2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim oğlumda cok az uyuyor gündüzleri Can'ım sıkma canını her Bebek farklı internette yazanları dikkate alıp kendini üzme birde sen stres yaptıkça hiç uyumaz sakin olmaya çalış
canım haklısın da kızım hiç uyumuyor gündüz ve ço huzursuz çok perişan oluyor gözleri kızarıyor altı torbalanıyor kıyamıyorum

Aynı durumdayız canım bir de benim du anda başım çok ağrıyor şu saatte uyusa da ben de uyusam diyorum jama gündüz hiç uyumadi gi gibi şimdi de uyumaya hiç niyeti yok
canım sen de dene istersen benim yöntemi. yarım saat bile uyumazken bugün kızım toplam 4 saat uyudu gündüz. uyansın 1 saat sonra uyutmaya başla. çok yoruldum ama az da olsa uyudu.
K kaskas12

canım sen de dene istersen benim yöntemi. yarım saat bile uyumazken bugün kızım toplam 4 saat uyudu gündüz. uyansın 1 saat sonra uyutmaya başla. çok yoruldum ama az da olsa uyudu.
K kaskas12
Acaba sutummu yetmiyor diyorum surekli meme arayisinda memede uyuyo birakinca uyaniyor tekrar emmek istiyor kisir döngü oldu resmen yikadik simdi belki mayisir da uyur ins

Acaba sutummu yetmiyor diyorum surekli meme arayisinda memede uyuyo birakinca uyaniyor tekrar emmek istiyor kisir döngü oldu resmen yikadik simdi belki mayisir da uyur ins
ben de bugün onu denedim. önce uzun uzun emzirdim üstüne de önceden sağdığım sütten 60 cc verdim yine de çok zor uyudu canım. sütüm yetmiyor olsa aç olsa katıla katıla ağlardı. bir de o kadar emip üstüne de sağdığımdan verdiğim zaman uyurdu ama uyumadı. uzun süre uyanık kalınca artık yorgunluktan uyuyamıyorlarmış

Canim bak 4 saat uyumus.harika.hic endise etme.2 gunluk yemek yap sen.baska da birseyle mesgul olma.cok yorgun ve bitkinsin eminim.sabahtan aksama kadar kizinla ilgilen.hergun 4 saat uyutmaya calis.uykusunu aldikca daha huzurlu bi bebek olacak bak gor.yarim saat uyudu uyandi diyelim hemen meme ver eger uykusu varsa memede dalacak.yoksa uyumaz zaten.sonraki uykusunu 1 bucuk saati gecirmemeye calis.yorulmadan uyutmaya calisirsan cok daha cabuk uyur.

Ben yatarak emziriyorum kizimi bu da kolaylik sagliyo.gunduzleri bu sekilde uyuyo.hatta bazen kendi kendine daliyo.uyuyamadigi zamanlar gozler kipkirmizi oluyo anliyosun zaten.o zaman aliyorum kucagima pispisliyorum.aksam uykumuzada bu sekilde yatiyoruz.memede uyumuyo bir turlu savasiyo resmen aksam.o yuzden pispisliyip yatiriyorum.gecede uyku sersemi oluyo genelde memeyi agzina aldimi hem uyuyo hem emiyo.emdikten sonrada istifini bozmadan uykuya devam ediyo.

Hadi yarinda boyle devam et.uyku uyku getirir derler.kizin uyudugu an sende uyu hemen.yarim saatlik uyku bile seni kendine getirir.

Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum kuzum aranıyor hep dalamıyor. Kilo alımı yetersizmis mama takviyesi ne basliycam düzelir ins

gün içinde yemek için yemeğim var canım çok şükür. zaten hiç iştahım yok iki lokma yiyorum yetiyor. ama akşam için yemeği gün içinde yapmam gerekecek.
Bugün uykusu hafifledikçe tekrar sallayarak uykusunu uzattım hep. hiç dinlenemedim. inşallah yarım daha iyi olur. evet uyku uykuyu getiriyor gerçekten. son uykusu baya derindi.
kızım için elimden geleni yapıcam. inşallah yarın biraz dinlenirim de sütüm de daha iyi olur. Bugün sağılmış süttten vermek zorunsa kaldım. ben de yatarak emziriyorum bazen ama uyusa bile memeyi bırakınca hemen uyanıyor kızım. gerçi benim dinlenmem açısından o da mantıklı. yarın bi de öyle deniyim bakalım. teşekkür ederim. yarın yazarım gelişmeleri

Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum kuzum aranıyor hep dalamıyor. Kilo alımı yetersizmis mama takviyesi ne basliycam düzelir ins
ağlıyor mu peki?
aranması refleks canım.bebekler doyduklaronı bilmezler. emzir üstüne mama ver memene yaklaştır yine emmek ister. uyumadığı için de iyi kilo almamış olabilir. bence mamaya başlamadan önce biraz bekle.sağınca kaç cc çıkıyor sütün?
bir de kaç kg alması gerekirken kaç kg almış?
sütün varken mamaya başlıyorsun belki de boş yere

Yaz canim mutlaka takip ederim.

Bende 8 den beri kizimi uyutmaya calisiyorum.kac drfa uyuttum kac defa uyamdi hatirlamiyorum bile.iyice manyaklastim simdi yine dalmak uzere umarim uyanmaz

Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün :) tam 2 aylık mi peki benimki 13unde 2 alıp olacak bayramdan sonraya gel dedi hemşire :/

Ayin 19unda doğmuştu canım, 2 ayı birkaç gün geçtik yani. Bu aşı sadece salı günleri yapılıyormuş o yüzden bugün gitmek zorundaydık.

