2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Değiştirdiğin bişey var mı mesela gaz ilacını? Ben oğluma gaz ilacı verdiğimde daha sıvı oluyor kakası.
valla bilemedim canım değişik hiçbişey de yok tek aklıma gelen şey kızım üşüdü mü acaba diyorum bi iki gecedir babası üstünü örttürmüyo çok sıcak diye emzirmeye kalktığımda soğuk oluyor ben örtüyorum. ondan olur mu?

Bilemedim canım kendi yediklerini bir gözden geçir bakalım bişey bulabilecek misin

loğusalık gitti bunalımı kaldı sanırım sinir krizi geçiriyorum sevgili ablamın sürekli bi bahane bulup küslük çıkarması nedenile iki çocuğumla tek başımayım..yapmasına yaparım bakarımda büyük kızıma zaman kalmıyor o nedenle çok üzülüyor sürekli ilgi bekliyor ama zamanım yok ...ne istiyorlar benden bilemedim

Maşallah kızımın adaşına
ne yiyip ne içiyosun da bu paşa bu kadar tosun oldu maşallah :)
teşekkür ederiz teyzesi, inan öyle özel birşey yiyip içmiyorum ben. Tamamen Deniz'in oburluğu ile alakalı sürekli memede çünkü. bir de o yanaklara aldanmayın , ponçik yanaklımın aldığı kilo yanakta toplanıyor

Herseyden etkileniyo bebekler. Ishal oldugundan emin misin. Bezden tasacak kadar cok mu yapiyo

Bide fotograflarda buyuk cikiyolar sanki.
Benim bebegim cok minik ama fotograflarda 5 aylik gibi cikiyo :))

Ayni durumdayiz. Dogum yaptigimdan beri hic ev isi yemek yapmadim. Arada yardim ettim tabi :)
Ama evime gecince bebekle basbasa kalinca nasil olur cok merak ediyorum :))

Cok ozledim ben evimi hep herkesin mudahalesi var. Esimle ve bebegimle yalniz olmak tadini cikarmak istiyorum eminim sen de oylesindir:)

Cok ozledim ben evimi hep herkesin mudahalesi var. Esimle ve bebegimle yalniz olmak tadini cikarmak istiyorum eminim sen de oylesindir:)
Aynen beni tarif ettin :))
Ama bi taraftan da korkuyorum. Yapabilir miyim diye. Cunku bazen oglum aglama krizine girdiginde cok yorgun dusuyorum ve anneme veriyorum ilgilensin diye.
Evde yalniz kalcagimiz zamn oyle bisey olursa oturur birlikte aglariz artik :))

Hanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu
Benimkinin de damağı beyazlamış karbonat lı su arttırır diyo internette canım dikkat et bilen varsa cvp yazsın lütfen ne yapmak lazım iki gecedir memede de huzursuz ağlıyor benim Göğüsler zaten yanmalarda.. o da bundan oluyormuş.. bebekten anne memesine anne memesinden tekrar bebeğe geçiyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-22-14-41-33.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 73
Hanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu
Canım sorun çıkarıyormu emerken?
Çıkarmıyorsa bırak sürme bence, ben hiçbişey sürmüyorum

Ben ilk çocuğumda annemi içeri yollardım ben ile eşim dışarda beklerdik :))

Herseyden etkileniyo bebekler. Ishal oldugundan emin misin. Bezden tasacak kadar cok mu yapiyo
Benim bebegimde ilk dogdugunda ishal olnsutu beb saglik ocagina goturmjstum ama ordaki dr ve hemsire yenidogan ve emen bebegin kakasi boyle olur ishal degil deyip yollamislardi beni. Tamamen su gibi geliyordu ve 5 6 gun surmustu bh durum ben ishal oldugunu dusunuorm hala daha. Yiyip ictigime dikkat ettim bide ustumu surekli degistirdim cok terliyodun uzerinde kuruyodu ondan sora normale dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…