- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.761
Peki sütünde bir azalma var mıCanim ben ilk hafta 1.5 saatte bir veriyordum doktorum 2-3 saatte bir ver dediği halde şimdilerde 2-3 saatte bir veriyorum
Benim oglum gazli oldugu icin surekli emmek istiyo surekli emip surekli kusuyo yarim saatte bir emdigi oluyo gunduzleri cok sukur sutumde azalma olmadi canimPeki sütünde bir azalma var mı
Canim sik emmesi sutunu azaltmazki.hic endise etme.daha hizli sut uretiliyo o sekildePeki sütünde bir azalma var mı
Gündüzleri 2 saatte bir, geceleri 2-3 saatte bir emziriyorum.Sadece anne sütü veren anneler ne kadar sureyle emziriyorsunuz bebislerinizi bir de bana doktor 2 saatte bir emzir yoksa sütün dolmaz tekrar dedi ama bazıları da sürekli emzir emzirdikçe gelir sut diyorlar şaşırdım kaldım bugün doğru dürüst sütüm olmadı hep mamayla idare ettim üzülüyorum bu duruma, 2 saatin dolması için bebeğimi oyalasam mı yoksa istedikçe versem mi bilemedim
Gündüzleri 2 saatte bir, geceleri 2-3 saatte bir emziriyorum. Bir sıkıntısı var ise daha sık emdiği de oluyor. Doktorumda 2 saatte bir emzirmemi söylemişti.Sadece anne sütü veren anneler ne kadar sureyle emziriyorsunuz bebislerinizi bir de bana doktor 2 saatte bir emzir yoksa sütün dolmaz tekrar dedi ama bazıları da sürekli emzir emzirdikçe gelir sut diyorlar şaşırdım kaldım bugün doğru dürüst sütüm olmadı hep mamayla idare ettim üzülüyorum bu duruma, 2 saatin dolması için bebeğimi oyalasam mı yoksa istedikçe versem mi bilemedim
Bizimki de öyle beyazlaşmış oluyo ama galiba sürekli kustuğu için oluyo bizimkisiHanimlar kizimin dilinin ustu beyazlasmis... pamukcuk ihtimali ile karbonatla siliyorum geciyo sonra tekrar oluyo... fungostatin aldk ama kullanmak istemiyorum ... kesin pamukcuk mu acaba bebegin ustune cok mu gidiyom ..sizin bebeklerde de oluyo mu
Evet canım gazlı bebeklerde oluyor, benimkide öyleGazla mi alakalidir diyosun? Bi haftadr gaz problemimiz basladi malesef
canım emin ol o krizlerle tek başına daha kolay başedeceksin. içgüdülerini dinleyerek kolayca çözeceksin allahın izniyleAynen beni tarif ettin :))
Ama bi taraftan da korkuyorum. Yapabilir miyim diye. Cunku bazen oglum aglama krizine girdiginde cok yorgun dusuyorum ve anneme veriyorum ilgilensin diye.
Evde yalniz kalcagimiz zamn oyle bisey olursa oturur birlikte aglariz artik :))
Sağol canım ateşini ölçmedim ama kendim baktım yükselmedi. zaten bir günlük bişeymiş geçti çok şükür. sizin sonuçlar ne zaman çıkacak? geçmiş olsunmatsiyahoje canim biz de ishal olduk. Doktordan veldim idrar tahlili istedi. Bide kaka tahlili alicsk yarin. Atesini takip et 34.5 37.5 arasinda olursa sorun yok dedi. Kakasinda kan sumuk kopuk var mi dedi.hafif kopuk oluyo yaparken dedim tahlil istedi
Galiba öyle olmuş canım geçti çünkü. çok şükür atlattık bunu da.Canım bence ishal değildir o yediğim bişey etkilemiş olabilir
acı elma (adaçayı) yağı ile ayak altına masaj yapıyorum canım birer damla kullan fazlası tahriş edebilirmatsiyahoje canım gaz için ne yağı kullaniyordun
valla gece ben de tahammülsüz oluyorum nolur uyu nolur uyu diyip duruyorumOğlum beni bu gece deli etti. Kucağımda mışıl mışıl uyuyan bebek yatağına koyduktan 15-20 dk sonra uyanıp durdu. Bu böyle bütün gece devam etti. Kucağımda da yatırmak istemedim gece düşer müşer, riskli olur diye. İşin kotusu uykusuzluktan maalesef el kadar bebeğe o an sinirleniyorum elimde olmadanSinirden söyleniyorum "uf uyu" falan gibi, emziği ağzına veriyorum... Şimdi de vicdan azabı duyuyorum neden öyle yaptım diye Bugün özur diledim yavrumdan defalarca. Geceleri dengem alt üst oluyor, tahammülsuz biri olup çıkıyorum. Allah sabır versin bizlere. Öylesine içimi dökmek istedim
oyyy yakışıklıBu da benim Muhammed Emrem kızlar
bbiz de yaptık ama çıkmadı. nerde yanlış yaptuk acaba ya. kürek kemiklerinin ortasına değil miydiCanım sırtına banyoda ve banyo sonrası yağ ile masaj yaptık dikenleri çıktı kızımın sırtından
Bilmiyorum ki. ama dediğin gibi olsa ishal diye doktora gidildiğinde tahlil yapılmazdı.Bebekler 3 ayına kadar ishal olmuyormuş diye biliyorum ama eğer öyledeğilse bnmkide ishalmatsiyahoje
Bnmde öyle canım 5 gündür sağarak veriyorum almıyor kar gibi ağzı
Sağol canım ateşini ölçmedim ama kendim baktım yükselmedi. zaten bir günlük bişeymiş geçti çok şükür. sizin sonuçlar ne zaman çıkacak? geçmiş olsun
maşallah fındığa adı da çok güzel adıyla yaşasın inşallah. burda kaç günlük ege'miz ?Eki Görüntüle 1874259 Bebislerimizin fotolarini gördüm maşallah hepsine Allahim korusun bi foto da Ege'den o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?