- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.801
Canim oncelikle geceyi gunduzu ayirtedebilmesini sagladim.gecen haftaya kadar aksamlari yikayip yatiriyorum ama baktimki yikamadan da iyi uyuyo sabah yikamaya basladim.10 gibi banyosu bitmis oluyo sabah.sonra emziriyorum emzirirken uyuyo.ilk uykusu 10 bucuk.8 bucuga dogru kalkiyo bu arada.daha sonra her uyandiginda emziriyorum uykusu varsa devam ediyo yoksa da oyalaniyoruz biraz en fazla 1 bucuk 2 saat uyanik kaliyo sonra yine uyuyo.uyaniklik suresini cok uzatmiyorum huysuzlanmaya basliyo hemen.
Kızlar benim gözlerimle ilgili sıkıntım var. Tamamen doğumdan sonra oldu. Bugün 33 günlük oldu bebişim ama en az iki hafta önce sol gözümde hafiften kanlanma başladı. Daha sonra yine hafiften batma hissi eşlik etti. Sağ gözümde ise bir şey yoktu onda da iki üç gündür başlamış durumda. Şimdi aynadan baktım kan çanağı olmuş gözlerim, resmen kan oturdu. Ki ben normalde gözleri kanlanan biri değilimdir öyle çok çok nadirdi. Bunun doğumla ilgisi var mıdır sizce?
Ben 1 haftadr salliyorum canim yoksa uykuya dalamiyo. Dedigin gibi 3 ay duzen oturana kdr ne isterse yapicam sonra bi duzene otururuz insGünaydınn kızlar...
Bebeğini ayağında hafif hafif sallayarak uyutan var mı? İlk 3 ay bebek nasıl isterse o şekilde uyutun deniyor ama uine de endişeleniyorum çok alışırsa diye 3 ay sonrası uyku eğitimine başlıcaz inşaAllah ama...
Günaydınn kızlar...
Bebeğini ayağında hafif hafif sallayarak uyutan var mı? İlk 3 ay bebek nasıl isterse o şekilde uyutun deniyor ama uine de endişeleniyorum çok alışırsa diye 3 ay sonrası uyku eğitimine başlıcaz inşaAllah ama...
Kızlar benim gözlerimle ilgili sıkıntım var. Tamamen doğumdan sonra oldu. Bugün 33 günlük oldu bebişim ama en az iki hafta önce sol gözümde hafiften kanlanma başladı. Daha sonra yine hafiften batma hissi eşlik etti. Sağ gözümde ise bir şey yoktu onda da iki üç gündür başlamış durumda. Şimdi aynadan baktım kan çanağı olmuş gözlerim, resmen kan oturdu. Ki ben normalde gözleri kanlanan biri değilimdir öyle çok çok nadirdi. Bunun doğumla ilgisi var mıdır sizce?
Dolmuyor diyorlar ya o yüzden dedimCanim sik emmesi sutunu azaltmazki.hic endise etme.daha hizli sut uretiliyo o sekilde
Aynen canım olmuyor, ama uzun sureden sonra bu gece sütüm o kadar çoktu ki uyanınca baktım kıyafetim batmış ne güzel emdi doydu sonra yediğini çıkardı sıkıntı bitmiyor kiCanım ben de aynı sıkıntı oluyor az gelince emek istemiyor başlıyor ağlamaya halbuki süt var her zamn da çok olmuyor ne yapıcaz bir fikri olan varmı öğretmeye çalışıyorum ama olmuyor
Bizimki de öyle beyazlaşmış oluyo ama galiba sürekli kustuğu için oluyo bizimkisi
Tukuruguyle gayet mutluysa aynen devam o zaman oynasinlar bakalim :)Cok notmal bebek gelisimi kitabinda ikinci ay tukuruk cikarir tukuruğu ile oynar yaziyo benim oğlumda öylr yapiyo:)
Evet canım belkide yok senin kızdabbiz de yaptık ama çıkmadı. nerde yanlış yaptuk acaba ya. kürek kemiklerinin ortasına değil miydi
Geliyor cnm eledeYaaaa dogrusu o muymus ben de cekaem mi acaba ama cimbiza gerek yok elle de gelir bence
Masallaah sizeeeEki Görüntüle 1874259 Bebislerimizin fotolarini gördüm maşallah hepsine Allahim korusun bi foto da Ege'den o zaman
Neyi cekiyosunux canım kürek kemiklerinin ortasına olan ne?Geliyor cnm elede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?