- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.721
Canım sorun çıkarıyormu emerken?
Çıkarmıyorsa bırak sürme bence, ben hiçbişey sürmüyorum
Benimkinin de damağı beyazlamış karbonat lı su arttırır diyo internette canım dikkat et bilen varsa cvp yazsın lütfen ne yapmak lazım iki gecedir memede de huzursuz ağlıyor benim Göğüsler zaten yanmalarda.. o da bundan oluyormuş.. bebekten anne memesine anne memesinden tekrar bebeğe geçiyormuş
Gazla mi alakalidir diyosun? Bi haftadr gaz problemimiz basladi malesefCanım gazlı mı bebeğin?
matsiyahoje canım gaz için ne yağı kullaniyordun
gaz sancımız yoktu D vitaminine başlayalı gaz sancımız başladı gibi geliyor. D vitaminini dolaptan çıkarıp içiriyorum sizdede gaz sancısı arttı mı ? Birde devamlı ossuruyorux baya sesli sesli bu normal mi ?
Buzdolabina mi koymak gerekiyo?
Üzerinde ambalajını açtığınızda 2-8 derecede saklayın yazıyor . Ayrıyetten eczaneden alırken bize buz kasetiyle beraber verdilerBuzdolabina mi koymak gerekiyo?
Canım bizimkide aynı ilk hafta annemler teyzemler geldi sürekli kucakta konuştular sonra gttiler tabi bana kaldı kucak istiyo gece zor oluyo dediğin gibi daha tahammülsüz oluyoruz böyle böyle büyücekler napalım
Tamam o zaman sıkıntı yok :)Bizim doktor kontrolü muz de doktor biz sormadan kendisi söyledi. Ağzında tükürük olur merak etme bazı aileler dış çıkarıyor bile sanır dedi.normal. hir durum yani. Bizde de başladı.
Canm bak arkadasın yazdgna normalmis rahat ol sende :)bizim bebiste de tukuruk birikiyo canimm ama ben evham yapmadim yapmalimiyiz acaba
Sağol canım :)Masallah cok yakisikli annesii
Ferrum kullanıyoruz canım bizde Kabızlık yapmadı fakat çok midesini bulandırıyor verdikten 10dk kadar sonra kusuyor.Cnm sana bir şey sormak istiyorum.kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz. Benim kızım da erken doğum. Doktor ferrum verdi ama kabız olur diye korkumdan 1 aydır başlayamadım
Aminn inşallah kuzum.bende senin minnak kızını merak ediyorum ama:)MaşaAllah canım, Rabbim bağışlasın. Bundan sonra hep iyi günlerini görelim inş. Ben de sizi öpüyorum kocamaaan
Toparladı şükür canım benim.evet gözler fıldır fıldır maşallah:))senin kuzun da çoooook tatlı Rabbim bağışlasın size inşallahNe güzel bir sürpriz bu, maaşallah kara kızımız toparlamışhınzır hınzır bakıyor
Evet cnm benimki multitabs 2_8 derece diyo
Üzerinde ambalajını açtığınızda 2-8 derecede saklayın yazıyor . Ayrıyetten eczaneden alırken bize buz kasetiyle beraber verdiler
Cnm düzenden kastın nedir. Yani hergün aynı saatlerde mi uyuyup uyanıyor. Bizim hergün farklı.
Canım sırtına banyoda ve banyo sonrası yağ ile masaj yaptık dikenleri çıktı kızımın sırtındanNe yapılıyor kızlar anlamadım ben yadefnekiz
Çıkması çok çok tahatlattı benim kızımı.. Banyoda hafif avucunuzla masaj yapın losyonuyla.. Sonra çıkıncada sırtını yağlayıp avucunuzla boyundan aşağı doğru ovalayın iyice varsa çıkarNe yaptiniz ki çıkması icin ben de hergün sırtını yağlı yorum korkarım açıkçası çıkarsa dedigimize göre iyi birsey çıkması bilemedim
Kucağında da yapabilirsin canım valla ikinci kez çıktı kızımdan çok şükür rahatladı birazyüzüstü mü yatırdın masaj yaparken?
ben de yapsam mı acaba zararı var mı
Aa aynı evet canım yağlayıp yaparsan tahrişte olmaz banyoda losyonuyla hafifçe yapın çıkıncada yağ kullanarak yapın ki acımasın canıKizlar sirt dikeni bie de cikti banyo sonrasi bebe yagiyla masaj yapincadefnekiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?