2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar emzirmek icin yatagindan aldim birden başı cok sicak geldi bi atesine baktim 37.8 falan ama cocuk hic hasta gibi degil elimle de ates degil de hararet gibi geldi sonra bi daha baktim 36.5 bi daha baktim 37.2 anlamadim gitti . Ev cok sicak heralde yatakta mi sicakladi anlamadim

Arkadaslar perişan haldeyim yardım edin.
ben bu anneliği beceremiyorum
kızım iki üç haftadır gündüzleri uyumuyor.
başlarda tüm günüm uyutmaya çalışarak geçiyordu. bırak dedim uyumasın. güzel vakit geçiyordu kızımla sohbet muhabbet oyun şarkı kitap derken eğleniyorduk ama akşama doğru el kadar bebekte olmaz demeyin gözaltları torba torba oluyor kızımın.gözleri kızarıyor. akşam da uyumuyor. sabah 7 de kalkıyor akşam 11 de zorla uyutuyoruz.
biraz araştırdım bu ayda iki uyku arası en fazla bir saat uyanık kalması lazımmış. fazlası aşırı yorgunluğa sebep olurmuş ve bebek yorgunluktan uyuyamazmış.
ben de bundan sonra kızımı yormıcam dedim. bir saat oyun bakım meme vs den sonra uyutmak için salla ha salla uğraşıyorum. ağlarsa memeye al salla uyuyunca yerine koy uyansın yerinde salla derken bütün gün bir dk bile dinlenemedim ve kızım toplam anca 2 saat uyudu 30-45-30-15 dk olarak.
eee ben bütün gün bunun için mi çırpındım
daha ilk günden pes ediyorum çok üzgünüm

Sorma, benim de 16 kilo var daha. 10 kilosu basenlerim, kalanı muhtelif yerlerde :)))

Basenlerde zor gidiyor bacım Allah yardım ede bize :))

Canım kendini suçlama hiç het bebek aynı olmuyor bunu unutma.havalar çok sıcak belki onun etkisi var.yüz üstü uyutmayi denedin mi, eğer korkun varsa yüz üstü sırtına masaj yapıp uyuttuktan sonra yan cevirebilirsin.benim boncugum yüzüstü daha uzun ve huzurlu uyuyor

O nasıl bi şey canım nasıl anladın geçmiş olsun
Canım hiç anlamadık annem normal banyo yaptırdı sonra bebe yağı ile sırtını güZelce ovaladı bi baktı avucuna bişeyler batıyor kaldırdı elini kıllar çıkıyor deri altından öyle anladık yani araştırdım bir çok bebekte olurmuş ovunca çıkarmış ilk üç ay çıkarmış

Ay ne guzel olur haberleselim bebek calismasi zamanlarimizda Canim şöyle bize benzeyen kızlarimiz olsun bi de :)

Haberleselim canimbenim sıpalar in ikiside bana benzemiyorbu arada bir arkadaşım ilişkiden sonra sağa uyursun kızın olur demişti bana ama tutmadı lütfen %100 tutan tüyo lar verin idilduam @batidenizekin

canım havaların kesinlikle çok etkisi var 2 gibi ev 30 derece oluyor kızım çok huzursuz oluyor klimayı açıyorum. Ama kızım sabah da uyumuyor akşam da.. yüzüstü durmayı hiç sevmiyor en fazla 5 dk spor niyetine yatıyor.
aslında daha ilk günüm bu. azmedersem belki başarırım. 4 kere uyuttum ilk günde.sadece daha uzun süre uyumasını sağlamam lazım

Canim benim ya sakin pes etme.bu sekilde uyumaya baslar belki.zaman gectikce uyuma suresi uzar belki.asiri yorgunluktan sik sik uyanir zaten.uykusunu aldikca daha kaliteli uyuyacaktir.sabah 7 den aksam 11 e cok uzun zaman.sebebi bu olabilir bence

Benim oğlumda cok az uyuyor gündüzleri Can'ım sıkma canını her Bebek farklı internette yazanları dikkate alıp kendini üzme birde sen stres yaptıkça hiç uyumaz sakin olmaya çalış

Aynı durumdayız canım bir de benim du anda başım çok ağrıyor şu saatte uyusa da ben de uyusam diyorum jama gündüz hiç uyumadi gi gibi şimdi de uyumaya hiç niyeti yok

Bend
Aynı durumdayız canım bir de benim du anda başım çok ağrıyor şu saatte uyusa da ben de uyusam diyorum jama gündüz hiç uyumadi gi gibi şimdi de uyumaya hiç niyeti yok
e ayniyim kizlar sabrim tukendi artik bibyandan kendime kiziyorum boyle dusundufum icin ama uyumuyor uyumuyor

Canim benim ya sakin pes etme.bu sekilde uyumaya baslar belki.zaman gectikce uyuma suresi uzar belki.asiri yorgunluktan sik sik uyanir zaten.uykusunu aldikca daha kaliteli uyuyacaktir.sabah 7 den aksam 11 e cok uzun zaman.sebebi bu olabilir bence
bugün yeni başladım daha. pes etmicem. Bugün gündüz 2 saat uyudu. önceki günlere göre daha az ağladı. belki yarıb daha da iyi olur. destek ve tecrübelerine ihtiyacım var. senin kızın uykuları nasıl sen nasıl uyutuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…