- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.661
Ben 12 gunlukken yaptım mevludumu aceleci kocam sağolsunn
valla bilemedim canım değişik hiçbişey de yok tek aklıma gelen şey kızım üşüdü mü acaba diyorum bi iki gecedir babası üstünü örttürmüyo çok sıcak diye emzirmeye kalktığımda soğuk oluyor ben örtüyorum. ondan olur mu?Değiştirdiğin bişey var mı mesela gaz ilacını? Ben oğluma gaz ilacı verdiğimde daha sıvı oluyor kakası.
Maşallah kızımın adaşınaGünaydınlar oğlumun teyzeleri ve tatlı bıdık arkadaşlarıbiz bugün 2 aylık olduk
canım çok zor olmuştur yaa bi de 40 mevlüdünü 12 de yapmak da çok garip olmuş. senin koca tam dayaklık haaaBen 12 gunlukken yaptım mevludumu aceleci kocam sağolsunn
Bilemedim canım kendi yediklerini bir gözden geçir bakalım bişey bulabilecek misinvalla bilemedim canım değişik hiçbişey de yok tek aklıma gelen şey kızım üşüdü mü acaba diyorum bi iki gecedir babası üstünü örttürmüyo çok sıcak diye emzirmeye kalktığımda soğuk oluyor ben örtüyorum. ondan olur mu?
teşekkür ederiz teyzesi, inan öyle özel birşey yiyip içmiyorum ben. Tamamen Deniz'in oburluğu ile alakalıMaşallah kızımın adaşına
ne yiyip ne içiyosun da bu paşa bu kadar tosun oldu maşallah :)
2. Ayda meme reddi olabiliyomus. Gunduzleri uykudan uyandigi an hemen emzir hic beklemeKızlar benim bebeğim gündüzleri emmiyor beni ya Eskiden meme delisi olan çocuk meme me koyunca kendini geri çekiyor sadece uyurken emiyor neden böyle olur fikri olan var mı
2. Ayda meme reddi olabiliyomus. Gunduzleri uykudan uyandigi an hemen emzir hic beklemeKızlar benim bebeğim gündüzleri emmiyor beni ya Eskiden meme delisi olan çocuk meme me koyunca kendini geri çekiyor sadece uyurken emiyor neden böyle olur fikri olan var mı
Herseyden etkileniyo bebekler. Ishal oldugundan emin misin. Bezden tasacak kadar cok mu yapiyovalla bilemedim canım değişik hiçbişey de yok tek aklıma gelen şey kızım üşüdü mü acaba diyorum bi iki gecedir babası üstünü örttürmüyo çok sıcak diye emzirmeye kalktığımda soğuk oluyor ben örtüyorum. ondan olur mu?
Bide fotograflarda buyuk cikiyolar sanki.teşekkür ederiz teyzesi, inan öyle özel birşey yiyip içmiyorum ben. Tamamen Deniz'in oburluğu ile alakalısürekli memede çünkü. bir de o yanaklara aldanmayın , ponçik yanaklımın aldığı kilo yanakta toplanıyor
Evinize gidince hersey daha rahat olacak ve düzenli olacak merak etme :) ilk dogumumda annemde kalmıştım 30 gün,hiç bir iş yapmadım ama çok uykusuzdum ve eşim rahat etmiyor diye çok uzuluyordum evimize gelince hersey bir bir düzene girdi ve daha rahat ettik evimizde darısı sizin başınıza olsun inşallah :)
Amin canim b3nim insallah dedigin gibi olr insanin evi bambaska:)
Çamaşır ütü en nefret ettiğim şeyeşim Allahtan kendi ütusunu yapıyorda oradan yirtiyorum :)
Ayni durumdayiz. Dogum yaptigimdan beri hic ev isi yemek yapmadim. Arada yardim ettim tabi :)
Ama evime gecince bebekle basbasa kalinca nasil olur cok merak ediyorum :))
Aynen beni tarif ettin :))Cok ozledim ben evimi hep herkesin mudahalesi var. Esimle ve bebegimle yalniz olmak tadini cikarmak istiyorum eminim sen de oylesindir:)
Benimkinin de damağı beyazlamış karbonat lı su arttırır diyo internette canım dikkat et bilen varsa cvp yazsın lütfen ne yapmak lazım iki gecedir memede de huzursuz ağlıyor benim Göğüsler zaten yanmalarda.. o da bundan oluyormuş.. bebekten anne memesine anne memesinden tekrar bebeğe geçiyormuşHanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu
Canım sorun çıkarıyormu emerken?Hanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu
Ben ilk çocuğumda annemi içeri yollardım ben ile eşim dışarda beklerdik :))Biz bugun 57 gunluk olduk. 3 gun sonra 2. Ay asilarimizi olcaz ve ben cok korkuyorumm
Bebegim asi olurken cok agliyor onu oyle gormek istemiyorum
Insallah Allah bebeklerimize omur boyu saglikli ve guzel yasamlar nasip etsin. Hep mutlu olduklarini gorelim.
Benim bebegimde ilk dogdugunda ishal olnsutu beb saglik ocagina goturmjstum ama ordaki dr ve hemsire yenidogan ve emen bebegin kakasi boyle olur ishal degil deyip yollamislardi beni. Tamamen su gibi geliyordu ve 5 6 gun surmustu bh durum ben ishal oldugunu dusunuorm hala daha. Yiyip ictigime dikkat ettim bide ustumu surekli degistirdim cok terliyodun uzerinde kuruyodu ondan sora normale donduHerseyden etkileniyo bebekler. Ishal oldugundan emin misin. Bezden tasacak kadar cok mu yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?