- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.781
Ben çektim canım ananem ve annem çekilmeli dedi cımbızla
ooh hadi geçmiş gitmiş olsun.
bizim sıkıntı belli de siz neden tahlil yapılıyor ki bu kadar sık?
ozguleysa
Kızlar buda benim kel oğlum keleş oğlum bizimkisi normal kilo alıyor doktor 3500 dedi 3 doğdu 2800 e düştü en son geçen hafta 5 kiloydu daha tartmadım 31 inde aşımız var ozaman tarttırcam sizce az mı kilosu? Bide emme sorunumuz var silikonlu uçla emiyor sütü yağlandırmak falan diyorlar nasıl anlarız sütün yağsız olduğunu ve nasıl yağlandırabiliriz
anladım canım çok geçmiş olsun.Cunku kusmasi cok cok fazla. Sanirim herseye o sebep oluyo. Fiskirarak kusuyo nerdeyse her emzirmede. Burnundan filan geliyo yedigi. Bunu soyler soylemez doktorlar tahliller istiyo cunku bu sekil kusma filan normal gorulmuyo. Ama tahliller temiz cikiyo cok sukur. Ilk zamanlar da bu bebek cok durgun normal olmayan seyler var filan diye cok tahlil yapyilar. Ama cok sukur hepsi temiz cikiyo. Biz micokpimpitikliyiz diyorum sonra bi sure bie vakit gecirenler normalde boyle olmaz bu niye boyle filan diyo. Kustugu icin cani yaniyo agliyo az emzireyim diyorum agliyo. Simdi de aglamaktsn bagirmaktan gobeginde fitik oldu ama onemli degilmis gobek fitigi oyle iste
Benimki o yüzden mi kusuyor acaba ben önce emziriyorum doymazsa arkasına mama veriyorum
kızımı uyuttum ben uyuyamadım hadi uyu da süt yap annesiii hadi uyuuu
Yok canım gayet iyi ama bol bol sıvı tuketiyorum humana cayiymis incir kayısı kompostosuymus vsPeki sütünde bir azalma var mı
Günaydınlar oğlumun teyzeleri ve tatlı bıdık arkadaşlarıbiz bugün 2 aylık olduk
Bu da benim Muhammed Emrem kızlar
Bizde düğüne gittik geldik yeni gördüm mesajını.bende korktum bi an.ek gıda ya geçcz daha birlikteBuradayım kiz netim yoktu yoksa ben bırakır miyim sizi
3 gun önce canim 52 günlükmaşallah fındığa adı da çok güzel adıyla yaşasın inşallah. burda kaç günlük ege'miz ?
anladım canım çok geçmiş olsun.
çocuğun sıkıntısına ayrı üzülüyoruz tahliline Kanına ayrı üzülüyoruz. çok zor.. allah kötü günlerini göstermesin inşallah
Sağol canım :)oyyy yakışıklıilerde çok canlar yakacak maşallah
Tamam canım sağolBilmiyorum ki ama deneyebilirsin bunu. Ben daha rahat ettim. Yani ekin rahatladı aslında :)))
Canım ben de aynı sıkıntı oluyor az gelince emek istemiyor başlıyor ağlamaya halbuki süt var her zamn da çok olmuyor ne yapıcaz bir fikri olan varmı öğretmeye çalışıyorum ama olmuyorAh keşke emse bizimki de az gelse hemen başlıyor aglamaya ben de bitirmesini istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?