- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.881
canım haklısın da kızım hiç uyumuyor gündüz ve ço huzursuz çok perişan oluyor gözleri kızarıyor altı torbalanıyor kıyamıyorumBenim oğlumda cok az uyuyor gündüzleri Can'ım sıkma canını her Bebek farklı internette yazanları dikkate alıp kendini üzme birde sen stres yaptıkça hiç uyumaz sakin olmaya çalış
canım sen de dene istersen benim yöntemi. yarım saat bile uyumazken bugün kızım toplam 4 saat uyudu gündüz. uyansın 1 saat sonra uyutmaya başla. çok yoruldum ama az da olsa uyudu.Aynı durumdayız canım bir de benim du anda başım çok ağrıyor şu saatte uyusa da ben de uyusam diyorum jama gündüz hiç uyumadi gi gibi şimdi de uyumaya hiç niyeti yok
Acaba sutummu yetmiyor diyorum surekli meme arayisinda memede uyuyo birakinca uyaniyor tekrar emmek istiyor kisir döngü oldu resmen yikadik simdi belki mayisir da uyur ins
ben de bugün onu denedim. önce uzun uzun emzirdim üstüne de önceden sağdığım sütten 60 cc verdim yine de çok zor uyudu canım. sütüm yetmiyor olsa aç olsa katıla katıla ağlardı. bir de o kadar emip üstüne de sağdığımdan verdiğim zaman uyurdu ama uyumadı. uzun süre uyanık kalınca artık yorgunluktan uyuyamıyorlarmışAcaba sutummu yetmiyor diyorum surekli meme arayisinda memede uyuyo birakinca uyaniyor tekrar emmek istiyor kisir döngü oldu resmen yikadik simdi belki mayisir da uyur ins
Canim bak 4 saat uyumus.harika.hic endise etme.2 gunluk yemek yap sen.baska da birseyle mesgul olma.cok yorgun ve bitkinsin eminim.sabahtan aksama kadar kizinla ilgilen.hergun 4 saat uyutmaya calis.uykusunu aldikca daha huzurlu bi bebek olacak bak gor.yarim saat uyudu uyandi diyelim hemen meme ver eger uykusu varsa memede dalacak.yoksa uyumaz zaten.sonraki uykusunu 1 bucuk saati gecirmemeye calis.yorulmadan uyutmaya calisirsan cok daha cabuk uyur.bugün yeni başladım daha. pes etmicem. Bugün gündüz 2 saat uyudu. önceki günlere göre daha az ağladı. belki yarıb daha da iyi olur. destek ve tecrübelerine ihtiyacım var. senin kızın uykuları nasıl sen nasıl uyutuyorsun
Acaba sutummu yetmiyor diyorum surekli meme arayisinda memede uyuyo birakinca uyaniyor tekrar emmek istiyor kisir döngü oldu resmen yikadik simdi belki mayisir da uyur ins
gün içinde yemek için yemeğim var canım çok şükür. zaten hiç iştahım yok iki lokma yiyorum yetiyor. ama akşam için yemeği gün içinde yapmam gerekecek.Canim bak 4 saat uyumus.harika.hic endise etme.2 gunluk yemek yap sen.baska da birseyle mesgul olma.cok yorgun ve bitkinsin eminim.sabahtan aksama kadar kizinla ilgilen.hergun 4 saat uyutmaya calis.uykusunu aldikca daha huzurlu bi bebek olacak bak gor.yarim saat uyudu uyandi diyelim hemen meme ver eger uykusu varsa memede dalacak.yoksa uyumaz zaten.sonraki uykusunu 1 bucuk saati gecirmemeye calis.yorulmadan uyutmaya calisirsan cok daha cabuk uyur.
Ben yatarak emziriyorum kizimi bu da kolaylik sagliyo.gunduzleri bu sekilde uyuyo.hatta bazen kendi kendine daliyo.uyuyamadigi zamanlar gozler kipkirmizi oluyo anliyosun zaten.o zaman aliyorum kucagima pispisliyorum.aksam uykumuzada bu sekilde yatiyoruz.memede uyumuyo bir turlu savasiyo resmen aksam.o yuzden pispisliyip yatiriyorum.gecede uyku sersemi oluyo genelde memeyi agzina aldimi hem uyuyo hem emiyo.emdikten sonrada istifini bozmadan uykuya devam ediyo.
Hadi yarinda boyle devam et.uyku uyku getirir derler.kizin uyudugu an sende uyu hemen.yarim saatlik uyku bile seni kendine getirir.
ağlıyor mu peki?Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum kuzum aranıyor hep dalamıyor. Kilo alımı yetersizmis mama takviyesi ne basliycam düzelir ins
Yaz canim mutlaka takip ederim.gün içinde yemek için yemeğim var canım çok şükür. zaten hiç iştahım yok iki lokma yiyorum yetiyor. ama akşam için yemeği gün içinde yapmam gerekecek.
