- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.841
Benimkide bazen gozleri yari acik uyuyo bende o zamam ince agiz mendillerinden alnina ortuyorum.yuzune birsey degdigi zaman kapiyo hemen gozunuKizlar bi sorum olacak oglum gozleri kapatmiyo uyumaya calisirken dalmiyo uykuya bende gozunu bi bezle kapatmistim hafifce hemen uykuya daldi sizce yanlis mi yapiyorum oyle uykuya daliyo artikf
Canim kesinlikle sutun yetmediginden degil.bazen kriz saatleri oluyo.memeyi kabul etmiyolar.ac olsalar bile.bende biraz kucakta pispislayip dedigin gibi mayisma boktasina gelince veriyorum memeyi :) bu sipalar cok fena
Aynen canim bizimde gazimiz var ama cikariyo.cok fazla sanci cekmiyoruz onceki gunlere gore.gece sancimizida belini sicak tutarak atlattik.ilgi bekleyem baska bir cocuk olmasi daha da zorlastiriyo haklisin.gececek bu gunlerde.suan belkide hayatimjzin en zor donemindeyiz ve tabiki en mutlu donemi.Çok teşekkür ederim canım, çok yardımcı oldun tabiki.
Söylediklerini hepsini dikkate alacağım senin bebeğin aksine gazlı ve sürekli huzursuz bizim bebeğimiz, elbet zamanla düzelecek. Üstelik ilgi bekleyen 5 yaşında ablamız var :)
Aynen canim gozleri yari acik oldugu icin kapiyorum bende iyi o zaman rahatladim bende yapmam da sakinca yoksa sagol cevabin icinBenimkide bazen gozleri yari acik uyuyo bende o zamam ince agiz mendillerinden alnina ortuyorum.yuzune birsey degdigi zaman kapiyo hemen gozunu
Sen tecrübeli annelerin çoğunun çözemediğini çözmüşsün canım, tebrik ederim. Tekrar teşekkür ederim yardımın içinAynen canim bizimde gazimiz var ama cikariyo.cok fazla sanci cekmiyoruz onceki gunlere gore.gece sancimizida belini sicak tutarak atlattik.ilgi bekleyem baska bir cocuk olmasi daha da zorlastiriyo haklisin.gececek bu gunlerde.suan belkide hayatimjzin en zor donemindeyiz ve tabiki en mutlu donemi.
Kimi kadinlarin hayalini kurdugu mutlulugu yasiyoruz.enerjimin bittigini hissettigim zaman bunu hatirlatiyorum kendime
Ahh canım hep 40.gün, 3.ay, 6.ay dolsun diye avutuyoruz kendimizi sanırım :)Ahahah, aynı ekin. 40 tan sonra cozuttuk biz :))
Bu tipler bir zaman sonra tezgaha oturtulabiliyor bende de var :))Artik yemekleri oglumu seyirci koltuguna oturtup anlata anlata yapiyorum ediyle büdü gibiyiz tabi aglamadigi surece
Benim annemin hep soyledigi seydir... Gozunu tülbentle ört diye.. sorun olacagini sanmiyorum biz bes kardeste herhangi bir sorun yok oyle uyutulmuşuz :))Kizlar bi sorum olacak oglum gozleri kapatmiyo uyumaya calisirken dalmiyo uykuya bende gozunu bi bezle kapatmistim hafifce hemen uykuya daldi sizce yanlis mi yapiyorum oyle uykuya daliyo artikf
Bizde de bu krizlerden oluyo. Ben de emzikle filan uyutmaya calisiyorum. Hafif dalinca emziriyorum. Sonra yine salliyorum uyutuyorum.Kızlar belki yazmışımdır oğlum her akşam10-11 gibi başlıyo gece 2 ye kadar meme istiyo veriyorum emerken ağlamaya başlıyo ve kriz geçiriyor. Sütüm yetmiyo mama vermem lazım diye düşünürken bi arkadaşım farklı bi saatte benzer birşeyi yaşıyormuş. Şöyle bir çözüm bulduk. Gün içinde sağdığımız sütlerden 40-50 cc biberonla veriyorum. Zaten açlıktan ağlamadığı için yaklaşık 20-25 dk da içiyor. Mayışınca ya memeye alıyorum yada emziğiyle ayağımda sallıyorum derin bir uykuya geçiyoruz. Dün gece 1i çeyrek geçe uyudu sabah 7 kalktı
Emzirdim geri uyudu 9:45 te kalktı
Böyle kriz saatleriniz varsa deneyebilirsiniz belki işe yarar. Ağlamaktan emmediği için açlıkla birlikte iyice krize girmesini engellemiş oluyorum.
Ferrum kullanıyoruz canım bizde Kabızlık yapmadı fakat çok midesini bulandırıyor verdikten 10dk kadar sonra kusuyor.
Estfg. Canim olur mu hic oyle sey.insan anne olunca evladinin derdine derman bulabiliyomus gercektenSen tecrübeli annelerin çoğunun çözemediğini çözmüşsün canım, tebrik ederim. Tekrar teşekkür ederim yardımın için
Bizde tam simdi esimle bunun muhabbetini yapiyoduk.3 cocugumuz olsun diyeS sssn canim benim kuzularin arasinda iki yas var. Hamileligin son bir ayi asla 3.yu istemiyorum dedim ama suan unuttum heralde
denizbatiekin tahtına adayim en az 3yıl sonra istiyorum bi tane daha :) bana kız bebek sözunuz var idilduam ile birlikte ona gore
S sssn canim benim kuzularin arasinda iki yas var. Hamileligin son bir ayi asla 3.yu istemiyorum dedim ama suan unuttum heralde
denizbatiekin tahtına adayim en az 3yıl sonra istiyorum bi tane daha :) bana kız bebek sözunuz var idilduam ile birlikte ona gore
Biz serildik cimlereacik hava cok iyi geldi
7 kilo fazlam varMaşallah canım çok güzelsiniz ikinizde bu arada kilo durumunda iyi görünüyor ahh ahh basenler kaldı bende ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?