- 25 Mayıs 2013
- 14.026
- 20.713
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.641
Aa oyle mii kac gunluk oglunuz? Tatilde ozellikle olmazsa olmaz yaniniza almaniz mutlaka gerek dedgmz bisey var mi?
Ayni durumdayiz. Dogum yaptigimdan beri hic ev isi yemek yapmadim. Arada yardim ettim tabi :)Altindan kalkmaniz cok guzel :) bizz evimizde degiliz is yemek hic elimi surmiyom ama evimde olmayi ozledim:) bakalim gidince zorlancsm mi bi minigimle sizi ornek alayim:)
Antibiyotik filan mi kullaniyosun? Ishali neden oldu ki acabaGünaydın. Biraz içi değişsin diye kızıma akşam mama verdik Deniz'imin ishali azaldı çok şükür ama hala karın ağrısı var. sadece kucağımda biraz olsun rahat edip uyuyor. Babası da yanıma yiyecek içecek ve telefonumu koydu.
Bugün yerimden kıpırdamak yok bana
ishal konusunda da tavsiyelerinizi bekliyorum neden olur? nasıl geçer?
Ah bi anlasamTsbi buna sukur . Ee madem ise yaramıyor vermelerijdeki amaç ne
Maşaallah size ne güzelsinizKızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Ah ah aynı durum biz de de mevcutAhh canım bir bilsen okadar gazlıyız ki ayaklarımız hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır, çorapta durmuyor hep çıkarıyor kendi kendine. Bazen geliyorum pijama yok, onu bile çıkarıyor sancının verdiği şiddetle
Can'ım kaç haftalıksınız sizKızlar buda benim kel oğlum keleş oğlum bizimkisi normal kilo alıyor doktor 3500 dedi 3 doğdu 2800 e düştü en son geçen hafta 5 kiloydu daha tartmadım 31 inde aşımız var ozaman tarttırcam sizce az mı kilosu? Bide emme sorunumuz var silikonlu uçla emiyor sütü yağlandırmak falan diyorlar nasıl anlarız sütün yağsız olduğunu ve nasıl yağlandırabiliriz
Pişik için desitin öneririm çok faydalı hemen geçiriyor doktor önermiştiGünaydın hanımlar bebeğimin poposu pişik olmaya başlamış siz neler yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz ben bez prima premium pişik kremi de komilininkini almıştım ama pek fayda etmedi arada kantaron yağı sürüyorum ama geçmiyor. Tavsiyeleriniz var mı
Anne olmak; uyuyamamak, uyuyamamaktan grilesen gozaltlarinin yuzunu kaplamaya baslamasi, grilesen yuzun hala gulebilmesi, içinin geçip uykusuzluktan bayilacagini düşündüğün anda dipcik gibi olabilmek bir mikirdanmayla hemde.. Bir çeşit büyü.. O kadar güzel bir gerçek ki, insana başka hayal kurdurmuyor..
Bilmiyorum ki neden oldu anlamadım antibiyotik de kullanmıyorum. üşüttüm mü acabs kızımıAntibiyotik filüşüttüm mğullaniyosun? Ishali neden oldu ki acaba
Değiştirdiğin bişey var mı mesela gaz ilacını? Ben oğluma gaz ilacı verdiğimde daha sıvı oluyor kakası.Bilmiyorum ki neden oldu anlamadım antibiyotik de kullanmıyorum. üşüttüm mü acabs kızımı
Kızlar hepinizin cevaplamasını rica ettiğim sorular var izninizle
1. 40ıncı gün neler yaptınız
2. 40 mevlidi hazırlıkları yaptınız mı yaptıysanız detay rica ederim
3. Uyku emme düzeni vs ne Zaman oturmaya başlıyor .biz 24 günlüğüz de henüz. Tecrübeli teyzelerden yardım düleriz
Günaydınlar oğlumun teyzeleri ve tatlı bıdık arkadaşlarıbiz bugün 2 aylık olduk
Allah'ima milyonlarca kez şükürler olsun, minnosun şu gününü gosterdigi için. . Gözün aydın canimm çok canın yandı çok sabrettin ama değdi. Allah bi daha gostermesin, beterinden saklasin. Kuzucugada yuzbin kez maşallah çok tatlı :)Kızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Can'ım oğlunun kilosu iyi masallah bence takıntı yapmaKızlar buda benim kel oğlum keleş oğlum bizimkisi normal kilo alıyor doktor 3500 dedi 3 doğdu 2800 e düştü en son geçen hafta 5 kiloydu daha tartmadım 31 inde aşımız var ozaman tarttırcam sizce az mı kilosu? Bide emme sorunumuz var silikonlu uçla emiyor sütü yağlandırmak falan diyorlar nasıl anlarız sütün yağsız olduğunu ve nasıl yağlandırabiliriz
1-40 kasik su koyduk tasa.40 bugday tanesi ve kucuk altin attik.bugday tanelerine ihlas okuduk.son olarak suzgecten o suyu doktuk kizimin ustune.ayni seyi kendimde banyoda yaptim.Kızlar hepinizin cevaplamasını rica ettiğim sorular var izninizle
3. Uyku emme düzeni vs ne Zaman oturmaya başlıyor .biz 24 günlüğüz de henüz. Tecrübeli teyzelerden yardım düleriz
Ben 12 gunlukken yaptım mevludumu aceleci kocam sağolsunnKızlar hepinizin cevaplamasını rica ettiğim sorular var izninizle
Tamam canım mutlaka deneyecem, gaz damlası aldık ters tepti, midesine dokundu herhalde içtiğini kustu daha çok huzursuz oldu ağladı, 3gün sonra kestik artıkkuzum benim kıyamam ona ya. memnun olduğum bir tavsiye vereyim. ayağının altına acı elma yağını bi damla damlatıp masaj yap annesi sonra da çorapları giydir durduğu kadar dursun. iyi gaz çıkarttırıyor
Maşallah tatlışaGünaydınlar oğlumun teyzeleri ve tatlı bıdık arkadaşlarıbiz bugün 2 aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?