2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Altindan kalkmaniz cok guzel :) bizz evimizde degiliz is yemek hic elimi surmiyom ama evimde olmayi ozledim:) bakalim gidince zorlancsm mi bi minigimle sizi ornek alayim:)
Ayni durumdayiz. Dogum yaptigimdan beri hic ev isi yemek yapmadim. Arada yardim ettim tabi :)
Ama evime gecince bebekle basbasa kalinca nasil olur cok merak ediyorum :))

Kızlar hepinizin cevaplamasını rica ettiğim sorular var izninizle
1. 40ıncı gün neler yaptınız
2. 40 mevlidi hazırlıkları yaptınız mı yaptıysanız detay rica ederim
3. Uyku emme düzeni vs ne Zaman oturmaya başlıyor .biz 24 günlüğüz de henüz. Tecrübeli teyzelerden yardım düleriz

Antibiyotik filan mi kullaniyosun? Ishali neden oldu ki acaba

Tsbi buna sukur . Ee madem ise yaramıyor vermelerijdeki amaç ne
Ah bi anlasam
Sanırım psikolojik
Bi de faydası olsa da gazlı Bebek E çözüm olmuyor tan olarak

Kızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Maşaallah size ne güzelsiniz
Aryaya ettiğimiz dualar bin şükür kabuk olmuş maşaallah daim olsun sağlıkla huzurla

Ah ah aynı durum biz de de mevcut
İçim sızlıyor ağladığım bile oluyor
Ama yalnız değiliz bi tek bizim yavrular değil
Hislerimize tercüman oluyoruz
Napalım sabredeceğiz bi kaç ay

Can'ım kaç haftalıksınız siz
İlk bi ay sonu en az 3kg normal
Sütün yağını sütün üzerindeki kalıntıdan anlayabiliriz kuzum

Pişik için desitin öneririm çok faydalı hemen geçiriyor doktor önermişti
Eşimin uçuğu çıktı ona bile sürdük hemen geçti düşün yani
Bez olarak can bebe kullanırız memnunduk amcamız prima preniın almış yumuşak ama ağır kokuyor pek sevmedim komili beze çok kullanışlı diyorlar hem yumuşakmış da

Duygularımın başka bi ağızdan dile gelmiş hali
Annelik mutluluk bin şükür

40. Gün özel birşey yapmadım, sadece lohusaligim bittiği için bebeğimin yaninda o gün kendim yasin okudum. Annem, teyzem ve yegenlerim de tesadüf eseri bizimleydi. Özel bir organizasyon yapmadım.

Bizim düzenimiz epeydir var çok sukur. 1. Ay bittiginden beri sanırım. Yakında siz de oturtursunuz. Kimse olmayıp bebekle başbaşa kalınca daha kolay oluyor bir düzen sağlamak :)

Kızlar benim bebeğim gündüzleri emmiyor beni ya Eskiden meme delisi olan çocuk meme me koyunca kendini geri çekiyor sadece uyurken emiyor neden böyle olur fikri olan var mı

Kızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Allah'ima milyonlarca kez şükürler olsun, minnosun şu gününü gosterdigi için. . Gözün aydın canimm çok canın yandı çok sabrettin ama değdi. Allah bi daha gostermesin, beterinden saklasin. Kuzucugada yuzbin kez maşallah çok tatlı :)

Can'ım oğlunun kilosu iyi masallah bence takıntı yapma

Hanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu

1-40 kasik su koyduk tasa.40 bugday tanesi ve kucuk altin attik.bugday tanelerine ihlas okuduk.son olarak suzgecten o suyu doktuk kizimin ustune.ayni seyi kendimde banyoda yaptim.
2-mevludu gelecek ay yapiyorum.kadife yasin,kutuda kokulu tesbih,lokumluk ve kokulu tastan cerceveli ayetel kursi yaptiriyorum.yasini martta almistim ig den bi sayfadan ismini hatirlayamadim.diger siparislerim dogumdaki ikramliklarimi yapan saticidan yine igden.denizkabugu susleme sayfa ismi.
3-bizim cok duzensiz degil bastan beri ozellikle uyku duzeni ama.zaman gectikce sadece uykuda kalma sureleri artiyor.ece 3 saatten once uyanmiyor.gunduz uykuda kaldigi sure azaldi.benim kizim 1 ayliktan sonra emmeye basladi.cok kustigu icin hizli acikiyor.pek 2 saati gecmio meme istegi.memede de sutun durumuna gore 5 10dk kaliyor.

Ben 12 gunlukken yaptım mevludumu aceleci kocam sağolsunn

Tamam canım mutlaka deneyecem, gaz damlası aldık ters tepti, midesine dokundu herhalde içtiğini kustu daha çok huzursuz oldu ağladı, 3gün sonra kestik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…