2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))

MaşaAllah canım, Rabbim bağışlasın. Bundan sonra hep iyi günlerini görelim inş. Ben de sizi öpüyorum kocamaaan

Oğlum beni bu gece deli etti. Kucağımda mışıl mışıl uyuyan bebek yatağına koyduktan 15-20 dk sonra uyanıp durdu. Bu böyle bütün gece devam etti. Kucağımda da yatırmak istemedim gece düşer müşer, riskli olur diye. İşin kotusu uykusuzluktan maalesef el kadar bebeğe o an sinirleniyorum elimde olmadan Sinirden söyleniyorum "uf uyu" falan gibi, emziği ağzına veriyorum... Şimdi de vicdan azabı duyuyorum neden öyle yaptım diye Bugün özur diledim yavrumdan defalarca. Geceleri dengem alt üst oluyor, tahammülsuz biri olup çıkıyorum. Allah sabır versin bizlere. Öylesine içimi dökmek istedim

Kızlar bisey sorcam edizin agzinda 2gundur tukuruk birikiyo bana normal geldi bebek sonucta salyasi tukurugu vs olcak ama esim cok evham yapti.normal dimi bu durum

Canım bizimkide aynı ilk hafta annemler teyzemler geldi sürekli kucakta konuştular sonra gttiler tabi bana kaldı kucak istiyo gece zor oluyo dediğin gibi daha tahammülsüz oluyoruz böyle böyle büyücekler napalım

Kızlar bisey sorcam edizin agzinda 2gundur tukuruk birikiyo bana normal geldi bebek sonucta salyasi tukurugu vs olcak ama esim cok evham yapti.normal dimi bu durum

Bizim doktor kontrolü muz de doktor biz sormadan kendisi söyledi. Ağzında tükürük olur merak etme bazı aileler dış çıkarıyor bile sanır dedi.normal. hir durum yani. Bizde de başladı.

Aminnn canım benimm Allah Razı olsun ne güzel dua etmişsin hepimizin evladını hayırla sağlıkla bağışlasın Rabbim inşallah.senin minnakında çoooook tatlı maşallah Sübhânallah

Cnm sana bir şey sormak istiyorum.kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz. Benim kızım da erken doğum. Doktor ferrum verdi ama kabız olur diye korkumdan 1 aydır başlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…