2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar bi sorum olacak oglum gozleri kapatmiyo uyumaya calisirken dalmiyo uykuya bende gozunu bi bezle kapatmistim hafifce hemen uykuya daldi sizce yanlis mi yapiyorum oyle uykuya daliyo artikf
Benimkide bazen gozleri yari acik uyuyo bende o zamam ince agiz mendillerinden alnina ortuyorum.yuzune birsey degdigi zaman kapiyo hemen gozunu

Canim kesinlikle sutun yetmediginden degil.bazen kriz saatleri oluyo.memeyi kabul etmiyolar.ac olsalar bile.bende biraz kucakta pispislayip dedigin gibi mayisma boktasina gelince veriyorum memeyi :) bu sipalar cok fena

Ah sormaaa cnm ya. El kadarlar neler yapıyolar :) neyse çözüyoruz yavaş yavaş.

Aynen canim bizimde gazimiz var ama cikariyo.cok fazla sanci cekmiyoruz onceki gunlere gore.gece sancimizida belini sicak tutarak atlattik.ilgi bekleyem baska bir cocuk olmasi daha da zorlastiriyo haklisin.gececek bu gunlerde.suan belkide hayatimjzin en zor donemindeyiz ve tabiki en mutlu donemi.

Kimi kadinlarin hayalini kurdugu mutlulugu yasiyoruz.enerjimin bittigini hissettigim zaman bunu hatirlatiyorum kendime

Benimkide bazen gozleri yari acik uyuyo bende o zamam ince agiz mendillerinden alnina ortuyorum.yuzune birsey degdigi zaman kapiyo hemen gozunu
Aynen canim gozleri yari acik oldugu icin kapiyorum bende iyi o zaman rahatladim bende yapmam da sakinca yoksa sagol cevabin icin

Sen tecrübeli annelerin çoğunun çözemediğini çözmüşsün canım, tebrik ederim. Tekrar teşekkür ederim yardımın için

Kizlar bi sorum olacak oglum gozleri kapatmiyo uyumaya calisirken dalmiyo uykuya bende gozunu bi bezle kapatmistim hafifce hemen uykuya daldi sizce yanlis mi yapiyorum oyle uykuya daliyo artikf
Benim annemin hep soyledigi seydir... Gozunu tülbentle ört diye.. sorun olacagini sanmiyorum biz bes kardeste herhangi bir sorun yok oyle uyutulmuşuz :))

Bizde de bu krizlerden oluyo. Ben de emzikle filan uyutmaya calisiyorum. Hafif dalinca emziriyorum. Sonra yine salliyorum uyutuyorum.
Biraz uyuyunca kendine geliyo.
Onceden boyle krize girince ac diye bi suru mama veriyoduk.
Zamanla birbirimizi tanidikca hersey daha kolay oluyo ve olacak ins :)

Ferrum kullanıyoruz canım bizde Kabızlık yapmadı fakat çok midesini bulandırıyor verdikten 10dk kadar sonra kusuyor.

Evet cnm bizim ki de kusuyor . Ben düzenli veremiyorum bir türlü süt ile arasında 1 saat olması lazım diye. Ya uyuyor ya emiyor. Bugün başlayayım o zaman 1 ayı geçti çünkü ilacı vereli.

Bizde tam simdi esimle bunun muhabbetini yapiyoduk.3 cocugumuz olsun diye

Kız bebek için bende tüyo isterim,tabii 3.yu yaparsam @insanbuL aynı zamanda olsun mu bizim kizceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…