- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.861
S sssn canim benim kuzularin arasinda iki yas var. Hamileligin son bir ayi asla 3.yu istemiyorum dedim ama suan unuttum heralde
denizbatiekin tahtına adayim en az 3yıl sonra istiyorum bi tane daha :) bana kız bebek sözunuz var idilduam ile birlikte ona gore
Maşallah canım çok güzelsiniz ikinizde bu arada kilo durumunda iyi görünüyor ahh ahh basenler kaldı bende ya
7 kilo fazlam var58 le hamile kalmistim 65 in altina inemiyorum bir turlu
Maşallah canım.Biz serildik cimlereacik hava cok iyi geldi
Sorma, benim de 16 kilo var daha. 10 kilosu basenlerim, kalanı muhtelif yerlerde :)))
Arkadaslar perişan haldeyim yardım edin.
ben bu anneliği beceremiyorum
kızım iki üç haftadır gündüzleri uyumuyor.
başlarda tüm günüm uyutmaya çalışarak geçiyordu. bırak dedim uyumasın. güzel vakit geçiyordu kızımla sohbet muhabbet oyun şarkı kitap derken eğleniyorduk ama akşama doğru el kadar bebekte olmaz demeyin gözaltları torba torba oluyor kızımın.gözleri kızarıyor. akşam da uyumuyor. sabah 7 de kalkıyor akşam 11 de zorla uyutuyoruz.
biraz araştırdım bu ayda iki uyku arası en fazla bir saat uyanık kalması lazımmış. fazlası aşırı yorgunluğa sebep olurmuş ve bebek yorgunluktan uyuyamazmış.
ben de bundan sonra kızımı yormıcam dedim. bir saat oyun bakım meme vs den sonra uyutmak için salla ha salla uğraşıyorum. ağlarsa memeye al salla uyuyunca yerine koy uyansın yerinde salla derken bütün gün bir dk bile dinlenemedim ve kızım toplam anca 2 saat uyudu 30-45-30-15 dk olarak.
eee ben bütün gün bunun için mi çırpındım
daha ilk günden pes ediyorum çok üzgünüm
Canım hiç anlamadık annem normal banyo yaptırdı sonra bebe yağı ile sırtını güZelce ovaladı bi baktı avucuna bişeyler batıyor kaldırdı elini kıllar çıkıyor deri altından öyle anladık yani araştırdım bir çok bebekte olurmuş ovunca çıkarmış ilk üç ay çıkarmışO nasıl bi şey canım nasıl anladın geçmiş olsun
İnsallah kismet olur. Cunku evin enerjisi cok yukseliyor her cocuktaBizde tam simdi esimle bunun muhabbetini yapiyoduk.3 cocugumuz olsun diye
Ay ne guzel olur haberleselim bebek calismasi zamanlarimizda CanimKız bebek için bende tüyo isterim,tabii 3.yu yaparsam@insanbuL aynı zamanda olsun mu bizim kizceler
Benimde tam 16 kilo fazlam var ve aynen basenlerde ama eminim senin kilon ben kadar değildir fazlanlaSorma, benim de 16 kilo var daha. 10 kilosu basenlerim, kalanı muhtelif yerlerde :)))
Harikasiniz... Masallah ikinize de... :)Biz serildik cimlereacik hava cok iyi geldi
Ay ne guzel olur haberleselim bebek calismasi zamanlarimizda Canimşöyle bize benzeyen kızlarimiz olsun bi de :)
canım havaların kesinlikle çok etkisi var 2 gibi ev 30 derece oluyor kızım çok huzursuz oluyor klimayı açıyorum. Ama kızım sabah da uyumuyor akşam da.. yüzüstü durmayı hiç sevmiyor en fazla 5 dk spor niyetine yatıyor.Basenlerde zor gidiyor bacım Allah yardım ede bize :))
Canım kendini suçlama hiç het bebek aynı olmuyor bunu unutma.havalar çok sıcak belki onun etkisi var.yüz üstü uyutmayi denedin mi, eğer korkun varsa yüz üstü sırtına masaj yapıp uyuttuktan sonra yan cevirebilirsin.benim boncugum yüzüstü daha uzun ve huzurlu uyuyor
Canim benim ya sakin pes etme.bu sekilde uyumaya baslar belki.zaman gectikce uyuma suresi uzar belki.asiri yorgunluktan sik sik uyanir zaten.uykusunu aldikca daha kaliteli uyuyacaktir.sabah 7 den aksam 11 e cok uzun zaman.sebebi bu olabilir benceArkadaslar perişan haldeyim yardım edin.
başlarda tüm günüm uyutmaya çalışarak geçiyordu. bırak dedim uyumasın. güzel vakit geçiyordu kızımla sohbet muhabbet oyun şarkı kitap derken eğleniyorduk ama akşama doğru el kadar bebekte olmaz demeyin gözaltları torba torba oluyor kızımın.gözleri kızarıyor. akşam da uyumuyor. sabah 7 de kalkıyor akşam 11 de zorla uyutuyoruz.
biraz araştırdım bu ayda iki uyku arası en fazla bir saat uyanık kalması lazımmış. fazlası aşırı yorgunluğa sebep olurmuş ve bebek yorgunluktan uyuyamazmış.
ben de bundan sonra kızımı yormıcam dedim. bir saat oyun bakım meme vs den sonra uyutmak için salla ha salla uğraşıyorum. ağlarsa memeye al salla uyuyunca yerine koy uyansın yerinde salla derken bütün gün bir dk bile dinlenemedim ve kızım toplam anca 2 saat uyudu 30-45-30-15 dk olarak.
Tesrkkur ederiz kizimlaHarikasiniz... Masallah ikinize de... :)
Benim oğlumda cok az uyuyor gündüzleri Can'ım sıkma canını her Bebek farklı internette yazanları dikkate alıp kendini üzme birde sen stres yaptıkça hiç uyumaz sakin olmaya çalışArkadaslar perişan haldeyim yardım edin.
Aynı durumdayız canım bir de benim du anda başım çok ağrıyor şu saatte uyusa da ben de uyusam diyorum jama gündüz hiç uyumadi gi gibi şimdi de uyumaya hiç niyeti yokArkadaslar perişan haldeyim yardım edin.
e ayniyim kizlar sabrim tukendi artik bibyandan kendime kiziyorum boyle dusundufum icin ama uyumuyor uyumuyorAynı durumdayız canım bir de benim du anda başım çok ağrıyor şu saatte uyusa da ben de uyusam diyorum jama gündüz hiç uyumadi gi gibi şimdi de uyumaya hiç niyeti yok
bugün yeni başladım daha. pes etmicem. Bugün gündüz 2 saat uyudu. önceki günlere göre daha az ağladı. belki yarıb daha da iyi olur. destek ve tecrübelerine ihtiyacım var. senin kızın uykuları nasıl sen nasıl uyutuyorsunCanim benim ya sakin pes etme.bu sekilde uyumaya baslar belki.zaman gectikce uyuma suresi uzar belki.asiri yorgunluktan sik sik uyanir zaten.uykusunu aldikca daha kaliteli uyuyacaktir.sabah 7 den aksam 11 e cok uzun zaman.sebebi bu olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?