip kaldirilcak bi suru camasir var bi postada makinede var ne olcak hic bilmiyorum

Çamaşır ütü en nefret ettiğim şey eşim Allahtan kendi ütusunu yapıyorda oradan yirtiyorum :)

Ben esimi utu yaparken hayal edemiyorum komple evi yakar :)))

Kızlar bugün doğumsan sonra ilk defa tartıya çıktım
Veeeee 9 kg gitmiş bilem
Hamilelikten önceki kiloma sadece 5kg kalmış
Demek ki dikkat etsek daha da verilebilir kilolar
Gerçi emzirirken bile baya bi kalori harcıyormuşuz
Göbekçim gitse de kurtulsam sanırım 2,5 kg direk orası vardır

Bunarada herkese günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…