2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm düzenden kastın nedir. Yani hergün aynı saatlerde mi uyuyup uyanıyor. Bizim hergün farklı.

Aaa bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ipekm84
55 günlük plajda bebek arabasinda uyudu zaten araba ile bol bol gezince masallah akilli durdu bu arada sezaryan iledoğurdum doktorum denize rahat rahat girebilirsin dedi kizlar

canim tane kimyon cayi iciyorum ben faydasi oldu bende dene istersen

Insallah geliriz ustesinden:) ben valla oglum agladiginda biri gelip aldiginda sinir oluyorum. Cunku susturamadan daha cok aglatip geri getirip veriyolar elime

Kizlar bebegim emerken hirilti geliyor neden olabilir? Doktora mi gotursem gerci haftaya 1. Ay kontrolumuz var ama hirilti beni tedirgin ediyor erken mi gitsem ki basina gelen var mi?

matsiyahoje canim biz de ishal olduk. Doktordan veldim idrar tahlili istedi. Bide kaka tahlili alicsk yarin. Atesini takip et 34.5 37.5 arasinda olursa sorun yok dedi. Kakasinda kan sumuk kopuk var mi dedi.hafif kopuk oluyo yaparken dedim tahlil istedi

Aminnn canım benimm Allah Razı olsun ne güzel dua etmişsin hepimizin evladını hayırla sağlıkla bağışlasın Rabbim inşallah.senin minnakında çoooook tatlı maşallah Sübhânallah

gaz sancımız yoktu D vitaminine başlayalı gaz sancımız başladı gibi geliyor. D vitaminini dolaptan çıkarıp içiriyorum sizdede gaz sancısı arttı mı ? Birde devamlı ossuruyorux baya sesli sesli bu normal mi ?

Canım d vitamini yan etkilerinde var zaten, bende içeriğinden dolayı bide kabız olur diye kullanmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…