Canim benim evet çok agliyorlar sağlık için diye kendimi avutuyorum ben şimdi nasıl ateşine dikkat edin banyo da 3 gün yok sanırım başka birşey söylendi mi size

Evet 3 gün yıkamayacakmışız. Verem zatürre ve karma aşısıymış. Sol omzuna ve iki bacağına aşı yapıldı. Aşıdan hemen sonra calpol şurup verdim ateşi çıkmasın diye. Çok şükür çıkmadı, sadece herzamankinden biraz daha huysuzdu bebiş. Bu arada ateş için 37.5i geçmemesi lazim dedi hemşire. Son olarak sol omzu bir sure ağrır ve kızarık kalır dedi. Hatta 6 ay kadar izi gecmeyebilirmis...

Gecmis olsun. Biz de bu hafta gitcez bakalim

Size de simdiden geçmiş olsun, gitmeden önceki gün banyo yaptırmayı unutmayın :)

Uyku sorunu bizdede akşam 7 de başlıyor gece 2 ye kadar. Memede ve kucakta uyuyor. Yerine koyduğum an beş dk içinde uyanıyor. Tabi perişan oluyoruz. Gece 11 den sonrası kriz şeklinde ağlamayla geçiyo doğal olarak. Dün gece sağdığım sütü biberonla vererek ayağımda sallayarak uyutabildim. Vi geçiş dönemindeşer samırım çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz. matsiyahoje

matsiyahoje Canım, benim oğlum gündüz uykusunda sessiz ve karanlık ortam arıyor. Black out perde yaptırdık çok faydasını gördüm. Senin de aklında olsun. Bir de şu telefona yükledigim süpürge sesi çok sakinleştiriyor. Son olarak kendim sırt üstü uzanıp onu da kalbimin üzerine yüz üstü yatırıp başını, sırtını okşarsam hemen sakinleşiyor.(tabi tüm bunları yaparken esas senin sakin olman lazım ) bir de gazinin olmadığına emin ol tabi...

Canim kesinlikle sutun yetmediginden degil.bazen kriz saatleri oluyo.memeyi kabul etmiyolar.ac olsalar bile.bende biraz kucakta pispislayip dedigin gibi mayisma boktasina gelince veriyorum memeyi :) bu sipalar cok fena
Fena ki ne fena
Oynatıyorlar bizi
Ben de napcamı bilemedim bugün
Uyumadı
Memeyi istiyor veriyorum basıuor çığlığı
Gazımı da var
Her yolu deniyorum napim
Elhamdulillah Can'ım
Biz de gazlıyız bu sorunu çözmek için her yolu deniyoruz
Karnını belini Ayaklarını yağlayıp masaj yapıyorum
Karnı sıcak olsun diye ısıtıp mendil koyuyorum
Gaz damlası veriyorum
Gaz çıkarırken sancılanıyor ama

Ahh canım hep 40.gün, 3.ay, 6.ay dolsun diye avutuyoruz kendimizi sanırım :)
Ümit bitmez
İlk umudum 40.mız inşaallaj

Bugün bizim de öyle oldu
Sanırım havalar ve yattığı her ya da bizim ten temasınız sıcaklığı arttırıyor

Çok şükür Can'ım
Hayırla huzurla uyusunlar

matsiyahoje benim oglumda gündüzleri ayni dalamuyor uykuya bende her yolu denedim ana kucagi besikte sallama ama en etkili yol ince bi battaniyeyle simsiki kollarini sardim ayaklar acikta kalacak sekilde biraz daha derin daldi en azindan dene derim birde gozlerini tulbentle kapat biraz cebellesip sonra yorulup uykuya daliyor bazen oda fayda etmiyor gerci ama bi kac kere basarili oldum belki seninkide de yararli olur

Saatlerdir uyjmadı yavrum huzursuzluğu var belli ama yok bi türlü dalamadı
Meme istedi verdim aldı mızmızlandı bıraktı çığlığı bastı
Salladım faydası yok pışpışladım olmadı oyun oynattım şarkı söyledim olmadı
Omzuma aldım evin içinde tur attım pış pış diyerek
Şükür yatağına yatırdım
Yavrular iyi olsun
Oturdum ağladım gazı uykusuzluğu
Şimdide başım ağrıyor
Allah ım güç versin tüm annelere

Offff 3 aşı ard arda mi olacak ben 1 tanede dayanamiyordum 3 tane aynı anda nasıl yaparlar çok moralim bozuldu kolu da agricak bi de huysuz olur tabi kuzum benim 3 aşıyı bana yapsalar 1 hafta huysuz olurum offf ya

Offff 3 aşı ard arda mi olacak ben 1 tanede dayanamiyordum 3 tane aynı anda nasıl yaparlar çok moralim bozuldu kolu da agricak bi de huysuz olur tabi kuzum benim 3 aşıyı bana yapsalar 1 hafta huysuz olurum offf ya

Bacakları ağrımıyor sanırım da kolu ağrıyor... evet 3 asi ve hepsinde de çocuk kıpırdamasın diye BEN tuttum omrümden ömür gitti, terlere battım... en son ağlamaktan sesi kısıldı yavrucuğun...

Canım dili pamukçuk mu oldu acaba? Karbonatlı suyla siliyor musun ağzının içini bebeğin?

Haberleselim canimbenim sıpalar in ikiside bana benzemiyorbu arada bir arkadaşım ilişkiden sonra sağa uyursun kızın olur demişti bana ama tutmadı lütfen %100 tutan tüyo lar verin idilduam @batidenizekin
Anam 3. Çocuk calismaliri mi yapcaniz kızlar insanbuL kondom verdikleri kadar var hemşirenin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…