2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ooh hadi geçmiş gitmiş olsun.
bizim sıkıntı belli de siz neden tahlil yapılıyor ki bu kadar sık?
ozguleysa

Cunku kusmasi cok cok fazla. Sanirim herseye o sebep oluyo. Fiskirarak kusuyo nerdeyse her emzirmede. Burnundan filan geliyo yedigi. Bunu soyler soylemez doktorlar tahliller istiyo cunku bu sekil kusma filan normal gorulmuyo. Ama tahliller temiz cikiyo cok sukur. Ilk zamanlar da bu bebek cok durgun normal olmayan seyler var filan diye cok tahlil yapyilar. Ama cok sukur hepsi temiz cikiyo. Biz micokpimpitikliyiz diyorum sonra bi sure bie vakit gecirenler normalde boyle olmaz bu niye boyle filan diyo. Kustugu icin cani yaniyo agliyo az emzireyim diyorum agliyo. Simdi de aglamaktsn bagirmaktan gobeginde fitik oldu ama onemli degilmis gobek fitigi oyle iste

Oyy, maşallah kuzuya :))

anladım canım çok geçmiş olsun.
çocuğun sıkıntısına ayrı üzülüyoruz tahliline Kanına ayrı üzülüyoruz. çok zor.. allah kötü günlerini göstermesin inşallah

Kırkından sonra düzelir dediler benimki kökten bozuldu :) gece uykusuna 2-3 den önce uyumuyor artık. S sssn canım sen yavruşuna nasıl uyku düzeni oluşturdun?
Ben kaçta uyutsamda gece dalış saatlerini değiştiremiyorum

Ah keşke emse bizimki de az gelse hemen başlıyor aglamaya ben de bitirmesini istiyorum ama
Canım ben de aynı sıkıntı oluyor az gelince emek istemiyor başlıyor ağlamaya halbuki süt var her zamn da çok olmuyor ne yapıcaz bir fikri olan varmı öğretmeye çalışıyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…