2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim oncelikle geceyi gunduzu ayirtedebilmesini sagladim.gecen haftaya kadar aksamlari yikayip yatiriyorum ama baktimki yikamadan da iyi uyuyo sabah yikamaya basladim.10 gibi banyosu bitmis oluyo sabah.sonra emziriyorum emzirirken uyuyo.ilk uykusu 10 bucuk.8 bucuga dogru kalkiyo bu arada.daha sonra her uyandiginda emziriyorum uykusu varsa devam ediyo yoksa da oyalaniyoruz biraz en fazla 1 bucuk 2 saat uyanik kaliyo sonra yine uyuyo.uyaniklik suresini cok uzatmiyorum huysuzlanmaya basliyo hemen.

Aksamlarida 9 bucuk gibi uyuyo.o kendi tercihi cunku cok daha erkendr odaya kapansak o saati buluyo yine uyumasi.

Bu arada faydasi olurmu bilmiyorum birde sunu yaptim ben; 2 hafta once kizim her uyudugunda saatlerini not aldim.gece gunduz dahil.toplamda kac saat uyudugunu hesap ettim gun sonunda.1 hafta siki takip ettim.ne kadar uykuya ihtiyaci oldugunu ve hangi saatlerdr uyudugunu gormus oldum.

Gunduz en az 3 bucuk 4 saat uyuyo.bazen 5 bucuguda buluyo ama ortalamasi o kadar.gece de emmeye kalksada emdikten sonra uykuya devam ediyo.

Bu arada her zaman boylr degil tabiki.genel duzenimizi anlattim ben.bazen sasiyo.mesela birkacgundur aksam 10 gibi uyuyodu 5 10 dk.sonra uyaniyodu hemen gece 12 1 e kadsr uyu uyan modundaydik.dun aksam tekrar 9 bucukta uyudu eski duzenle drvam ediyoruz.

Cook uzun yazdim fsrkindayim canim ama benim tavsiyem oncelikle bebeginin gunljk uyku ihtiyacini takip et 1 hafta.en az ne kadar uyudugunu gor.bu sekilde o saatin altina indimi genelde huysuz oluyolar.huysuzlugunun uykudan mi baska birseyden mi oldugunu anlasmis oluyosun.benim kizim genelde mutlu bir bebek.gulectir hemen gulerek tepki verir ama aksam 7 gibi modumuz dusuyo mizirdanmaya basliyo.uykusundan olmadigini biliyorum artik.rutine bagladi o saatlerdr daha fazla ilgi ve kucak istiyo derdi bu yani.gervekten cok uzun oldu yazasim varmis benimde umarim yardimci olmusumdur

Kızlar benim gözlerimle ilgili sıkıntım var. Tamamen doğumdan sonra oldu. Bugün 33 günlük oldu bebişim ama en az iki hafta önce sol gözümde hafiften kanlanma başladı. Daha sonra yine hafiften batma hissi eşlik etti. Sağ gözümde ise bir şey yoktu onda da iki üç gündür başlamış durumda. Şimdi aynadan baktım kan çanağı olmuş gözlerim, resmen kan oturdu. Ki ben normalde gözleri kanlanan biri değilimdir öyle çok çok nadirdi. Bunun doğumla ilgisi var mıdır sizce?

Gözün enfeksiyon kapmış canım göz doktoruna gitmen lazım...

Günaydınn kızlar...
Bebeğini ayağında hafif hafif sallayarak uyutan var mı? İlk 3 ay bebek nasıl isterse o şekilde uyutun deniyor ama uine de endişeleniyorum çok alışırsa diye 3 ay sonrası uyku eğitimine başlıcaz inşaAllah ama...

Ben 1 haftadr salliyorum canim yoksa uykuya dalamiyo. Dedigin gibi 3 ay duzen oturana kdr ne isterse yapicam sonra bi duzene otururuz ins

Ben cnm. Doğrumu değilmi bilmiyorum ama gece sallayarak uyutuyorum birakaç gündür. Ondan öncede beşiğini sallıyordum. İnşallh geçicidir.

Doğumla ilgisi olduğunu sanmıyorum cnm mikrop kapmış olabilirsin dra git bence

Canım ben de aynı sıkıntı oluyor az gelince emek istemiyor başlıyor ağlamaya halbuki süt var her zamn da çok olmuyor ne yapıcaz bir fikri olan varmı öğretmeye çalışıyorum ama olmuyor
Aynen canım olmuyor, ama uzun sureden sonra bu gece sütüm o kadar çoktu ki uyanınca baktım kıyafetim batmış ne güzel emdi doydu sonra yediğini çıkardı sıkıntı bitmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…