2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ben bunda bi sakınca görmüyorum ama yetmediğini kötü niyetle söyledi açıktı ayrıca formül mama yerine pirinç unu verdiler çocuğa ...onuda sindiremedi iki gündür formül mama veriyorum ...bakalım ne olacak...takviye gerekiyorsa tabii normal vermek..bende 1 saat emziriyorum

Doğumla ilgisini bilemem ama aynisi iki gün önce anneme oldu, dun dr a gitti damar çatlağı varmış ve göz filmi çekildi gözün arkasındaki damarlarda da var mi diye. Neyseki göz arkasın daki damarlarda çatlak yokmuş, olmasi tehlikeliymiş çünkü. İhmal etme bence.

Kizlar bi sorum olacak oglum gozleri kapatmiyo uyumaya calisirken dalmiyo uykuya bende gozunu bi bezle kapatmistim hafifce hemen uykuya daldi sizce yanlis mi yapiyorum oyle uykuya daliyo artikf

Kizlar bi sorum olacak oglum gozleri kapatmiyo uyumaya calisirken dalmiyo uykuya bende gozunu bi bezle kapatmistim hafifce hemen uykuya daldi sizce yanlis mi yapiyorum oyle uykuya daliyo artikf

Eksi yöntemler işe yarıyor ya benim oğlumda sallanmaya alıştı. Gece uykusuna geçerken sallıyorum ilkel yöntemlermiş ama ypcak bişey yok

Çok teşekkür ederim canım, çok yardımcı oldun tabiki.
Söylediklerini hepsini dikkate alacağım senin bebeğin aksine gazlı ve sürekli huzursuz bizim bebeğimiz, elbet zamanla düzelecek. Üstelik ilgi bekleyen 5 yaşında ablamız var :)

Kızlar belki yazmışımdır oğlum her akşam10-11 gibi başlıyo gece 2 ye kadar meme istiyo veriyorum emerken ağlamaya başlıyo ve kriz geçiriyor. Sütüm yetmiyo mama vermem lazım diye düşünürken bi arkadaşım farklı bi saatte benzer birşeyi yaşıyormuş. Şöyle bir çözüm bulduk. Gün içinde sağdığımız sütlerden 40-50 cc biberonla veriyorum. Zaten açlıktan ağlamadığı için yaklaşık 20-25 dk da içiyor. Mayışınca ya memeye alıyorum yada emziğiyle ayağımda sallıyorum derin bir uykuya geçiyoruz. Dün gece 1i çeyrek geçe uyudu sabah 7 kalktı
Emzirdim geri uyudu 9:45 te kalktı

Böyle kriz saatleriniz varsa deneyebilirsiniz belki işe yarar. Ağlamaktan emmediği için açlıkla birlikte iyice krize girmesini engellemiş oluyorum.

Canim kesinlikle sutun yetmediginden degil.bazen kriz saatleri oluyo.memeyi kabul etmiyolar.ac olsalar bile.bende biraz kucakta pispislayip dedigin gibi mayisma boktasina gelince veriyorum memeyi :) bu sipalar cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…