2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim ben sunlari yapmaya basladim; her emzirmeden sonra memeleri yikiyom karbinatli su ile de siliyom... emzirmeden sonra 2 kasik su veriyom... dilini gunde 3 kere falan karbinatli su ile siliyom gazli bezle... ama artarsa fungostatin damla aldik ona baslicam... bi de annem dut oekmezi kaynatip emzige batir ver dedi bi kere yaptim ama bilimselligi soru isreti RABBIM sifa versin

Ben d vitaminini mamasina koyup veriyom bizimki de baya sesli kaka ve osurma yapiyo:)

Canım bizimkide aynı ilk hafta annemler teyzemler geldi sürekli kucakta konuştular sonra gttiler tabi bana kaldı kucak istiyo gece zor oluyo dediğin gibi daha tahammülsüz oluyoruz böyle böyle büyücekler napalım

Sorma canım, sonra da belki bi derdi vardır diye düşünüyorum, dilleri de yokki anlatsınlar Tek muhtaç olduğu kişi benim, ben de çemkiriyorum mal gibi, anlamayan çocuğu azarlıyorum... Pek duygusala bağladım bugün, inşallah alışırım şu gece kalkmalara.

Bizim doktor kontrolü muz de doktor biz sormadan kendisi söyledi. Ağzında tükürük olur merak etme bazı aileler dış çıkarıyor bile sanır dedi.normal. hir durum yani. Bizde de başladı.
Tamam o zaman sıkıntı yok :)
bizim bebiste de tukuruk birikiyo canimm ama ben evham yapmadim yapmalimiyiz acaba
Canm bak arkadasın yazdgna normalmis rahat ol sende :)

Cnm sana bir şey sormak istiyorum.kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz. Benim kızım da erken doğum. Doktor ferrum verdi ama kabız olur diye korkumdan 1 aydır başlayamadım
Ferrum kullanıyoruz canım bizde Kabızlık yapmadı fakat çok midesini bulandırıyor verdikten 10dk kadar sonra kusuyor.

Cnm düzenden kastın nedir. Yani hergün aynı saatlerde mi uyuyup uyanıyor. Bizim hergün farklı.

Gündüz zaten öyle boyle geçiyor da geceleri düzen oturttuk canım şöyle ki aksam 9buçuk 10 gibi banyo yaptırıp yağlayıp emzirip uyutuyorum gece uykusuna geçiyor. 12 -1 arası henüz uyumamış oluyorum, bebiş uyansa da uyanmasa da tekrar emziriyorum sonra ben de yatıyorum sabah namazına kadar deliksiz uyuyoruz (maşallah) sonra namazda bir daha emziriyorum. Sonra 2 saat daha uyuyoruz yani 7-8 gibi sabah moduna geçiyoruz, gün başlıyor. Gündüz de özellikle uyuduğu bir saat yok, ne zaman isterse o zaman uyuyor. Çok fazla müdahale etmiyorum. çok yorgunsam ben de o uyurken uyuyorum.

Ne yaptiniz ki çıkması icin ben de hergün sırtını yağlı yorum korkarım açıkçası çıkarsa dedigimize göre iyi birsey çıkması bilemedim
Çıkması çok çok tahatlattı benim kızımı.. Banyoda hafif avucunuzla masaj yapın losyonuyla.. Sonra çıkıncada sırtını yağlayıp avucunuzla boyundan aşağı doğru ovalayın iyice varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…