- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.681
40. Gün özel birşey yapmadım, sadece lohusaligim bittiği için bebeğimin yaninda o gün kendim yasin okudum. Annem, teyzem ve yegenlerim de tesadüf eseri bizimleydi. Özel bir organizasyon yapmadım.
Bizim düzenimiz epeydir var çok sukur. 1. Ay bittiginden beri sanırım. Yakında siz de oturtursunuz. Kimse olmayıp bebekle başbaşa kalınca daha kolay oluyor bir düzen sağlamak :)
ne cikiyomus ? anlamadimNe yaptiniz ki çıkması icin ben de hergün sırtını yağlı yorum korkarım açıkçası çıkarsa dedigimize göre iyi birsey çıkması bilemedim
ben farkli saatlerde veriyorum canm unutuyorum bazen gaz sancisiyla ugrasirkenD vitaminini hergün aynı saattemi veriyorsunuz?
amin.. Rabbim isteyen herkese versin inşallahKızlar hepinizin yavrularını Allah size bağışlasın. Hepsi birbirinden güzel cennet kokulularimin.
genelde bezden taşıyor zaten ama bu sefer katısı çok az. gerçi son kakası normaldi. geçti galiba :)Herseyden etkileniyo bebekler. Ishal oldugundan emin misin. Bezden tasacak kadar cok mu yapiyo
Sırtında killanma galibane cikiyomus ? anlamadim
55 günlük plajda bebek arabasinda uyudu zaten araba ile bol bol gezince masallah akilli durdu bu arada sezaryan iledoğurdum doktorum denize rahat rahat girebilirsin dedi kizlarAaa bu sorunun cevabını ben de merak ediyorumipekm84
canim tane kimyon cayi iciyorum ben faydasi oldu bende dene istersenKızlar ya hep kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum ama az olan sütüm daha da azalıyor. Artık kafayı yiyeceğim sezeryan olan bir sürü insan var etrafımda Allah eksilmesin arttırsın maşallah sütleri çok ve bebeklerine yarıyor benim niye böyle yok mu şu sütü kesin arttıracak bişey burda ve nette gördüğüm herşeyi denedim. Sadece sabahları göğüslerimde süt olduğunu anlıyorum onun dışında hep yumuşak sıkınca zorla süt çıkıyor. Yok mu bildiğiniz koca karı yöntemleri de dahil yaparım herşeyi
Aynen beni tarif ettin :))
Ama bi taraftan da korkuyorum. Yapabilir miyim diye. Cunku bazen oglum aglama krizine girdiginde cok yorgun dusuyorum ve anneme veriyorum ilgilensin diye.
Evde yalniz kalcagimiz zamn oyle bisey olursa oturur birlikte aglariz artik :))
Burnu tikalidir belki?Kizlar bebegim emerken hirilti geliyor neden olabilir? Doktora mi gotursem gerci haftaya 1. Ay kontrolumuz var ama hirilti beni tedirgin ediyor erken mi gitsem ki basina gelen var mi?
Valla yaptık canım çok heves etti kırmayayım ddedim ben dikiş yatak falan görmedim zatenKıyamam... daha dikişlerin iyileşmeden ne mevludu
Dimi biraz garip oldu bizimki bebek mevludu oldu artıkcanım çok zor olmuştur yaa bi de 40 mevlüdünü 12 de yapmak da çok garip olmuş. senin koca tam dayaklık haaa
Aminnn canım benimm Allah Razı olsun ne güzel dua etmişsin hepimizin evladını hayırla sağlıkla bağışlasın Rabbim inşallah.senin minnakında çoooook tatlı maşallah SübhânallahAllah'ima milyonlarca kez şükürler olsun, minnosun şu gününü gosterdigi için. . Gözün aydın canimm çok canın yandı çok sabrettin ama değdi. Allah bi daha gostermesin, beterinden saklasin. Kuzucugada yuzbin kez maşallah çok tatlı :)
Aynen öyle oluyor canım, fotoğraflar yanıltıyor insanı.Bide fotograflarda buyuk cikiyolar sanki.
Benim bebegim cok minik ama fotograflarda 5 aylik gibi cikiyo :))
genelde bezden taşıyor zaten ama bu sefer katısı çok az. gerçi son kakası normaldi. geçti galiba :)
gaz sancımız yoktu D vitaminine başlayalı gaz sancımız başladı gibi geliyor. D vitaminini dolaptan çıkarıp içiriyorum sizdede gaz sancısı arttı mı ? Birde devamlı ossuruyorux baya sesli sesli bu normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?