- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.741
Canım klişe sözü söylemek istemem ama benimde kızım bir hafta ağlıyor uyumuyordu ve cidden azmış sütüm mama takviyesinden beri kızım daha rahat ben iyice emziriyorum neredeyse 40 dakika sürüyor bakıyorum hal aranıyor ve memeler boşaldı diyelim mama takviyesi yapıyormkızlar anne ve ablamın ''yok yok senin sütün kesin yetmiyor diyerek pirinç unuyla mama vermesi sonucu çocuk günde 6 çay bardağı mama içmeye başladı emzirmekten vazgeçmedim ama emmek yorucu geliyor sanırım ki çok kalmıyor memede ama memesizde uyumuyor lactamil aldım ablam yine bu seferde mamayı anne içmiş oluyor diyerek hunharca güldü ...her anlamda çöktüm ...hiç uyumuyor desem yeridir biogaio damla aldım gazımı var diye iki gün oldu yine aynı yalvarırım yardım edin neden uyumuyo bu çocuk...sütüm yetmediği içinmi hep ağladı gerçekten ...ne zaman görsem annemle ablamı aç bu çocuk aç diyorlar bıktım mama veriyorum mecbur bende yinede uyumuyo
Doktorumuz pamukçuk için karbonat sür dedi sür istersenKizlar bebeğim 2 gundur meme emerken ciglik atiyodu kafasini geri çekiyordu. Meger agzinda pamukcuk cikmis. Kac gune geçer
Aa aynı evet canım yağlayıp yaparsan tahrişte olmaz banyoda losyonuyla hafifçe yapın çıkıncada yağ kullanarak yapın ki acımasın canı
Cok notmal bebek gelisimi kitabinda ikinci ay tukuruk cikarir tukuruğu ile oynar yaziyo benim oğlumda öylr yapiyo:)Kızlar bisey sorcam edizin agzinda 2gundur tukuruk birikiyo bana normal geldi bebek sonucta salyasi tukurugu vs olcak ama esim cok evham yapti.normal dimi bu durum
Ben çektim canım ananem ve annem çekilmeli dedi cımbızlaYagla yaptim canim ama hala dokulmedi sizde durum ne?
Bnmkide öyle 5 gündür bayağı sardı ağzınıHanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu
Sadece anne sütü veren anneler ne kadar sureyle emziriyorsunuz bebislerinizi bir de bana doktor 2 saatte bir emzir yoksa sütün dolmaz tekrar dedi ama bazıları da sürekli emzir emzirdikçe gelir sut diyorlar şaşırdım kaldım bugün doğru dürüst sütüm olmadı hep mamayla idare ettim üzülüyorum bu duruma, 2 saatin dolması için bebeğimi oyalasam mı yoksa istedikçe versem mi bilemedim
Tşkür ederim canım :)Ah bi anlasam
Sanırım psikolojik
Bi de faydası olsa da gazlı Bebek E çözüm olmuyor tan olarak
Maşaallah size ne güzelsiniz
Aryaya ettiğimiz dualar bin şükür kabuk olmuş maşaallah daim olsun sağlıkla huzurla
Ah ah aynı durum biz de de mevcut
İçim sızlıyor ağladığım bile oluyor
Ama yalnız değiliz bi tek bizim yavrular değil
Hislerimize tercüman oluyoruz
Napalım sabredeceğiz bi kaç ay
Can'ım kaç haftalıksınız siz
İlk bi ay sonu en az 3kg normal
Sütün yağını sütün üzerindeki kalıntıdan anlayabiliriz kuzum
Pişik için desitin öneririm çok faydalı hemen geçiriyor doktor önermişti
Eşimin uçuğu çıktı ona bile sürdük hemen geçti düşün yani
Bez olarak can bebe kullanırız memnunduk amcamız prima preniın almış yumuşak ama ağır kokuyor pek sevmedim komili beze çok kullanışlı diyorlar hem yumuşakmış da
Duygularımın başka bi ağızdan dile gelmiş hali
Annelik mutluluk bin şükür
Isırgan aldım bugün canım bakim o incir kürünede teşekkür ederimAy masallah Allah bagislasin:) canim bazi seyler sutun kslitesini arttiriyo mesela lactamil. Incir kürü var saracoglunun onerdigi. Internetten arastir cikar sutun kalitesini arttiran seyler
Benimkide öyle canım nasovakın burun aspiratörü nü tavsiye ederim çok iyiBenim oglum burnu tikali olunca ya da cok ac oldugunda emerken nefes nefese emiyo bide hirilti geliyi
