2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gündüzleri 2 saatte bir, geceleri 2-3 saatte bir emziriyorum.
Gündüzleri 2 saatte bir, geceleri 2-3 saatte bir emziriyorum. Bir sıkıntısı var ise daha sık emdiği de oluyor. Doktorumda 2 saatte bir emzirmemi söylemişti.

Hanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu
Bizimki de öyle beyazlaşmış oluyo ama galiba sürekli kustuğu için oluyo bizimkisi

canım emin ol o krizlerle tek başına daha kolay başedeceksin. içgüdülerini dinleyerek kolayca çözeceksin allahın izniyle

Kızlar emzirme konusu ek gıdaya geçene kadar bitmeyecek belli :) bende aynı durumdayım:) Gece sabaha kadar 2 kere emziriyorum ama gündüz sürekli memedeyiz. Gündüz hiç göğüslerim dolu olmuyor uyumadığı ve sık memede kaldığı için. Ama doymasa ağlar ve kaka yapmaz. Bugün gündüz 4 kere altını temizledim kaka yaptığı için. Bi yandan bunu düşünüyorum bi yandanda neden uyumuyo veya az uyuyo diye düşünüyorum.

Bugün emzirip dışarı çıkardım oğlumu , ve 2-2,5 saat uyudu. Demekki aksiliktenmiş :)

Şunu anladım çiş kaka yapılıyorsa ve bas bas ağlanmıyorsa ( açlık ağlaması başka oluyor) bebekler doyuyor . Kalan tepkiler edepsizlik :)

Ben bebeğim sanki aç kalıyormuş gibi düşündüğümden sağmıyordum ama artık fırsat buludukça 5-10 dk sağıyorum. 50 cc ve üzerini poşetleyip buzluğa atıyorum. Bakalım ne kadar sürecek bu maceramız :)

Sağol canım ateşini ölçmedim ama kendim baktım yükselmedi. zaten bir günlük bişeymiş geçti çok şükür. sizin sonuçlar ne zaman çıkacak? geçmiş olsun

valla gece ben de tahammülsüz oluyorum nolur uyu nolur uyu diyip duruyorum seni anlayabiliyorum arkadaşım

Bebekler 3 ayına kadar ishal olmuyormuş diye biliyorum ama eğer öyledeğilse bnmkide ishal matsiyahoje
Bilmiyorum ki. ama dediğin gibi olsa ishal diye doktora gidildiğinde tahlil yapılmazdı.
yediğim bişey dokunmuş galiba. çünkü ishali bir gün sürdü geçti. tabi iki kere mama verdim içi değişsin diye onun da etkisi olmuştur

Sağol canım ateşini ölçmedim ama kendim baktım yükselmedi. zaten bir günlük bişeymiş geçti çok şükür. sizin sonuçlar ne zaman çıkacak? geçmiş olsun

Bizimki de gecti:) yarin sabah gel demisti doktor belki gitmeyiz herhalde topigin en cok tahlil yiyeni biziz artik tahlillerden biktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…