Bugün uykusu hafifledikçe tekrar sallayarak uykusunu uzattım hep. hiç dinlenemedim. inşallah yarım daha iyi olur. evet uyku uykuyu getiriyor gerçekten. son uykusu baya derindi.
kızım için elimden geleni yapıcam. inşallah yarın biraz dinlenirim de sütüm de daha iyi olur. Bugün sağılmış süttten vermek zorunsa kaldım. ben de yatarak emziriyorum bazen ama uyusa bile memeyi bırakınca hemen uyanıyor kızım. gerçi benim dinlenmem açısından o da mantıklı. yarın bi de öyle deniyim bakalım. teşekkür ederim. yarın yazarım gelişmeleri
Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün :) tam 2 aylık mi peki benimki 13unde 2 alıp olacak bayramdan sonraya gel dedi hemşire :/
Canim benim evet çok agliyorlar sağlık için diye kendimi avutuyorum ben şimdi nasıl ateşine dikkat edin banyo da 3 gün yok sanırım başka birşey söylendi mi size
Gecmis olsun. Biz de bu hafta gitcez bakalim
Fena ki ne fenaCanim kesinlikle sutun yetmediginden degil.bazen kriz saatleri oluyo.memeyi kabul etmiyolar.ac olsalar bile.bende biraz kucakta pispislayip dedigin gibi mayisma boktasina gelince veriyorum memeyi :) bu sipalar cok fena
Elhamdulillah Can'ımAynen canim bizimde gazimiz var ama cikariyo.cok fazla sanci cekmiyoruz onceki gunlere gore.gece sancimizida belini sicak tutarak atlattik.ilgi bekleyem baska bir cocuk olmasi daha da zorlastiriyo haklisin.gececek bu gunlerde.suan belkide hayatimjzin en zor donemindeyiz ve tabiki en mutlu donemi.
Kimi kadinlarin hayalini kurdugu mutlulugu yasiyoruz.enerjimin bittigini hissettigim zaman bunu hatirlatiyorum kendime
Ümit bitmezAhh canım hep 40.gün, 3.ay, 6.ay dolsun diye avutuyoruz kendimizi sanırım :)
Bugün bizim de öyle olduKizlar emzirmek icin yatagindan aldim birden başı cok sicak geldi bi atesine baktim 37.8 falan ama cocuk hic hasta gibi degil elimle de ates degil de hararet gibi geldi sonra bi daha baktim 36.5 bi daha baktim 37.2 anlamadim gitti . Ev cok sicak heralde yatakta mi sicakladi anlamadim
Çok şükür Can'ımkızlar size en kötü anımda ağlayarak yazdım o uzun yazıyı.
onu yazdıktan sonra kızım 2 saat daha uyudu. bütün yorgunluğum geçti gitti. uzun zamandan sonra kızım gündüz uyudu
çok şükür
Offff 3 aşı ard arda mi olacak ben 1 tanede dayanamiyordum 3 tane aynı anda nasıl yaparlar çok moralim bozuldu kolu da agricak bi de huysuz olur tabi kuzum benim 3 aşıyı bana yapsalar 1 hafta huysuz olurum offf yaAyin 19unda doğmuştu canım, 2 ayı birkaç gün geçtik yani. Bu aşı sadece salı günleri yapılıyormuş o yüzden bugün gitmek zorundaydık.
Evet 3 gün yıkamayacakmışız. Verem zatürre ve karma aşısıymış. Sol omzuna ve iki bacağına aşı yapıldı. Aşıdan hemen sonra calpol şurup verdim ateşi çıkmasın diye. Çok şükür çıkmadı, sadece herzamankinden biraz daha huysuzdu bebiş. Bu arada ateş için 37.5i geçmemesi lazim dedi hemşire. Son olarak sol omzu bir sure ağrır ve kızarık kalır dedi. Hatta 6 ay kadar izi gecmeyebilirmis...
Size de simdiden geçmiş olsun, gitmeden önceki gün banyo yaptırmayı unutmayın :)
Offff 3 aşı ard arda mi olacak ben 1 tanede dayanamiyordum 3 tane aynı anda nasıl yaparlar çok moralim bozuldu kolu da agricak bi de huysuz olur tabi kuzum benim 3 aşıyı bana yapsalar 1 hafta huysuz olurum offf ya
Saatlerdir uyjmadı yavrum huzursuzluğu var belli ama yok bi türlü dalamadı
Meme istedi verdim aldı mızmızlandı bıraktı çığlığı bastı
Salladım faydası yok pışpışladım olmadı oyun oynattım şarkı söyledim olmadı
Omzuma aldım evin içinde tur attım pış pış diyerek
Şükür yatağına yatırdım
Yavrular iyi olsun
Oturdum ağladım gazı uykusuzluğu
Şimdide başım ağrıyor
Allah ım güç versin tüm annelere
Anam 3. Çocuk calismaliri mi yapcaniz kızlarHaberleselim canimbenim sıpalar in ikiside bana benzemiyor bu arada bir arkadaşım ilişkiden sonra sağa uyursun kızın olur demişti bana ama tutmadı lütfen %100 tutan tüyo lar verin idilduam @batidenizekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?