2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar banyo yaptirirken suyun sicakligi nasil? Malum yaz benim kizim cok etkilenio banyodan sonrq bile vucudu kipkirmizi ates atiyo. Cokta sicak suyla yikamioz ama nasil ayarlasak

Canım klişe sözü söylemek istemem ama benimde kızım bir hafta ağlıyor uyumuyordu ve cidden azmış sütüm mama takviyesinden beri kızım daha rahat ben iyice emziriyorum neredeyse 40 dakika sürüyor bakıyorum hal aranıyor ve memeler boşaldı diyelim mama takviyesi yapıyorm

Kızlar bisey sorcam edizin agzinda 2gundur tukuruk birikiyo bana normal geldi bebek sonucta salyasi tukurugu vs olcak ama esim cok evham yapti.normal dimi bu durum
Cok notmal bebek gelisimi kitabinda ikinci ay tukuruk cikarir tukuruğu ile oynar yaziyo benim oğlumda öylr yapiyo:)

Sadece anne sütü veren anneler ne kadar sureyle emziriyorsunuz bebislerinizi bir de bana doktor 2 saatte bir emzir yoksa sütün dolmaz tekrar dedi ama bazıları da sürekli emzir emzirdikçe gelir sut diyorlar şaşırdım kaldım bugün doğru dürüst sütüm olmadı hep mamayla idare ettim üzülüyorum bu duruma, 2 saatin dolması için bebeğimi oyalasam mı yoksa istedikçe versem mi bilemedim

Hanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu
Bnmkide öyle 5 gündür bayağı sardı ağzını

Ne zaman ağlarsa o zaman veriyorum, pek saat tutmuyorum artık. Çoğunlukla 2 saati buluyor acikması sanırım. Bazen 2 saatten erken ağlıyor, o zaman emerse çok büyük ihtimalle kusuyor heralde başka bir derdini acıkma sanıyorum..

Tşkür ederim canım :)

Bnmde öyle canım 5 gündür sağarak veriyorum almıyor kar gibi ağzı

İki aylık olcak 27 de canım

Canim ben ilk hafta 1.5 saatte bir veriyordum doktorum 2-3 saatte bir ver dediği halde şimdilerde 2-3 saatte bir veriyorum

Canim geceleri en az 2 bucuk 3 saatte bir emziriyorum.bazen 4 saati buluyo.ama gunduzleri ne zaman isterse.uzun ogle uykusu oluyo 1 kere 2 ya da 3 saat.onun disinda hep emziriyorum.yarim saatte bir oldugu bile oluyo.birde ben bir gogsu birkac seferde emziriyorum.iyice bosaltsin diye.emzirme suresi olarakta ortalama 10 dk emiyo.bazen 5 dk.bazen de yarim saati buluyo bunun sebebide emerken uyuyo bakiyorum huzurlu bu sekilde bende cekmiyorum.yarim saat boyunca emmiyo yani

Zaten bugün hep kustu çocuğun midesi mahvoldu mama anne sütü derken

Ah keşke emse bizimki de az gelse hemen başlıyor aglamaya ben de bitirmesini istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…