- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.701
Canım gazlı mı bebeğin?Kizlar bebegim emerken hirilti geliyor neden olabilir? Doktora mi gotursem gerci haftaya 1. Ay kontrolumuz var ama hirilti beni tedirgin ediyor erken mi gitsem ki basina gelen var mi?
Saolll canım teşekkür ederiz :)Aminnn canım benimm Allah Razı olsun ne güzel dua etmişsin hepimizin evladını hayırla sağlıkla bağışlasın Rabbim inşallah.senin minnakında çoooook tatlı maşallah Sübhânallah
Bi çay bardağı kadar koyuyorum cnm inşallah işe yarar cnm denemekte fayda varI
Ay aagol canim insallah bizde de ise yarar icine az da olsa seker koyuyo musun yoksa kendi sekeri yeterli mi?
Burnunu temizliyorum aspiratorle veya yikadigimizda ama yine hirliyo ya :/Burnu tikalidir belki?
Aslinda dogru. Bizim evde de bebegi en iyi susturan benim :)Insallah geliriz ustesinden:) ben valla oglum agladiginda biri gelip aldiginda sinir oluyorum. Cunku susturamadan daha cok aglatip geri getirip veriyolar elime
Buzdolabina mi koymak gerekiyo?gaz sancımız yoktu D vitaminine başlayalı gaz sancımız başladı gibi geliyor. D vitaminini dolaptan çıkarıp içiriyorum sizdede gaz sancısı arttı mı ? Birde devamlı ossuruyorux baya sesli sesli bu normal mi ?
Kızlar tek tek etiketleyemiyorum bebişlerinize maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun hepsi çooook tatlı.bizim de size bi sürprizimiz var kara kuzum aryam hepinizi çoook öpüyormuş:))
Insallah canimBi çay bardağı kadar koyuyorum cnm inşallah işe yarar cnm denemekte fayda var
Insallah canimBi çay bardağı kadar koyuyorum cnm inşallah işe yarar cnm denemekte fayda var
Aslinda dogru. Bizim evde de bebegi en iyi susturan benim :)
Benim oglum burnu tikali olunca ya da cok ac oldugunda emerken nefes nefese emiyo bide hirilti geliyiBurnunu temizliyorum aspiratorle veya yikadigimizda ama yine hirliyo ya :/
Canım bizimkide aynı ilk hafta annemler teyzemler geldi sürekli kucakta konuştular sonra gttiler tabi bana kaldı kucak istiyo gece zor oluyo dediğin gibi daha tahammülsüz oluyoruz böyle böyle büyücekler napalımOğlum beni bu gece deli etti. Kucağımda mışıl mışıl uyuyan bebek yatağına koyduktan 15-20 dk sonra uyanıp durdu. Bu böyle bütün gece devam etti. Kucağımda da yatırmak istemedim gece düşer müşer, riskli olur diye. İşin kotusu uykusuzluktan maalesef el kadar bebeğe o an sinirleniyorum elimde olmadanSinirden söyleniyorum "uf uyu" falan gibi, emziği ağzına veriyorum... Şimdi de vicdan azabı duyuyorum neden öyle yaptım diye Bugün özur diledim yavrumdan defalarca. Geceleri dengem alt üst oluyor, tahammülsuz biri olup çıkıyorum. Allah sabır versin bizlere. Öylesine içimi dökmek istedim
Kızlar bisey sorcam edizin agzinda 2gundur tukuruk birikiyo bana normal geldi bebek sonucta salyasi tukurugu vs olcak ama esim cok evham yapti.normal dimi bu durum
Masallah cok yakisikli annesiiBu da benim Muhammed Emrem kızlar
Aminnn canım benimm Allah Razı olsun ne güzel dua etmişsin hepimizin evladını hayırla sağlıkla bağışlasın Rabbim inşallah.senin minnakında çoooook tatlı maşallah Sübhânallah
Oyyy masallahBu da benim Muhammed Emrem kızlar
bizim bebiste de tukuruk birikiyo canimm ama ben evham yapmadim yapmalimiyiz acabaKızlar bisey sorcam edizin agzinda 2gundur tukuruk birikiyo bana normal geldi bebek sonucta salyasi tukurugu vs olcak ama esim cok evham yapti.normal dimi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?