Bnmde öyle canım 5 gündür sağarak veriyorum almıyor kar gibi ağzıBenimkinin de damağı beyazlamış karbonat lı su arttırır diyo internette canım dikkat et bilen varsa cvp yazsın lütfen ne yapmak lazım iki gecedir memede de huzursuz ağlıyor benim Göğüsler zaten yanmalarda.. o da bundan oluyormuş.. bebekten anne memesine anne memesinden tekrar bebeğe geçiyormuş
İki aylık olcak 27 de canımAh bi anlasam
Sanırım psikolojik
Bi de faydası olsa da gazlı Bebek E çözüm olmuyor tan olarak
Maşaallah size ne güzelsiniz
Aryaya ettiğimiz dualar bin şükür kabuk olmuş maşaallah daim olsun sağlıkla huzurla
Ah ah aynı durum biz de de mevcut
İçim sızlıyor ağladığım bile oluyor
Ama yalnız değiliz bi tek bizim yavrular değil
Hislerimize tercüman oluyoruz
Napalım sabredeceğiz bi kaç ay
Can'ım kaç haftalıksınız siz
İlk bi ay sonu en az 3kg normal
Sütün yağını sütün üzerindeki kalıntıdan anlayabiliriz kuzum
Pişik için desitin öneririm çok faydalı hemen geçiriyor doktor önermişti
Eşimin uçuğu çıktı ona bile sürdük hemen geçti düşün yani
Bez olarak can bebe kullanırız memnunduk amcamız prima preniın almış yumuşak ama ağır kokuyor pek sevmedim komili beze çok kullanışlı diyorlar hem yumuşakmış da
Duygularımın başka bi ağızdan dile gelmiş hali
Annelik mutluluk bin şükür
Canim ben ilk hafta 1.5 saatte bir veriyordum doktorum 2-3 saatte bir ver dediği halde şimdilerde 2-3 saatte bir veriyorumSadece anne sütü veren anneler ne kadar sureyle emziriyorsunuz bebislerinizi bir de bana doktor 2 saatte bir emzir yoksa sütün dolmaz tekrar dedi ama bazıları da sürekli emzir emzirdikçe gelir sut diyorlar şaşırdım kaldım bugün doğru dürüst sütüm olmadı hep mamayla idare ettim üzülüyorum bu duruma, 2 saatin dolması için bebeğimi oyalasam mı yoksa istedikçe versem mi bilemedim
Canim geceleri en az 2 bucuk 3 saatte bir emziriyorum.bazen 4 saati buluyo.ama gunduzleri ne zaman isterse.uzun ogle uykusu oluyo 1 kere 2 ya da 3 saat.onun disinda hep emziriyorum.yarim saatte bir oldugu bile oluyo.birde ben bir gogsu birkac seferde emziriyorum.iyice bosaltsin diye.emzirme suresi olarakta ortalama 10 dk emiyo.bazen 5 dk.bazen de yarim saati buluyo bunun sebebide emerken uyuyo bakiyorum huzurlu bu sekilde bende cekmiyorum.yarim saat boyunca emmiyo yaniSadece anne sütü veren anneler ne kadar sureyle emziriyorsunuz bebislerinizi bir de bana doktor 2 saatte bir emzir yoksa sütün dolmaz tekrar dedi ama bazıları da sürekli emzir emzirdikçe gelir sut diyorlar şaşırdım kaldım bugün doğru dürüst sütüm olmadı hep mamayla idare ettim üzülüyorum bu duruma, 2 saatin dolması için bebeğimi oyalasam mı yoksa istedikçe versem mi bilemedim
Zaten bugün hep kustu çocuğun midesi mahvoldu mama anne sütü derkenNe zaman ağlarsa o zaman veriyorum, pek saat tutmuyorum artık. Çoğunlukla 2 saati buluyor acikması sanırım. Bazen 2 saatten erken ağlıyor, o zaman emerse çok büyük ihtimalle kusuyorheralde başka bir derdini acıkma sanıyorum..
Ah keşke emse bizimki de az gelse hemen başlıyor aglamaya ben de bitirmesini istiyorum amaCanim geceleri en az 2 bucuk 3 saatte bir emziriyorum.bazen 4 saati buluyo.ama gunduzleri ne zaman isterse.uzun ogle uykusu oluyo 1 kere 2 ya da 3 saat.onun disinda hep emziriyorum.yarim saatte bir oldugu bile oluyo.birde ben bir gogsu birkac seferde emziriyorum.iyice bosaltsin diye.emzirme suresi olarakta ortalama 10 dk emiyo.bazen 5 dk.bazen de yarim saati buluyo bunun sebebide emerken uyuyo bakiyorum huzurlu bu sekilde bende cekmiyorum.yarim saat boyunca emmiyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?